GUTALAX / DEHYDRATED GOAT @ MP 25.10.2025
0
Eu kādam ir vēl piletti aizķērušies ? Esot SOLDOUTS ! ticketshop.lv/lv/events/6380...
Vecās sejas - kurš atcerās kādu soldoutu MP ? Es kaut kā nespēju savākt savos atmiņu kambaros šādu informāciju ! Kaut kas it kā bija - gribēju iet, bet pēdējā dienā konstatēju, ka nu vairs neko. Bet neatceros, kas tas bija !
Vecās sejas - kurš atcerās kādu soldoutu MP ? Es kaut kā nespēju savākt savos atmiņu kambaros šādu informāciju ! Kaut kas it kā bija - gribēju iet, bet pēdējā dienā konstatēju, ka nu vairs neko. Bet neatceros, kas tas bija !
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Vot es arī pārmarinēju ideju par GUTALAX koncertu un beigās nokavēju iespēju nopirkt biļeti
0
Funny, ka tēmas virsrakts ir rakstīts tā, ka Gutalax iesilda Dehydrated Goat
0
Bāc es arī galīgi nogulēju 😨
+3
Ir, ir daži soldauti bijuši, tikai vairs neatceros uz ko.
Gutalax popularitāti nevajag novērtēt par zemu - viņi caur visādiem tiktokiem utml. ir pazīstams vārds arī ārpus graindkoristu un metālistu aprindām. Piemēram, šo konci pieminēja arī cehs.lv Delfos. Savukārt cienītā pērn KŽ nofilmēja un ielika tiktokā pārdesmit sekundes no Gutalax seta (epizodi ar mašīnu) - 2 nedēļu laikā 3 miljoni skatījumu!
Gutalax popularitāti nevajag novērtēt par zemu - viņi caur visādiem tiktokiem utml. ir pazīstams vārds arī ārpus graindkoristu un metālistu aprindām. Piemēram, šo konci pieminēja arī cehs.lv Delfos. Savukārt cienītā pērn KŽ nofilmēja un ielika tiktokā pārdesmit sekundes no Gutalax seta (epizodi ar mašīnu) - 2 nedēļu laikā 3 miljoni skatījumu!
0
fuj, kaut kādi pretekļi, uz podiem apvēmušies - nu kas par kloniem tādus izpirka? ā tas tajā kovidlaikā sačipoja visus iet uz šitādu guttalax koncertu? nē, paldies, man pietiks ar guttiņas marakujas & persiku suliņu. es tajā vakarā uz Freimaņu Mārtiņa konci, ja kas. vismaz kaut kas mīļš, bļa, citādi šitā jau var depresuhā nonākt. novēmušies un citiem arī vēl vemt liks. ne kauna, ne goda. stambulnieki kaut kādi!
+8
Šitik labi sen nebija dancots tādā daudzgalvainā deju kolektīvā. Umpa-umpa-umpapā, deju meistaru Maty un Kebap vadībā. Jā tā padomā - Gutalax ir grindcore alfa un omega:
1. Ir jautri
2. Ir kačka un var dejot
3 .Visas dziesmas ir savstarpēji pilnīgi atšķiramas.
4. Lirika vienkārša un meldiņš viegli noturams līdz.
Jāatzīst, ka Dehydrated Goat savu gothic rock daļu nodragāja lieliski.
Pasākums prīmā. Neko pielikt , neko atņemt.
1. Ir jautri
2. Ir kačka un var dejot
3 .Visas dziesmas ir savstarpēji pilnīgi atšķiramas.
4. Lirika vienkārša un meldiņš viegli noturams līdz.
Jāatzīst, ka Dehydrated Goat savu gothic rock daļu nodragāja lieliski.
Pasākums prīmā. Neko pielikt , neko atņemt.
0
Goat ar Gutalax man liekās vienādi ar mūziku un vokālu
+5
Vokāls Reinim ir labāks, es teiktu. Bet jā ,abas bandas līmenī, lustīgs pasāciens.
Vispār mierīgi varēja vēl vienus iesildītājus ar pusstundas setu sākumā ielikt.
Vispār mierīgi varēja vēl vienus iesildītājus ar pusstundas setu sākumā ielikt.
0
^jā, tiešām, kur tad izpalika 'Uz poda vēmēji' vienpadsmit minūšu šovs?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!