mayhem koncerts
0
nu kaads brauks vai nee
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Es braukshu!
0
davai labak uz DYING FETUS SWE JUNIJA,A?
0
Meginaasim!:) Ja ir iespeja sitos brutal death monstrus rezeet, tad nu vajadzeetu to izmantot!
0
vai kaads mani nevareetu apskaidrot ar ko atshkjiras brutal death no grind core? vai atshkiriibas nav nekaadas?
0
Ssobriid tas ir pagruuti izdaraams, jo robezzas ir pamatiigi izpluudussas starp ssiem stiliem. Tipsiks grindcore ir nezzeeliigi aatrs ritms, breekssana(retaak ruukssana), diezgan vienkaarssas ggitaaru partijas. Bet grindcore varbuut arii midtempo. Tam parasti lloti, lloti zemi un izteikti nolaistas zemee giccas stiigas. Un vokaals ir taads pusburbullojoss/ruucoss.
Principaa jau uzskata,ka pirmie iistenie grindcoristi bija Napalm Death un Carcass. Bet man personiigi liekas, ka Carcass ir stipri vairaak ietekmeejussi old school gore paarstaavjus ar saviem saakotneejiem ieraxtiem. Kaa Haemorrhage un Amputated. Ssobriid taadi tipiski gore ir mexikaannu Disgorge. Nejauc ar amerikaanniem:)

Nu brutal death ir vairaak tehnisks un speeciigaaks tehniskais izpildiijums. Domaaju, ka CANNIBAL CORPSE - " Tomb of the mutilated" ir 1 no labaakajiem brutal death metal paaraugiem. Brutal death biezzi ir dubulto basa bunngu riibonna iepiita dziesmaa, ne tikai bezdieviigs aatrums, kaa tas ir grindcore. Vokaals ir zemi ruucoss, jo zemaak, jo labaak. Reizeem ar spalgiem iebblaavieniem. Tas jau vairaak raxturiigs janaakaam death grupaam.
Nu Latvijaa labaakais brutal death paraugs ir Flaying. Bet tur paraadaas arii reizeem ietekmes no grindcore.
0
Bet ja nu nennem veeraa taas banads, kas staav ssiem stiliem pa vidu, tad sanaak, ka grindcore un brutal death ir 2 pilniigi atsskkiriigi stili. Pannem uzliec to passu veco CANNIBAL CORPSE un veco(pirmos paaris ieraxtus) CARCASS. Un atsskkiriiba buus milziiga.
0
Atkal pilniigs offtopics :)
Man atkal ir zinaams, ka vieni no pirmajiem grindcoristiem ir Repulsion, no kuriem ir ietekmeejushies tieshi tie pashi Napalm Death un Carcass. Iznaacis gan vinjiem (Repulsion) ir tikai viens albums (un tas pats 6 gadus peec ierakstiishanas ar viena Carcass daliibnieka, neatceros, kura, atbalstu), saucas Horrified. Iipashi ilgi laikam arii shie nenotureejaas kopaa - taadaa sastaavaa, kaa albuma ierakstaa kaadu pusgadu :)
0
Jaa, kaut kas taads patiessaam bija. Es vienkaarssi uz momentu neatcereejos nosaukumu. Bet bija kaut kaada ASV banda, Siege laikam?? Kas bija itkaa grindcore aizsaaceeji.
Bet man sskkiet, ka tas Repulsiom bija saakums grindam, tur bija taad ievadinnss iistajam grindcoram.
0
un kas taadaa gadiijumaa ir 'vienkarshi death'? un kas ir melodic death? kaadas ir taas galvenaas atshkjiriibas?
0
Ar šiem stiliem viss ir, ja ne elementāri- tad vienkārši.
Bet varu dot ziņu, ka ir arī stils
SHORT SPPED QUANTITY NOIZ CORE.
Kas ir unikāls gadījums un zināms tikai ierobežotā ļauzu lokā.
:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
0
SHORT SPEED QUANTITY NOIZE CORE
0
Nu vienkaarss death ir tas, ko sauc par old school death metal. Jeb visi tie, kas paarstaav Floridas pirmo death metal vilni. Kaa Obituary, Bolt Throver, Autopsy, Benediction, principaa jau arii Morbid Angel, lai gan tie vairaak ietekmeejussi brutal death paarstaavjus. Tas pats VADER lielaakoties ir parasts death metal. Parastie death metal paarstaavji necenssas, lai ritms buutu peec iespeejas aatraaks un vokaals nesaprotamax.
Melodic death metal kaa visi lielaakaa dalla no Zviedrijas neekossaas bandas, kas paarstaav taa saucamo Geteburgas soundu. Kaa In Flames, Dark Tranquility, At The Gates.
Bet veel jau vispaar atsevikki izdalaas Zviedru deatsteri. Jo vinniem vispaar ir sava tradicionaala skanna, ko izveidoja taalaa pagaatnee Thomas Skokberg ar sev piederosso Sunlight studio un pirmajiem "maceklliem" Entombed. Un taalaak vesu leerumu sekotaajiem Dismember, Carnige, Grave.

0
Hellhammer es lasu tavu rakstiito un abriinoju to kaa tu paarzini smago muuziku.es pats esmu toi kalsiijies no 8 gadu vecuma taagd man ir 19.pati pirmaa gruapa ar ko es iesaku taa bija King Diamond un vinju otraa grupa Merciful Fate.un par taam blicem par kuraam tu staastiji lielako ties daudzas esmu dzirdeejis,bet es apriinoju tevi tajaa ka tu isproti to muuzika un tos stilus jo vini ir daudz un dazdazaadi.un taagd man ir viean no ieciinaakajaam grupaam tas ir The Gathering.un par to starpu ar kas daudz iet pie sirds cits,bet es tevi apbriinoju ne kats kursh taa to saprast kaa tu.
0
To rumpy:

Zini, es nezinu, vai Tu tagad runaa nopietni vai aaxties:)
Redzi, ar mani ir taa, ka ja prasa metaalistam, kas ir vinna hobijs. Vinnss tev sasaukx velns vinnu zina ko, bet man metaals ir dziive4s veids:) Nu protams, es esmu death metal maniax:)
Jaa, The Gathering ir laba melodiskaa naaviniecinna grupa.
oooo, King Diamond...klasika. Izcils vokaalists un vinna komandaa ir viens no izcilaakajiem ggitaaristiem.
Nu es iesaaku ar Sepultura, Metallica, Iron Maiden. Peec tam, kad dabuuju CANNIBAL CORPSE, tad bija viss:)
0
Helhammer es to teicu pilniigi nopietni.
0
Hail rumpy!
0
chau vecais.par Metallic es sku taa.iesaakusm vinjiem nu piedo man nav kur piesioeties,bet ko tagd laiz taa ir pilniigaa laza,bet kas ir ar Husqvarnu ar Urbi.cik dzirdeeju jau labu laicinju atpakaltie taisaas jaunu albuumu laist klajaa,bet varbuut taas ir tikai baumas.
0
He he hee. Jaa Husqvarn:) Kad vinni speeleeja, tad bija labais! Tie bija un atminna joprojaam buus vieni no labaakajiem latviessu dragaataajiem! Urbix ir preceejies un straadaa, cik saprotu dziivo mieriigi. Jaa, vinniem ir taada mode padraudeet ar jaunu cd un peec tam atkal pazust:) Peec kasetes Bomb Brain Melodies un bunnggiera nosissannas vinnu muzikaalie vejkumi nebija iipasi svariigi un diezgan nozzeelojami, bet nu es taapat ssos atbalstiiju!
Es peec METALLICA primajiem 3 cd neko dzirdeet negribu!
0
Hellhamer par Metallcu to tu labi pateci gan.taa tad Urbisj ua iznu ka sen ir apreceejeis agraak vinsh dziivoja Jelagavaa kipa cik zinu tagad dziivo Riigaa,bet par to jauno cd itkaa grb atsaakt visu no gala vinji,bet nez es to dzirdeeju tikai no sava vecaa.
0
Es nedomaju, ka ssie atgrieziisies. Man liekas, ka Urbixam uznaak veelme ko dariit, bet tas ir uz iisu briidi un paareejiem bijussajiem un esossajiem huskvarniessiem sen ir savas lietas un zaaggi ne1 skaldiit vairs negrib.
0
Hellhammer, vai zini kur var dabut Husqvarn *.mp3 ? Man ir viena kasete, bet negribas no tas mp3 grabet, jo kvalitate ne bus labakaa... Ja pasham ir un vari dot, vai zini kur var dabut pls raxti man uz email...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
atmoda
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas