Paradise Lost brand new album!
0
Nu, dārgie draugi un Paradise Lost fani - jaunais albums ir vienkārši kolosāls, apsolītais izpildīts - "smagākais pēdējo gadu laikā" - ir!!! Šajā albumā sastopams viss tas labākais no Paradise Lost, sākot ar "Draconian Times", beidzot ar "Symbol of Life". Gaidiet plašāku recenziju drīz!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Vispār jau oficiālais relīzes datums ir 28.02. :) Tātad p2p versija. Šamējo forumā cenšas teikt, ka p2p klejo ne līdz galam māsterētā versija. Lai gan citi saka, ka oriģinālā relīze gan jau būs tāda pati.
0
Nu Balrogh entuziasma gluži man nav. "Smagākais pēdējo gadu laikā" arī nezinu vai ir. Principā samērā loģisks turpinājums "Symbol of Life", samērā līdzīgs un nedomāju, ka smagāks. Bet es arī nesaku, ka albums ir slikts. Pirmās 3 - 4 dziesmas (2 no tām bija arī Rīgas koncertā) man tīri labi patīk. "Close Your Eyes" dzīvajā pat skanēja biški smagāk un vispār vairāk patika. Nu bet pārējais albums ir tāds ne šis ne tas. Varbūt vēl iebraukšu.
p.s. varbūt tiešām DC tīklā ir palaista kautkāda prikola sviestainā kreisā versija un oficiālajā relīzē būs vēl 2-3 riktīg smagas ģitāras pa virsu pierakstītas :)
0
hmm cik dzirdeeju to singlu ar ne ko iipashu nepiesaistiija
0
Nezinu, man ir oriģinālais disks, nopirku GailītīG pa lielu naudu, Limited Edition + 2. bonus dziesmas + "Forever After" video. randomā arī var nopirkt!!! Es taču neklausīšos savu mīļāko grupu DC:(!
0
" Es taču neklausīšos savu mīļāko grupu DC:(!"

taa grupa DC taada laba ir? baac, bet kaa tas ir ka pats savu miiljako grupu neklausaas, to es nevaru saprast :o
0
Bet PL albumu jaadabuu gan, cerams ka ir labs.
0
eee.....kaa ta saucaas?iehavot vajag
0
Paradise Lost arī saucas.
0
hail PARADISE LOST!!!!!!!!!!!!!!! jaunais albūms spārda dirsu!!!!!!!!!!! hail!!!!!!!!!
0
paldies.
0
... super, paldies ka atvērāt man acis, es tagad saprotu...
0
man gan patiik. po ko saka citi patiik un vis
0
pagaidām dzirdēju tikai koncī 2 jaunās dziesmas... patika. kad dzirdēšu pārējo, tad spriedīs sīkāk.
0
kur lai daboon shito cd ??? kaadam nav dc uz vismaz 192 ??????
0
Balrogh => mosh mees varam sarunaat, ka Tu sabaaz dc tos savus daargumus ? :D
0
mosh Slayer taisniiba, un dc tieshaam klejo kaukaada sviestaina reliize, jo MAN DOMAAT, ka symbol of life tomeer bij smagaaks un man pie sirds gaaja labaak ..... lai arii cik briesmiigi man neliktos, vietaam shitas viss saak asocieeties ar LP ...
taas nu manas domas
0
Tpfu, draņķis :DD Man šī grupa nobeidzās līdz ar One Second, šis te nav diez ko labāks, lai gan, protams, smagāks iraid, bet ar to tā kā par maz.
Vai pamanījāt, ka pirmajā dziesmā Holmsa kunga balss baigi skan pēc... Limp Bizkit vokāla? :DDD Muahahahā... Nē, brīžiem jau skan tīri interesanti, tak tomēr draņķis paliek draņķis. Hmm, varbūt uzrakstīt kādu mīlīgu recenziju?
0
Dekael, tu laikam esi baigais mūzikas eksperts, ko? Un pats esi sasniedzis baigo līmeni mūzikā, ja? Ja jau tu atļaujies kritizēt PL, tad man jādoma, ka tu esi baigais monstrs metal mūzikā...? tikai, kaut ka neesmu par tevi, bērns, dzirdējis nekur....
0
:DDD
Ak drausmā pazemībā pieplacinu savu vēderu dubļainajai zemei un asarām acīs lūdzos pēc piedošanas! Ak es! Es esmu uzdrīkstējies kritizēt dievišķo Paradise Lost!
:DDD
0
Edenbeast rakstiija:

"Dekael, tu laikam esi baigais mūzikas eksperts, ko? Un pats esi sasniedzis baigo līmeni mūzikā, ja?"

Cik reizes var atkaartot, ka nav noteikti jaapaarspeej vai jaatkaarto kaada sasniegumi, lai izteiktu par tiem kritiku. Iipashi jau nu muuzikaa. Un, protams - ikviens, kursh kritizee to, kas Tev nepatiik, nav un nevar buut eksperts he he. Un ko, ja Tony Iommi vai Rob Halford kaut ko ne taa par PL pateiktu? Ko tad?

Sasniegumi muuzikaa varbuut tavai kritikai pieskjir lielaaku noziimiigumu, bet sasniegumu truukums nekaadaa zinjaa neliedz izteikt kritiku.
0
"protams - ikviens, kursh kritizee to, kas Tev nepatiik..."

"nepatiik" vietaa bija jaabuut "patiik"
0
No otras puses - ir arii debiili, ja kaads kaut ko paaris reizes noklausiijies norakstaa to kaa galiigo suudu uz visiem laikiem, savukaart pats galiigi nespiid ne ar zinaashanaam ne ar izpratni par muuziku vai vispaar dajebko.

Bet tad veel no treshaas puses - tas kaut kas tieshaam var arii buut suuds he he.
0
Dakael, tiešām rāpo pa zemi! esi pareizi uztvēris manu domu. apsveicu...

kk:(

zini, ir no svara, kas izsaka kritiku. Ja to darītu Tony Iommi vai tas pats Rob Halford, tad šī kritika būtu daudz savādāka, jo šeit mēs runājam par tiešām citu līmeni. visticamāk, viņi gan neteiktu neko, jo patiesībā, viņus nemaz nesatrauc, ko citu dara. bet, kad kāds piena°puika atļaujas kritizēt leģendāru grupu no savas aprobežotās pozīcijas... zini, man tad nav ko piebilst. un vēl. ir jābūt kompitentam kādā nozarē, lai to kritizētu. Matemātiķis nevar piem., kritizēt vīndari par vīna ražošanas paņēmieniem, jo pats no tā neko nesaprot. tāpat vīndaris nevar kritizēt matemātiķa te°orijas par kādiem matemātiskiem elementiem, jo viņš neko par to nezin.

dotaja gadījumā par cien. Dakaēla izteikumiem par PL vispār ir bezjēdzīgs un aizvainojošs raksturs. Cannibal Corpse varētu kritizēt PL par ģitāras spēlēšanas manieri, tas pats Halfords par vokalu, jo to viņi var atļauties darīt, jo paši ir sasnieguši baisu līmeni. Kāds redzēja kā PL nospēlēja konci Rīgā? Nevienas lažas. Viss bija perfekti. es pats stāvēju skatuves priekšā un visu redezēju ar savām acīm. Līmenis ir tāds, kādu te pie mums neviens tik drīz nesasniegs. jā, jā var jau atkal kladzināt, ka viņu mūzika ir vienkārša, ka tur jau nav ko spēlēt. ok, tad ejiet un nospēlējiet tā kā PL un es jums ticēšu. bļin, katrs kukainis pie mums iedomājas ka var atļauties kritizēt savu vietu izcīnījušus māksliniekus! Fuck! Un šis aizvainojums nav jau tikai tendēts uz mūziku, bet arī uz to pārliecību, ko tā pauž. Uz to cilvēku uzskatiem, domām, idejām. Ja nepatīk, nepieņemiet tās. Viņi to nelūdz. Bet nevajag dirst! Ja visu vērtē no kaut kādas vienas, aprobežotas pozīcijas, kā zinama cilvēku daļa to dara, tad man atliek tikai pateikt tādiem idiotiem - fuck off!
0
Nu kritizēt ir viens, bet "Nika Holmsa balss izklausās pēc Limp Bizkit". ak tu velns - es pat nezinu, emigrēt no šejienes vai...., aaaarrrggghhh!!!!
Jā, un Robs Halfords izklausās pēc Nocturno Culto, ko...?!?
0
Jā, es tak arī par sito zaimošanu neizteicos.... Dakael, tu laikam esi galvu saspiedis... salīdzināt Paradise Lost ar shit biskit... bļā.... >:(
0
Nu jā jā, pārspīlēju, protams. Nevarēju noturēties un apvaldīt emocijas. Abet izskaidrojums ir gana vienkāršs, vells parāvis: tik ļoti saslavētais albums man sagādāja smagu vilšanos, khe, un tas vēl būtu maigi teikts.

Citāts: " Un šis aizvainojums nav jau tikai tendēts uz mūziku, bet arī uz to pārliecību, ko tā pauž. Uz to cilvēku uzskatiem, domām, idejām."
Hmm, iekš kā gan šis slēdziens pamatots? Lai gan vari arī neatbildēt.
0
Edenbeast, arii Tavs pozitiivais viedoklis par PL taadaa gadiijumaa nav ne ar ko labaaks. Tu tachu arii neesi sasniedzis TAAAAAAADUU LIIIIIIIIIIIMENI.

Taa ka es tagad varu njirgt par to kaa Tu juusmo par PL no SAVAS aprobeezhotaas piena puikas poziicijas.

citaats: "Ja visu vērtē no kaut kādas vienas, aprobežotas pozīcijas, kā zinama cilvēku daļa to dara, tad man atliek tikai pateikt tādiem idiotiem - fuck off!" Jaa jaa, tas ir taa pat kaa biezhi redzamais variants - "tu nesaprati manu joku? Ak vai, nu tad jau tu esi lohs bez humora izjuutas vispaar."
0
kk:( vai es tev ko teicu, ko? un kāds tur sakars ar joku? Ko tu vispār man uzēdies? Man kaut kā nešķiet, ka tev ir kāds sakars ar Doom un Gothic... bet PL pārstāv šo domāšānas veidu. arī mua ir tas gods domāt līdzīgi. tāpēc es aizstāvu šo uzskatu. Un kādam akli ķērkt, ka kaut kas ir draņķis, vai tas ir pareizi, ko?? vispār, tu man izskaties pēc sofista. mēģini pagriezt manus vārdus pret mani... hahhhahhaaahhaaa!!!! :D tikai pastāv problēma: tev tas sofisms gauži švaki sanāk. pozitīvai attieksmei nav sakara ar TAAADUU LIIIIIIMENI. pozitīva attieksme sakoņojas 1) simpātijās pret kādu objektu, 2) pietiekami demokrātiskā uztverē par objektu. man tikai ir pieriebusies šitā neandretāliska attieksme - kas nav kautkādā mērā death metal, tas ir sūds. kas kaut ko izmaina sava daiļradē, tas ir fuckinais nodevējs un visa viņu nākamā mūzika - draņķis. labi, var nepatikt, bet tāpēc nav tik klaji jādirš. viss, mua beidz šo diskusiju.

0
Nu pedejais PL albums ir tads ka tas ir, es pat teiktu, ka man vins vairak ir pa so nedelu iepaticies ka neiepaticies. bet pa Nick Holmes vokalu runajot:
1) Nick Holmes ir viena no labakajam balsim un diapazoniem;
2) nez kadel;j pedeja laika un ari saja cd vina balss tiek bik regulari ar elektroniku sajata
0
to kk:(
Mēs jau reiz runājām par Paradise Lost un kritiku vispār, man gan pofig, ko un kā saka, arī par jauno Soilwork CD, kuru es ļoti gaidu Latvijā, lai "izpirktu" pirmajā minūtē...:), bet nu klau "Nick Holmes izklausās pēs Limp Bizkit". Kāāāāāāda vella pēc šāds SVIESTS ir jārunā, saki, draugs, ko. Pārējais man po, bet nu par šitādiem teikumiem toč atņemt maģi un visus diskus un uz 3. gadiem La Roccā iesēdināt!
0
to Balrogh- labais pēdējais teikums. Izraisīja man smieklu šalti. Sods tiešām labs.
0
Nu gan sarakstījuši esat. :D
Nu tā. Īsumā. Pats esmu vairākas reizes paklausījies šo albūmu. Jāsaka, ka vairāk pievīlos nekā baudīju. Par to "smagākais 10 gadu laikā" arī nepiekritīšu. Dziesmas slīd gar ausīm. Neaizķer, nu NEAIZĶER galīgi. "Gray" ievads jau lika notrīsēt, bet nu tālākais šajā dziesmā radījā tikai žēlu nopūtu. Tikai pie "Spirit" kas mainījās - lūk šī kompozīcija kaut cik aizķēra. Tālāk panesās vien tās pašas izjūtas, kas iepriekš. Uz šī fona pat "Forever After" sāka šķist sakarīga, lai gan iepriekš par to augstās domās nebiju. Trūkums šim albūmam - tas ir baisi bezpersonisks, faktiski nav tās Paradise Lost smeldzes, nav tā dvēseliskuma, nav tās emocinoālās saites, kad sajūtoties slikti uzliec PL un rodi savu emociju spoguli. Šis albūms jau velk uz tādu smagu masu produkciju - kaut ko ierakstam, smuki iesaiņojam un aidā uz pārdošanu. Ja atmetam nost PL pirmo albūmu "Lost Paradise", tad skaitot patīkāmo un izcilo dziesmu īpatsvaru konkrētajā albūmā, šim albūmam tas droši ir vismazākais. Kopumā ņemot "Symbol Of Life" ir stipri labāks albūms, par spīti visiem "Erased" un "Self Obsessed". Šā albūma novērtējums Paradise Lost daiļradē? Lūk nepateikšu - ir labāks par "Believe In Nothing" vai ir faktiski vienā līmenī ar to (BIN-u uzskatu par vājāko PL albūmu). Laikam tomēr varētu būt labāks. :)

P.S. Pirms saņemu kādu pārmetumu, gribētu konkretizēt, ka nekādā gadījumā negribu runāt par smagumu. Ne jau tas ir svarīgākais, piemēram man dažreiz gribas pat Hostu ielikt kā otro labāko albūmu aiz Iconas. :) Vismaz albūma uzbūves un saturiskajā ziņā tas droši iepaliek tikai Iconai.
P.P.S. Protams, domas varētu mainīties (lai arī iespēja maza).
0
beidzot es ar noklausīju un Lops ir pateicis kā naglai uz galvas, nav ko vairs piebilst
0
varu tikai piebilst, pēc Draconian Times, no šamējiem novērsos, pirms pusgada dabūju Symbol of Life, noklausījos 2 reizes, apēdu daudz makaronus un noliku putkļos, pirms 3 dienās pēkšņi sāku dungoit vienu dziesmu pie sevis no S o L, bļeģ tagad dienā noklausos vismaz 3 reizes, tagad jau klausos 4x, dodiet man vēl, tas ir kaut kas dievīgs... koncis vispār saspēra dirsu, es pat apraudājos...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas