18. novembris
0
labs vakars tautieši. ko domājat pasākt šamējā dienā?
laikam jau irad daudzi kas uz to pašu salūtu ies.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Es shajaa dienaa svinu savu dzimshanas dienu!;)
0
ta jau sanākās dubulti svētki, sveicu.
0
Paldies!
0
laikam buushu "patiesa patriote" un ignoreeshu to ka ir sveetki
0
laikam buushu "patiesa patriote" un ignoreeshu to ka ir sveetki!!!
0
18:00 ja nemaldos no K.Ulmaņa notiek lāpu gājiens ;)
0
Mees ar Zippo arii noteikti buusim uz saluutu
0
es visdriizaak seedees maajaa un klausiis visu dienu sky forger un kad visi buus izklausiiti ta liivus
jo man kaukaa sveetkos ar kaad alinj gribaas bet naudas nav
0
Es ies iedzers kādu alu, aizies uz salūtu un vēl kādu aliņus vakara noslēgumam ar dažiem cilvēkiem... Kautkā jau i` jāatzīmē!
0
Da uz paraadi jaaiet un viss!!!! Nu jaa pee tam alus un saluuuts, droshvien pilnas ielas vakaraaa a urlaam buuus!!!!!!!
0
Tieshi deelj urlaam neesu paarliecinaats, vai ieshu uz saluutu. Ai ku jauki gan, ka valsts sveetkos daugavmalaa ir dzirdami vairaak slaavi nekaa letinji. Savaaksies barinjsh pie maniim un normaali iepljeckaasim. Vot i visi sveetki. Un taa ir labi.
0
nolikšu ziedus pie Brīvības pieminekļa, vakarā arī uz salūtu.
0
Vispaar riit neko nedariishu un speciaali neposhiishos un par saluutu, ja buus stiprs veejsh saluuts var ari nebuut.
0
Neiet dēļ pāris skūtu slāvu niknajiem šmurguļiem? Pie dirsas tie ir Latviešu svētku, lai cik tur nebūtu slāvi, tā kā jādodās jādodās ar paceltu galvu un dūri pie sirds un ja kāds mēģinās tevi aizskart, ņem to dūri nost no sirds un sit par Latviju no visas sirds, ko tev tā sapuksējusi dūrē! Varbūt tikai skaisti vārdi dažam liksies, bet vienalga, parādi, ka esi latvietis un ja kādam nepatīk, cel galvu vēl augstāk, jo uz savas zemes stāvi, un mīdi to, lai naidnieks nesamīda!
0
pagaan,skaisti vaardi!
0
iisteniibaa parasti tai 18 datumaa niknie urljiki nemaz tik agresiivi nav jo kaukaa tas parspeeks pret vinjiem ir lielaaks, bet par cik esmu saslimis buus vien jaaseez maajaas
0
Taa kaa riit pie neta netiksu, jau sodien sveicu juus visus sajos svetkos, jo Latvijas valsts- tie esam mes.
0
es armijas paradi redzet tikoju.. bet loti negribas taka ar kruto raivi dzintaru parade piedalities phe...
0
Es laikam braukshu pie dabas kruuts dzert to latvju dziru – alu.
0
nu pagaajushogad kas mees savs barinjsh savaacaamies un taa baurojaa latvieshu dainas :) ka nevienu urlu 100m raadiusaa dzirdeet nevareeja, tas bija super! cerams shogad nebuus sliktaak! visiem jauki nosvineet!!
0
Man liekas par spiiiti visaaam probleemaam , tomeer viss buuus jauki!!!!! :)
0
to pagāns:
beidzot kāds ar pasaka patiesus vārdus, daudziem jau kož tas acīs bet to dēļ jau vēl skaļāk vajag teikt. priecē ka kāds saka tieši tos vārdus kas arī manā galvā un sirdī mīt. parasti kad sāku ar kādu par latvijas, baltu senvēsturi runāt tas tik pasmej, ko tu par vēsturi tas tak nav "forši", bet man to nesaprast kā cilvēks var tik šauri dzīvot ka savas tēvu zemes vēsturi nezin un neizprot. mēs jau te nemaz nebūtu ja senchu senchi ar zobenu un savām asinīm mūsu zemes brīvību nebūtu guvuši.
0
He he,taadi jau Juus esat Latviessi,18.novembris asocieejas tikai ar saluutu,vieniigais prieks ka briivdiena vai arii tizli noliist sturri un riit alu bezjeegaa!!!!
Prieks ka vismaz 4 cilveekiem ir vismaz patiesi sveetki, neskaitot veel mani.
Tur jau ir juusu probleema ka jaakunkst par uzrlaam,ka juus apbizzo un apsmej.laujaties ja jau esat tik gleevi un gaidaat paliidziibu no citiem.....
Vajadzeeu nedaudz vessturi pamaaciities,tad zinaatu ka Latviesi paliidziibu neluudz,ciinaas passi...
0
Man gods,bij dzimt tajaa dienaa!:)
0
Es ar cerams tiiri mieriigi pavadiisu sveetkus, paskatiisos paraadi, saluutu un kas zin, varbuut vakaraa sanaaks kaadu dziesmu uzdziedaat
0
Zemgus, ne visi ir vienādi un ne visi manto savā sirdī latviskumu, vai vismaz to, ka Latvija ir zaļā miera zeme, kurā jādzīvo un jākopj. Daudziem neinteresē vēsture, labāk aiziet uz kādu jauniešu sadzeršanās vietu, šļircīti vai aliņu, bums bums mūziku un aiziet, bet galvenais, ka pats apzinies, ka zini, ka esi un ka gribi un zini, ka neesi vienīgais, kam līdzīgas domas līst ne vienmēr vairākumam ir taisnība un ne vienmēr vairākums uzvar.
Jauns sātans, es domāju ka viņam 2004 gadi pagājuši kopš izdomāja he he. Lai nu kā gods ne tikai tev, bet neskaitāmiem citiem par to, ka piedeer kaut kas savs...
0
pagān, lieta tāda ka esmu izlasījis daudzum daudz grāmatu, pats pa saviem spēkiem apbraucis dažādas cīņu vietas, bet ar to sāk palikt par maz. tākā mani sasaistījusi vēsture, baltu, senlatviešu kultūra gribās kaut ko pasākt. kur varētu būt kāda vieta kur pats ar savām rokām var kaut ko darīt - taisīt senlatviešu rotas, mūzikas instrumentus, uzzināt vēl ko jaununu, piedalīties un aktīvi darboties?
0
viss jau butu jauki ja tikai ejot majaas man un bralim nepiesietos kadi "IPASHI GUDRI" slavi, kuri izdomaja 3jataa piesieties mums diviem! protams musu miljie kashkja mekletaji, piesejas stabila parakumaa! nu ta mes dabujam desot prom :( iesakt neko nevarejam ja nu tikai dabut pa riktigam! kopsumma man sadauziti deninji un bralim piepampis deguns! mentene mus visnotalj laipni pasutija bekot! un kas pats labakais tas viss notika 1 kvartalu no mentenes! taa luuk... besi araa shadi gadijumi!
0
nu ja vamp, bet tev jau ari citreiz gribas kadam biete iedot.. vins jau tad tapat jutas, bet tev ir gandarijums.. taka man tagad :) turas!
0
tevi vismas piekava, bet citi paslideja un sasitas... :DDD
0
hah, ielas tiesaam bij pilnas ar visaadiem apdzeerusiem slaaviem, kas to vien tik dariija, kaa iideeja cik slikta un netaisniiga ir dziive un mekleeja kaadu, kam sadot pa muuli
0
iisteniba sauseliga vilsanas un rugtuma sajuta bija 11 pie brivibas pieminklja, jo kad gaja VVF & co likt ziedus slavu protestanti saka blaustities "ruskim skolam bitj" ... nu ja >:(
0
jaa.... saluuts gan bija labs, tikai nedaudz trauceeja tie saucieni fonaa---> "Latvieshi pidari" , "Vaira suukaa". taa vien gribeejaas kaadam pa muti ievilkt!
0
jaa.... saluuts gan bija labs, tikai nedaudz trauceeja tie saucieni fonaa---> "Latvieshi pidari" , "Vaira suukaa". taa vien gribeejaas kaadam pa muti ievilkt!
0
uiii cik traki jums gaajis a es pa spiiti savaam plaushu kaiteem uz jumta uzliidu saluutu paskatiities
zeel ka nebiju centraa kaadu slaavekli asini gan vajadzeeja paliet
0
Zemgus, www.etilts.lv/svd/ spied un tur iespējams tava problēma tiks atrisināta.
0
Saluuts nebija slikts!!! Zeel tikai, ka pat paraadee uzkuulaas dazi urlikji, kas tiesi himnas laikaa aplaimoja visus ar saviem skaistajiem izteicieniem!!!
0
Pasaakums bija labs. (urlas kaut kaa tadi klusi taj dienaa bija) nu ja jau sveetki nu tad vienu alinju vismaz pa visu dienu vaidzeeja. normu izlpidiju alinju izdzeru un viss vairaak ne grama alkohola. Ja kaads ko butu sliktu teicis/teiks(naakotne) par manu Tevuzemi par kuru cinijaas mans vecteevs(un varbuut pat kaads no vinja teeviem vai vecteeviem. nu juus jau saprataat) tad vinsh uz slimniicas pusi jau laiciigi velkaas.
0
ha-ha-ha! krutais Vampiirs noraavaas ;)) un vispaar, ja dazhi no jums taa miil savu Tevzemi,tad vispirms vajag nosist tieshi VVF, jo vinja ir ASV agents!
NAZI FUCK OFF!!! HITLER KAPUTT!!!

MAKE LOVE NOT WAR!!!!
0
vabuut arii taa ir ar to vvf bet nu kaada asv jeega no lv???
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas