Smagās mūzikas bārs
0
Ja tāds tiktu atvērts, ko Jūs tajā gribētu ieraudzīt? Kāds varētu būt tā nosaukums? Būtu baigi labi, ja katrs, kam ir, ko teikt par šādu lietu, varētu te piemest kadu ideju vai rakstīt man uz meilu!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Tu uznjemsies sho slogu??
0
ui zini ka ir baigi daudz ideju par tadu krogu! saksim ar to ka jabu face control lai nelien ieksha visadi lohi! lets alkohols!
0
1) face control
2) taadas cenas, lai neviens nenestu iekshaa savu shmigu--> nenovestu liidz bankrotam
3) tuvu pie manaam maajaam.
0
no savas puses apnjemos sniegt nepiecieshamo jurid. paliidziibu shim pasaakumam.
0
es apnjemos aiziet un iedzert vismaz vienu alu :)
0
Labi paldies par to pašu
0
ludzu!
0
2 Irēna: Kā varētu izpausties tava juridiskā palīdzība? Vai vari sikaku info atsutit man uz mailu. kvist@tvnet.lv
Kur tu dzīvo :) ?
0
svariigs aspekts ir vieta piemeeram man kaukaa buutu slinkums nesties vakaros uz bolderaaju lai izdzertu kaadi 1 alu vai nezin uz veel kaadu nomali nu +/- centraa vajadzeetu ja tas viss ir pavisam nopietni tad mans vareetu organizeet kauko liidziigu deathotec vai blackhotec jo man pietiekami liela kolekcija un visu laiku nec ko jaunu laadee iexaa man kaukaa vecajos laikos taada veida pasaakumi ruleeja bet baigaa nostalgija peec taa pakavinja skanja muzonam jau galiigaa dee bija bet shamais aizklapeejaas ciet tieshi tad kad uz riig paarvaacos tagad uz taas ielas biki pa daudz visaadu gopnatu saradushies
0
Mad Mix 2, nebūtu slikti!
0
Brīnišķa ideja! Es domāju, ka šādai iestādei apmeklētāju netrūks!
0
Tur vajadzeetu visu stilu smago (un dazhreiz ne tik ljoti smago) muuziku. Dazhreiz nedeeljas nogalees vareetu riikot koncertus.

Vajag labus "aaraa sviedeejus".

Veel vareetu ieviest firmas dzeerienus - piem. nosaukt vinjus peec slavenaako smago grupu nosaukumiem un tad "sabruuveet" kaut ko atbilstoshu. Piem kokteilis ar melno balzaamu vareetu saukties "Black Sabbath" vai :)))))
0
vai kaut kaa taa
0
Peec buutiibas shis ir diezgan utopisks pasaakums un finansiaali lloti neizdeviigs.
Lai vismaz vareetu kaut kaa izvilkt ir jaabuut namiipashniekam tuvu Riigas centram vai vismaz taa tuvumaa, jo pereteejaa gadiijumaa buus probleemas gan ar iireem, gan ar iedziivotaajiem. Diegan lielas investiicijas remontaa, skannas izolaacijaa un pashaa saknnas aparatuura.
Kad to visu vareetu atpelniit? Visticamaak nekad, ja jaapardod leets alkahols un ierobezho publonu un sho vietu apmeklee tikai private access members.
0
Taisniiba, protams.
0
Bet...
0
Šķiet, ka bija arī likums par blakustiesībām, kas nozīmē to, ka jāmaksā par publiski atskaņotu mūziku.
0
Jā... ar lētu alkoholu un face control, noteikti tālu tiktu. :) Ja to pasākumu apvienotu ar koncertu organizēšanu, tad jau var būt, bet tiešām tur būtu vajadzīgas lielas investīcijas. Pie tam ar risku, ka tam var būt trekns krusts pāri, kā piemēram Braslas tilta koncerts.

A ideja par private members access man patika. Ja sākumā memberi spētu uzturēt iestādi, varbūt ar laiku tur kaut kas varētu izaugt.
0
pag pag pakavinjaa jau arii konchi notika bet nu taa skanja bij baigaa pakaljaa tad jau kabataa ir viskrutaakaa skanja saliidzinoshi bet ar aparatuuru uz deathotecaam man probleemu nebuutu uz koncha aparatuuru gan naudas nav paliidzeet nevaru
0
Es te pashlaik kauko nesaprotu ... te runaa matainie vai sopljaki kaukaadi... Jums bljaviens ir iespeja veidot savai buutiibai atbilstoshu tusu vietu - palidziet ar idejam ar aprikojumu kautvai darbaspeku - neviens nekad no tadam lietam neatsakaas, a jus chiikstat par to ka oi , cik tas maksaas , oi - baigie drosminieki, diez vai sanaks ... Jau sen pamaniits ka daljai no ITKAA !! metalistiem raksturiigaakaa iipasiiba ir chiiksteeshana-piiksteesha... . Lai kads tuss nebuutu - kaukas nebus pa pratam. Da negribat tuset - seediet maajaas pie kompjiem un sitat viens otram kepaa ! - dzivojam miljonu lielaa pilseetaa , gan arii bez shmurguljiem riikotaaji iztiks. Patiik spelet biljardu krievu popsiisha pavadiibaa vai trektereet aleenu skveerinjos? - droshi uz priekshu - noskujiet matinjus (arii padusees) - iekapjieet trennuuzenees un uz priekshu. Da mes ar Vladislavu Kalininu pusi no juusu braaliibas aizstasim tajaa baaraa (gan jau ka 'vecie' zin par ko te runaju). Mad Mix 2? :) - gan ari tads ar laiku buus. Un padomaajiet - maz bija apmekletaju MadMixaa? - vo taa - i neviens nepiiksteeja par izmaksaam.
0
To Irēna
Jeega no mazaam cenaam ja augstakstavoshais punkts ir face control? .... :)
0
To Vampīrs: a ja alus tiktu pardots tikai kvartaas ... prasiitu pintu vai? :D
0
to Bleakness: pakavinjaa arii zaale tika atklaati piipeeta ... it iipashi koncertu laikaa
0
i nevienas idejas par dizainu , par nosaukumu - tomer neskjiramas lietas tadaa krogaa. Nu, Salamandraa zalja plastikaata plausha tirinaajaas pie sienas - tas ok? :)- Teiksim nosaukumam "kaulukambariitis" butu ljoti labs dizaina elements - visiem zinaams un liekams/karinaams jebkur :) Citiem vardiem - ja juus tauta negenerejas idejas - tad nesuudzaas par to kaa tas Inferno vai nez kas vel :) to pasakumu uzriikos.
0
zaale? uhtii pirmaa dzirdeeshana nu tajaa laikaa kad pakavinjsh bija dziivs es pat veel nedzeeru un man veel mati bij iisi maybe taapeec arii aizklapeeja ciet
0
Brutal_Soul varētu pielikt pie ārā metēju darba, protams, ja kondīcija atļaus pēc sarunām ar V. Kalniņu.
Par interjeru runājot nekā ultra ģeniāla tur nevajag. Bija Āgenskalnā viena iestāde pie RTU kojām, kaut ko tādā stilā. Cerams gan, ka liktens topošai iestādei nebūs tāds pats. Salīdzinoši nesen to graustu beidzot arī nojauca.
0
par dizainu piekriitu ka tas laika gaitaa piem saxafonaa labais ir taa vecaa volga kas itka no sienas brauc aaraa man jau patiktu taads maakslas veids kaadu saziimeejis viens industriaalis bija randoma pagrabstaavaa bet man liekas kas tas cyberpunks daudz prasiija par savu maakslu
0
shis konkreetais maaxliniex neprasa vairaak kaa pasuutiitaajs var atljauties :)
tachu par maaxlu ir jaamaxaa ... diemzheel
0
Kam jamaksaa par makslu , jums vai? :) Aara meteeja darbs kaa taads ir principiali lieks. Mans uzskats : ja tauta tusos taisa bujaanus , tad vinja vienkarshi nav to tusu cieniga. I nav jegas neko riikot. Pilnigi pietiktos ar kameru un telefona nr tuvaakajaa policijas iecirknii.
0
principa varetu savakt cilvekus un iet palika to vietu izveidot, ja ne finansiali tas fiziski! es varetu iet paliga! vietu varetu nosaukt par "morgu" vai "lopu"
tipa "kur tu esi?" "morga" :)
"esmu lopa nac shurp"
0
Nu blaaa, tas tik buutu chakars! Es pats par to esmu domajis neskaitaamas reizes. Tur vajadziigs milziigs kapitaals. Vitai jaabuut taadai lai netrauceetu kaukaadiem tur iedziivotaajiem (mums tak patiiik muusu URUURUR, bet omes savaaktu parakstus un akal "chussssh) Licenzes URURUR atskanjoshanai akal maksaatu, bet nau tik daudz (labu) grupinju, lai speeleetu dziivajaa un patiktu visiem. Taalaak shmiga nevareetu buut ljti leeta (njemot veeraa ka tas ir vieniigais ienaakums, jo ieejas maksa vareetu nepatikt) Par Facekontrol es iisti nesapratu - kas ta izspiediis to kanonu peec kaa jaaizskataas lai tiktu iekshaa :) Un ja baaram ir facekontrol pie ieejas, tad tajaa alus TOCHNA maksaas 1 latu! Buutu vajadziiga riktiigaa apsardze kas nepieljautu kautinjus, jo ir tak visaadi piedzeerushi urljiki kas gribeetu pakauties. Nav jau svariigi kas vairaak ciestu, jo iedziivotaaju suudziibas aatri nokljuutu liidz pashvaldiibai un muusu barchiku sleegtu! d0 i make sence?
0
jaapagaida 100 gadi kad paliksu bagaats
0
bet vipaar gadiijumaa vienkaarshaak nav matainjiem panjemt un okupeet kaadu jau esoshu baaru izkjlapeet urljikus un gopnjikus aaraa un tad jau iipashniekiem nekas cits neatliks kaa blejkju muzz laist
0
Bleakness: Tu ljautu savaa baaraa skaneet kaukaadam urlu iecieniitajam tuc-tuc??? Ja salidotu urlas un pieprasiitu tuc-tuc, ko tu dariitu?
0
Ideja laba, ja tikai ir uzņeemiiba tad visu var realizeet, ceru, ka sagaidiišu laiku, kad tiks atveerta šaada iestaade, protams, jatas ir nopietni.
0
atklaati sakot labaak bankroteetu nekaa ljautu gopnatizeet savu krogu kura nemaz nav
0
He! tas buutu forshji ja taads krogs buutu...:D
0
runajot par taam atskanjoshanas licenseem kas izmaksajot kaukadus $, to vietaa varetu rikot bezmaksas konchus ar jaunajaam grupaam kuras grib sevi paraadiit...vai arii ierikot kaadaa stuurii aparatuuru kur par noteiktu samaksu grupas varetu taisit publiskos jam session/meegjus
0
Cik es zinu, sakaņā ar oficiālu informāciju (stāvēja drukāts žurnālā Classic Rock) Rīgā būs Hard Rock Cafe! Filiāle.
Būs, kur pasēdēt un, iespējmas, apskatīt, vai pat apčamdīt kāda roka monstra personisko instrumentu!Iedomājaties?...
0
uhh tas nu patiesi buutu uhh
un savaa zinjaa arii logjiski jo tagad jau ne metalistiem ne rokeriem nav issti kur tuseet jo briivie vanag ar jau kaput liidz ar to briiva vieta tirguu bet mums kas te forumo izskataas ka kaaposta taada nav lai dabuutu license utml bet nezin ap kuru laiku taads pasaakums buus gatavs???
0
Tiaki pēc gadiem, šķiet...
0
man a taa skiet pamekleeju inf un bij rakstiits ka pavasarii jau saprojekteets viss a to hard rock cafe bet plaanot jau bij atveert vasaras beigaas laikam akal kaadi debiili tantuki parakstus savaakushi un ban uzlikushi
varbuut es kljuudos un tas krogs pa klusos i valjaa bet nu tad jau citi zinaatu
un nemaz taa labaakaa vieta matainjiem arii tas hard rock cafe nebuutu bij rakstiits ka arii popmuuzika tur skanees utml. un par cik taa bieza firma shamie jau netaisiis kardinaala leetaa alus politiku
0
vajag, lai nav trepenees pivkis jadzer
0
vajag, lai nav trepenees pivkis jadzer
0
Jā, es ar uzraku to veco žurnālu un izlasīju, ka jau 2003 gadā bij jābūt :)
Laikam jāmeklē netā kāda infa, kas ta' galu galā šiem tur lēcies...
Bet Maskavā it kā ar laiku būšot veselas 3; vēl - Pēterburgā...
Katrā sola kādu roka relikviju ielikt...
Kopumā šī firma ir 37 miljonu vērtu šādu lietiņu īpašniece... Pašlaik šajās kafejnīcās visā pasaulē izlikti apskatei 63000 priekšmeti: roka leģendu pers. instrumenti, ģitāras ar slavenību autogrāfiem, dziesmu tekstu oriģināli pieraksti u.tml...
Maskavā būšot ēka ar konferenču zāli, koncertzāli, un vēl restorānu ar 412 vietām...
Ja Rīgā būs kaut puse no tā...
Un - vai nav vienalga, var jau arī mazāk alus izdzert, toties pabaudīt atmosfēru...
Laba vietiņa no šada tipa iestādēm vēl ir, manuprāt, Bite blūza klubs...
0
Pilniibaa piekriitu par Bites bluuza klubu, veel laba vietiņa ir Siena Šķunis uz Austrumu robežas
0
Hard Rock Cafe sūkā! Cik esmu pabijis tajās iestādēs, tur pārsvarā nekas sakarīgs nenotiek. Vienīgais, kas tur ir labs, tas ir dizains un visādi rock pribombasi!
0
Hard Rock Cafe sūkā! Cik esmu pabijis tajās iestādēs, tur pārsvarā nekas sakarīgs nenotiek. Vienīgais, kas tur ir labs, tas ir dizains un visādi rock pribombasi!
0
Man ir gadiijies redzeet 2 Hard Rock Cafe - Lisabonaa un Praagaa. Praagaa iisti iekshaa neiegaaju, bet likaas OK, noformeejums atbilstoshs, skaneeja AC/DC vai kaut kas no taas seerijas; Lisabonaa iegaaju un tikpat aatri izgaaju aaraa - vairaak par nosaukumu tur nekaa nebija, parasts krogs, Madonna skan pa matjugaljnjikiem... taa ka domaaju, ja arii uztaisiis Riigaa taadu vietu, tad diez vai tur buus sevishkja roka atmosfeera, taa tomeer ir pamatiiga komercija.

Visreaalaakais variants shaadas vietas izveidei - uziet kaadu sakariigu vietu un neatlaidiigi ieteikt to saviem draugiem, kaa arii sadraudzeeties ar personaalu (mazos iestaadiijumos nereti arii saimnieki pie letes staav). vienkaarshi, ne...
0
nu piem aagenskalnaa i taads gaiss tiirs sievas maate laukos krogs nu blues un vecs mieriigs rocknroll skan tur
0
vis gruutaak jau ir pie telpaam tikt laikam... me taada ideja ienaaca prataa lasot koment. vaig atrast kaadu papistu sapistu uukji kas tikpat tuliit bankrotees... un sho nolaist no kaatiem...tad kad eeku gribees nost jaukt, mees iejaucamies un par leetu naudu dabujam telpas... viss beigas... bet ideja par baaru vispaar baigi labaa.. es vareetu piepaliidzeet kaa vien maaceetu ja vinja tiks attiistiita...
0
Waru liidzeet ar maakslinieciskajaam idejaam.
0
Liels paldies visiem kas raksta un kaut ko doma ja kads kautko var palidzet fiziski garigi vai ka citadi tad ludzu dodiet zinu kvist@tvnet.lv Bars bus.
0
Jaa vareetu to baaru taisii netaalu pie bites bluuza klubina,tur jau ir taa nostaak no visiem urljikiem un arii cilveeki neapdziivo tik daudz!
0
Slipknot ir vissmagakaa muuzika pasaulee. un Linkin park riktiigi ierullee
0
Nu man pesoniski patiktu vieta kautkāda rajonā Dzērumos, aiz točkas ko vada slāvelis vārdā Vasīlijs, vo bļe
0
a kā tad īsti palika ar to bāru? ir, nav, būs, nebūs?
0
kas ellee to lai zina................
0
nu ja kas taads buutu es persooniigi veeleetos lai teiksim kaukad nedeeljas nogalees vismaz pa laikam buutu doom vakari :))) ... uuuhh ... man taapat kaa BigUggam - labpraat pavadiitu visu muuzhu paalii dooma pavadiijumaa ;D
0
es pat gribeetu lai manaas beerees skan "Forest Of Shadows", "Novembers doom", "Saturnus", ... ;D
0
Ilgstoshaa un dziljaa paali saak raadiities interesantas lietas..taas varetu iztrauceet labo noskanju, vai tieshi padziljinaat...:) Jaa, ja buutu taadi vakari, es buutu patstaaviigais klients, un visu savu naudu tur atstaatu...
0
SpiegS - tie būtu labi vakari... :)
0
Līdz gada beigām Vecrīgā atvērs "Hard Rock Cafe"
www.tvnet.lv/izklaide/fun/news/a...
0
"Hard Rock Cafe" ir sviests. Dārgs, snobisks un ar hard rock ļoti attāli saistīts iestādījums.
0
nu, redzēs. varbūt nebūs nemaz tik ļauni :)
bet varbūt būs arī pilnīgi dirsā...
0
palasīju to aprakstu... viņi tur taisās uzglabāt relikvijas... kādas tad? mūziķu kaulus? :D
0
nē... drīzāk kādas "zvaigznes" apenes pie sienas piekarinās (kvlt variantā - ar visu brūno strīpu)
0
un ar tām "zvaigznēm" mums arī ir problēmas... laura reinika apenes vai chilli krūšturis... :D
0
a kāds sakars tevis pieminētajiem cilvēkiem ar rokmūziku?
0
bet, mums ir kādas rokmūzikas zvaigznes?
0
sky forger neviens tur neliktu, bet fēlikss ķiģelis un līvi ir liepājā.
0
Nu, piemēram Līvi? varētu varbūt Ķiģeļa seniora ģitāru piekārt pie sienas?
0
vai tad tā liepājā nekarājas? roka kafejnīcā?
0
vēl, varētu ko no dzelzs vilka... tomēr, veca grupa, kas atšķirībā no daudziem vietējo "rock" pārstāvošiem mūziķiem tik tiešām spelē ko tādu, ko var nosaukt par rock.
0
Neesmu bijis Liepājā :)))
0
es esmu tur bijis 2 reizes, tur kaut kādas ģitāras karājās... baisi nodriskātas, piederējušas visādiem mūsu vietējiem rocka milžiem - grāveram, fēliksam ķiģelim, mitrohinam, laikam arī g. solas ģitāra arī tur bija. milzīga kolekcija no līviem - nodriskāti krekli, visi albūmi un vēl sazin kas... tur ir daudz kas savākts, tā kā, es nezinu, kādas relikvijas viņi domā likt šeit rīgā... tiešām, kāda mūziķa kaulus, lai būtu sakrāla vērtība... :D
0
Esmu pabijis Zviedrijaa Hard Rock Cafee, pietika pilniigi vienu reizi, lai saprastu, kas tas par iestaadiijumu : McDonalds paveids, kur interjera sastaavdallas ir 70-80g dazhaadi priekshmeti saistiiti ar rock muuziku. Tur bija arii liels buicks visa baara viduu, kursh bija iekarinaats eekas balsta stabaa. Visapkaart vazaajaas mazie rock cieniitaaji ar baloniem un burgeriem rokaas u.t.m.l. Kaudze ar dazhaadaam fotograafijaam Elvis Prestly stilaa, pilniigs atstojs iisumaa:))
0
ble... nebūs labi...
0
šausmas... nemaz negribu zināt, vai tur alu pārdos vai nē... tapat, tas maksās 1.50 Ls...
0
mjaa..palasiiju komentaarus.diezko labas atsauksmes par " hard rock cafee" neesmu dzirdeejis tur neesmu bijis neko nevaru teikt.
ja kaads spees izveidot taadu baaru tad tas buus liels konkurents "hard rock cafee".
tikai jautaajums cik daudz cilveeku iegrieziisies tur kas neklausaas taadu muuziku kaa mees????
0
Nu mazāk par Ls 1.50 noteikti nebūs. Es šovasar pabiju Hard Rock Cafe Atēnās, un iespaids stipri līdzīgs Death Angel klāstītajam. Plus vēl pie sienām šur tur varēja manīt arī Limp Bizkit plakātus, un vai tik Eminems ar atejā nerēgojās blakus Iron Maiden... Cenas tur bija apmēram 1,5-2 reizes augstākas nekā citos Atēnu krogos. Muzons - no kādām 10-12 dziesmām, kas tur noskanēja manas viesošanās laikā, pie hard rock pieskaitāmas bija 2 (AC/DC un Kiss), vēl saistība ar rokmūziku bija Peter Gabriel un The Cars, pārējais bija tuci-tuci popsa ar repojošiem nēģeriem...
0
pasaulē, nez kāpēc, ar rock apzīmē praktiski visu populāro mūziku... eminem un hard rock... tuci tuci rap nigguzz un hard rock... njā...
0
taatad, 2reiz meeginaats parunaat, nekaada rezumeejuma, rocinjas nolaistas, gaidiisim rock&roll hamburgerus, metaals nerullee, nju, nav ne duushas, ne naudinjas, seezham bixees un bolam acis.
0
jee piektdien saksofonaa biju, jee bez kapeikas kabataa bet apkodos jeee... forshi vinjiem tur leets alus... blin bet nu kaa skanja suukaaa oii... zato peedejaa grupa kas speeleeja bij salidizinoshi super, kkadi leishu melnulji ar veceni-solisti... HOT!
0
ja patika peedeejie, tad var buut runa par alk. koncentraaciju asiniis. a ko, tad mums pietiek taa, kaa ir?
0
heeh nu mosh hehe..

nee nu vaig protams vaig

pirmkart jaizskir 2 lietas..

klubs kuraa tiek riikoti koncerti (smagie logiski)

klubs(baaars, burzinj-gruustinj vieta) kas orienteejas uz mataino rock`n roll publiku... tip kkas rokeru baaram liidziigs..

0
Reku, itkaa praavaakiem konchiem atrodas vieta notikshanai liidz 23iem, probleema, kur taisiit afterpaartijus kaa arii, kur iemalkot savu aleenu sabiedriibaa, veelams, nenoviitushaam ausiim. Taatad 2.variants.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
atmoda
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas