Metaala stili
0
Atskatoties uz pagaajusiem laikiem, respektiivi 80tajiem, var redzeet, ka bija dazaadi metaalisti- vieni tikai speed metal klausaas, citi atkal trash metal utt.
Es veeleetos dzirdeet juusu komentaarus par to vai Latvijaa ir palikussi taadi metaalisti kas klausaas vienu noteiktu stilu vai tomeer lattviessu metaalists klausaas visus stilus?Juusu domas.......
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
nu ja ir taadi indiviidi kas ietiepiigi klausaas tikai 1 konkreetu stilu tad taa visdriizaak ir vai nu ziimeeshanaas vai pilniiga aprobezhotiiba :)
0
Es uzskatu ka tomeer katram kaads viens noteikts stils ir miilaaks par citiem ko vins klausas daudz biezaak nekaa citus
0
ir jau taadi kam laps viss kas skaitaas metal saakot no nezeeliigaakajiem grind un beidzot ar visaadiem slipknotiem un korniem bet patiesiibaa nekaa nejeedz no taa tikai ponto
0
mjaaa - jaaklausaas ir MUUZIKA nevis tas vai tas vai tas kas buutiibaa viss ir tikai cilveeku priekshstati par lietu...
0
Nu nevaru es paciest to satanisko black metal... no un ko jus gribat teikt ka es baigi ziimejos... ziniet diez vai... man kautka piesaista vairak vai mazak ta muzika kur viri tiesham spele.. nevis puse no kompozicijas sataisita uz sintizatorem, vokals sakropljots ar skanjas kropljotajiem....nu nav nav... labk veco labo trashu, speed, power vai death.... nu ari grinds iet pie sirds.... bet ari ne tads ka bugmashinu iesledz un tik salde valja... :/

ludzu jums attieksme:D
0
Interesanta teema... es esmu aprobezhots un ziimeejos. Ir protams grupas, kas man patiik no citiem stiliem, bet taadu nav daudz. Taa lai es speetu baudiit citas grupas ko parasti es neklausos, man der radio... vismaz neapniik.

Taadiem viseedaajiem es iisti neticu, es tomeer domaaju, ka normaalam cilveekam viens stils ir "uber alles". Cits staasts par tiem, kas uzskata, ka viss kas vinjam nepatiik ir pilniigs suuds. Tad nu atkal jaadzird lielo spechuku viedoklis, par to ka kaads neprot speeleet, rada vienu vieniigu troksni un maak tikai raadiit drausmiigas sejas. Nu ja cilveekam black asocieejas ar sintezatoru, nu aciimredzot vinsh ir dzirdeejis DB un domaa ka visu zin.

Vispaar teema ir laba kaarteejam kashkim, njemot veeraa, kaa mainījusies foruma auditorija.
0
Es dažreiz paklausos piem., Cannibal Corpse, Cradle of Filth vai Dimmu Borgir u.c., bet pats tomēr esmu piederīgs vienam stilam - DOOM METAL. Tas vienkārši ir tas, kas esmu es :)
0
Nu jā,es arī dažreiz klausos "Morbid angel" un vēl šo to tādu,bet vispār man labāk patīk
speed/power metal.
0
dažreiz paklausos arī citus stilus un iešu arī uz Canibal Corpse, bet klausos tomēr pārsvarā tikai thrash un speed metal (Slayer,agrīnā Sepultura utml.)
0
man personiigi gandriiz no katra stil ir vismaz kaada grupa kas ierullee bet lai arii kaa tur nebuutu pieturos vairaak vai mazaak pie klasiskaa heavy
0
Es no sākuma nosecinu- patīk, vai nē, un tikai tad sāku prātot, kas tas par stilu, tapēc sanāk klausīties visādu metālu un ne tikai metālu.
0
Pa druskai no visa, tomēr galvenais akcents uz death un thrash, savukaart vismazaak klausos black.
0
Visuur ir savi plusi un minusi... arii kaadam noteiktam stilam "miiksta (ne)uzliikshana"... No vienas puses klausities tikai vienu virzienu tu vairaak saac tajaa orienteties... un ar laiku atshkirt "zeltu" no "meesla" tev nesagadas ne kadu problemu... otra pusee in "open minded" paarstaavji... kas prieksh sevis atrod staarp "mesliem" sev tikamaaku "zeltu"... jeega shim visam gan pirmajaa gan otrajaa gadiijumaa tas pats "zelts", taatad katram ir pasham jaaizveelas... cik liela "meslu" chupaa vinjsh griib raknjaties... ;)
Parbaudiiti identiska gaume ar ieprieksheejo autoru... ;)
0
metal core
0
Par taame meeslu buushanaam, principaa piekriitu, bet...
1. Kas vienam zelts, tas otram var izraadiities suuds
2. Nerokoties pa suudu kaudzi var redzeet to zeltu kas ir kaudzes virspusee. Protams var gadiities, ka kaads jau ir izracis, un vienkaarshi paraada, ka tas ir zelts, tomeer tur jaaskataas atkal pirmais punkts.
Taa nu ir sanaacis, ka man labaak patiik rakties pa to meeslu kaudzi.
0
reizem uznak, ka klausos vislaik galju, citreiz bleku, citreiz vispar vikus drilleju vai kko no oi. viss ir atkarigs no ta, kads garastvoklis. parsvara gan bleckmetalu klausos
0
Es klausos taadu taa kaa vairaak hip-hopu. pohuj kaadu stilinju, galvenais, lai taa paskarbaak dzjeki kachaa.
0
To Black DATA:
tapeec jau ir peedinjas ;)
0
fyhgd
0
man drusku patīk hip-hops.
0
patiešaam esmu prieciigs par juusu arsauksmeem. es uzskatu ka savaa ziņaa taisniiba ir visiem, katram pašam jāizveelas taalaakais metaala ceļss, jo ja tu klausies vienu stilu tu pamazaam saac to izprast un beigaas var teikt, ka paarzini un vari izdariit secinaajumus, bet no otras puses, lai vareetu saliidzinaat un zinaat kas tev vislabaak patiik, tomeer ir jaaklausaas visi stili. Taaka man pat ir gruuti pateikt kas ir labaak un kas sliktaak. Es pats esmu power metal un speed metal piekriteejs bet neatsakos arii no citiem stiliem.

Madarai: nevienam neinteresee tas ka tev patiik hip-hops
0
Man pēdējā laikā viens stils - !forša smagā mūzika! (reizēm arī ne tik samaga), mūzika, ko klausos. Viss šajos gados tik daudz mainās, saplūst kopā, ka dalīt jau sen apnicis!
0
pagan metal manaas ausiis vislabaakais.
0
Jaa taisniiba jau vien ir ka smagaa muuzika mainas, sapluust un taa rezultaataa rodas jauni stili, ka pat gruuti izskirt, kas tam ir bijis pamataa
0
Man liekas, ka pareizaakais ir klausiities to, ko pats veelies.... kautvai tas buutu viens stils vai arii tikai viena grupa, vai arii tikai viena dziesma, vai arii tikai viena nots(budisti kautkaadi:)

