jaunas grupas&izaugsmes iesp
0
ehh cik daudz talantu ar kaadu alinj rokaas shobriid neatrodas kaadaa garaazhas meegjii :)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
bet gribeetos..
0
vai arī cīnās ar virsū lecošām daiļavām :) Nu tā, asgard, tagad arī pieteicos
0
...un lai arii paliek garaazhaa, sava prieka peec. Bet kad lien uz skatuves, tad vajag uzdot jautaajumu priekshkam tas tiek dariits un vispaar kaapeec saaka to dariit. Varu dereet, ka 95% procenti to dara taa pasha iemesla peec, kura deelj to dara Britnija Spiirsa. Taapeec labaak noveelu palikt garaazhaa.
0
Kāpēc? Jādomā, kā panākt publikas atzinību un izdot daudz labu disku, kurus pērk un klausās.
0
nu mums ir doma bliezt grupu sava prieka peec! sedesim pa majaam un taisisim nekvlalitatiivu muuziku! toties pashiem patikamu!
0
galvenais ir nepadoties
0
Galvenais ir buut tajaa visaa iekshaa liidz aciim. Ja kaut ko dara tad jaadara ar dveeseli. Arii maaksla parasa upurus...
Zinu.
0
Sinner tev pilniiga tasniiba, veel varu piebilst, tad jaadara liidz galam.
0
jaa nekas jauks jau vismaz mums lv nav
kaa izteicaas beveriinaa tas latvietis - ka paraadaas kaada naud lai rakstiitu studijaa viens no grupas biedriem a naudu pazuud mistiski un grupa paliek muuziigaa true undergroundaa
0
izauksmes iespējas latvijā ir lielas, jo ja kautko grib sasniegt tad arī cenšas...
0
Jebkuram cilvekam ir kautkaads talants, vajag tikai rukaat.. Rukaat liidz asiniim.
0
Maaksla=Asinis
0
savaa zinjaa var piekrist savaa arii nee atkariigs jebkuraa gadiijumaa uz ko iziet vai uz maakslu vai uz komericju
0
Pupu mizas. Smago muzonu neviens nespeelee, ja pasham nepatiik. Taadi aatri atbirst. Visi speelee to, kas pashiem tiik. A par to paardoshanu, nu piedodiet, bet ko juus te muldat pa niekiem? To izshkjir taadi faktori, kaa origjinalitaate, svaigums, publikas izgliitotiiba, atpaziistamiiba, kuru veido reklaama (jaa, arii koncerti ir reklaama) u.t.t. Un protams, kaa jau te kaads teica, jautaajums, cik daudz laika tu ieguldi shajaa reklaamaa. Veel nedriikst aizmirst, ka iespeejams peec kaada nospeeleeta laika ir veerts apskatiities uz sadariito, un nezheeligi savilkt galus kopaa lai noskaidrotu, vai nevajadzeetu kautko mainiit, uz ko vairaak uzspiest u.t.t. Tur jau naak paliigaa talants, kas izpauzhas izjuutaa, intuiicijaa (es tehniku par talantu neuzskatu). Jums jau atkal vai nu balts vai melns. Nu nav taa. Var arii taisiit muuziku, kas patiik tikai dazhiem, bet ar laiku to smuki un leenaam paartaisiit par kulta pasaakumu.
Nu piemeeram ar taadu dziesmu, kaadu te dzirdeeju tiem Infected? (Bail ka nesajaucu ar Disease) Nu vai zini, nu luuk tas ir piemeers, kur cilveeki speelee ljoti kvalitatiivu muuziku, bet taalaak par savu luupu nepaarspljaus, jo nav pilniigi nekaadas dzirksts tai visaa. Tas ir kaa kaarteejaa niikuliigaa diena. Na na na. Autobuss, kaapnju telpa, eediens, miegs, na na na. Bet, ja mees to uztaisam par vienreizeeju feinu chikinana? Tad mums ir cichi un dupsiishi, bruunaas kakinjas, dzeltenaas beernu kakinjas, nu labi labi, paaris deemoni taa lai nu galiigi nav kaa nekad.
Veel arii pienjemu iespeeju, ka daudzko izshkjir sava gaume. Nevar jau taisiit interesantu, feinu, atshkjiriigu muzonu, ja tev pasham tas nepatiik. Nu kautkaa taa, jaa.
0
Latvija muzikas attistiba ir turpat kur pirms 10 gadiem :(
Fauns tad mosh sakam bidit grind attistibu :)
0
Izaugsmes iespējas? Diezgan švakas, ja ņem vērā tos fanus, kuri ir ieciklējušies tikai uz death vai ko līdzīgu, un tāpēc neciena citu grupu, kuras spēlē Doom vai Gothic, darbu un pārliecību.
0
Nu, Edenbeast, man liekas, ka Taveejaa grupa shobriid par sapratni un atbalstu nevar suudzeeties... bet ja tomeer, tad viss pashu rokaas.
0
Sheit ir ljoti vienkaarshi. Muuzikas labumu nosaka tas, cik forshi pie taa var palomiit paku. Jo daudz nopietnaaku lomu koncertos ienjem svariigaas leekaataaju un kratiitaaju savstarpeejaas domstarpiibas, nevis muuzika. Un es nesaku, ka visiem ir jaastaav kaa mietiem. Luudzu krati, bet kaapeec arii paarmainjas peec nepakjert alinju, ieklausiit pie kaa tad tu tur iisti krati, pakontakteeties ar cilveekiem, izgliitoties, arii taa vietaa lai druumi seedeetu malaa ar sakraasotaam asarinjaam zem aciim.
Te kautkas savaadaaks un neierastaaks ir jaasmeeree leenaam no visiem galiem un pamatiigi, kameer citviet pasaulee tas tiek izrauts uzreiz, bez ziepeem.
A grind fekalometrs veel uzsitiis augstu. Cik skatos, no manis dc letinji velk tikai no porn gore foldera.
Un pa kluso varu pachuksteet, ka sviisdams, elsdams, puusdams, piepirstaa istabaa leenaam gatavoju vienu varen jestru Tabestic Enteron weblapu. Bet nu nevar nevar neko siikaak staastiit, tas buus baigais paarsteigums. varu apsoliit, ka taadu smaguchu maajas lapu veel nebuusiet redzeejushi, khe khe. Un nu, atpakalj pie darba.
0
Fauns tu kuros hubos sedi? varbut tev buus ar kas tads kas man nav :)
0
a faun, ko machinerie perfect plāno uz nākotni?
0
Alfa Hubs, Unlimited Opportunities. Shitajos divos visu laiku. Un tad kaa tresho panjemu vai nu vomitcum - muzonam, vai kisahubben.homeip.net:6666 - filmaam.
A MP abi galvenie biidiitaaji tapina jaunu materiaalu. Notiek darbs pie ieraksta. Varu pachuksteet, ka buus kautkas visai eksperimentaals.
0
un niks kads?
0
un kaa tev shkjiet? Nonjem tik s burtu beigaas un buus iistais.
0
kk:(

To es teicu, jo nācās saskarties ar dažiem aprobežotiem klauniem. Bet kopumā, viss ir atkarīgs tikai no pašu darba un entuziasma.

0
Nu redz, arii tiem iecikleetajiem faniem vareesi speeleet to, kas vinjiem patiik, un shkjietami viss buus ok, bet cik nieciigs procents no vinjiem vispaar sapratiis ap ko lieta grozaas, un ko juus tur speeleejat, bail iedomaaties. Apskaties, kaa Nightwing atbalsta. uuu-jaaa, iistie dzheki. Bet cik taalu ar taadu drazu tiksi aarpus vieteejo minikoncertu robezhaam? Slideni, slideni.
0
Labs piemeers bija Skyforger uzstaashanaas Jelgavaa pirms paaris gadiem "Mees Tornim". Peeteris uz skatuves sauc - Tur un tur, kur tur taisaas celt pieminekli baronam, kaadam tur kaadam, neatceros. Visa publika kliedz - JAAA!!!! Peeteris sauc - Mees to nepieljausim!!!. Un visa tauta kliedz - NEEEEE!!! Veel tagad ir ko nosmieties.
0
Protams, ka ir jau vajadziigi arii tie, kas to klausaas, taapeec, ka vajag. Vinji arii nodroshina vismaz kautkaadu grupas ieguldiijuma atgriezenisko saiti.
0
nu te jau varam sakt runat par masaam! ieej kada konci apskaties uz kadu mazpazistamu grupu, sac ar draugiem bauret ka tas ir baigais mesls vai otraadi un parejie tev sekos! tas pats kas ar aplausiem
0
bara instinkts O_o
0
nu ja, cilveeks ir ka lopinjsh! tapec mana ri nepatik sabiedriba, bet gan atsevishkji cilveeki
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
PeterisP
BladeOfDarkness
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas