naakamaa stadija
0
Esat kaadreiz domaajushi, ko cilveeki veel taadu perversu vareetu sagudrot savu neizmeerojamo veelmju apmierinaashanai vai vienkaarshi jauna "modes kliedziena" deelj. Atbilde ir sheit:

www.bonsaikitten.com

Kaa saaka amerikaanji - Enjoy! :(
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-1
Bet ar to viss shoreiz nebeidzas. Pret mineeto totaali perverso lapu jau ir uzsaakta darbiiba (diemzheel ne tiesas darbiiba) un tiek vaakti paraksti taas sleegshanas ierosinaashanai.

Ielieciet sheit kaadu savu e-pasta adresi, lai es varu jums nosuutiit to pastu. Tur juus sanjemsiet aprakstu par lapu (ko taa dara un par ko to apsuudz) un luugumu parakstiities. Tas viss ir norveegju valodaa, bet neuztraucieties - nospiediet uz "paarsuutiit", pierakstieties klaat taapat kaa visi pareejie un suutiet naakamajam peec kaartas sheit savaakto e-pasta adreshu sarakstaa. Tas taa lai izvairiitos no atkaartoshanaas. Es saveejo nosuutiishu pirmajam, kursh te ieliks savu adresi. Vinjsh naakamajam utt.
0
Kljuudiijos - paarsuutiit navajag!! Vajag iekopeet to veestuli jaunaa e-pastaa, lai nebuutu visu to debiilo simbolu pirms katras rindinjas un fwd fwd fwd
0
Sick fuckers! Tādiem vajag ar sarūsējušu tējkaroti mugurkaulus izkasīt :(
0
Davai liec iekshaa savu e-pasta adresi. Tiem cilveekiem, kas vaac parakstus jau pirms gada vienreiz izdevaas to perversiju aizveert ciet, bet vinja mait ir atjaunojusies. Shoreiz varbuut izdosies pavisam.
0
dragonheart@navigator.lv

Žēl, ka nav zināms neviens hakeris, kas varētu viņus izčakarēt.
0
Jaa, tas buutu labi.

Pagaidiishu, kameer te savaaksies veel un tad nosuutiishu tev to pastu.
0
piemet maneejo a marrtins@truemetal.lv
0
NU JOHAIDI! Cik tālu cilvēks var aiziet ar savu perverto iztēli...! Mans meils: 7551@one.lv
0
Vai nu es neibraucu tajaa fishkaa, vai arii tajaa galaa kaads ir biku saspiedies...mayhem@inbox....
0
ulmens1@inbox.lv
-1
TRAUKSME ATCELJAAS!

Stulbi no manas puses... Atvainojos, ka saceelu traci. Klausies veel ko kaut kaadi norveegju dziivnieku tiesiibu aizstaavji sastaasta!!! Dzeki ir mazliet paarsteigushies un es arii liidz ar vinjiem. :(( Stulbi. Izskatiijaas jau taa lapa ljoti reaala un veel visas taas fotograafijas... BET patiesiibaa tas viss ir viens ljoti debiils JOKS. Es te mazliet papeetiiju siikaak. Taa lapa pieder melnaa humora lapai www.rotten.com un tur nekaa nav tas ir tikai viens LJOTI STULBS joks. Veelreiz atvainojos! Pasaulee tachu ir lapas, kuraas tirgo pornograafiju ar beerniem, kaapeec gan nevareetu buut shaada? Taa es padomaaju. Labi, ka esmu kljuudiijies. Vismaz par to prieks.
0
Ieksh rotten.com apskatieties zem sadaljas "legal". Tur viss ir paskaidrots. Bet tas tieshaam ir debiils joks.
0
njāāā...
0
Mana reakcija drizaak bija - bljaaaaaaaaaa!!!! Es tik aatri iesaistiijos, jo, protams, nebija nekaadu aizdomu, ka viss vareetu buut ne taa kaa izskataas un taapeec likaas, ka mans pienaakums ir pielikt tur savu roku.
0
kk ar druumo smaidiņu, kāds ir tavs e-mails, vai arī pasaki, vai Juris šodien mēģina ar Mutilate My Self Brīvībenē?
0
Vinji shodien meegjina Briiviibas ielaa 137, jaa gan!

E-pasts: nailbomb@banda.lv
0
Labi, paldies.
0
HA_HA_HA_HA!!!:)))))))))) NU vot daamas un kungi!
Luuk taadi mums ir druumie um true metaalisti:))))
visi kliedz ka vinji ir True Warriors, Bloody Killers un vel kaut kaadi Saatana beerni vai baigie misantropi:))) dzivniekus zheel viniem palika:)) Ka bljaut kaut ko liidzigo : Hail Satan, Kill Urlas , tad visi var, bet no mirishas katjenes viniem slikti paliek:)) Jus esaat klauni!!!
Es, neesmu nekaads matainais true metaalists, bet man patiik metaals un patiik to speelet, mana atteiksme ir MAKE LOVE NOT WAR!
Bet, man iet pie sirds tada krievu izteiksme ka "za bazar otve4atj nado!" Un ja tu staigaa ar pentagrammaam tad naac un dedzini kristieshus un t.l. Vienkarshi juus esaat smiekliigi :))
0
metalistas
dumsh piedzimi dumsh nospraagsi atradies te gudrinieks
0
Stulbs tu Esi, Es teiktu....
0
NU jaa, katram satanjugai tagad maajaas vajadzeetu burkaa kakji audzeet. Tas tak ir tik Truu
0
ejuzelli@inbox.lv
0
Izsmejoshaa manieree rakstiits Metalistas komentaars, tachu ja nonjem visus HA HA un smaidinjus, tad doma ir diezgan sakariiga. Driizaak gan jautaajums.... uz kuru man nav skaidras atbildes. Kaapeec tajaa metaala kulturaa ir taa ieziidies tas saatanisms, nekrofiilija u.t.t. Mees tachu zinam, ka metaalisti ir pashi miermiiliigaakie ljautinji. Kur ir taa fishka? Veelme buut savaadakam? Protesteet pret kautko? Kaapeec no 70-tajiem nekas nav mainiijies?
0
tiešām vēl laikam daži dzīvo kaukādos debilos aizdpriedumos un stereotipos
bet nu varbūt PAŠI miermīlīgākie nemaz nēsam ir daudzi kam patīk uzkauties, sadot pērienu kādam urlam ja viņš to izpelnās man kaukā goti liekas dikti mierīgi [atskaitot tās kapu lietas]
un tas sātanisms drīzāk nav sātanisms bet gan reliģiju noliegšana pretstats kristietībai, protams ir jau arī kas sātano bet reti kurš pa īsto sātanojas no tiem kam pentagramas kaklā karājas
kā izteicās viens draugs [viņš nav matainais] ``visi metālisti ko pazīstu ir inteliģenti cilvēki, domājoši cilvēki, kas saprot to kas notiek``'
un skaidrs ka tas kas tagad a pasauli notiek ir viens liels ķīselis un degradācija vispārēja, gan mūzika, gan dzīve, gan paši cilvēki, bet ne jau visi to apzinās un par cik metāls ir visai inteliģents stils gan muzikāli gan tekstos var gudras domas atrast, tad tam arī tā ir jābūt
Un loģisks ir iznākums ka lielākā sabiedrības daļa to nepieņem jo jūt draudus fakinajai popkultūrai un varbūt pat kapitālismam un žīdismam un visam citam sviestam
varbūt ka tā ir varbūt es galīgi garaām muldu
0
Pieskaitiet mani ATTILA86@inbox.lv!!!
0
2 metalistas

Ja Tu paziitu mani, tad nedrukaatu taadas mulkjiibas. Es neesmu nekaads saatanists vai "ultra grim skullkrusher". Un man tieshi liekas, ka shaada buutu tieshi true metaalista (un jebkura cilveeka) normaala riiciiba. Tieshi taa ir jaariikojas ja tu esi "True Warrior", jo shiem vaaardiem ir sava noziime ne jau tikai karaa vai kaadaa ekstreemaa situaacijaa, bet arii visparastaakajaa ikdienaa.

Ljauj man Tev paskaidrot vaarda "mizantrops" noziimi - tas noziimee "cilveeku niideejs", un cilveeku (kaa rases vai taas dalju) nemiileeshana nevienam neliedz ciiniities par dziivnieku vai dabas aizsardziibu. Esi dzirdeejis kaadreiz par taadaam lietaam kaa ekofashisms un Earth Liberation Front?

Un kristietiibas noliegshana, jeb taa saucamais "saatanisms" nebuut neliek uzreiz kaadu slepkavot. Shis (kljuumiigais) "kakju gadiijums" laikam labi kalpoja par ieganstu uzbraucienam, lai paraadiitu kaads gudrs hipijs Tu esi. :D
0
tagad tas ir joks bet veelaak tas buus piersts.
Metalistas salasiijies gothu un blackeru murgus no paaris pompozajiem un domaa ka te visi juutas kaa bloodmakeri.garaam veciit,lielaakaa dalja te ir normaali cilveeki kuri miil metaalu.ar to arii diemzheel metaals asocieejas,pateicoties tam, ka gothi skraida ar apmestu krusttu kaklaa un veel nezkur.par to man arii ir shkrobe
0
roof, kk:(, Bleakness, Deadfall, Raven, Napoleons - mēģiniet turpmāk neņemt vērā to, ko viens idiots domā/runā par jums!
0
piekriitu Bleakness
tas ir stulbums kaut kaads ka ar taadu skinu tagad metaaliskais roks asocieejas.metaalam ir jaabuut tam, kursh vieno ljaudis pret popkultuuru un globalizaaciju, nevis tam, kursh rada antikristu tiinju smadzenees.man viens choms blacku sakaifojies saaka kakjus griezt.stulbaakais ir tas, ka daudzas grupas uz to arii "speelee", lai radiitu kaut kaadu baisumu, gothu, nevis vienkaarshi labu metaalu.Vienmeer esmu iedzilinaajies grupas textos un man tie ir ne mazaak svariigi kaa pati muuzika.nekad neatbalstiishu ne fashismu, ne rasismu,bet tapeec jau es neklausiishos popu vai nu-met.CILVEEKAM NAV JAANOLIEDZ TAS,KO VINSH NEVAR PIENEMT
0
he-he:)) vinsh man vel te skaidros par misanthropiem:))
Un es nevienu neesmu nosaucis par idiotu ;)
0
Nu kā var tā satrakoties dēļ tā, ka pāris kaķus burkās sabāza! Nu ak šausmas! Padomāt kaķīšus! Vienkārši riebjas, ka tad kad kādu kažokzvēru spīdzina, tad pēkšņi visi kļūst kā traki dzīvnieku aizstāvības dēļ. BET tad kad jāiepērkas zivju vai gaļas paviljonā (vai vienkārši veikalā desu pērkot) tad nez kāpēc DZĪVNIEKI=PĀRTIKA.

Vot tieši pāris nedēļas atpakaļ sagadījās būt zivju paviljonā centrāltirgū (riebjas tā vieta) un tur bija kaste ar pusdzīviem nēģiem. Un es skatījos uz vienu vēl elpojošu nabagu un domāju cik tā ir drausmīga nāve - nomirt savu sugas brāļu līķu kaudzē un pēc tam vēl tikt sadalītam un apēstam. Pie tam kad nopērk dzīvas zivis tirgū nevienu vairs neinteresē kā tā zivs tiek nomušīta mājās (ģimenes lokā).

Bet kaķis burkā protams ir ĀRPRĀTS...
0
Ir cilvēki, kas cīnās pret gaļas lietošanu pārtikā. Pievienojies viņiem!

Arī man riebjas dzīvo zivju tvertnes veikalos. Diemžēl tas skaitās likumīgi un to reāli ierobežot praktiski nav iespējams.

Esi veģetārietis?
0
Da nee es neesmu veģetārietis un nekad nebūšu vienīgi besī tā ņemšanās ap dzīvnieku aizsardzību. Tā pat atradīsies cilvēki kam patīk savus kompleksus izlikt spīdzinot dzīvniekus. Tā pat būs arī cilvēki kas no tā uzvārīsies un es uzskatu, ka ņemšanās ap kaķi burkā neko tā pat nemainīs.
0
neegiem ir smadznes un vini arii runaat maak :DDDD un tad kad vini ir tajaa liiku kaudzee tad vini domaa "jaa, kaapeec es nepabeidzu rakstiit savu graamatu" vai "ak mans neegu Dievs, man tak jaanoliek autovadiitaaja tiesiibas" :DDD
sviests panesaas.vispaar teema ir tik "aizraujosha"...BRIIVIIBU ZIVIIM :))))
0
nu jaaa... veel viens cilveeka izvirtiibas / nekjiitriibas / izdomas aspekts. nez kas buus riit?
0
debiilisms kaut kaads
0
".. vienīgi besī tā ņemšanās ap dzīvnieku aizsardzību" .."atradīsies cilvēki kam patīk savus kompleksus izlikt spīdzinot dzīvnieku"

baac, ar ko tad tev taa beesii? ar to, ka dziivnieki
nespeej sevi pasargaat no cilveeku nezheeliibas? ir arii cilveeki, kas izliek savus kompleksus, spiidzinot viens otru? vai tas arii buutu uzskataams par normu?
0
Praktiski vienīgais topiks par hakeriem ;-)
Kā jūs domajat, kas varētu notikt ar hakeri, kas spļauj sejā Čečenijas prezidentam! ;-)

www.gazeta.ru/politics/2010/04/20...
0
Runājot par sākotnējo tēmu, padomāt, ka banzai kaķīši ir kas īsts ir, em, labākajā gadījumā sliktu novērošans spēju spogulis, - sliktākajā: bobija intelekta aizmetnis.

Pirmkārt jau nu izkārnījumu/urīna/ēdma... palieku trūkums, otrkārt jau tas, ka dzīvnieciņi vēl tur ķipa dzīvi. Un te nu nekāds 2004. gada jaunuma un debīlisma attaisnojums neder :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas