Metāl mūzika.. Ienaac<<&
0
Ko Jūs šajā atšķirīgajā no pierastās muzikas, skanējuma esat ieraudzījuši, kāpēc jūs piesaista metāliskā mūzika? Esat kruti draugu barā? Klausaties, lai izceltos? Kaut ko nopietnu tur saskatāt? Ja, jā, tad ko? Lūgums neapvainot citus stilus. Mēs visi esam vienāda kaluma, tik ar dažādām gaumēm.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Metālmūzika vienkārši ir mana MŪZIKA, īpaši nenorobežojos stilos, katrā aizvien atklāju ko jaunu. Ko saskatu? Vienkārši izjūtu šo mūziku, ritmi, melodijas, harmonijas šajā mūzikā mani "uzrunā" vistiešāk. Patīk arī daudzas "lietas" citos stilos, bet Metal music is MINE.
0
Kaut kad senāk jau bija līdzīga tēma.

Atbildot uz jautājumu... grūti to tā dažos vārdos pateikt. Mani metāls piesaista tāpēc, ka tā vairumā gadījumu nav virspusēja mūzika, tā liek ieklausīties un domāt. Atšķirībā no viendienīšu mūzikas, kas balstīta gk uz tīri seksuālām dziņām un emocijām, un aizmirstas/apnīk/izbesī pēc pāris dienām vai labākajā gadījumā nedēļām. Tāpat metāls ir ļoti daudzveidīgs un spēj dāvāt ļoti dažādas sajūtas, ja klausītājs spēj atvērt ausis un klausīties, nevis tikai dzirdēt (un šausmināties par ārprātīgo vokālu - tā dēļ vien daudzi nemaz necenšas pievērst uzmanību instrumentālajai daļai. Tipisks piemērs - kā mana priekšniece šodien izteicās par Decapitated "Winds of Creation" (viens no veiksmīgākajiem death metal albumiem IMHO) - visu cieņu mūziķiem, bet ilgi nespēju tādu izturēt. Ko lai dara, katram savs...:))).

Esmu arī pamanījis, ka lielākai daļai metāla cienītāju ir diezgan līdzīgi uzskati par daažādām tēmām, kā arī kaut kāda drusku no pelēkā pūļa atšķirīga domāšana (kaut arī dažāda); attiecīgi, kā arī ir gadījies pieredzēt, ka ja ar kaādu cilvēku rodama viena valoda šajās jomās, tad visdrīzāk ir iespējams ieinteresēt arī par metālu.
0
Nesaprotu tavu teikto''pierastaa muuzika''.
So pashu jautaajumu vareetu uzdot arii tev ,kaapeec tev patiik (nu es nez ko tu tur klausies)????metaals arii ir muuzika tapat kaa visi citi stili.Klausos metaalu nejau tapeec lai izceltos ''draugu lokaa'' vai kljuutu nez kaads tur''krutais''
Zin ko teikshu panjem nopeerc kautkaadu metaala disku.paklausies kautvai klusi(ja tik ljoti nepatiik)un palasi liriku mosh kautko sapratiisi.
0
W@rch@nT, žēl, ka Tu tik neatapīgs par to, kas ir pierastā mūzika.
Un es neminēju, ka man patīk vai nepatīk metāls. Par mani neuztraucies metālu esmu dzirdējis, par to man neskaidro, kas man jālasa un kas jāklausās, gan bez Tavas gādības tikšu galā. Un neēsi tik dusmīgs, izlien no nāves ielejām. Es tikai vaicāju, kas Tev šajā mūzikā piesaista?
0
īpaši necenšos nodirst citus stilus vismaz bez argumentiem
ir atšķirība starp mūziku un produktu. piemēram mūsidenu popmūzikā lielākā daļa to dara tikai kapitālistisku interešu vadīti protams arī metālā ir tādi pa pilno bet tomēr daudz mazāk kā kautvai iekš kolbasņikiem

vispār patīk bleķu mūzikā ātrums, dinamika, spēks vārdos bieži vien var atrast visādu filozofiju utml. noskaņa pati par sevi
0
Klatraa muuzikas stilaa var atrast pa peerlei, tachu smagajaa muuzikaa atrodu taas daudz, daudz vairaak. Taad nu sanaak, ka lielaako tiesu klausos metaalu, tikai pa nakti uzlieku kosmiskaas chakras:)

Metaala muuzikaa ir taada noskanja, kura man patiik. Patiik gjitaara ar suliigu distortion. Metaalaa daudz pierastaaka lieta ir atkaape no pienjemtajiem muuzikas standartiem, tajaa ir iepeejams viss. Nenoliedzu, ka ljoti daudzas smagaas blices ir stiivas savaa dailjradee, taapeec arii 98% no taam arii neklausos.
0
Visvairāk piesaista, dziļāka filozofija un domu raisošāka, nereti labi atspoguļo un paspilgtina brīža emocionālo uzplaukumu, vai nu trakulīgi purinājošs, vai ūdens seja. Patīk ātrums un arī lēnums, mežonigums un galvenais patiesums, atšķirīgais un dzīvais, tamdēļ arī klausos metālu un ne tikai metālu.
0
Kad man bija 12, 13 gadi, klausījos simtreiz pārrakstītas kasetes, saburzītām lentēm.. vienīgā grupa, kurai zināju nosaukumu bija Metallica.
Tad, kad man bija 14, sāku skriet līdzi savas vecākās māsas stilam, kā jau tas bieži notiek, un pārgāju uz elektroniku. Klausījos to, ko klausījās māsa, tusēju ar māsas draugiem un domāju, ka esmu "kluta". Pārsvarā tas bija house, tehno, electro, mazāk drum'n'base. 16 gadu vecumā laikam pirmo reizi izdzirdēju Noizz.
17 gados, beidzot laikam pusaugu krīze un visi kompleksi sāka iet uz beigām, konstatēju, ka man riebj visi tie dzertiņi narkomānu bari, kas sarodas aizvien vairāk un vairāk. Laikam vainīga kompānija, kura apkārt griezās, bet vēlaizvien vārdu salikums "elektroniskās mūzikas pasākums" man asociējas ar marihuānu un ripām un ka apkārt visi ir "high".
Tagad no tā vecuma esmu paņēmusi līdz tikai noizz un esmu atgriezusies pie tās mūzikas kas patiešām mani "paņem". Velaizvien ne visai atšķiru stilus, zinu maz grupas, bet toties - esmu personība un dzīvoju tā, kā vēlos un jūtos labi. Nav tak jāizliekas!! Ir jābūt!!
0
Soor,bikinj paarcentos tas tiesa:]]
Kas piesaista mani sajaa muuzika??? Veel liidz shobaltdienai neesmu iisti atkodis,protams,muuzikas aatrums,dziesmu vaardi utt.Uz sitiena nevar iisti izskaidrot,visu ,kas tieshi patiik:[.Klausoties ''parasto muuziku'':]] nevaru tur saskatiit kautko taadu, kas mani iisti ieintereseetu.
Kaa jau pats teici Territory Of Mat''Mēs visi esam vienāda kaluma, tik ar dažādām gaumēm.''
0
Izskaoties augstiem vārdiem, šī mūzika rezonē ar manu dvēseli (es gan ne par visu metālmūziku, man vairāk doom, sypmhodoom tīk). Protams, ir pietiekami daudz cita stila skaņdarbu, kas man patīk ,"aizķer", aizkustina, bet tomēr metāls ir tas, kas visdziļāk, vispilnīgāk mani uzrunā.Tikai vēl mūsu pašu mitoloģiskās dziesmas dziedot un klausoties es jūtos tā, ka, aizverot acis, varu pilnīgi izkust dziesmā, melodijā, ka pāri paliek tikai mūzika un pilnības, laimes, skaistuma sajūta.
0
vienaada kaluma?diez vai Territory Of Mat.Neviens no tiem cilveekiem, kuri nopietni klaussaas metaalisko roku neuzsver to citiem un neuzbaazhas.Tas ka vinji neesaa kerzus un aadas jakas, tas nav lai izceltos.Taa ir dziives uztvere!Daudzi metaalaa saskata savu speeku antireligijai, citi veelas ko tiiru, nekomerciaalu, brutaali patiesu.Sev metaalaa es rodu speeku pret popkultuuru, pasaules sisteemu, globalizaaciju, antisemiitismu, peleekajaam masaam.Labs metaaliskais roks prasa aarkaartiigi daudz puulju, enegijas, talanta un radoshaa speeka un tas arii padara sho muuziku dziivu un maaksliniecisku.Tur ir dveesele un saapes, naids un miilestiiba, dziive un naave, Dievs un saatans.Labaa metaaliskajaa rokaa nav piecaas minuutees uz datora uzceptas dziesmas komercija noluukos, kuraas izmanto cilveeku psihi visaatraak aizkeroshos akordus un skanju paarejas!Shii muuzika nekodee un taadeel arii ir vajadziigs laiks un jaanoiet savs celsh lai saakstu saprast labu metaalisko roku un lielaakaa dalja to dariis muuzhiigi.TAS NAV "VIENAADAIS KALUMS", jo shie cilveeki redz pasauli taadu kaada taa ir-pilna ar saapeem,netaisniibu kur galaa r viena milziiga kiegelu siena kurai paari mees nekad netiksim.Vienkaarshi ar atveertaam aciim mees dziivojam SISTEEMAA!NEKAA KOPIIGA AR NAV!!!!!!!
0
Ne jau tikai sāpi, netaisnību un lielu sienu, arī mīlestību, prieku, to visu ietver metāls un roks. Pasaule nesastāv tik no ciešanām un netaisnības, tā domā tikai aprobežoti ļautiņi un ļautiņi kuri neieklausās un nemaz necīnās, bet tikai pesimistismā grimst, vajag no abiem kaut ko paķert - paspīdzināt un papriecāties par sevīm un citiem he he.
0
tieši tā pagān ka paklausās piem. iron savior visas depresijas pazūd rodas vēlme atkal dzīvot
un vispār nemaz tik traki te Latvijā nav, vismaz atšķirībā no Āfrikas mēs galīgā badā nesprāgstam
0
ir jau arii funny metal... :DDDDDDDDD
0
metaalmuuzika ir speeks, tajaa ir viss ko manas ausis grib dzirdeet. klausoties kautko citu, peec laika saac just, ka kautkaa pietruukst, jo viss ir tik vienkaarshi un salkani. metaalu klausos jau 14 gadus un klausiishos veel divreiz ilgaak, bez shiis muuzikas dziivot nevar, tad dziivee rodas tukshums
0
territory of mat
Un ko tev dos tas,ka uzzinaasi katra domas?
Ja piemeeram es klausos metaalu,man neintereseetu kaapeec,kaads tur klausaas piemeeram Lauri Reiniku vai Kaut kaadas veel ierastaakas muuzikas,mosh atkal kaads raxta kaadu referaatu???
0
METAALS RADA ATKARIIBU
0
Saatan... es vienkārši interesējos, ko jūs esat atraduši šajā muzikas veidā. Jo gribās saprast, ko jūs īsti saprotat sakot:"Es klausos metālu!" Kāpēc?
Kāpēc šis mūzikas stils jūs piesaista? ;) Ja Tev tas tik ļoti nepatīk, tad vari neatbildēt, es taču nespiežu.
Nu un neuztraucies tik daudz, referātu es nerakstu, vienkārši interesējos.
Eh.. nevermind...
0
Jā nekadprāts he he
0
1. Kas ir pierastaa muuzika?? mna ir jaaizsakaas par atskiriigo no manas pierastaas muuzikas vai no tavas?? un ja no tavas, tad kas ir sii "pierastaa" muuzika???
0
tur jau taa lieta, manaa skatijumaa pierastaa muzzika ir metaals un atskiriigaa ir viss paareejais.
0
1. tēma "kāpēc klausās metālu?" jau bija.
2. kāpēc metāls ir atšķirīgā mūzika, man tā ir pierastā.
3. kurš apvaino citus stilus? Kas patīk, to klausies!
0
territory of Mat

Nu es jau neteicu,ka man kas nepatiik!
Kad es klausos metaalu-tas man dod speeku!
Taada sajuuta,kad sirds saak daudz straujaak puksteet-reizeem tas dod kaifu-un loti lielu!
Pie "pierastaas"muzikas es neko taadu sajust nevareeju!Metaals tieshaam ir mana muuzika!
Labaak pastaasti kaapeec tu klausies:)
0
Metaalaa pats galvenais ir vaardi, doma, ko muuzikis censas mums pateikt. Metaala muuzika ir atskiriiga no paareejaas un loti daudzi cilveeki to nepienem vai nesaprot, es sajaa muuzikaa esmu atradis, kaut ko kas mani saista- uzrunaa tiesi mani!!! Un sii muuzika ir dzila taa naak no dveeseles atskiriibaa no komerciaalaas muuzikas kur visu nosaka nauda!!!!
0
Enerģija, ātrums, melodija ir tas, ko meklēju mūzikā un tas, kas aizrauj mani metālā, jo nekur citur tas neizpaužas tik patīkamā veidolā
0
Citējot Beldegir: Metal music is MINE.

Es to uzskatu par izteiksmīgāko veidu, kā izteikt sevi, savu drūmo pasauli. Es nodalu to no visa cita, kas ietekmē manu dzīvi un uzskatus. Arī no reliģijas, kaut gan dažiem, saskarsmē ar mani, varētu būt radies citāds priekšstats. :)
0
Šī mūzika visbiežāk spēj man "iziet cauri", spēj ietekmēt, dažriez liek pārvērtēt dzīvi.
0
Te nav jeegas teereet speekus, lai atkal vienam " neziniitim" ko skaidrotu! Lai palasa vecaas teemas un noskaidros, tur tas pats vien bija.
Ir gan cilveeki!
0
Visas labākās tradīcijas, ko aizsāka pirmās rokgrupas, gan tīri muzikāli, gan attiecībā uz liriku un visu pārējo, pašlaik, diemžēl jāsaka, ir dzīvas vienīgi metālmūzikā; tikai, tā teikt, tādā kā paspilgtinātā veidā, nedaudz sabiezinātās krāsās.
Un neaizmirstiet tādu labu metālroka novirzienu, kā stoner rock! :)
www.stonerrock.com
0
Cik noprotu, lai būtu par stonerrokeri, vajag padaudz naudiņas he he.
0
Tas - informācijai; kas attiecas uz naudu:
www.rockmarket.ru - tur tās vajag mazāk :)
0
Man liekas, ka katu kas liidziigs jau wienreiz tika apspriests... Hmm...
Uzskatu, ka metaalu newar klausiities kursh katrs... Ir jaabuut iipzshaam praata speejaam:P
Un tapeec nenjemsim galwaa tos, kas striipainaas biksees staigaa;))

Bet ja nopietni: taa wenkaarshi ir dzilja muuzika. Taa nav tikai skanja, bet gan Sarezjgjiita kompoziicija.
0
"Uzskatu, ka metaalu newar klausiities kursh katrs... Ir jaabuut iipzshaam praata speejaam" labi teikts :D, nemaz nezinaaju ka esmu tik iipash
0
Nu, bet wai tad ne??
:DDD
0
mēs ar Pēteri tiešām uzreiz izceļamies, jo esam metālisti,. un mani piesaista, metaalu klausos jau 14 gadus un klausiishos veel divreiz ilgaak, bez shiis muuzikas dziivot nevar, tad dziivee rodas tukshums, Pēteris arī...
0
Cilvekus var iedalit dazados slanos...

nabagie, videjie, bagatie, metalisti.
Metals ta ir pavisam atskiriga kultura un muzika.
0
Metals ari ir loti radosa muzika.
0
labi gan Tev tie slāņi? a kas ir ir geji? metālisti- geji, tas ir kaut kāds subslānis? A ja nu metālists ir bagāts, mixslānis? Metālists bagāts, bet kļuvis nabags, mixdeģenerslānis? fag
0
...Un, ja metālists bija bagāts, kļuva par nabagu, bet atkal kļuva bagāts, tad viņš ir mixdeģenermixslānis...un pie kāda metālistu slāņa pieder tie metālisti, kuri nemaz nav metālisti, a?
0
nabagie, videjie, bagatie, metalisti :D

0
Un pie kaada slaanja pieder metaalisti, kuri nemaz nav metaalisti, ir nabagi (gariigi) un varbuut geji arii? Te taadi ir maniiti...
0
...Tev varbūt ir skaists galvas kauss (skull), Levitam gadījumā nebija dziesma par Merionetēm?
0
kad beigsies shitais onaanisms par metaala buutiibu
0
"Mees esam merionetes,
kam vienaldziigs nav tikai zelts.
Mees esam merionetes,
kas vadiitaaja auklas tikai juut."

Tagad sapratu.
0
Jaa taas vadiitaaja auklas ir probleema. Iipashi liela un saasinaata probleema taa ir tiem, kuri shiis auklas saskata pie visu apkaartesosho ekstremitaateem piesietas. Mokoshi, mokoshi!

Toch pieleca!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
WrongTale
BladeOfDarkness
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas