Līvi
0
Noskatījos Talantu Fabrikas koncertu, kur visi tie pusfabrikāti centās dziedāt Līvu dziesmas, galīgi stulbi aranžējumi, daudzi jauca vārdus, dziedāja netīri. Es izjutu kaunu par to, ka grupa, kuru cienu tās ilgās un ražīgās daiļrades dēļ, ir tik lēti un prasti pārdevusies. Paši viņi sēdēja skābiem ģīmjiem un visu to parodiju klausījās. Tad vēl "stila ziņā izglītotais" modes "mākslinieks" Dāvids vienu puisi kļošās un spīdīgā kosmonautu jakā nosauca par "īsto heavy metal", un dēlietis skotu bruncīšos pašpārliecināti rādīja m/
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Lūsi, nesaprotu, kāpēc skaties "Talantu fabriku". :)
0
Nu nez, man domāt, ka Līvi nekad sevi nav mēģinājuši pozicionēt kā superduper elitārus mūziķus un bezkompromisu metālistus :) Tāpēc neko īpaši nosodāmu nesaskatu arī viņu vēlmē nogriezt sev kādu daļu no tā iesmakušā, bet joprojām treknā pīrāga, ko sauc par "Talantu Fabriku" :)

Daudz sliktāks ir fakts, ka pēdējā laikā būtiski ir pasliktinājusies grupas mūziķu veselība un ej nu sazin, cik ilgi vēl šie būs spējīgi uzkāpt uz skatuves. Uzskatāms piemērs, ka alkohols tomēr ir jālieto saprāta robežās ...

0
jaa, es arii greekoju mani braalji un noskatiijos to fabriku.man tieshi taa vieta par to "heavy metal" aizkeera.liivi tomeer, lai arii tas ir roks (nemetaaliskais), tomeer respect vinjiem, bet kaa tie mudaki dziedaaja, tas ir kauns un veel tas pompozais izleciens no vadiitaaja puses ietureet klusuma briidi par godu mirushajiem daliibniekiem arii bija tik tizls un neiists un lielaakaa dalja ar nepatiku pieceela savas dirsas lai pastaaveetu kaajaas.
kas attiecas uz to "heavy metakl" terminu, tad viniem metaals skaitaas komercionaalais roks.ko tu taadiem padariisi-nesaprot vini roka un metaaliskaa roka atskiriibas un nekad arii nesapratiis.POPKULTURA NAZIVAETSA :)
0
Es gan teikšu, ka tā atšķirība starp metālisko un komerciālo roku nemaz nav tik ļoti stingri novilkta, un grūti pateikt, kur sākas pirmais un beidzas otrs. Domājams, ka lielākajai daļai šeit nebūs svešs grindcore vectētiņu "Carcass" vārds - tad nu jāmin vēsturisks fakts, ka ceturtais šīs grupas albums "Heartwork" visai pazīstamās un lielās kompānijas "Columbia" paspārnē (te jāpiebilst, ka lielākā daļa kompānijas paspārnē esošo mūziķu ir krasi atšķirīgi no "Carcass". No tā tikai ir jāsecina, ka acīmredzot tolaik arī šāda veida mūzikā tika saskatīts zināms komerciāls potenciāls. Jā, protams, "Heartwork" grupas daiļradē bija diezgan liela atkāpšanās no sākotnējās bezkompromisu kapāšanas, tomēr nešaubos, ka par spīti tam, vidusmēra klausītāja ausīm tas bija gana ekstrēms. Un tīri personīgi man šis albums joprojām lielā mērā simpatizē.
0
Paranoid
ar terminu metaaliskais roks es personiigi saprotu tiirasinju metaalu kas sadalaas taalaak dazhaados novirzienos-death, power, heavy, black, trash utt.viss paareejais (komercionaalos noluukos veiktas tupas sadarbiibas ar citiem "brandiem" (korn ar limp bizkit, staind ar fred durst) un vispaar viss komercionaalais nu-metal ir aarpus taa.
piekriitu ka robezha tieshaam ir smalka un biezhi gruuti nosakaama, bet tomeer ir iespeejams noteikt, kur beidzas komercijas maaksliigums muuzikaa un saakas tiirasinju muzika kretivitaates vardaa.
tachu uzsveru veelreiz, ka tas ir tikai mans personiigais muuzikas sadaliijums un nav jeegas par to diskuteet,jo negribeeju pieraadiit tikai pamatot ko domaaju ar vaardu metaaliskais roks ;)
0
Es gan neskatījos, māsa skatījās un kad biju beidzis savas izvirtības pie datora nākot gulēt manā izstabā tālrādis bij vēl ieslēgts un tur dzirdēju īsu fragmentu, arī redzēju, mūzika bij vienkārši tik jēla un trula, ka gribējās tiešām viņiem uzšaut, tieši trāpījos arī uz mirkli, kad parādīja bēdām pielieto Groduma ģīmi, es ar bēdātos, bez maz vai vemšanu izraisoša mūzika bij, dziedājums drausmīgs. Žēl, ka neskatījos un neredzēju JOku par heavy metal superstāru.
0
Liivi, haa, 20 gadu vecas dziesmas vaalee, kaut kaa jociigi sanaak ka taadi vechi dzied par ziiliiteem aiz loga ruuts :D, manupraat vinjiem vajadzeeja beigt peec avaarijas....., nu nav vinjiem pulvera iekshaas , kas bij tas jau izshauts labu laiku atpakalj

0
lai jau tie liivi plosaas neraugoties uz to ka tagadeejais vinju muzz man iipashi netiik tomeer cienu vinjus karogi bij labais albums
0
Karogi mjaaa viens no labaakiem kas bijis
0
es piekriitu roof par muzikas sadalijumu! un vispar fabrika ir vienkarshi nalas komercijas raidijums! tur taada nauda grozaas, tapeec jau vinju vislaik taisa
0
man jau tīk tas akustiskais ''Spoku koks'' ieraksts
0
Laikam jau visu var pārdot un pirkt.
0
Man pajāt!Es 28. iesu uz vinu konci.Es jūtu ka tā grupa drīz izgaisīs.Tāpēc jāklausās kamēr var!
0
B&^% job(*^&^$ v r%$$# ieniistu TF!!!!!!!! Zaimoshana un liels suuds! DIE TF!!!
0
Es es Biju uz līvu koncertu kongresa namā. Man palika loti labs iespaids par viņiem. Vai kaut viens no jums ir bijis uz rockband`a koncertu ar simfonisko orķestri? Aizejiet nenožēlosiet!!!
0
NEVIENS nevar paarspeet ''forsho'' modeleetaaju DAAVIDU,kuram patiik ieteerpt meitenes puishu dreebees un puishus meitenju dreebees:]]](nelaimiigais pedinjs)
TF ir komerciaals pedofiilu sovs!
0
kaukag jau pirms padaudziem gadiem klīda runas ka LĪVI dos ārā albmu kur ar simfonisko būs kopā bet kā nav tā nav
0
Es, tāpat kā Lodziņš, arī ienīstu TF. That is shit. They must burn....
0
tas visiem ir skadrs kas ir tf!vispaar jebkura veida trula muuzika ir niistama visaas taas izpausmees
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Skuja
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas