Aizstāvēt mūsu kultūru!!!
0
Tā kā pēdējā laikā mūsu, metalhedu, forumu ir sākuši piesārņot dažādi pokemoni, hc un vēl visādi, kuriem ar metal mūziku nav nekāda sakara, aicinu kopējiem spēkiem panākt to, ka klaji nemetāliskas tēmas tiktu nobanotas un no foruma izslēgtas. Mūsu forums, par nožēlu, ir kļuvis par ateju. Lūdzu, truemetal fani(Death, Black, Doom, Speed, Power, Thrash, Heavy), cīnīsimies par mūsu foruma tīrību! Šis ir metālistu, nevis pokemonu forums!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
jaa piemeeram teema nacionaalsociaalisms! vai ne?
0
Jā, jo šāda tēma metālam,patiesībā, ir pilnīgi sveša.
0
Tad, kad uzliks jauno lapu, tad arī varēs regulēt tautas apriti. Un forumam drošvien būs vajadzīgas rules, jo ne vien augstāk minētie personāži aizdirš forumu ar nejēdzīgām tēmām, netrūkst arī trula čata un braukšanas viens otram augumā. To jau nu var klātienē izdarīt.
0
Hm, teemas visdazaadaakaas paraadaas, jo Formumaa ir piedaavaata sadala - viskas. Tad nu ljautini, kuriem kaut kas no zila gaisa ieshaujas praataa, arii pljaut gan teemas, gan bezteemas. Skumji, jo veidojas taada +/- teemu izgaaztuve.
0
Diemzzel lielaaka dalja no ssi foruma teemam ir taalu no muzikas kaa taadas... neatkariiba vai teema ir muzika, koncerti vai viss kas sadaljas... Un parsteidz tas ka aktiivakas teemas ir tiessi tas "nesaistiitas"... vairaak tauta intereseejas par sociologijas, demograafijas, veseliibas utml jautaajumiem... paradoks... kam saap tas par to runaa...
0
Viskas
Pārējām sadaļām neatbilstošas pļāpas - lūk, pašsaprotami!
0
Edenbeast, nu nav jau tā, ka pilnīgi sveša. Ir taču tāda lieta, kā NSBM, kaut vai tas pats Kunts Grišnaks (Burzum) pēc paarliecības ir nacionālsociālists. Cita lieta, ka katram no mums ir cita izpratne par to, kas ir nacionālsociālisms.
0
agha, ja piem cilveekiem tas interesee un/vai censhas kauko izmainiit shajaa pasaulee. Censhas uzlabot. Tad man liekas tikai jaatbalsta nu un janu to dara nepareizi tad tu vari vinjus palabot. Svariigaakais ir tas, ka patiesiibaa nebuutu jaabuut sveshai, mees te visi esam latvieshi(varbuut ar iznjeemumiem tas poh) un tas notiek latvijaa, un ari probleemas notiek latvijaa. Ja neveelies nepiedalies, bet 1 lieta ir kopiiga metaalam un nacionaalismam, sociaalismam, nacinaalsociaalismam un paareejiem ismiem - ciinja, kareiviigums;P
Es protams atkal izsakos savaa izpratnee un varbuut ne visi mani sapratiis, bet man liekas, ka vajadzeetu buut dazhaadaam teemaam, lai, pirmkaart, visi vareetu savu saapi izlikt(nebuutu diskriminaacija un aizspriedumi) lai garlaiciibu neuzdziitu;))^^ Nu taas patiesiibaa jau tikai manas domas. Viens es, protams, neko nelemju.
0
Patiesiibaa ari negribas apvainot dazhu labbu, nu bet es vienk aizstaavu to ko es veeleetos te redzeet...
0
Hail, Edenbeast!
Vinnss ar to gribeja saciit, ka kaada velna peec te buutu janaak tuseeties hc, punkeriem, skiniem, nu "metalistiem" un sazin kam veel. Priekss tam hc.lv un alternative. Ielikt temmu iekss truemetal punk not dead ir debiiiili!
0
cien. Edenbeast, kur paliek gothic, folk/pagan, grind u.c. truemetal fani?
0
cien. Edenbeast, kur paliek gothic, folk/pagan, grind u.c. truemetal fani?
0
metaalu klausos ljoti maz, bet tas man netraucee pa retam te iestumt savu praatu un atstaat kaadus rakstus...
0
Vienradzi (Unicorns) tu esi zāģis vai LielaisUga (BigUga), kaut kā neticās, ka viens no viņiem esi...
0
Labi,Gotika, grind arii, un arii folk(?).
Bet ar gothic metaalam nav nekaada sakara! Gothic is for kids!
0
Cik man zinaams, Zaagjis ir Zaagjis.
0
To Pagaans.

Beidz jaukties un sapaziisties ar visiem peec kaartas - kas ir kas! :)
0
To Edenbeast and Gotika.

Grind noteikti. Bet par folk un gothic var pastriideeties. Es paskatiijos mazliet video par Baltijas sauli un man bija jaaatziist, ka praktiski ShyForger tur vieniigie speeleeja metaalu. Atvainot mani, bet taam paareejaam "metal" bandaam ar iistu metaalu bija visai mazs sakars. Driizaak fol rock tas bija.

Ar Gotiku ir taa, ka iista gothic metal ir gauzzaam maz. Driizaak vareetu teikt, ka ir labs black/gothic metal, bet es nemaz uz sitienu nevaru nosaukt true gothic metal. Protams labu nevis kaa teica Edenbeast - for kids. Bet labs black/gothic ir Cradle of Filth - Midian. Tur gothic fans var atrast diezgan daudz priekss sevis. Es tur sev atradu 3 dziesmas, neesmu gothic maniac, bet cd ir labs.
0
Es domāju, ka ir jābeidz šis stulbais poke - nepoke - monu bazārs. Prātīgāk būtu izslēgt no šejienes tos, kas, lietodami, necenzētus tekstus vienkārši truli močī ne pa tēmu!
0
Necenzēti txt...nu i? tu buusi tas Cenzors? Xi xi xi.
0
nu teiksim taa! par tiem pokemoniem tas ir tiesa! temu taisishana ir aizgajusi par taalu! bet forums ir domats lai izteiktu savu viedokli par attiecigo teemu! un tas ir logiski ja kadam rodas kada ideja par ipriekshejo postu! tas nav chats! chats ir tad ja es tagad rakstitu "chaw ka iet?" tad jau tas ir chats! tapec nevajag jaukt!
0
Hellhammer - nevajag visu pasauli mērīt pēc brutal death ģimja un līdzības... tas, ka tev kaut kas neliekas metāls nenozīmē, ka tas nav metāls vai neder pie metāla sadaļas.
0
Edenbeast ir taads satrakojies gan. Es neesu matainais, bet man te patiik. te i jautri. ES nekur neieshu. Un vispaar uzskatu, ka sheit vajadzeetu buut visiem kopaa. Nu taadiem - viskaukaadiem, nekaadiem. Kaut gan taa jau ir noticis.
0
Katrā ziņā vikaut ko kopā jaukt nevajag, tas absolūti nav vajadziigs sevišķi jau ja runa ir par vikaut kādu cilvēku lopā buušanu. Es uzskatu ka šii lapa ir tikai metaalistiem un smagaas muuzikas klausiitaajiem kam ir interese un patiik padiskuteet, bet visi Hip-Hop piekriteeji lai iet dirst, nav vajadzīgs šeit viņu trulais sarunu liimenis.
0
Nu zini, Irēna, man nav jācenzē, ar to nodarbojas lapas saimnieki, ja nepieciešams, bet ne to īsti biju domājis. Pa reizei te parādās tiešām pilnīgi sviesta kūlēji un tiem pieeju vajadzētu slēgt.
Bet necenzēti texti mums visiem kādreiz pasprūk!
0
to Bekons

Ko tu domā ar visiem kopā? Vai tu uzskati,ka metālistu forumā ir jābūt arī kretīniem pokemoniem un punkeriem? Tev kaut kas bremzē?
0
To Deathperado.

Ja es vissvairaak atbalstu detuhu, tas nenoziimee, ka nekas cits man neinteresee, OK? Tu esi pietiekami ilgi, lai tomeer vareetu palaiities old komentus un noskaidrot , kas kopumaa kaadam patiik, pirms kaut ko paarmest. Es nemeeru VISU pees gaalas. Bet, ja nu tomeer, tad piemeers:
Ja man jaasaliidzina, tad metaals man vairaak liekas, teixim, Dying Fetus - grotesque impalement, nevis tie folk metal somi ar taam laaccaadaam. Saprati fissku? Itkaa nesaliidzinaamas lietas, bet ja tomeer, tad ...
SkyForger ir iists metaals (nu vismaz Streelnieki veel bija), bet nu tas paareejais no Baltijas Saules pat koncii nebija nekas vairaak par folk rock, man taa likaas, OK, pasmagu roku:)
0
Par pokemoniem ir taa.. ka viena dalla tiessaam grib palikt par metalloriem un dziivot peec vinnu dziivesveida un izzinaat heavy metal. Bet tam taccu info netruuxt, kaut vai netaa, ne taa? Un taads kads parasti arii nerunaa galiigaas aplamiibas. Bet viena cita dalla (iipassi metenes, sorry;)))) savelk melnas dreebes, sakraasojas, Cradle of Filth tiek saraxtiits ar markkieriiti visaas vietaas un nu es esmu metallors ar savu pamat playlisti: Cradle of Filth,Him, Marilyn Manson, Linkin Park, Evanesence un visam pa virsu latviessu Nightwing. Un labaakas ir tas, ka dazzs labs pat iisti nezina, kas tas Cradle ir un nezin iisti kas vinnam uz taa kreklinna raxtiits, galvenais ir aiziet uz konciiti un samekleet kaadu matainu ccominnu ar ko pasuukties, patuseet un ja viss paliek nopietni, tad veelaak pierunaat nogriezt matinnus, izskatiities peec modes paraugiem un saakt domaat par "normaalu" ggimeni, un veelaak skatiities foccenes -uuuu, cik Tu jauniibaa baiss izskatiijies, krrrrrrrrrrruta ne? Ja taads pokemnmetaalists tiessaam grib izaugt par true metalhead, tad ar vinnu runaassana ir pavisam citaada, nevis ar kaadu paarpiipeejussos 14gadiigu zelliti, kas staigaa pa zaali un auru - Children of Bodom rulzz!
0
Bet kopumaa nnemot - mani mineeto otro dallu pokemonu + komplektaa visus punkus, tiem liidziigos, hc- i(pi)stus, urleenus, hipij hoperus vajag nolinccot no true metal.lv
0
nu hellhammer kaa naglai uz galvas traapiija es a pagaashvasar saseejops ar 1 pokemonieti paldies dievam padezinu visos vellos
0
man slinkums lasiit wisus augsheejos komentus tagad, bet... wai tieshaam mees gribam kultiweet pashi sawu aprobezhotiibu???? "klausos metaalu, nekas cits mani neinteresee, interese par politiku reizi chetros gados.. ciiniisimies par to!!" :D
phe
0
Ja mēs runājam par metal kultūru Latvijā... hm, manuprāt vispirms nepieciešams šādu "kultūru" izveidot un tad runāt par tās aizstāvēšanu. Šobrīd izskatās, ka katrs "velk uz savu pusi" un nekas no tādas īstas kultūras neiznāk. Palsot visādus komentārus šeit, izskatās vairāk pēc pilsoņu kara, nevis pēc kultūras.
0
(sub)kultuuras weidoshanaas ir process, kuraa iesaistaas gribot wai negribot wisi, pawisam neapzinaati, newis taac piespied podzinju un uztaisi kultuuru, ne? peec kkaadiem noteiktiem standartiem. winja ir taada, kaada ir :) aj nemaaku izteikties :D
0
Nu, protams, nekas netop uz mājienu, bet, kā minēts, process ir iesākts un metal kultūra šeit TIKAI veidojas!
0
Kaapeec pankus nost,.. Panki jau normaali savaa zinjaa mees visi esam ceelushiem no vinjiem (nu protams tikai daljeeji),Pats neesmu panks -metaalists.,bet teiksim vecajiem pankiem nav ne vainas, pokemoni tie jaa tie nav un nebuus metaalistu naakotne.,
0
nu neteikshu ka taa kultuura tikaii veidojas manupraat taa kultuura saak apsiikt un degradeejas vot ka ``miera laikos`` viss kas bij metaals bija aizliegts tad tai kultuurai bij taads kaa azarts pa undergroundu ciiniities par savaam intereseem arii devinjdesmito saakumaa lai arii muuzikas zinjaa bija visaadu primitiivu grupu pa pilnam gadiijaas arii dazi profi kas uz uh speeleeja tad taa bija kaa atbriivoshanaas no cietuma un tad arii kaukaa daudzmaza viss notika bet kas tagad pa kultuuru kur visaadi pokemoni ziimeejaas ar to ka itkaa esot metaalisti lai arii vairaak pa cradle of filth un dimmu borgir nezin un maajaas iisteniibaa klausaas eiropas hitus un veel visaadu galiigi ar metaala kultuuru nedraudziigu kljiiseljainu sviestu
protams jaunie matainie nepaarprotiet ka esmu kaukaads vecs iesiiksteejis sakaarnis ir arii normaali ljaudis starp jaunajiem ar kuriem izveidojas normaals bazars jau no pirmaa tusinja neskatoties uz shaadu taad gad starpiibu bet lielaakaa dalja pokemonu arii ir un paliks pokemoni kaa kauna traips uz taa saucamaas latvijas metaala kultuuras
0
Es domaaju nav jeegas runaat par shitaam teemaam true metaljoriem,.pats sevi uzskatu par metaalistu, peec dveeseles par panku jo klausos dazhaadu metaalu un juutos kaa galiigs panks man ir pilniigi pohuij kaada man maika ir muguraa, un ko citi par mani domaa,es nemeeginu atshkirties no citiem ljauzhiem ar to , bet vienkaarshi es taads esmu, un domaaju ka tikai tas kaa tu ieksheeji juuties ir svariigi,ja tu juuties kaa normaals metaalists tad taads arii buusi,nevajag ietiities viscaur melnaa, saziimeet visaas malaas Cradle Of Filth,uutt.
0
turpinaajums ... jo tas neko nedos.,Proti kaa jau pirms manis daudz kur mineets ka pOKEmoni nekljuus par metaalistiem , jo tikai tas ka saziimeesi viscaur cradle of filt neko nedosssss.
P.S. Pokemoni Lauzhiet kaklus.,
0
lauZiet. lai subkultuuru par taadu wareetu deeweet, manupraat, tur wajadzeetu buut kaut kam wairaak par muuziku un gjeerbshanaas stilu... lai gan no otras puses... ai nez, es domaaju, ka nenaak par sliktu ciinja par utopisku taisniigumu :)
0
Cradle of Filth nav gothic metal. Parasti poseri/pokemoni. Gribat dzirdēt gothic metal, priekš tā ir The Sins of Thy Beloved
0
negaiss.... tsotb nju gan nau gothic metal. tajaa doomaa gotikas ir tikpat daudz cik gotikas ir cof (melodic) blekjii
0
nu piemeeeram tos matainjus kas bauskas rajonaa tuvu pie leishu robezas dziivo neuzskatu arii par shaas kultuuras sastaavdalju jo ja shamos pielaistu pie neta shaas lapas sadaljaa recenzijas vinji tur nevienu grupu nezinaatu gandriiz un forumaa briiniitoa pa ko mees te bazareee vinji tur tikai metaalica zin un vienaa laida ir shmigaa un dziives stils kaukas starp punk [viss ir po life fast die young] un urlu jo shamie nekur nestraadaa paartiek no streljiishanas labaakaa gadiijumaa bet lielaakoties ikdienaa iet dot kaadam pa bieti un naud njemt nost.
0
labi tev tur tipi gadaas :)
0
Nu shitajs jau izklausaas peec pilniigi normaalas mazpilseetinjas man shkjiet.
0
es jau tur nedziivo viena drauga lauki tur
a pa laukiem runaajot suntazos bij labais angaaru remonteejot uzlieku tumbu uz jumta un visu dienu vaaraas metaals taa ka pat centraa var dzirdeet liidz beidzot pagastvecis sadzirdeeja un brauca ciemaa kaskji mekleet
0
he he! vienam tipos laukos ir siena pilna ar tummbam! lai uzrgiestuskaljakoir jaiznjem logi... un tad varot dzirdet pat 3km attalumaa :)
0
ja ja es te savaa staljinlaika maajaa kauko taadu noorganizeetu otraa dienaa buutu uz ielas
0
Nu kaadreiz bija taada attaaluma meervieniiba ""Buļļa māviens" vai "vērša māviens" preciizi neatceros. Tas jau ar droshi, ka kaadus triis kiliishus var aizmaut savu balstinju.
0
:) mes planojam uztaisit masu muzikalo teroru zvejniekciemaa kur visi ir gopnjiki nolapitie!
0
ar muzikaalo vien i pamaz taadiem parasti tad naak mekleet kaskji
0
]:o) nu lai naak mekleet
0
sak ka atradiis ar un ne mazo?
0
Edenbeast, ну почему сразу так, ведь чем больше знаешь, тем шире кругозор, а это никому уж точно не навредит!
0
Es domāju, ka atbildes uz visiem šiem un ne tikai jautājumiem varētu sniegt sekojošā lapaspuse, kaut kur ap vidusdaļu ir tas teksts, par kultūru, saproties - lorthapids.kinwiz.net/
0
"Death, Black, Doom, Speed, Power, Thrash, Heavy"

Nu vai nav ņirgāšanās??? Viņš power ar heavy nodala, pat thrash un speed ieraksta abus, bet kur ir grind??! Ko m? Tas ir kautkā manā virzienā tēmēts?! Kā to saprast, bračku?!
0
:) ideja jau nav slikta tikai reaali ja kaads ieliek diezgan jociigu teemu, cilveeki taapat saaks to apsriest, kasiities un postu birums, manupraat, buus taads pats

beidzot kaads arii speeka un aatruma metaalu piemineeja pa ilgiem laikiem hehe
0
ideja ir slikta. īdenbīsts vispār bija kaut kāds sliktais. skabargu citu acīs mēģināja atrast, tas nav labi, nesakrīt ar viņa jābūtisko dabu
0
0
nu labi, ja visus izdziit cik tad juss taadu kaartiigu metaalistu paliks??? un man vispaar patika doma par....
0
grind un heavy jau ir atsevišķa kulrūra, tapēc jau tik daudz ķildu...
0
Viesuli, to joko?

Graindkors vispār nav metāls? Ir desgrainds - tas ir metāls. Grainds ir kōrs, tas nav metāls, ko tev vispār ir mācījuši?
0
Laikam jau nē. a man tāpat neinteresē.
0
a un kas tad napalmi bi, pats tu kors esi. GRind ir pieskaitams pie metāla.
0
"tīrs" grindcore ņehuja nav metāls. Desgrainds gan ir. Šoreiz jāpiekrīt Zariņam.
0
blin mieru zaklabaajozhaa muuzikaz autoritaate intarz hehehe
0
Some like it hot - some like it cold
0
Grind-Core katrā ziņā ir vairāk "metāls", nekā jūsu Opeti hujopeti.
0
Es uzskatu, ka šo forumu arī turpmāk vajag piedirst ar nevēlamajām pokemon tēmām. Domāju, ka te pat nav par ko diskutēt.
0
atkal tā sāpe ar Opeth... >:))
Vampīrs: NEPATĪK!! žults
0
nu nu intar, es te ruanju tieshi par tadu ka sakumu, ko tu tieshi uzskati par tadam komandam kas ir tiirs grind, VECAM, tik pat vecam komandam ka napalmi ? ( zinkare vai asinskare, kas tevi vada paugurii )
0
istenība to robežu ir ta pagruti noteikt. Tas ta pat ka daži uzskata ka dziesmu partijas sāk rakstīt ar bungām, daži saka ka ar basu, daži ka ne ar vienu ne otru, un visiem ir taisnība. Kur ta ir tas vecās grupeles, kas ir grind, vECAAS, bet nav metalurģija. (?)
0
Tīrs grind mani maz interesē, tāpēc būs pagrūti paraugus nosaukt. To tu labāk Juodam paprasi. A par death/grind pirmo zināmo grupu es uzskatu Repulsion, kas tad arī visu to štelli iesāka, kļūdami par galvenajiem napalma un karkasa iedvesmas avotiem.
0
Nu par to robežu Tev, protams, ir taisnība. Kurā brīdī hardcore kļūst par grindcore, un kurā brīdī grindcore kļūst par death/grind, laikam nav iespējams pateikt. Un thrash ar vēl tur pa vidu maisās...
0
vo tas man ari nepatīk ka dažs labs to hardcore piesauc, ai, nekas, bet nu teiksim shitas brutal thruth, nu tads desinieks, labi saraustiits, ar vsiadam shiziigam dalam, pietikami netiirs, tas jau ari mierigi uzskatams par grind , ( nu meldosikasi grind neuraxis, teiksim ta, tur ari tas dalas kur zagi iet, bet katra gicha kaut kadu savu noti, un tad veidojas tads netirs interesants variants ), tas grind jau parsvara ir tikai kvintas akordi + apaksha panem klat oktavas noti, un tad tik mal 2 vai 3 rifus tada, ka sak crossover metode, thrashigi jautra, tas itka ari viss tirais girnd, da nezin, a vokals, cuciņa ? mūsu pašu cūciņa, ka tad ta radusies, istenība būtu interesanti kads kas pastāsta sīkāk par šito visu. Repulsion iečekošu
0
Fauns, vakar, plkst. 22:16 [Profils] [Link]
Grind-Core katrā ziņā ir vairāk "metāls", nekā jūsu Opeti hujopeti.
ne nu fains, tas ta patka ar tam nilem, nu nav viņas tik briesmiigas, vnk. tev ir izstradajies tas nu ja komanda pasludina sevi ( vai kads zhurnals ), par karaļiem vai nez cik tur krutiem, tad tu viņus noliec uz reiz, , ai ko es te muldu, protams ka GRINDs vairak metals ka opeti ( davai sauksim bez core ) SASODiiits nupat sapratu, ja jau vards core, nu tas ir izņemts kaut kads kopums ja ? tipa ja ir metalcore, tad pirms tam bija metal, ja ir grindcore, tad pirms tam bija grind. NU redz, tagad jau vis pa plauktiņiem.
0
Nu tev jau var patikt vai nepatikt, bet tā viš i. Brutal Truth, man domāt, ir death/grind. Neuraxis - melodiskais grind... Hmm. Man liekas, ka melodiskais grind izklausās pēc oksimorona. Tāda tehniskā desa vien ir. Tā kā es giču nespēlēju (izņemot "air guitar" :D), tad nav ne jausmas, ko tur grinderi spēlē, bet sevišķi arī neinteresē, tā paša iemesla dēļ.

A par vokāliem... tur ta baigais risērčs jatais ir, ja grib tikt skaidrībā. Bij vienā forumā reiz tēma par pirmo growl, kur konsensuss tika panākts tikai punktā, ka pirmais growl vispār ir bijis aptuveni tad, kad var runāt par cilvēka rašanos, mūzikā agrākais, kas tika piesaukts, bij The Who dziesmā "Boris The Spider" (vai kaut kā tamlīdzīgi), bet metālā - tur jau domas dalījās. Hellhammer (grupa) tika bieži minēts. Nu a rukšķa ienākšanu muzonā izsekot laikam ir vēl grūtāk.
0
Intars: gribi melodisku grindu - paklausies Contrastic. Par true-netrue nerunaasim. Tas ir grinds & tas ir melodic ;) Tiesa jaapiebilst, ka melodisks shamais ir tikai vietumis.
0
Par ko jus puisi stridaties? Gitara tak nav meitene, var samainities palaist apli uz otra daikta pasapelet ha ha ja ja
0
Opeth ir un paliek tīras raudzes metāls ar biezu devu oriģinalitātes.
Toties grindcore ir un paliek tupa, tehniska kvekšķēšana, kurai sekotāju ir krietni vien mazāk, kā augstas kvalitātes metālam.
Uz šo aksiomu tad arī knābi veram cietin.
0
nu ja ta ir ka ir ar tiem sekotājiem, bet tas jau kaut ka labāk, jutos tas orgināls gluži ka paioneer radio aparāts ne ? Pie tam ari interesantāk, lieka ari dažādus elector/indust/d&b klat ka Ahumado Granujo, vismaz interesanti. Pz nu girnd ir metāls, cirks kurā vis ir izdomāts līdz pedējais sekundei, nu kada vaina ?
0
nez man tei opeti ipashi orginal neliekas
0
boks, tā vaina ir attieksmē. Tīri uz attieksmi tas iziet. Opets manuprāt ir visai gotisks pasākums. Nekādu tīro raudzi tur neredzu. Tapat kā In Flames, Dark Tranquility u.c. ir tikai melodiska muzīka uz metāla bāzes. Kāda tur vēl tīrā raudze. Tīrā raudze ir fukk off, satan! Underpants! Nekro! Zombiji un sātana maukas. Un velreiz Fukk! Lūk attieksme! Tīrs smagais pohujisms un piedirsība. Neglīts koncepts, pasniegts klausamā formātā, bieži ar simbolisku kravas kasti bruņots. Tur jau tā nelaime, ka tagad kautkādi ņuņņoši, ar skropstu tušu nomalēti peģiki tiek pasniegti kā tīrās raudzes metāls. Tas viss ir totāls gotiskais emo činkstiens un nekas vairāk. Es ar biš nesaprotu, ko jūs nefanojat visi par metalcore? Manuprāt metalcore ietver sevī tieši to, ko te lielākā daļa sagaida no smagās muzīkas. Domāju, ja nosaukumā nebūtu core, zēni uzģerbtos biš melnāki, nokrāsotu melnus nadziņus, pāris vietās iesēktu "Demon", "Hell", tas būtu pa pirmo tīrās raudzes metāls. Bet nu jā... Laikam biš pa nemelodisku kopumā tier metalcore. Tīrās raudes metālam tak ir jābūt trakoti melodiskam. Kā Arch Enemy pēdējie albumi, piem. Manuoprāt lielisks tīrās raudzes metāla paraugs. Burvīgi atspoguļo to tīrību, kas patreiz darās tai meinstrīmā. "Ui nē, zēni.. Jūs ar savu ierakstu varat doties taisnā ceļā pie kautkādiem hrenoviem pagrīdes det/grind onkām, mums interesē tikai tīrā raudze. Nu tu tak saproti.. tīrs metāls, ko var klausīties gan 14 gadīga meitene, gan viņas 40 gadīgā mamma. Mums interesē tas tīrums, kas paņem vairāk cilvēku uz šoviem un CD tirāžām"

Un beigu beigās, hrenovie det/grind onkas sanāk metal saviours Nr.1, sorī mani mazie draudziņi... Bet pie tā noved mans augstākais teksts. Tīri teorija, tiem, kas praksi negrib sagremot. Bet var jau arī saprast tīrās raudzes aizstāvjus. Tīrā raudze sākas tur, kur ar oriģinalitāti ir cauri. A tur, kur vēl ir ko darīt, atrocītām piedurknēm, tas vairs nav trū.

True ir skatīties Blomē, kā Fauns pie Fimoz nolējies ar alu plosās pa skatuves priekšu, un rādīt ar pirkstiem:

A: "paskat, paskat, pēc kāda muļķa viņš izskatās"
B: "Nav jau nekāds brīnums, kautkāds lisais urla"
A: "Fui! Un tie Fimoz!"
B: "Jā, Fui! Ejam uzspēlēt riču-raču uz manu telti, kamēr vēl neuzstājās tīrās raudzes metāla apvienība Eternal Snowfall"
A: "Tikai šoreiz bez šmaukšanās!!!"
B: "Ok, tu sāc!"
0
shim tekstam pietruuka galaa aamen...............
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas