Maniac Butcher
0
100% esmu parliecinats,ka ljoti maz metaljoru zina tadu bandu,ta reaali ieper,tas ir true blek,ja kads nezin un vinu teksti ir latinu valoda:))
vaia vai
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
:) Kludies Tu matainais draugs:) Es zinu to bandu. Man pasam bija kautkads ieraxts vinu, bet nezinu kur palika.
0
Un ko man dariit, ja nezinu taadu grupu? Gribeeji palieliities? Buutu labaak pareklameejis un pastaastiijis, kaapeec man vinju vajadzeetu zinaat? Vai arii tev shkjiet baigi vareni, ja tu zini grupu, kuru nezin gandriiz neviens un kura piedevaam dzied latiinju valodaa. Kush, shoreiz bez dirshanas luudzu man virsuu. Es uzdevu konkreetu jautaajumu, un veelos sanjemt konkreetu atbildi.
0
laba grupa un wiss,bet nav ipashi popularizeeta:(
0
Jaa... Noteikti jadabuu. Cik zheel, ka es taadu nezinu. Ai ai.
0
Redzi ar to viss saakas Faun! tu neviss uzdod normaali jautaajumu, bet gan leciigi un ar domu, ka es nu te tas krutas, bet ka juus te visi. Tapeec vien nav veeleessanaas ar Tevi diskuteet normaali un par visu ko! Tu tikai ar taadu attieksmi dabuu pretii to paasu nevis jeedziigu atbildi. Turpini vien, es taa skatos, ka tev patik izraisiit cilveekos pret sevi riebumu un pretiigumu.
0
Redz hammer, viss atkariigs no tavas bagaatiigaas izteeles. Kaadu tu savaas domaas vizualizee manu gjiimi. Tev tas ir leciigs, bet pagrozi paaris pogas, un iespeejams atradiisi citu veidolu. Izlasi manu jautaajumu veelreiz, tik savaadaak, un redzeesi, ka nekaa leciiga tur nav, tik taads mazinjsh smieklinjsh. Un tajaa neko sliktu neredzu. Es jau vienreiz teicu, ka njemos sheit ar smaidu uz luupaam. Mans teksts shajaa gadiijumaa tika veidots peec mazas formulas. Ar mazu izsmieklu, bet reizee saglaabaajot savstarpeeju mieru. Un taalaak jau pats teemas aizsaaceejs ar savu atbildi paraada, vai vinjsh gribeeja palieliities, vai arii tieshaam noreklameet kaadu nepienaaciigi noveerteetu grupeli. Visu cienju Hellhammer, neuztraucies. Un kas man ir sakaams corpse - taadas labas grupas, kuras nav iipashi popularizeetas ir pilna kule, jo atgremo vienu un to pashu. Piemeers - Prieksh kam man klausiities grupu, kas speelee taapat kaa Cannibal Corpse, ja es varu klausiities pashus Cannibal Corpse? Tie, kas iedvesh kautko no sevis, kautko interesantu, kaadu svaigu veesmu, savu skaneejumu, arii tiek popularizeeti. Bet protams ir arii gadiijumi, kad kaadi censonji speelee sasodiiti smuki, un tev ir pie kaajas, ka vinji ne ar ko neizceljas. Taa jau ir cita lieta. Tikai manupraat nav jeega pievazaat sho forumu ar tik bezjeedziigaam sarunaam kaa shii. Ja tieshaam gribi ieteikt ljautinjiem kaadu gana labu blici, tad pienaaciigi apstaasti kas un kaa un kaapeec. Shoreiz izskataas(vaards izskataas noziime to, ka es neapgalvoju, ka taa ir), gribeeji vienkaarshi palieliities.
0
Paldies Tev par cilveeciigi sakariigo atbildi. Es tiessaam nesaprotu, kada jeega Tev teelot kaut kaadu leciigu(ar smaidinnu:) mudaku, ja patiesiibaa ar Tev ir iespeejams normaali padiskuteet? Piemeeram, peec ssitaa komenta man galiigi nav kaut kaada riebuma izjuuta pret Tevi. Bet taa kaa Tu te brauci par Flaying(pie tam pamatiigi klluudiijies:), tad nu galiigi negribas Tev atbildeet sakariigi, bet tikai turpinaat bezjeedziigu dirssanos.

Tas ir fakts, ka daudzas grupas atspeelee vienu un to passu. nu vismaz apmeeram. Bet redzi, ja taa banda patiessaam speelee vienaa liimenii ar Cannibal Corpse, tad kapeec man neklausiities par vienu taadu bandu vairaak?
Biezzi vien skolnieki,kas ietekmeejussies no saviem skolotaajiem, rada daudz ko labaaku, net taa? Paskaties pats, kas peec corpsiem saradaas.
Jaa iespeejams, ka gribeeja palieliities, bet vai tad katrs no mums negrib ar kaadu intteresantu, bet nepopulaaru grupu izcelties citu viduu un atklaat to bandu paareejiem?
0
Uz šo brīdi manuprāt MB vairs nepastāv, izdeva hronoloģisko atskata albumu un atvadījās no visiem.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas