HOUWITSER & SEVERE TORTURE
0
Nu ssitaas abas gan ir naaviigas bandas. Man nezeeliigi patiik.

HOUWITSER jau sen zinaaju, bet SEVERE TORTURE uzraku nejaussi, kad atradu 1 saitaa, ka iespeejams nolaadeet ssiem video.

Ir kaut kaadi SINISTER atzari un "radnieciigas" saites savaa starpaa;)

Silti iesaku, tiessaam baigi labs brutal death- abu bandu izpildiijumaa. Man pat liekas, ka HOUWITSER ieraxtos paraadaas kaadas jaunas fisskas iekss brutal death.

Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Houwitser ir tiiri cieshams. Severe Torture neesmu dzirdeejis, bet jaunais Sinister ir tik pretīgi garlaicīgs un neeiedvesmojošs, ka sliktāku grūti iedomāties.
0
HOUWITSER ie naaviigi labs brutal death!
SEVERE TORTURE iesaku silti paklausities.

Kuru pedejo SINISTER Tu domaa? Creative Killings?
0
Nē, nē. Nē jau "Creative Killings". Ir viens jaunāks, kam neatceros nosaukumu.
0
Nu, bet ko saki par Creative Killings?
0
"Creative Killings" ir tīri labs, bet Sinister ir arī labāki albūmi.
0
Hail kk:(!
Tur nu es Tev piekriitu, bet Creative Killings man patiik ti galvenokaart tapeec, ka taa ir baigaa exotika, ka sieviete ssitaa ruuc;)
0
Un viņai labi sanāk!!!
0
Bet buutiibaa, tas fakts, ka ruuc (un labi ruuc) sieviete, jau muuzikas kaa taadas veertiibu nemaina. Vai tev Creative Killings patiktu vairaak, vai mazaak, ja vokaalists buutu vecis un ruutu tieshi taapat?
0
Man patiktu mazaak Creative Killings, ja vecis ruuktu, jo no muzona tur godiigi sakot nekaa iipassi daudz nav.Un labi vecci-ruuceejvokilleri ir daudz(loti daudz;) vairaak. Var redzeet, ka ssie nav iipassi piepuuleejussi savas smadzenes priekss ssi albuuma. Bet nu slikts vinnss nav nekaadaa gadiijumaa, varbuut mazliet garlaiciigs. Vecis neruuc taapat, vinnam tomeer ir iespeejams dabuut dzillaaku un soeeciigaaku vokill. Sievietei tas sanaak maigaak, bet ne sliktaak.
0
Tad jau sanaak taa: izdzird pirmo reizi muzonu - nu taa, diez kas nav; uzzina ka vokalizee sieviete - OOOO, tad gan tiiri forshs! Absurds...
0
Kad arii uzzinaaju, ka tagad iekss Sinister vokill lietas daris sieviete, tad arii ar interesi iegadajos so albumu, lai zinatu uz ko vina ir spejiga. Vienkarsi piedod zinamu exotiku un pabida muzonu mazliet aizmuguree. Vecci ruuceeji ir pierasta lieta. Vismaz del vokaala ir veerts paklausities, ja ne del muzona, kas tur tik absurdidks Intar???
0
Sorry, Hellahammer, bet Houwitser nesen izjuka. Ja nemaldos basists ar vokālistu veidos jaunu blici!!!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas