DEVILDRIVER
0
Diemzzeel Coal Chamber ir pajucis un visticamaak taa ir pagaatne :( bet sakaraa ar to Dez Fafara ir apvienojies ar citiem puissiem un ir dzimusi jauna grupa Devildriver kura man lloti iet pie sirds. Bet nu gribeetos zinaat ko juus domaajat par sso grupu.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Esmu pārsis dziesmas dzirdējis, ir nlabs, bet Koāļi man patika labāk, kaut arī Devildriver ir vairāk tendēts uz death metal.
0
Neesmu dzirdeejusi Devildriver, bet Coal Chamber negaaja pie sirds.
0
ir labs...
0
pec bildes un to kados sountdtrackos vini ir ieksha vien, var saprast ka jaturas pa gabalu.
Blin nu es nezinu, vo tagad uzinashu kadu grupu kas man baigi patik, un sutishu uz forumu, un beigas forums bus biebazts ar bezjedzigam temam. ja jau ta patik, raksti recenziju, bet nedomaju ka tos lekatajus te kads liks.
0
taatad tu augury par grupu spried peec bildes un to kados sountdtrackos vini ir ieksha
0
istais kas ierunajas, spec, he he. Ja tu esi pa apdauzitu lai saprastu ka ta ir debila grupa, tad es nezinu. Labs variants ari ir ta piktogramma, no serijas grupas kuram nav nekada sakara ar to. Klasiskais variants, krekli lidz elkoniem un vis notetovets, visi stav rindia ta lai var abrinot cik vini forshi un kruti. Shadas grupas vispar nak un aiziet un nepieder nekadam paliekosham stilam, ko varetu atcereties. Saproti man vienkarshi besi shitadas grupeles, da tas ir barins tetovetu akstu kuri par 3 akordiem vairak nejedz, un jutas dizi komponisti. Coal Chamber vieta butu hc.lv ta pat ka parejiem taviem veiksmigajiem tematiem

: ju zinajat, korn aizgajis gitarists, cik skumigi

da man piedrazt.
0
Nu Coal Chamber un Devildriver i kaut kas ap Nu/Hardcore vietu. Nekas pārāk smags un ne jau nu true tas nav. Var jau uzlikt...paklausīties...I... ko citu...
0
man no coal ir tikai dark days bet man kaut kaa pie slipknot vinjus gribeeto pielikt bet tas ir mans viedoklis.
0
man patiik devildriver,un coal chamber arii nav slikts
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas