MAYHEM / MARDUK / IMMOLATION @ Spelet concert hall, 25.02.2026
+1
Mayhem will bring "Death over Europe" on this upcoming Tour, with special guests Marduk and support Immolation.
Mark your calendars.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Biļešu pārdošana pēc 4 dienām:
ticketshop.lv/lv/events/106352...
+5
Es nu gan neriskētu pirkt biļeti uz koncertu, kura plakātā rakstīts, ka tas bijis jau gada sākumā :D
0
Hahaha, labs fuckup.
0
Kur tu redzi tādu plakātu?
+3
Vairs jau nav - aizsmērējuši!
+2
Labi ka paskatījos,izklausījās pēc koncerta halles Igaunijā:D
+3

18.30 Immolation
19.35 Duck
20.55 MYH
+4
Sandris intervē: nra.lv/izklaide/muzika/514...
+3
Es apbrīnoju Mayhem muzikantus,kā viņi atcerās kas kur jāspēlē un krasās ritma maiņas un pauzes šur tur...Citām grupām ir riffi un melodija kā arī bieži atkārtojumi...bet te tāds muzikāls savārstījums kas ne ar ko nepaliek atmiņā un reti kur atkārtojas. Es tā nemācētu nospēlēt:D
+2
Tb Jaunajiem albumiem tā ir,vecajiem nē.
+1
^Vienīgais albums uz ko šo var attiecināt šķiet ir esoteric warfare. Pārējie ir diezgan čill un normāli uztverami.
+3
Vispār, ļoti jaudīgs un nikns pasākums. Vienā mirklī, pieķēru sevi pie domas, ka esmu kaut kādā operas uzvedumā, tikai ar citu muzikālu noformējumu :) Viss pa smuko. Biku iesmēju par Marduk frontmena dusmiņu mikrofona sakarā- te skočiņš nepatika, te vadiņš :) Katrā ziņā, viss atbilstoši cerētajam - jaudīgi, nikni un ļauni.
+4
Mayhem redzēju jau trešo reizi, bija interesanti pavērot, kā grupa mainījusies gadu laikā. Cūku galvu (MP 2014) vietā šoreiz bija sagatavots slaidšovs uz lielā ekrāna visa koncerta garumā (viens ekrāna fragments gan regulāri slēdzās ārā, kas bija mazliet kaitinoši), vokālists outfitu mainīja biežāk nekā Nergals, Hellhammera bungu komplekts kļuvis ievērojami lielāks un aizņēma lielu daļu no skatuves. Starp citu, Mayhem ģitārists Teloch savā FB ir ielicis reel, kā Mayhem skatuves darbinieki mokās, lai visu inventāru dabūtu uz koncertzāles otro stāvu, talkā ņemot īrētu pacēlāju – grupām ar tik masīvu produkciju šī koncertzāle laikam īsti nav parocīga...

Par jauno materiālu (no Esoteric Warfare un jaunāki) jāpiekrīt iepriekš rakstītajam – neesmu sajūsmā, bet īpaši skumdināja "My Death" izņemšana no setlistes pirms šīs tūres – šī noteikti ir mana mīļākā Mayhem dziesma un iepriekš spēlēta gandrīz vienmēr. Domāju, ka tajā koncerta posmā, kur bija vairāki monotoni klapējamie gabali pēc kārtas, šī dziesma būtu bijis labs atelpas mirklis.

Kopumā lielisks, masīvs koncerts – 4 gabali no DMDS albuma jau vien bija tā vērti, lai ierastos. Žēl, bet cilvēku bija mazāk nekā uz Paradise Lost – uz balkona pat nemaz nelaida.
+1
^ ja godīgi, tad bija žēl bija 50 eirikus tikai priekš Immolation maksāt :)
0
Man nezkāpēc šķiet, ka Euronymous nebūtu gluži sajūsmā par to, ko Mayhem dara šodien. Change my mind.
Bet nu, no O. Aarseth gabaliem arī ko nospēlēja, par to arī paldies.
Marduk redzēju piekto reizi, setliste šoreiz ne tā spēcīgākā, iespējams, negribēja gluži aizēnot hedlainerus.
Immolation necik daudz klausījies neesmu, šie vairāk uz atmosfēru tendēti, kamēr man patīk ķirurģiski precīzi rifi, teiksim, Narcotic Wasteland garā,. Bet nu dzīvajā Immolation skan vienkārši super, patika visvairāk tovakar!
Publika bija daudz jaukāka nekā uz Paradise Lost, kur apkārt šļutbājās visādi turlingi ar saviem aliem, novēršot uzmanību no skatuves, plus vēl tie, kas visu laiku savā starpā sabļaustījās krieviski, un puse no priekšnesuma pagāja, meklējot pleķīti, kur varētu netraucēti baudīt mūziku.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
PossPosah (21 gads)
cReatoR (16 gadi)
Viskas