Bet pats svariigaakais ir neuzspiest savu viedokli citiem, shito daudzi neieveero. Grr!
0
Es, piemēram, aptaujā par biežāk klausīto stilu atzīmējos pie Death Metal, bet TIKAI UN VIENĪGI tāpēc, ka bija tikai viena iespēja. Klausos visus metāla stilus un netiecos būt īpašs "spečuks" kādā no tiem.
0
manupraat aktuaali tagad ir gotiskais metaals cik var spriest pec Vecriigas metaalistu stila.
0
nu aprobezhotie letinji! ko klausaties vienu stilu! es tagad esmu uber neizlecejs jo klausos dazhadus stilus? nu bla stulbums ta pateikt! teiksim to ka esam matainie! un tu kristieti ar savu korn un slipknot te nenaac tas vienkarshi ir fufelis! katrai muzikai ir savas ipatnibas un es vinjas visas ik pa laikam paklausos
0
aktuaali vai neaktuaali mans arii pagaajshgad visai gotiskaa stilaa staigaaja bet taads IISTS gotiskais metaals nemaz tik aktuaals nav taadu parishaam kvalitatiivu gotisko muusdienaas retais speelee vecriigaa jau pilns ar pokemoniem kas gotiskaa stilaa bet him visur sarakstiits virsuu
0
jej pokemoni ieper! es ta skatos ka katra tema ir ieklauts vars pokemons :DDDDD
0
laikam shamie tad ir nopelniijushi ja jau vinjus tik daudz te piemin
0
Nedaudz par tiem metaal stiliem: en.wikipedia.org/wiki/List_of_heavy_...
0
Jaa laikam jau taisniiba, jo vairaak pieminam pokemonus jo aktuaalaaka teema taa kļuust liidz apriebsies visiem.
0
kaukaada tur naida kurinaashana driiz saaksies lincha tiesa pret pokemoniem :)))
0
ta blaa liekam vinuus mieraa! ka paradas kads pikash ta ignorejam!
0
euuu labs links tagad vabuut mazaak jaukshu tos metaalus
bet zinaama subjektivitaate jau tur arii ir ne jau nu kaukaads metaala dievs tur visu rakstiijis es peed laikaa orienteejos peec metal archives datiem
0
nu pa pa, black DATA... netici viseedaajiem? Es esmu viseedaajs, un tieshi taa kaa Estragons saka, izraknjaajos pa visu ko lai atrastu to, kas tiik man. Arii tiesa par vienu iecieniitaako stilu. Tas ir black metal, ar to kad saslimst, tad valjaa netikt. Bet nu tiik man gan trashi, desas, graindi, elektroniski murgi, iiru dzeeraajdziesmas, labs rokjiitis, nemaz nerunaajot par kaartiigiem tehniskajiem puikaam u.t.t. Man piemeeram ir periodi, kad uzkriitu vairaak kautkam vienam. Uznaak black periods, kuru nomaina grind, tad kaadu nedeelju seezhu uz Iced Earth un Blind guardian, u.t.t.t.t. Vai arii uznaak vienas konkreetas grupas periods. Shitaa es ilgi noseedeeju uz Gorefest un Pestilence.
0
jaa black ir iisteniibaa baigi labaa slimiiba kaugan man klasisks heavy atkal apakalj atnaacis
0
dodiet galju
0
to Fauns:
Gorefest - Mindloss, nesen iegādājos, vari ieteikt vēl kādu albumu?
0
Fauns, nevajag iegrimt galējībās. Runājot par konkrēto gadījumu, nu mani vienmēr ir pārsteigusi tava izpratne par black, tai pašā laikā viss tas anālisms, kas man ir svešs, un pie viena tu esi paspējis piedalīties nu-metal uzskatu aizstāvēšanā. Vopšim tevi par normālu civlēku uzskatīt nevar, labā vai sliktā nozīmē izlem pats.
Lielos vilcienos es palieku pie sava uzskata. Tas nebija domāts, ka cilvēks ieurbjās vienā stilā, un neko citu nezin. Man arī patīk Sepultura, Metallica, Slayer, bet vairāk par pāris monstru patikšanu un vēl dažu zināšanu tālāk neesmu ticis. Arī tieši tā pat patīk folks, pa kādai pankuhai, un dzīve piespiež klausīties to pašu popsu... un arī tur var atrast pa kādai klausāmai lietai.
0
Par cik Gorefest ir mans miiljaakais desnjiks, varu ieteikt visus, bet nu jaaskataas... Ja tev "Mindloss" patiik, tad "False" ir obligaats. Tad ir "Einhoven Insanity" - dziivais albums, kur tiek malti pirmo divu albumu gabali. Naakoshais "Erase" jau attaalinaas no desas un ir ljoti iipatneejs veikums, ar tikai Gorefest raksturiigaam harmonijaam. "Soul Survivor" ir veiksmiigs solis death'n'roll virzienaa. Pozitiivs smags roks. Un peedeejais "Chapter 13" jau ir pilniiga paar"rock"oshanaas.
Nu man personiigi visvairaak pakjer "Mindloss" un "Erase".
0
Black DATA, Nu veciit to nu-metal gan tu man negodiigi pieshuvi. Tas, ka es aizstaaveeju Korn, kaa vienus no nedaudzajiem, kas kautko sajeedz no muuzikas taisiishanas? Taa savukaart ir galeejiiba no tavas puses... Un kaada ir mana paarsteidzoshaa izpratne par black? nez nez, black ir pietiekami plashs jeedziens, lai to neierobezhotu ar tumshiem mezhiem un kjeercoshaam vaarnaam.
0
Korn vai nu-metal, ne pēc būtības. Man nav tādas sievišķīgas īpašības kā atcerēties detaļas. Bet par to izpratni... par to jau ir runa, ka black ir plašs jēdziens. Daudziem tas ir sintezators (nezkāpec), bungas, specifisks vokāls un troksnis pāri tam visam.
0
Labs ir, Iečekošu "False" un arī "Erase". Par šiem kritikas arī labas.
0
Mans stils ir Black, bet tas nenoziimee, ka es neklausos neko citu varu klausiities jebko saakot ar visbrutaalaako Grind un beidzot ar RHAPSODY katram stilam ir sava buutiiba un dveesele!!
0
Neliels metaal novirzienu iedaliijums :en.wikipedia.org/wiki/List_of_heavy_...
0
tos sintezatorainos black jau vareetu defineet kaa postblack driizaak
0
Tam jau ir nosaukums - modernais black. Bet nu black'am manupraat ir 4 posmi. 1) - vecais, trashiigais tuci tuci. 2) - kjipa truu, jau ar trrrr tipa skaneejumu un ne tikai, mezhi u.t.t. 3) - modernie visi tie vampiiri, sintuuziishi, migla... 4) - jaunaa eera - aukstais, industriaalaas noskanjaas ietureetaas.
0
no to jauno eeru es arii uzskatu par postblack bet visai preciizi tas tavupraat
0
Esmu klausiijies daudz ko, bet,manupraat, labaakais smagaa metaala virziens, kas pagaidaam Eiropaa nav izplatiits, kaa, piemeeram, Austraalijaa ir BLACK DEATH WAR metal, vai varbuut es kļuudoos.
0
Galvenais, manupraat, nav kaadu stilu mees klausamies, bet tas ka mums pašiem patiik
0
...ar piebildi - ja tu neklausies to, ko klausos es, tad tu esi pouzers & pokemons.
0
exactly wTale
0
Bleakness - nu bet ja taa jaunaa eera tev saistaas ar sintezatoru, tad mees runaajam par divaam atshkjiriigaam lietaam.
0
fauns biki paarprata mani runaaju ne tikai par sintezatoriem bet arii par industrialajiem variantiem
0
Beldegiram
Netici albuumu kritikaam internetaa (iipashi jau metal-archives.com), visbiezhaak vinjas ir galleji subjektiivas un ljoti biezhi - seklas. Pozitiivaas atgaadina reklaamu tekstus no ierakstu kompaaniju katalogiem, un negatiivaas - vienkaarshu dirshanos.

2 BlackDATA

Es arii pilniigi noteikti esmu viseedaajs. Taapat kaa Fauns izmekleejos pa visurieni un savaacu "kreejumu", protams - tikai manaa izpratnee.

2 graver
DESTROYER 666!!!!!!!!!!!
0
Visos stilos ir labas grupas un ir kakas. Liidz ar to atliek tikai atrast, kuras tev ir labas, kuras nee, un klausiities, kameer auses pliist.

0
Visos stilos ir labas grupas un ir kakas. Liidz ar to atliek tikai atrast, kuras tev ir labas, kuras nee, un klausiities, kameer auses pliist.

0
gļuki...
0
piekriitu ka albumu kritikaam nevar ticeet katram tam veerteetaajam jau ir arii sava subjektiivaa gaume peec kuras jau shamais arii vadaas lai arii cik inteligentiem vaardiem nebuutu raxtiits
0
Attieciibaa uz taam kritikaam - piekriitu, bet metal-archives taadaa zinjaa var jau apmeeram saakt ticeet tam videejam reitingam, ja vismaz 10 keksi ir uzskriceleejushi kaut ko. Jo vairaak, jo objektiivaak. Nav jau nekur taas recenzijas iipashi objektiivas. Veel tais pashos metaalarhiivos var dariities taa - apskaties juuzeri-revieweri, kam gaume ir liidziiga tavai un skaties paareejos vinja murgojumus.
0
Kas attiecas uz veerteejumu tad es uzskatu, ka tikai objektiivs veerteejums ir tad kad par konkreeto lietu izsakaas vairaaki kritiķi un kopiigi nonaak pie secinaajuma, bet vai tas buus vienaads ar kaada cita veerteejumu, kas skataas no malas un izsaka savu viedokli, katram pašam ir ssavs viedoklis attieciibaa uz da''zaadaam lietaam, taa piemeeram uz muuziku.
0
2 WrongTale diezgan divdomiigi esi izteicies, taa kaa nesaprotu tas adreseets man vai arii tu papildini manis teikto, katraa ziņaa ja tas ir teikts man sakaraa ar manu izteikumu, tad es klausos taadas grupas par kuraam pokemoni nezin vai arii tikai nedaudzi zin
0
to kk:(
es metal-archives kritikas galīgi neņemu vērā, tikai palasu reizēm intereses pēc. Ņemu nedaudz vērā Rock Hard un Sweden Rock kritikas, bet vislabākā kritika man ir pēc iespējas aiziet uz Randomu vai U/V Centrs uz GailītiG uz paklausīties disku, vai arī nosūknēt pāris dziesmas DC.
0
Tas ir kruta klausiities muzonu, ko zin tikai retais, visi kas taa dara ir spicie keeksi, taapat kaa tie kuri klausiijaas Linkin Park, tad kad par vinjiem sheit Latvijaa neviens nezinaaja, un paartrauca, kad tas saaka patikt paaraak daudz cilveekiem. Vareeji jau veel palieliities ar nosaukumiem. Piem. --- "reaalaakaa banda - Morbid Fetus Discharge Lickers!!!! Bet shaubos vai kaads vinjus zin, jo vinji ir tik kruti, un es vinjus atradu, jo esmu visspicaakais keeksu keekss kaads vien var buut, un tad kad juus par vinjiem uzzinaasiet, es vareeshu lepni teikt, ka MFDL periods man jau sen garaam, pirms paaris gadiem jau es shos klausiijos, bet peedeejaa laikaa baigi komerciaali palikushi, ja jau bez manis veel kaads vinjus zin." Khe khe kheeeeee
0
?
0
Ko? Nee tas nebija ljauni teikts, tikai atminjaa atausa feini dzheki. --Melnaa --- bet ir arii taadas kakas, kuras meedz buut garshiigas.
0
Diezgan liela taisnība, mjā. Tiklīdz blice sāk beidzot iemācīties rakstīt labākas dziesmiņas (un attiecīgi, to sāk klausīties vairāk ļaužu), tā uzreiz ir "pārdevušies", nav TROO, nav KVLT, u.c.

Cita lieta, ja cilvēkam patiešām patīk pirmie diski vairāk (jo tos dzirdējis pirmais, un tie arī iekrituši sirdī). Tā mēdz gadīties.
0
mjaaaa
0
Ja cilveekam iepatiikas grupa jau no pirmaa albuuma, tad grupa tiešaam ir laba
0
Kāds pamats šādam ^^^ apgalvojumam? Neuzskatu, ka tas būtu attiecināms uz visiem gadījumiem.
0
es taa neuskatu dziivs piemeers cradle of fith un dimmu borgir saakums jau bij varen labs bet tagad paardoshanaas mainstrem kjiiselim un taa notiek ar daudziem jo daudziem kaukur kljuust grupa zinaamaaka izlien aaraa nu undergrounda bet shamiem gribas veel vairaak un ierauga naudas laadi un saakaas paardoshanaas
0
arii taisniiba
0
Esi stilīgs un atbalsti savu stīlīgumu, galvenais būt stilīgam un pretoties visiem ar savu stilīgo aproci uz kuras ir rakstīts me stilīgs. Vai nav vienalga, šā vai tā slāpes mūs mocīs. Bet paldies, kk ar drūmo smaidiņu (kk:(), ka atgādināji par 666 Iznīcinātājiem. Šī trijotne tiešām patīkās, lai gan nevienam neinteresē, bet nu labi. Vistīkamākās dziesmas Raganu ķerklis (whitch hunter) un ēna (shadow) no albuma Augstais zobens... priekš dzelzs gadiem (Cold steel... For an iron age). Labs albums tik tiešām.
0
Man pasham tuvaaks ir muusu baltieshu pagan metal Bet KORN SLIPKNOT LP gan es necieshu KOMERCIJA
0
Starp citu! Kāda starpība, ko katrs klausās, vai kā mēģina izskatīties? Vai tad tas ir tik svarīgi apspriest viņus — tos, kas jums nepatīk. Jūs esat tik pašlepni, ka tik droši spriežat par "pokemoniem" un tiem līdzīgiem, it kā paši būtu zelta gabaliņi! Es teikšu tā, lai arī savā ziņā, protams, jums priekrītu, labāk klausieties un staigājiet, un ģērbjaties kā jūs vēlaties un lieki netriniet pirkstus, apsriežot, kā tas vai tas izskatās.
Jā, un tas, ka jums nepatīk dažādas grupas, kā piemēram Korn,Slipknot,Linkin Park vai varbūt Zonata — kam tas interesē, viņiem šā vai tā no jūsu patriotiskajiem uzskatiem ne silts, ne auksts... viņi pelna naudu un viņiem ir labi. Ir kas viņus klausās, kuriem nepatīk, tie lai neklausās, tač loģiski, ne?
Graver - vēlējos teikt, vai tad tiešām ir tā, ka ir tikai viena tipa metālisti, nu tādā veidā — vieni speed, citi power metālisti? Vai tad pēc idejas, metālisti nav vienkārši metālisti? Piemēram, es varu teikt:"O, jā, man patīk power, pie tā arī turos!". Nē taču, es arī klausos, piemēram, tādu apvienību, laikam daudziem mazpazīstamu'- Metallica, nu tad jau sanāk, es vairs neēsmu nekāds powerists... :/ Eh... nu labi nevēlos strīdēties! Vienkārši, liekās, ka metālisti ir metālisti, tos iedalīt nevajag. Protams, nekādā gadījumā nedrīkst pieskaitīt "pokemonus" pie metālistiem... :) Tie ir tautas apsmiekls...
Okey tikai nedusmojieties un nesūtiet man virsū sātanus, es tik vēlējos izteikties!
Uz redzi!!!
0
Mātzemes Teritorija (Territory Of Matherland): Sātans gatavais he he. Šajā forumā sātans ir meiča, tā kā vēl var pārdomāt he he. Lai nu kā jādzīvo uz Mātzemes teritorijas un gan jau būs labi, bet ja nē, tad gan jau būs labi... Lai nu kā Kabatas monstrs vai nē, šā vai tā agri vai vēlu vakarā aizmirstās tas viss un šķietami vienaldzīgs aizplīvos...
0
Man vislabaak patiik gotiskais metaals. =] Man favoriits, bez shaubaam.
0
man liekas tev skiibs deguns bilde
0
piedrist stilus - undergraundam naw stulu!!!!
0
undergraundam (under laikam ir domaats anglu vards "zem", bet graundam laikam "raudam" ja pareizi atshifreju ??? un stulu varetu but kaut kads atvasinajums slavu vardam "benkis")

Beigas sanak "zem benka raudam", diezgan poetiski
0
kā izskatās smadzenes arī nav...
0
kā izskatās rakstiit latviski ari neproti ...
0
Juus te mani apdirshat?? :O
0
Cermas, ka nee... Un laikam jau nee... =]
0
he drīzāk zem galda, jo ir pohas un nav pa ko lāpīties :)))
0
Jaaa kam HC, kam zem galda raudam, visnotaļ interesanti.
0
im from lithuania.can u tell me about what r u talking here?
0
r u talking about metal styles?ok as one guy screemed:"black metal ist krieg!!!!"i think he said everything u have to know about metal.
0
r u talking about metal styles?ok as one guy screemed:"black metal ist krieg!!!!"i think he said everything u have to know about metal.
0
r u talking about metal styles?ok as one guy screemed:"black metal ist krieg!!!!"i think he said everything u have to know about metal.
0
r u talking about metal styles?ok as one guy screemed:"black metal ist krieg!!!!"i think he said everything u have to know about metal.
0
r u talking about metal styles?ok as one guy screemed:"black metal ist krieg!!!!"i think he said everything u have to know about metal.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas