Holy Blood
0
Vai kaads veel zin sho grupu? Manaa uztveree diezgan interesanta muuzika.Dinamiska un reizee arii melodiska.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nu skkiet, ka pirmo reizxi dzirdu par taadu.
0
0
es a nezin ko vairaak kaads var apstāstīt
0
paklausījos to, ko tur var nokačāt - nepatika, tas, ka kristieši arī nepatika
0
Vinju grupaa ir pieci "musiciants" un viens no vinjiem speelee "lider guitar". :D
0
Nemaz nepiefikseeju, ka vinji ir kristieshi, bet man svariigaakais ir muuzika.Tiem, kuri nezin, vinji speelee folk/death/black metal.
0
njā, zinu, ka arī kristietība ir kļuvusi par folkloras sastāvdaļu, taču jebkurā gadījumā tas skan svešādi. Tas man atgādina padomju laikā tapinātas tautasdziesmas tipa:
"cauri mūsu kolhozam
strauja strauja upe tek.
sanākat'i, bāleliņi,
celsim jaunu spēkstaciju."

Manam prātam kristiešu spēlēts folks ir tas pats, kas indiāņu rezervāts, kur darbojas indiāņu drānās satērpušies baltie.
0
Nez, kristietiiba ar folkloru kopaa neiet- tas ir absurds.
Un metaals ar kritietiiba arii kopaa neiet, tie nedaudzie kristiigie metaalisti, tie ir kaut kaadi hibriidi. Varbuut tagad kaads uz mani naaviigi apvainosies, bet es taa uzskatu. Taas ir divas pilniigi preteejas, un pat briiziem naidiigas paarlieciibas. Kriistiigais metaals ir kaa marineeti gurkiisi ar putukreejumu
0
Vispaar shii teema bija domaata par muuziku, nevis par ticiibas lietaam.
0
Nu jaa, bet sis laikam ir gadiijums, kad savu muzikaalo gaumi nevaru distanceet no paarlieciibas. Nepatiik ideja, liidz ar to arii muuzika nesimpatizee.
0
loti interesanti ka zem norades uz vinu draugiem, kuru ierakstus var iegadaties pie viniem (cik mili), ir black metal grupa ar nosaukumu
Burial Of The Dead Souls
veljoprojam neiebraucu
0
nu tadi pauti jop ar ara.
0
Piekrītu Lūsim, kristietību un metālu jaukt ir stulbi. Es, piem., savu pārleicību nodalu no mākslas. ja arī ir grupam textos atsauces uz ko reliģisku, tad tas ir tikai simboliski, lai pasvītrotu emocijas. Piem, My Dying Bride albūms "Angel and the Dark River" savos tekstos spīd ar kristietību(tā liekas no pirmā brīža, vēlāk saproti, ka tam ir pavisam cita, daudz dziļāka jēga), bet piem., Light at the End of the World ir gana zaimojošs. dažādi aspekti, kas izsaka mākslas būtību. neka kopēja ar reliģiju ka tādu. bet tie frīki, kas spēlē metal in the name of Jesus or Satan, mua galīgi nepatīk. kristīgais folks???un blacks???? kas tas ir???? kā var būt kristīgais blacks????? holy blood nav vis holy bet gan fucikin crazy pissed blood... kristīgais blacks... budistu death... musulmāņu thrash... seno druīdu doom... Ha, Ha, Ha... :)
0
jaa, ja kas tad ir tāda grupiņa Holy Knight. par viņiem bija rakstīts ka tas esot Doom metal that will destroy satan.... Holy Knight came from the burning earth, to set free those tormented by the evil one. Holy kniht will crash satan..... AAAAAAA!!!! HAAAA, HAAAA, AAHHHHAAAHHAAAA!!!! :) :D
0
kush, Holy knihts tevi sadzirdes un sados sutu.
0
sso un to esmu dzirdeejis iipassi ssii grupa mani nepiesaistija. Nu nez pietruukst kautkaada fisska, un skan vinni ar kautkaa jociigi.
0
skan vini ka jau visas blices kas spele kaut ko lidzigu children of bodom pargaz visadus skanas samplus un pa virsu uzliek flautu pataisot to par kaut kadu folk? smiekligi, tas izklausas pec dieva drachijuma veca skunska mutee
0
tiesham nesaprotu blici kas doma ka kaut kas tads var aiziet, kas to pirks HA HA HA
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas