Jūsu Metāls
0
Brāļi un māsas metālisti :)
man ir interesanti zināk ko jūs saucat par savu metālu nav obligaati saukt grupas vai stilus. Vienkārši kas metāls ir Jums. Man piemēram tā jau gandrīz divus gadus ir sirds lieta kura man palīdz pātvarēt dažādus dzīves posmus un ir kā atpūtas stūrītis...:)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
mans miljaaakais metaals ir svins
0
Noteikti Zelts:)
0
Mitrils!
0
Alumīnijs un nekas cits!
0
Tērauds
0
Man nepatīk metāli he he
0
Varš un sudrabs.
0
Un arī urāns un plutonijs. :D
0
Litijs!!!!!!!!!!!
0
naatrijs
0
Meņģeļējevs
0
skārds, dažreiz krāsainais
0
Stiigu teerauds.
0
dzīvsudrabs :p
0
atspertērauds (vēlams 1.2 - 2mm diametra stieples formātā)
0
Te daudziem bara instinkts. :D
0
Vienkaarshi, ja kaads petja itin regulaari apsprieshanai piedaavaa absoluuti vienaadus tematus, interesanti tomeer uz tiem paraudziities no kaada jauna viedoklja :P
0
adenozīntrifosforskābe?
0
Urlāns un pļūtonijs.
0
Vo metālisti es takaa mulla taa nopietni, bet visi to paarveersh par prikolu, bet vienalga patiikami lasiit. Vismaz par metaalu pasauli tagad buus skaidrs...:))
0
ūdeņradis
0
svins for ever bet uranaam vai urlanam (ka to dazhs labs nosauca) nav ne vainas.

nu man ta tada automaatiska reakcija uz jautaajumu juusu metaals bija
0
Runcim ir nelielas problēmas ar ķimiju, kā var secināt... :))))
0
Problēmas visbiežāk ir tiem, kas tās atrod, nevis tiem, kas tās rada.
0
Ruudiitais teerauds ir ljoti labs!!!
0
thrash (Th), atklāts 80ajos, Mendeļejeva tabulā atrodas 2 ailītes pa labi un 1 ailīti zemāk par svinu (Pb)
0
"Runcim ir nelielas problēmas ar ķimiju, kā var secināt... :))))"

Bet kaaaa... :'(

"Problēmas visbiežāk ir tiem, kas tās atrod, nevis tiem, kas tās rada. "

mmmmuhuhuhuhu :D ok, es tomeer mainiishu domas uz Argonu
0
SUdrabs Titaans
muuzikaa thrash; hardcore; death; melodic; speed; heavy gothic ssis tas no ny; black utt utt utt utt utt liidz naave mani no taa visa sskkirs
0
Nu, nu, DiMeBeRg, kādus vēl stilus zini?
0
vinsh veel zina DAUDZ stilus, un ar to arī viss ir pateikts :P
0
ne no metaala mani neshkjirs pat naave likshu lai apglabaa svina zaarka un eletrisko gitchu rokaas+ Ac/Dc diskograafiju blakus
0
Svina zaarkaa nevajag, tas kaitee veseliibai. Labaak koka zaarkaa- veseliigi plausaam.
0
...no muuzikas kkas ljoti smags(koncertaa), bet taapat izliidzos ar kkaadu folk vai symfonisko metaalu... un veel - pie kaa vareetu piemest Apocalypticu?... aj! labaak pie nekaa, shiem lai paliek unikaals stils...

...no metaaliem tiik sudrabs, bronza...
0
nu labi pierunaaji buus koka zaarks bet tad ozolkoka lai stiepeji katus atmet :)
0
mans metāls ir dzelzs. patīk arī titāns un platīns. nav pretenzijas pret zeltu un sudrabu. ja tos oksidē, tad var sanākt visādi interesanti ķīmiski savienojumi. Tā lūk, mani brāļi un sexīgās māsas... :)
0
Nu Edenbeast tu jau saac runaat kaa taads kkiimikkis :)
0
Hmm.. Platiins - nopietnaakais no metaaliem, cietaakaa viela Zemes virsuu.. Vieniigi padaargs vidusmeera tautieshiem :)
0
Edenbeast jau navaid nekaads vidusmeera tautietis! :D
0
Edenbeast var atljauties platiina meeteliiti? :DD
0
Platiina meeteliiti gjitaaras formaa ar titaana stiigaam pogu vietaa! :DDD
0
Lūsi, vari man sagādāt tādu mētelīti, ko? :D
0
Un neaizmirsti pievienot kādu krustiņu kā aksesuāru... :)
0
M-m-m-mans m-ī-ļākais m-e-tāls i-i-ir sp-i-rts!
0
Ja tu vari sagādāt platīnu un titānu pietiekamā daudzumā.. :D Bet krustiņš gan- ja būs, tad tikai Māras. :P
0
cinks laikam vel nebija ?
0
GRAGALS visu visu dead metals
0
To Petja

Nu muuzika (manaa gadiijumaa metaals) ir tas, kas dod man speeku dziivot! Es nearko citu nespeju nodarboties kaa vieniigi ar muziku, man godigi sakot, viss paareejais neinteresee. Man metaals...??? Nu taa teelaini runaajot- I am true death metal warrior:) Bet nu taa tas patiessaam ir. Nesen iegadajos jauno VADER dvd un skatijos koncertus, klausijos intervijas un vinnus staastiitaa. Dziive ir elle vienaa zinnaa, jo privaataa dziive, ja ir ggimene, ir pamatiigaa pakallaa. OK, var jau atbildeet kaa Alexi Laiho, kad vinnam pajautaaja, kaada ir vinna dziive aarpus bandas? Vinns atbildeja : "Kas taa taada?" OK, bet visiem taa nav. Bet jebkuraa gadiijumaa, esmu sapratis, ka ne ko citu dariit negribu, kaa vieniigi speleet death metal un mainities ar energgiju ar publiku, jo vinni skallaak auro, jo trakaak un emocionaalaak sniegssu vinniem ssovu utt. No muuzikas m,an peedeejo paaris gadu laikaa favoriitstatusu iennem pollu DIES IREA, un nu jau diemzzeel izjukussie holandiessu death supermonstri Houwitser. Bet ja mirst nost aiz skumjaam, tad var dark ambient veida pasnavnieka muzonu. Nu ar folk, un lielaako dallu blekki nedraudzejos, ari crossower un hc man sskkiet beernudaarzs. OK, var veel heavy ik pa laikam. Taa luuk, kaa redzi, ja juti, ka Heavy Metal ir Tavs aicinaajums, tad neskaties atpakall un dari, ko juut Tava metaala sirds!
0
To Hellhammer

Tnx, juutu ka taveejais texts ir rakstiits no sirds. Droshivien nepiemineeju, bet death metal arii manai sirdij ir lloti tuvs. Kad dziivee viss ir apnicis klausos DEATH, bet kad paraadas kaads ceriibas starinnss tad paklausos Melodiskos death metaalistus Children of bodom, bet taa jau iegaajies kad savu mazo dziiviiti bez shii muuzikas stila nevaru iedomaaties un cerams arii neiedomaashos.
Bet nu labi ko es tur daudz par sevi, paldies par padomu, tas bija lloti uzmundrinosh :)
0
eh aizmirsu pateikt, kad dziivee gribas izlaadeeties tad klausos Insision...
0
Tie nav tie zviedri gadijumaa??? Lidzigi spawn of possession? Kadi ir? man ir iespeja cd nopirkt.
0
He, nnem par Labu veciit, galvenais, ja juti, ka muzons ir istais aicinajums, nellauj nevienam to Tev atnnmet, jo tici man - tas spej noturet pie dzivibas un dusmas, nevis llaut, lai Tevi sabradaa - bet sabradat tos, kas ar Tevi grib to izdarit. Ssobrid es sso dusmu esmu veersis pret pedofiliem un sadistiskiem dala dzimuma mocitajiem. Par muziku. Jaa, DEATH ir super, ssausmigi pardzivoju par Ccaka naavi. Yeah, no melodic man Children of Bodom ir favoriti. Vel griez bez gallas heavy, ka Iron Maiden, Judas Priest utt. Atvel uz depo 12. martaa un redzeesi, kas ir agresijas izvirdums:)
0
Insision, jaa tie bija un ir zviedri. tikai atshkkiriibaa no spawn of possession, vokaals ir veeeel paarliecinoshaaks. kaapeec tad man patiik arii taada grupa kaa Insision, jo kaa jau teicu klausoties vinjus var izlaadeeties un zaudeet visu agresiju kas ir iekshaa, lai veelaak baudiitu praata mieru un pacilaatiibu par to ka esi atshkkiriigs, nu taatad shii grupa prieksh death metaalista ir vienkaarssi "lidojums":)
Par tiem diskiem gan nezinu vai riigaa var dabuut, bet DC++ droshivien buus :)
0
Var dabuut:) Caur vienu pazistamu galleedaaju, vinnss sso to tirgo.
0
ne cinkam nav ne vainas, kaut ari aluminijs ir vieglaks, ja viela pardomam
0
to Hellhammer

p.s.

Melodiskos death metaalistus Children of bodom

biju dzirdejis ka vinus sauc par melodic black ( kas mani kaitina, jo vini ir noladets satanic idiotic children power metal ar harsh vocalu ) bet tagad tu vinus sauc par melodisko desu ????????? Ta grupa tachu ir kretinisma kalngals. Acis samalejsuhi melnas ta ka kaut kadi goti. Piedod man vardi ari ir facsinejoshi

She said, come on baby, I got a license for love
And if it expires, pray help from above

un tada gara. Tiesham tu gribi teikt ka tev patik shitada grupa, ja tu saki ka klausies tikai death metal??? ( ne nu var jau klausities vis kaut ko, bet tad kaut ko labu )
0
nesaprotu cilvekus kas klausas cob
0
Un kas vainas Cob!!! Manupraat loti laba grupa, kas patiesaam maak speeleet!!! Reti kurai grupai ir taadi rifi kaa viniem!!!
0
Un es nesaprotu, kas tad skaitās laba mūzika, ja Chldren'i ir "kaut kādi satanic idiotic goti samālētām acīm"... Tur ir melodija, tur ir tehnika un nenormāls ātrums.
0
man piemēram ar tīk COB vienīgais trūkums ka dziesmas pārāk ātri beidzas līdz ar to arī albums
0
tehnika, he, atrums ? Vienigais ka neprot ar savu tehniku neko normalu uzcept ( kas tas par atrumu, sviests gatavais ). Melodija ( "melodija") nu ta mani besi viss vairak, kas tur pa melodiju !!! Nav vardu lai aprakstitu shi melodijas pretigumu, salkanumu. Diletantisms, ne kas vairaak. Apskatoties uz vinu bildi metal arhivos vien vemiens naak. Kursh te vel nesen pazinoja ka vini tur kaut kada topa ir 1. viet (radio topa), shadas grupas merkis skaidrs. Vel lidzigs piemers ir wintersun. Nu tie nav metalisti bet gan garmataini cilveki ar maigu iekshejo dabu ( ka lai pasaka ve pazemojoshaak ?)
0
ai aizravos, da ja gribat, klausieties cob, man po
0
nu gan augury dusmīgs
un childreni bij pirmie laikam ka visā somijā nevis radio cik zinu, radio neklausu
0
nevar but pirmais, neizpatiikot - vairakumam. Rodas jautajums, vai vienmer pirmajam but nozime but labakajam ( top augshgala), domaju ka ne.
vsjo vairak neiesaistos
0
BLJ..D, ja grib atrumu ir tach tona mazaak komercialu to pashu vienveidiigo vacu poweru, hammerfall jaunais, pa pilno smukas tehniskaas desinas ( un ne but ne jaunas, cynic grandiozi), dazadas trash/rock grupas pilla dir.a . Tur vismaz patiesas melodijas, vsjo es lieku gary moore un man po, vis lai tie kas grib slikt sviesta balla to dara
0
nu tas jau skaidrs ka topos nedzīvo tie patiesi labākie bet somiem bleķa tur tā pavairāk kā citiem
0
to augury.

blja lasot tavus sviestus gribeejaas tevi sasist. zini to gribeeja lloti daudziem cilveekiem.
Njaa paskatos tu klausies power metal visu cienju ja, bet ja nepatiik tieshaam laba muuzika tad vismaz pievaldi muti, jo zini es nevienam neteikshu ka tu pa naktiim klausies kaukaadu tur popu kas naacis no pakaljas blja...es negribu apvainot bet droshivien sanaaks klausies savu tip "labo" hammerfall un nedirs uz COB, jo ja sanaaks dziivee satikties tici nebuus labi..
aaaaa veel Power metal taada salkanaa muuzika vien ir. DEATH METAL FOREVER :D
0
to augury part 2

Labi kaukaa sirdsapzinja saaka mociit par to ka taa llauni runaaju, bet tieshaam kaukaa stulbi tu visu pasniedz, ja patiik kaads noteikts stils vajag cieniit arii citu cilveeku muuzikas gaumi un uzskatus ja Hellhammer uzskata ka COB ir melodiski labi, ja tu uzskati ka Hamerfall arii labi. galvenais lai metaalisti buutu uzticiigi savam stilam un vienoti...:)
P.S. par to mesage ieprieksh nenjem nopietni es biju dusmiigs. bet naakoshreiz gan domaa ko raksti.
0
to augury

Veciit, pats kaa neizdevies ggitaaras talants es aprinoju Alexi Laiho fanatstisko speletprasmi, limeni, energgiju un dzivesveidu. Es par vinnu daudz zinu. tas cilveex ir piedzimis ar ggiaatru. Es vinnu cienissu vienmeer.
0
Un vinni ir melodic death metal un labaakie ssaa stila paarstaavji! Luuk es smiiknaaju par taadiem klauniem kaa In Flames! Sorry, tas ir mans viedoklis. Vienu cilveeku zinu, kas tuuliit saax plosiities:)
0
to Petja

nesakshu te infantili draudet un rakstiit kaut kadu palagu. es savas domas pateicu.
pa priekshu precizesim (man biski te kaut kas neshtime?)

1. Njaa paskatos tu klausies power metal - kur tu ta paskatijies ka izdariji tik vispariigus secinajumus?

2. jo zini es nevienam neteikshu ka tu pa naktiim klausies kaukaadu tur popu - pa kuru laiku tu paspeji ielavities mana istaba, naktii?, ka tu zini kur es dzivoju?, un kadu popu ? ( saprotu ka tu gribeji mani nolikt uz lapstinam, bet tev biski logika klibo, es te ar nevienu neieshu plesties, bet taadu izdomatu faktu uzskaitishana, un tad du izdari secinajumus par mani, balstoties uz to ko pats esi izdomajis, tas ari nav diez ko pratigi.

3.ja nepatiik tieshaam laba muuzika tad pievaldi muti - istais kas to butu teicis, ja jau tu klausies cob tad tev pasham ar to gaumi nav isti labi. Shi atieksme : aizver muti ja te nepatik grupa x, tad klausies savu y un klusee, tada atieksme ir bernudarza.

4. aaaaa veel Power metal taada salkanaa muuzika vien ir - tu itka uzbrauc power metalam ( jo es saproties esmu hamerfall sacis klausities un vispar poweru ), kaut ari pats cob ir powers, sanaak taa ka pats ar lapstu iebrauci sev gimi.
Beigas kas tas par

DEATH METAL FOREVER :D

kads te ar death metal sakars, es kaut ko teicu par death metalu ??? tik pat labi tu beigas vareiji uzrakstit, ADAZU CHIPSI 4EVER YEEE

tu laikam pats juties kaut kaads afigenais specs, metal veterans, BLJ.D nezin kas, tikai pats nevienu logisku vardu nevari izburtot. Es vinam te STULBI pasniedzu, kaut kads sensejs tu man esi vai, baigais kakla kungs, augury@inbox.lv vari sutit lai istenotu savu velmi satikties dzive!

vienigais ko tu izteici bija draudi, neviena reaala argumenta, kapec cob butu verts klausities.

P.S. par to mesage ieprieksh njem nopietni visu kas ir rakstiit
0
to Hellhammer

jaaaaa, es ari apbrinoju, ka var uz konci ta piesvilpties.

Un vinni ir """"melodic death"""" metal un labaakie ssaa stila paarstaavji!
Vel jo projam nesaprotu no kura laika vini ir palikushi par melodic death ????
0
to Hellhammer

nekadu apvainojumu, bet ir tachu daudz citi labi gitaristi, un ne but ne visi metaal. Dream theater sastava ir 10 reiz labaki zaageteaji neka divos bodomos kopa. cob ir sekla grupa, ko lai pasaka.
0
to augury
:) labi ko tur duadz gudraakais beidz pirmais...
0
to augury
"lielais metaala dievs blja atradies..."
0
to augury
paskatiijos tavu profilu tas tieshaam esi tu????
tad jau saprotam kaapeec tev nepaaraak pie sirds iet COB, taada vecuma cilveeki tip zin kas ir "laba" muuzika un saliidzinoshi jaunus izpildiitaajus neatdziist. nu bet tas tik taa mans viedoklis, jo redz ir jau taadi cilveeki kam patiik piesieties pie vaardiem kaukgan pats sho striidu saaka...ja esi gudrs tad saprati, jo shitas bij rakstiits ar dzilju zemtekstu
0
blja es nevaru nomierinaaties
www.allofmp3.com ---->adrese kuraa samekleejot grupu COB skaidri rakstiits kas tas par stilu un taada lieta kaa meloodiskums jau vienkaarshi pats pieliip pie shiis grupas..
0
es gan neparaak labi lasu starp rindam, tomer dzilju zemtekstu neatradu, net tevis rakstitaja ne cob tekstos. Tadi vardi drizak deretu eirovizijai he he he. Ja un man patik piesieties vardiem kad tu te karstu putru streb.
0
butu parbaudijis www.allofmp3.com lapas autentiskumu. luuk ko es atradu

Исполнитель Стиль

Cathedral Heavy Metal
carcass Black Metal
Carpathian Forest Death Metal

tas tikai uz c burta un talak es pat negribeju skatities. Iesaku tev vairak domat pasham nevis spredikot peec citu domam.
0
he ir nu gan lapa pēc kuras vadīties, es tomēr domā ka vispareizāk ir iekš metal-archives
0
Augury

Nu es domaju, ka isteniba pats saproti, ka saukt CoB par power ir sviestaini. Varbut ssobrid (peedeejos 2 ieraxtos) tik tiessaam ir padaudz power elementi ar kkeercossu vokaalu. tas taa var buut. Man vienkaarssi passam CoB firmas ziime sskkiet pirmais ieraxts - Something Wild. Es peec taa veerteeju galvenokaart. bet ja nnem visu kopaa un iipassi peedejos ieraxtus, tad tik tiessaam agresiiva thrash un arii poweriissa elemntus var dzirdet visai biezzi. taisniiba, ir daudz labi ggitaaristi. Man favoriits it Mauser no VADER un Dies Irea. Nu jaa, Dream Theatre ir jau cit staasts.
0
mans metaals, tas ir kaa strauts, tas ir kaa upe, kaa cieshanu upe, kaa taa upe no kuras smeljos savu diiniskjo maizi un diiniskjo uudeni, tas ir mans metaals...

es ceru, ka visi sapruutat, ko poshlaik caur Runcei nerunaa diivs, bet es jums saku broolji un moosas - neklausiitis to nosvooto, nedieviskjo, zaimojosho muuzeikji, nezaimoojiet diivu, juus nenuukljousiet debasiis ja taa torpinaiseit, diivs veel jums labu, ak nee, atmetiet to nalabu muziiku, to velllu juusos, nuugriiziet tuus savus matus un sadedziniet nebijiibaa un izplatiet tuu diiva saukli taalaak un taalaak

nesiisim mieru un noidu posoulee, naida seekla ir juusos, juusu uzdavums - otrost un iiiizniiceinaat tuu
0
Runcja, kū tu tā pīpezģēj. Būt lobāk iz tiŗga oizsagājs i burkōnus atsapircis. Ta i nabōtu to nācs i runōjs kō tāds dīvs voj svātais gors. A por labū oicinōjumu ljūk žatūns tav. Kīp ŗuļļā fōking [Death] metāļ.
0
Dziivsudrabs, titaans, platiins, zelts, sudrabs un bronza, bet no muuzikas: death, doom un trash, var paklaisiities arii pagan/folk metalu!!!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas