Flaying
0
Taa raadaas, ka Flaying tomeer nomainiijushi vokaalistu, baumas jau bij visaadas dzirdeetas, bet pirmo reizi redzu tam apstiprinaajumu...

www.ledotakas.net/htm/vader/flaying_m...
"Šių metų pradžioje grupėje įvyko vokalisto kaita, ir dabar jų frontmenu yra Janis." - Shii gada saakumaa grupaa notika vokaalista mainja un tagad shamo frontmenis iraid Jaanis (nez kas tas taads).

Nu ko, jaagaida naakamo konci, kur Flaying speelees, buus interesanti paskatiities, cerams izmainjas neko nesabojaas, par ko gan maac nelielas shaubas ://
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Interesanti, cik speeciigs ruuceejs tad buus atrasts?
0
Jaa, redz kaa... Pat Hellhammers nav uzaicinaats, tad jau buus ljoti speeciigs ruuceejs.
0
Ko jūs varat to Hellhammeru apdirst, liekas taču mierā, katrs paliek pie saviem uzskatiem personīgiem un liek viens otram mieru, bez personīgiem apvainojumiem.
0
To Beldegir: Hail! Kaa redzi, ssoreiz Fauns izgaazaas konkreeti, jo paarveerteeja savas pirksta gala lielumaa esossaas smadzenes. Tu pats zini par Flaying.
0
Jap, par Flaying es zinu gan. bet lai jau tas fauns ņemas - tālu jau ar diršanos tikt nevar!
0
Taisniiba, bet Tu pats labi zini, ka ssitajaa lietaa vinnss ir izgaazies un pie tam pamatiigi, he hee!
0
Zinu gan, bet nu lai paliek. Kas ir jaunais vokālists?
0
Jaanis kau kads. Varbuut kad ieraudziissu, izraadiisies, ka paziistu:) Taa jau biezzi notiek.
0
heh, mees taa vakar izspriedaam, ka jaunais vokaalists ir no Urskumug ;) ko arii pieraada tas, ka vinjsh redzams arii grupas bildee (ieprieksh domaaju, ka vienkaarshi kadraa netiishaam traapiijies :)) mainja pashreiz liekas diezgan diivaina, lai neteiktu vairaak, bet gan jau shiem pashiem zinaams kaa labaak dariit :)
0
Jaa, es arii redzeeju to bildi. Es zinu, ka taas abas grupas ir ccomi, un domaaju, ka varbuut saakumaa vinnss tur speeleejis giccu, vai kaa citaadi. Bet, ja taa ir jaunaa bilde, tad jau laikam tiessaam taa ir. Bet to Urskumug vokilleri/giccistu sauc Jaanis??
0
!? Itkaa mataino sabiedriiba pie mums nav liela, bet plaisa starp lv un ru taada ka prieks. blackmetal.ru.lv bija infa par Flaying uzstaashanos lietuvaa, un cik var noprast tieshi Ruslans bija tas, kas draudeejaas leishiem paraadiit... kaa galja jaaceert. Jaatziist gan fakts, ka tur nebija mineets, ka vinsh uz turieni dodas kaa vokaals.
0
Viņš tur arī dosies. Ticiet man. Informācija pārbaudīta.
0
Tas priecee! Zzeel tikai, ka ne pie mums.
0
Eu! Kas par h..? Vispirms vokalists no Urskumugiem, pec tam vel kaut kas atklasies... Ta tacu var vienigo "klasiski" (ja atjausiet :) ) brutalo bandu poherit!!
0
Mieru, FLAYING never die!!!!!!!
0
Taa nu reiz ir noticis ka Flaying ir palikushi bez viena gitaarista! Varbuut kaadam ir veelme pameegjinaat? Ja ir tad padod zinju!

P.S. Un luudzu netaisiet tik lielas intrigas ap muusu grupu! Dziivee visaadi gadaas, bet jaaizgrozaas kaut ka tachu ir!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
atmoda
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas