Vampīri
0
Huh, panesās te doma - kā super true metālisti attiecas pret tādu lietu kā vampīri?
Tb, /me meklē līdzīgi domājošos, kuriem liekas pievilcīgas šīs būtnes...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Saskatījies te holivudas vampīrfilmas un nu ir iestājusies "Oh my goth! I want to be a vampire, too!" fāze.
Bet, visādi citādi, diezgan noderīgi juniti, spēlējot heroes4 pret life večiem. :)
0
Necieshu tos aarpraatiigos asinssuuceejus - ODUS
0
Ņu neesmu es "super true metālists", bet iekš HMM3 šamie arī tīri tā neko sper pa pakaļu. Tiesa kombinācijā ar "grandmaster necromancy" iekš HMM4 jamie kļūst par visvaldošāko junitu gāmē. Dēļ sava arvienu piaugošā skaita, dēļ reģenerācijas, kā arī pateicoties "no retaliation".

btw: ko nozīmē "zemiels" tas ir tipa ar kanalizāciju saistīto dienestu darbinieks? (zem ielas hmm)
0
Mani kādu laiku atpakaļ savaldzināja Bloodrayne... Viņa pat rotāja mana datora darbvirsmu.

Cik man zināms, tad pasaulē ir jau laisti arī viņas piedzīvojumu turpinājums, bet līdz manīm gan vēl nav nonākuši :(
0
A. god. Juods - "Zemiels"- neliels pirmā mirkļa mēģinājums latviski fonētiski atdarināt un pielāgot angļu mēles runāto vārdu "Samael":PPP
0
Juods, nenenene, vampīri diez ko nevalda, ja to reģenerāciju nevar pielietot, gadījumā pret magic-imūniem junitiem, vai mehāniskiem. Vai vatever kādēļ vēl. Bez reģenerācijas, tie ir pavisam viduvēji.
0
Njā, HMM4 ar death rasi un vampīriem kaplē. Vispār, baigi noderīgs ir arī ORDER Lord ar nobility spēju. Radījumi tad nenormāli vairojas. :)
0
Latviskot ebreju vārdu SAMAEL? Nu, nu....
Vispār es nepiesienos, bet īpašvārdus parasti nelatvisko.... :)
0
ta lasot sho diskusiju es ta isti nesapratu juus sheit apspriezhat datorspeeles vai "dziivus" vampiirus un visus kas par vinjiem safanojushies?
0
viss, kas pagaidām zināms par vampīriem, ir tikai mītu līmenī vai Holivudas vai datorspēļu aprakstos, bet ja tas ir vairāk vai mazāk patiesība... tad ilgdzīvošanas nolūkos varētu kļūt par vampīru.
Bet pagaidām vienīgie vampīri, kas sastopami, ir tā saukti "enerģētiskie", kas izsūc tavu labo garastāvokli un noved līdz besim (parasti viņi izskatās kā padzīvojušas, pilnīgi stulbas kundzītes vai vecas kargas).
0
Nav pa tēmu, bet - speciāli Edenbeast - latviešu valoda nu tad reiz ir tā viena no retajām valodām, kur cittautu īpašvārdi tiek latviskoti, ja gadījumā nezini.
Sāksim ar Jēzu Kristu un beigsim ar Šekspīru, tāda tīri piemēra pēc, bez zemtekstiem.Protams, ja Edenbeast Šekspīru sauc par Shakespeare, tad uz viņu šī piezīme neattiecas.
Bet par vampīriem - šeit tika cerēts apspriest īstus vampīrus un visus, kas par viņiem safanojušies.:))
0
Tātad tu te gribi atgriesties 7. vai 8. klases zooloģijas stundā un mums pastāstīt par tiem sīkajiem, lidojošajiem radījumiņiem, kas Meksikā sūc govju un zirgu asinis (savā laikā tieši šīs stundas ietvaros biju sagatavojis referātu par sikspārņiem)?

Jeb par tiem slimajiem cilvēkiem, kuri nevar rādīties saules gaismā (kaut kādas tur ādas slimības dēļ), jeb par tiem slimajiem, kuriem ir nepieciešama regulāra asins pārliešana, jo viņu pašu organisms neizstrādā tur kaut kādas nepieciešamās vielas, jeb varbūt tomēr par leģendām, kuras ir radušās, domāju, ka tieši šo slimību dēļ + protams cilvēku slimīgo meklējumu kā pagarināt savu mūžu (piemēram, peldoties vai dzerot jaunavu asinis) iespaidā...
0
Deathperado: man nupat tāda fiška ienāca prātā :)))

Lai dzīvotu mūžīgi Tev ir jāizdara nekas cits kā jāpieņem kristīgā ticība un no sirds jānožēlo grēki. Tad Tu dzīvosi mūžīgā svētlaimē, dziedāsi eņģeļu korī utml. Nu okej, vienreiz būs jānomirst. Tikuntā, manuprāt, šis variants Tev ir vispiemērotākais, jo kā atceros Tu vēlējies arīdzan tikt prom no šīs planētas.
0
... tikai neiekrīti uz Jehovas lieciniekiem, jo šamējie, lai arī "dolbījās" no tās pašas grāmatas, taču paradīzi pēc nāves sola šepat zemes virsū. Galīgi neder Tavam atklājēja garam.
0
Vampiiru nav.
0
Nezinu, ko teikt. Saprotu, ka vampīri ir pasakas, leģendas, mīti utt., bet no otras puses - kaut kas interesants tajos stāstos ir. Tagad jau visi metālisti kļuvuši tik piezemēti, ka bail paliek. Neviens vairs negrib pafantazēt par pārdabiskām tēmām. Visi tādi normāli. Vampīri ir pilnīgas muļķības, gore asiņainie teksti ir sviests, varoņi un pūķi ir pīīīīīīlnīīīīīg... sviesc, nu un tā tik uzpriekšu. (Brīnums, ka par vikingiem vēl nav sākuši dirsties, lai gan vikingu stāstos metālmūzikā izdomājumu/leģendu un atklāta "sviesta" ir teju tikpat daudz cik vampīru padarīšanās).
Zinājāt, ka arī "headbanging" un ļaunas grimases ir pīīīīlnīīīīgs sviesc??? Kā tā? - jūs jautajat. Nu piemēram, blackmetal.ru.lv lapā ir iespēja balsot par fotogrāfijām galerijās. Tur ir bilde, kurā Edenbeast laiž matus pa gaisu. Tās bildes balsojuma vidējā atzīme ir 2 (kad skatījos). Domājat ka tur viens cilvēks nobalsojis? Balsotāju bijis vairāk kā 10. Tā lūk! "Headbanging" ir nekam nederīgs mēsls.
Tā tik uz priekšu un metāls ilgi dzīvos!!!
Un nevienu (gandrīz) jau arī neinteresē nopietnie teksti par socialām parādībām, psihologiju utt. Tikai mūzika. Bet vai tiešām? Ir taču vajadzīga arī kāda kripata sasodītas attieksmes....

Ai, neņemiet ļaunā. Es, protams, haotiski izskaos, nezinu vai manu domu vispār var uztvert. Un nekā īpaši svarīga un satriecoša jau tur arī nav. Gribēju tikai teikt, ka vampīri un tamlīdzīgas tumšās lietas piederās pie metāla un nav uzreiz jānoraida. Nu, apmēram tā.
0
kk:( - tev atkal žetons!
0
pajautaa gotiem par vampiriem :D
tas jau tas pats kanibaalisms vien ir bet kas ir kanibaalisms???Teoreetiski taa laikam ir savu sugasbraalju miesas eeshana.Bet vai savas miesas eeshana arii vareetu buut kanibaalisms un liidz ar to tajaa ietilstosho asinju suukshana/izgarshoshana?Ta... vai cilveeks, kursh sev pleesh nost aadas gabalinjus tikai taadeelj, ka teiksim, nedableesta pirkstu virsnagu dalja reaali vinju kaitina jo neveseliiga dziivesveida vai vitamiinu truukuma deelj ir atlobijusies un no taam saapeem, nopleeshot to liidz galam,ieguust sava veida sadomazohistisku baudiijumu-vai tas ir kanibaalisms???Bet es to daru tiiri esteetisku iemeslu deelj kaut gan jeela aada virs pirkstiem nav diez ko skaista...
Baisais jau sviests sanaaca :DDD
0
Nez, nez, Latvijas teritorijaa legendas par Vampiiriem kaut kaa ienaakusas tikai ar Rietumu kultuuras starpnieciibu, taa kaa, ja taadi ir, tad jau kaut kur taalu prom dziivo, lai jau dziivo, ja tik ne no manaam asiniim. :)

Man vairaak saista vilkaci. 15.gs Kurzemes maaciitaaji rakstiijusi, ka kursu meitas Jaanju naktii par vilceeneem skrienot apkaart un kristiesus maitaajot, ja tie celaa pagadaas... es jau nu ariidzan taa gribeetu..
0
2 roof

tas viss ir no nervozēšanas. Inversais kanibālisms. :)
0
Kautkā pēdējā laikā sanāk to bieži pieminēt: grāmatā "Maleus Maleficarum" ir rakstīts, ka tagadējā Latvijas teritoritorijā esot bijis sevišķi daudz vilkačos skrējēju.
0
Kas taa par graamatu? Vai vari apskaidrot siikaak?
0
chau vampiir
0
Mjaa, nez kaapeec Vampiirs par so veel nav izteicies.
0
eeee... Kudars man teica ka mani te mekleejot :) sveiki jaunieshi un jaunietes :D
nju kas jums pret mani? man vienkarshi niks tapeec ka... kadu laiku atpakalj mani fascineja shiis buutne, vienlaiciigi ljaunas(jauniibas maksimaalisms) un tai pat laikaa gracioozas! vampiri asocieejaaas ar sharmu un pievilciibu!

PS: sveika manamiiljotaa cliche, saskumi peec manis?
0
hmm!! tres^, kaa parasti mums jaapastriidas par h4 buushanaam, njemot paliigaa nekromanceram order magjijas var visu izspaardiit! kas attiecas uz vampiiriem iz filmaam un datarspeeleem, tad neredzu jeegu sarunai par miitisku teelu kursh radiits kaa pretmets cilveeka vaajiibaam. pievienojoties Deathperado - jaa, vecaas kukazhinjas sabiedriskaja transportaa var atsaukties veel ilgi peec brauciena.
0
;) tas jau nebij ljauni domaats.man vienkaarshi gribeejas kaut ko te ierakstiit un tas bij vieniigais ko speeju izdomaat;)
0
inversais kanibaalisms :DDD
0
man vienaldzīgi tie vampīri
Tolkīna stāstu mistika man domāt intresantāka a tie vampīri tikai asini vien dzer vismaz filmu ziņā viens un tas pats.
0
Zemiel, tad jau labāk raksti Samaēls :) Tā būs pareizāk :)
0
Es piekrītu versijai, ka vampīri ir ļoti noderīgi iekš Heroes, bet visādi citādi - buļļu kakas!
0
Ja runā par vampīriem kā tādiem, tad tas ir nonsenss. Mazu gotu meitenīšu erotisko fantāziju vēlamais iemiesojums... :)
0
0
bet asinis kā tādas, veselas un nesabojātas, ir ļoti barojošas un veselīgas, ja lieto kā uzturu...
vienīgi grūti dabonamas (tb legāli). Cik man ir gadījies pagaršot savas asinis, garša ir samērā pieņemama...
tas viss tā... no teorētiskā viedokļa...
0
es vispar foruma tagad reti raados! te norisinas sviests naturaalaakais! tapeec te nav jegas radities! un man isteniiba pohuj ja kadam no jums mans niks pekshnji nepatiik! paldies vismaz cliche un luusim ka mani atcerejaaties
0
Toreiz, kad man izraava dzerokli, es biju pamatiigs vampiirs. Kaadu stundu. Es noriju tik daudz asinju, ka sametaas slikti. Otra reize (gandriiz vai veel labaaka) bija peec autoavaarijas. Taa kaa esmu jau dabuujis nogarshot. :)

Dazhreiz vispaar ir taada sajuuta, ka baigi labi peec naaves kljuut par kaut kaadu spoku vai vampiiru un ilgi ilgi celjot apkaart pa pasauli darot, kas ienaak praataa. Par laimi ir radiita iespeeja sho sajuutu sasniegt tepat shajaa dziivee - metaalmuuzika (viena dalja). Un arii citas iespeejas, kas tikai jaaprot saskatiit un noveerteet. Piem. peldeeshanaas nakts laikaa mani vienmeer sajuusmina, atbriivo garu. Taa, savaa zinjaa, ir taada "naksniigi-vampiiriska" padariishana.
0
jaa peldeet naktii ir feini! tik ja sadzeraas tad ari bnistami var kljut!
0
Zinaajaat,ka izdzerot vesalu glaazi aasinis apm-0,4 var saindeeties!:)
0
Vai kaads ir redzeejis filmu "intervija ar vampiiru"?Man personiigi loti patika!:)
0
Vampiiri ir senlaiku pokemoni.
0
Un kas tad bija senlaiku metaalisti?
0
deadfall kautko tik analu sen neesmu dzirdejis :/
0
laba filma
0
Es par vampīriem domāju, ka tie ir nolādēti, radījumi, ne dzīvi ne mirusi, kas tikai gaida .,lai kāds atbrīvo vinu dvēseles - nogalina tos.

Es domāju ka labāk būt dzīvam un brīvam. :-]

Senlaiku metālisti bija cilvēki kas dzīvoja brīvi, nevienam kungam un ķēniņam neatskaitijās, pārtika no laupīšanas, un bija mežonīgi. Tie bija PIRĀTI un LIELCEĻU LAUPĪTĀJI!
0
> Burlaks:

Atkal Running Wild paarklausiijies? >:)
0
:) senlaiku matainie bij vikingi! mataini bardaini, siroja, dzeera... utt!!!

shon ja kas pa discoveri kautkads raid par vampiriem bushot laikam ap 23!
0
hmmmm,stulba teema.
0
forums vispar ir palicis... nevaru atrast vardu tadu labu... kriviem ir tads suligs OTSTOJ! vo shitas derees...
0
Formumam nav ne vainas. Vareetu vieniigi vairaak apmainiities ar informaaciju... kaadas grupas kursh kur ir izracis, linkus... kautkaa taadaa garaa.
0
ņemšu vērā nu pēdējā laikā man tā ensiferum veča projekts Wintersun ir makten iegājies tagad saprotu kāpēc tas ensiferum - iron ir tāds pajēls viss niknums ir pārgājis uz Wintersun
0
Nez, nez, bleakness, ensiferum - iron, imho spārda dibenu, tā, ka vaigi trīc!
0
uuu... ja runajam par grupaam tad mani pedejie atklajumi ir gutfuck, birdflesh, un melting flesh
0
nu vismaz manu dibenu nesalīdzināmi vairāk saspārdīja tas kas arī saucās ensiferum tur tas ātrums maktenāks nu ko darīt ka uz power krītu pēdējā laikā
0
Ja būtu jāmin pēdējie spožākie, no manas puses tie būtu: Death Angel - The Art Of Dying (good ol` bay area thrashers), kā arī Enslaved - Isa (sasodīti atmosfērisks meistarstiķis!)
0
atcerējos ta beidzot Mnemic - audio injected soul skrāpē sēru no auss ārā pamatīgi, intresants bija stilistiskais definējums vienā lapā - future fusion metal
0
mnemic hi hi.vokaalam klipos nu ljoti interesants apģeerbs...
0
pieturēšanās pie topikiem, vienalga kādiem, šajā forumā ir tiešām ļoti reta parādība... Ja topiks ir par mūziku, sāks runāt par runāt par meitenēm, te topiks ir par vampīriem, bet sāk runāt par mūziku...
0
runaajam par meiteneem?
0
ja nu vienīgi vampīrmeitenēm :)))))))))))
0
Nē nu noasiņojošas meitenes visiem COF faniem ir topā.....! Kāpēc viņām jāasiņo! Tas tak ir ļauni! PHE! :P
0
Man seks menstruāciju laikā nepievelk..>!
0
khe khe, forshs teksts - "Senlaiku metālisti bija cilvēki, kas..."

Ancient metalheads.... interesanti....
0
Nu tie MNEMIC jau peec bildes izskatiijaas peec taadiem nuugjemtaalistiem bet svariigaaka ir skanja man nevis luptas kas mugurā
0
eeem... heh... mosh uztaisam vienkarshi svaigu teeemu "muzikas atklajumi"
0
nu jaa skanja laba.
0
cliche ka es pec tevis biju noskumis :D
0
turies vampiir:D
0
bez tevis nesanaak :(
0
Kaads zinaaja, ka, ja eed suudus, var sanaakt nepatikshanas ar veseliibu?
0
Mees to nemaz negribam zinaat...
Vampiri un muuzika...es apgjeerbam vai tam, ko grupa par seviim saka vai ko citu, nemaz nepieveershu uzmaniibu, patiesiibaa es vareetu teikt, ka pilniigi neko nezinu ne par vienu grupu, kuru es klausos...mani interesee tikai tas, kaa skan tas, ko es tur klausies...paarsvaraa ir taa, ka ja ir kautkaadaas ljaunuma vai tamliidziigas izpausmes tad es klausos ;) (laikam slima man zemapzinja)
0
neesi vienigais kas ir bik paslims! mes ar audzeeju nospriedaam ka laikam pa daudz grind saklausiits, riktiigi slimi saakam domaat :)
0
Man nekad no muuzikas apzina nav bijusi traumeeta... Depresija man iestaajas no pasapzinas truukuma un savu speeeju apsaubiisanas.

~Luusim~
Call of the wild, soul`s running FREE
Call of the heart, desire to flee
0
Nez, nez, Burlak, briiviiba ir abstrakts un diezgan nereaals jeedziens. Piraatu briiviiba arii bija nemitiiga beegsana no likuma soda, bailes no naaves, centieni izdziivot.
0
Kaut kaa klausoties brtal death vai grind vairaak visu laiku gribaas redzeet baigi asinjainaas filmas, lai ciinju ainas buutu maximaali brutaalas utt.
Nu taa trakaa muuzika tak visus ved neceljos!

Keep Supporting Fucking Brutality!

//from C:\Posers Directory
0
Fauns laikam suudus saeedies!:)
0
Es par to nebriiniitos.:D
0
ja es pa daudz saklausos brutālo desu ta galva paliek dulla bet normālās devās labs energījas avots
0
e4s pati vēlētos būt vqampīrs bet tad man tas apniktu jo pārāk ilgi dzivotu, tad es iedurtu sev ar apses mietu un pārvērstos pelnos, tomēr asinis pirms tam vēēēēl padzertu....
0
man gan liekas tie vampīri Heroes 4 ir pārāk stipri uztaisīti, ne?
0
Nav gan.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas