nargaroth
0
tas ir black metal?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
nezin gan klipa vins staigajag ar tadu otradi apgriestu krustlenki, tad tadu, tikai lielaku, atributiku fona dedzinaja. Vel viniem nebija platas bikses un tad es uzreiz sapratu ka vini suka. Ja un kapec viniem tas sejas baltas???, ne man tiesham nepatik mensosn un es neesmu pokemons, bet es gribu zinat. Kads pateiks? Ja un vel man nepatika vokals, neko saprast nevareja, labi ka man ir jaunais korns, baigi labs disks, uzliku un galva beidza sapet. Nu kapec gan nargaroth nevaretu ielikt dredus, tad vinus vismaz kads saktu klausities. Manliekas viniem nebija ari pirsingu, tas "SUCKS", tas nerrule. Es skatijos roadrunner recordos, nevareju atrast. Un vispar kas tas blck metal, es zinu nu metal. Ai tas laikam tas ko speleja 80 tajos. ne, neko teikt divaina grupa. Vinius pat nerada MTV, nav brinums ka suds.
0
JA, blj.., tas ir FUCKIN BLACK METAL!!!!!!!
tik pat labi tu vareji paprasit vai Skyforger ir vacu grupa vai norvegu.
0
nu piedodiet par to ka e skaut ko nezinaju:)
0
Nargaroth (manaa uztveree) ir vieni no suudiigaakajiem blackeriem jebkad (ja skatamies uz taadiem daudzmaz populaariem). Es nekad neiebraukshu vinju izdaliijumos. Nosaukumi jau baigi kruti tiem albumiem u dziemaam, bet muzons kautkaads piedirsts "Sapnju Mezhsh". Fuj! Nezidevusies parodija. Taapat kaa pirmie Behemoth. Nu bljin, gruuti to pat par black metal nosaukt. Met malaa un paklausies Carpathian Forest, Nattefrost, vecos Bathory, Old Funeral. Shie vismaz atbilst saviem vaardiem. Bloody Fucking Nekro Hell!
0
graindotajs kursh izsaka domas par bm. he. Nav jau brinums ka tev pirmie behemoth nepatik. Nargaroth man liekas nopietnaks tur par kaut kadu Carpathian Forest cirku. Pa to "Sapnju Mezhshu" laikam padaudz busi skraidijis ka vinsh taads "piedirst" kluvis.
0
uuuuu, viens baigi paarzin manu muzikaalo gaumi un ir veel piedevaam lielisks black metal pazineejs. Labi labi, lai nu buutu.
0
pa to lielo pazineju, nez gan, Ha ha ha. Bet "tava uztvere" tada divaina, pat ja nepatik sudigi vini toch nav.
0
Oho, pat Nargaroth pa cekulu dabūja. Nu nav jau, Faun, tas džeks tik progresīvs kā Sarīrs... un paldies dievam.

Eh, ka varētu fiksi kaut ko riebīgu pateikt par Troll.
0
Es nezinu, kas ir Sariirs, bet ja tu domaa Satiiru, tad es no tevis negaidiiju tik ilgstoshu speeleeshanu uz manu vaajiibu pret Satyricon. Labi, ja es tik ljoti kaadu aizvainoju ar tik krasiem izteicieniem par Marduk un Nargaroth, tad ziniet - nekaa personiska. Parasti taa censhos nedariit, bet ir grupas par kuraam taadi vaardi pasliid. Ar tevi augury man nu par muzonu visai maz buus ko runaat, par cik esi arii liels Immolation fans + veel tas teksts par Carpathian Forest "cirku". Tu tieshaam esi liels black metal pazineejs.

Black DATA, izteikshos maigaak. Man nav saprotami cilveeki, kas ar putaam uz luupaam noliedz modernaaku black metal un taisaas par krutajiem oldskuuleriem, bet pashi speelee to, ko nodirsh. Taa ir parodija, un nekas vairaak. Ja tas ir humors, tad ne prieksh manis.
Bet es tak nesaku, ka neviens luuk nedriikst vinjus klausiities, un ja klausiisies, tad buus idiots. Bet luudzu klausieties un fanojiet, manis peec noliimeejiet visas istabas sienas ar vinju bildeem. Es tikmeer pabaudiishu to speeku, kas sleepjas Carpathian Forest "cirkaa".
Nee, es nevaru, nu bljin... ai, nu!!! Nu Nargaroth! Nu tad tak Mustan Kuun Lapset ir krutaaki blekeri. Tak Krieg vispaar ir mana miiljaakaa grupa, ja vinju noliek blakus Nargaroth. Nu luudzu saprotiet mani! Vai tad jums nav grupas, kuras juus ieniistat?

P.S. "JA, blj.., tas ir FUCKIN BLACK METAL!!!!!!!"
kh kh kh, nee nee es neko. Aaarghhh, MODERN BLACK METAL - FUCK OFF!!!!! Nargaroth, the ultimate old school power of nekro torture!!!!!! Fuck Off!!!!! Here comes Nargaroth! Kings Of The True, Old School realm of fuck!!! Yea... who are true! We Are true!!! If we are true!!! Then we are NARGAROTH!!!!! Paliekam apakshaa taadu riktiigi neprogresiivo moderno black metal un veiksmes atsleega rokaa! Un ko tu augury teiktu, ja Nargaroth uzkaaptu uz skatuves stringos? Tad tas peekshnji paartaptu cirkaa? A varbuut, ka kautkad ir uzkaapis arii. Tevi tachu tas tik ljoti krata. Es jau nu noteikti no saakuma paarlasiitu visu pieejamo informaaciju par vinjiem un uzzinaatu vai kautkas taads nesmuks nav atgaadiijies, jo iistiem vecaas skolas blekeriem taa neklaajas dariit. Nee nee, nekaadaa gadiijumaa, vinji ljoti uztraucaas, ko par vinjiem domaa apkaarteejie, nu ja.
0
ta ka zinu ka tev nepatik Immolation ta pat ka oper 9 ,a man patik, Nu kaa saka Tad suuka ledu.
0
ari tas variants ka kaut kas nav Fauninam pa pratam tad metam mala un klausamies vecos. Ja vini uzskaptu uz skatuves stringos tas nebutu blackmetals bet gan kada anal cunt cienigi izdalijumi no pecpuses. Tu vari neuztraukties par to ko par tevi doma parejie un vispar palikt pa lekataju, a kas tevi tachu nepish ko citi par tevi doma.
0
a blj.., zin Carpathian Forest uzkaptu uz skatuves ar pieliekamajiem daiktiem un pec tam publika kliegtu geji ir kruti, raujiet viens otru dirsa, esiet progresivi, tas tev liktos normali, nu a man ne. Zin kad spele bm tad to atmosferu ari megina dabut lidzigu, bet kaut kadas maukoshanas kuras izraisa histeriskus smieklus no serijas, paskaties ha ha ha, vienkarshi nav seviski bm.
0
a blj.., zin Carpathian Forest uzkaptu uz skatuves ar pieliekamajiem daiktiem un pec tam publika kliegtu geji ir kruti, raujiet viens otru dirsa, esiet progresivi, tas tev liktos normali, nu a man ne. Zin kad spele bm tad to atmosferu ari megina dabut lidzigu, bet kaut kadas maukoshanas kuras izraisa histeriskus smieklus no serijas, paskaties ha ha ha, vienkarshi nav seviski bm.
0
kaut kas pakaras
0
Nu ja, taapeec jau arii taadas talantiigas grupas kaa Satans Penguins iet bojaa.
0
kapec vispar kadam butu janoliime visas sienas ar kadas grupas bildem, tev ta uztvere divaina. ta droshi vien tava slavena "filtreshanas" metode, kas tev nelauj normalu muzonu klausities. Tev laikam pasham visu laiku svarigi izradit cik tev nav nekadu aizpriedumu, nah.j manis pec baz visiem to gimi un lejies ar savu spermu un sudiem savos grinda bezdibenos. Nedomaju ja nargaroth nepazemo sevi uz skatuves tad vinus uzreiz baigi uztrauc ko par viniem padomas. Es domaju vispar metala muzikus neuztrauc ko par viniem padomas, taka to shito varetu atmest.
0
p.s. Satyricon pedeja diska biju vairak neka vilies, pilnigs fufelis. Lasiju ka viniem tur bija speciala aizsargsistema lai nevaretu to disku paarkopet, galigi "nekomercialas" grupas riciba. Ta pat tas kursh gribes normalu kvalitati nopirks orginalu. Bet es te nespeleju, tev nepatik manas grupas, nu tad tavejas ari smird, nebu ne. Pareji man tiri labi patik.
0
Tu tieshaam esi tik aprobezhots, ka nesaproti nedaudz abstraktaakus apziimeejumus, kaa visu sienu izliimeeshana ar plakaatiem? Man tev tieshaam tagad jaatkaarto savs teksts un jaapaskaidro, ka tas bija piemeers tam, ka manis peec tu vari klausiities ko tu gribi un fanot par to cik vien lielaa meeraa gribi? Es nezinu, kas ar to Satyricon disku, tepat staav man kompii mp3, taa ka neraudi. Ko tu man gruud sejaa to komerciaalismu - nekomerciaalismu? Es kautko shajaa sakaraa esmu teicis par Satyricon?

Neesmu maniijis, ka grinderi lietu sev virsuu suudus un spermu un kliegtu, ka geji, tas ir kruta. Tas ir humors, ko tev nesaprast taapat kaa man nesaprast Nargaroth humoru. Un veelreiz atvainojos, ka aizskaaru tavu miiljo grupu, nepadomaajot par tavaam juutaam, un veelreiz saku, neuztver to tik ljoti personiski, un veelreiz jautaaju, vai tieshaam tev nav neviena grupa, ko tu nevari attureeties nodirst?

Kopsh kura laika mana filtreeshanas metode ir kljuvusi slavena? Kas ir ar tevi? Lasiit proti? Ja proti, tad, kaapeec man veelreiz viss jaatkaarto? Tu gribi teikt, ka pilniigi visaa ruupiigi ieklausies un neko nemet aaraa peec otraas dziesmas? Tu buusi noteiceejs, kas ir laba muuzika un kas nee? Es izsaku savu subjektiivo nepatiku pret paaris grupaam, kad tu man maaciisi kaa muuzika jaaklausaas? Baigais praatveeders, klausies. Itkaa normaali teksti no tevis birst, bet shajaa teemaa tas viss ir kaa ar deeli pa muguru.
0
Piedo Fauns, mēģināju izmantot Troll fišku, bet tev tas kā pīlei ūdens. Būs man jāatzīst sakāve tavu vājību pārzināšanā - pagaidām pietiks ar Satyricon.
Es protams saprotu, ka tu nevienam neliedz klausīties kāda izdalījumos, jo tas ir piedirsts sapņu mežs, bet gan jau pietiktu ar to, ka tavā uztverē tā ir sūdīgākā black grupa. Gan jau cilvēki domu uztvertu. (Jānopērk man arī mazās dzeltenās lapiņas)

Nebūtu slinkums, varētu paturpināt diskusiju par true - ne true, ne gan paša Nargoroth sakarā, bet viņa lielā čoma no Judas Iscariot.
0
Ja es esmu aprobezots, bet tu esi apgaismots
0
tu ari nesaproti ka humoram nav vieta bm
0
nesaprotu kura bridi tu doma ka esi aizskaris manas jutas, (smejos) es neviena bridi te kautko nenosaku, bet nargaroth jau mani nokera savos slazdos pirms gada un pekshni tu apgalvo ka vini ir pilniga mauciba. A tu skaidrak nevari izteikties kas tev nepatik ?
0
Neesmu maniijis, ka grinderi lietu sev virsuu suudus un spermu un kliegtu, ka geji, tas ir kruta.

man liekas tu pats te dazus abstrakstus apzimejumus nesaproti. Bet par to istabu biju domajis, ka neviens jau ta nefano par blici, un tapec ka Black metal ist krieg nenozime ka zin uzreiz neklausisies citas blices.
0
Es domaaju, diskusiju buutu interesanti paturpinaat nevis par to, kas ir true un kas nav, bet par black metal kopumaa. Par Nargaroth es izteicos cik skaidri vareeju. Ja vinji nemeetaatos ar tiem ultra true saukljiem, man vinji buutu visai vienaldziigi. Ja runaajam par sapnju mezhiem, es dodu priekshroku Misteltein, kas ir vienkaarshi fantastiska muuzika. Ulver "Bergtatt", no Ulver shausmiigi patiik arii "Metamorphosis" un "Perdition City", kas gan vairs nav iisti mezhinieki. Ja turpinam modiigos, Limbonic Art ir uz goda, Necromantia ljoti iipatneejs un patiikams. Odhinn "The North Brigade" - interesants darbs. Darkwoods My Betrothed. Olds Man Child man nepaaraak, bet viens albuums tiik - "In Defiance Of Existence". Pa retam var ieklausiit Abigor, kas arii izceljas ar savu iipatneeju pieeju lietai. Troll man nepaatiik, bet ja tu meegjinaaji vinju man piespeeleet, tad buus jaapaklausaas veelreiz. Ir gruuti taa pateikt, kaapeec viena dalja man nepatiik un otra patiik, gluzhi vienkaarshi man pirmie Behemoth un Nargaroth ieraksti shkjiet visai vaarguliigi. Taapat kaa Behexen man galiigi nepatiik, bet 2004 gada albums ir vienkaarshi monstraals. No dusmiigaakiem puikaam, neredzu nekaadu vainu Beherit, Christ Agony "Moonlight, Act III" ir viens no maniem miiljaakajiem BM diskiem. Enthroned, Disiplin, no nelaimiigajiem Marduk iet duushaa "Nightwing" un "Panzer Division Marduk". Nu nevajag tik shausmiigi iespringt uz vieniem Satyricon. Man Gorgoroth un Mayhem tiik tikpat ljoti cik Satyricon. Es saprotu, ka neesmu dzirdeejis tik daudz, cik Black DATA, jo nu jau laicinju vairs neaizraujos ar Black Metal kjemmeeshanu. Laiku atpakalj pakjemmeeju, iznjeemos pa veselu suuduchupu, un vieniigais ko izvilku prieksh sevis bija Legionz Ov Hell. Tagad kautko jaunu panjemu tikai un vieniigi, ja izdzirdu kautkur ljoti labas atsauksmes, vai arii, ja tur darbojas kaads veeraa njemams personaazhs.

Labi, veel par to Nargaroth. Ar saviem saukljiem vinji jau uzliek sev pienaakumu buut speeciigiem un skaneet zveeriigi, bet to vinji nespeej izpildiit. Taapeec mineeju no vecaas skolas blackeriem muusdienu visspilgtaako piemeeru Carpathian Forest (labi labi, Black DATA, es saprotu, ka tu varbuut taa nedomaa, izraknjaajis sho novirzienu liidz peedeejam, un uzskati, ka tas tik taads pops veel ir, bet es arii negribeetu iebraukt ar anomaalijaam apseestos viireljos, kas tomeer ir un buus tikai sekotaaji), kas paraada, ap ko lieta grozaas ieksh old school bm tiem, kas to bija piemirsushi, vai visu laiku domaaja, ka black's ir radies, es nezinu, no Mayhem "De Mysteriis Dom Sathanas". Tu protams vari uzskatiit Carpathian Forest par pankiem vai ko tur veel un iestaastiit sev, ka black, tas ir kautkas ruupiigi kopts, nostraadaats un sterils, kaa arii pilns romantikas un skaistas, tumshas atmosfeeras. Jaa, protams, otrais vai treshais vilnis, vai kaads tur veel piegaajiens taads arii ir, bet ne savos pirmsaakumos. Ir notikusi dabiska muuzikas stila attiistiiba laikam ejot un buutu muljkjiigi nodirst kaadu no shiem posmiem. Jaa, arii es klausos no katra shii posma kautko un nenodirshu Dissection par to, ka vinji paraada, ka black metal var sastaaveet arii no sarezhgjiitaakaam gjitaaras partijaam. Bet, ja kaads grib buut tik ljoti kruts un maukt veco black metal, tad ar pliku bljaustiishanos nebuus liidzeets.
0
Faun, tu neesi kādu augury tekstu noturējis par menējo? Nu neesmu es tik aprobežots, kā tu te izsakies. Es mēdzu ēsts šokolādi un skatīties Simsonus. :)

Bet vispār secinājums ir tikai viens. Mums ar tevi ir diametrāli pretēja gaume. Tu noliec to, kas man patīk, man nepatīk tās lietas ko tu atzīmēji par labām esam. A kas no kā sācies, kurš ir true un kurš nav, un galu galā parasti arī par ko šie dzied man ir dziļi vienaldzīgi - tur nu tev būs jātic man uz vārda. Un atšķirībā no tevis, ja man nav nekā laba ko pateikt par grupu, parasti es savas domas paturu pie sevis. Un Carpathian Forest man arī patīk - jo sevišķi vecie albumi.

Un Troll es pieminēju tikai dēļ viena fakta - pēdējie divi albumi ir idustrial black. Šķita, ka tas ir tavas gaumes spektrā. Tu drošvie esi dzirdējis kādu no vecajiem albumiem, kas man ļoti patīk - acīmredzot tāpēc tev šie arī nav patikuši. Ievērtē Universal un... vienvārdsakot divus pēdējos. Ja rodas interese un nevar dabūt, varu arī piespēlēt.

Vispār uzjautrinoša diskusija. Sanāk taisnoties par īpašībām, kas man nemaz nepiemīt. :)
0
1) Nee, nee, tas teksts bij, jaatziist, visai haotiski sajaukts ar sakaamo gan tev, gan augury.

2) Es arii parasti par suudiem izvairos konkreetu muuziku saukt, bet ir taada vaajiiba atsevishkjos gadiijumos. Man tikai smaidu uzdzina tas, ka augury, kursh shajaa forumaa visu peec kaartas par suudiem saukaa, tik shausmiigi iespringa, kad kaads arii vinjam tiikosho muuziku nosauca par suudu. Redz, es varu kautko nosaukt par suudu, bet reekjinos, ka cits man patiikamo nosauks taapat, un iipashi nespringstu, kameer mani pashu nesauc par idiotu.

3) Tas, no kaa kas radies arii vairaak bija domaats augury, kursh ar atrociitiem elkonjiem suukstaas par Carpathian Forest cirku. Kaa arii lai paskaidrotu Nargaroth nelielo shmuciiti.

4) Simpsoni forever!!!

5) See you in hell!!!

6(66)) Satan!!!! And of course nekro....
0
I think Im going to drink BEAR, muuuhuhuhuhu
0
No ulver man patik Kveldssanger , bet bie bm es vinus neskaitu, neparak man patik velaka elektronika (elektronikai nav ne vainas, bet tad vareja to bazt cita projekta), un es domaju ka ja tu mekle virtuozus folk ( un vispar kaut kadu citu instrumentu meldinas ) tad tas ka ieksh nargaroth tas ir diezgan primitivas un neatistitas nebut nenozime ka tas ir sliktas, man patik gan atmosfer gan filazofija kas tiek radita (droshi vien ari tev nepatik burzum - ragnarok ???), bet tiem "ultra true" izsaucieniem navajadzetu pievert uzmanibu, ta ir tikai performance. Nebut visam bm jabuut iznicinosham ar nezeligako atrumu, speku un ausis pridzinosham bungmashinam ( bet tas ka katram patik). Olds Man Child ar es neesmu fans, bet Limbonic Art tie pashi db vien ir, parak popsigi priekhs manis. Abigor es nejaushi uzduros skirojot Red Stream leiblu un uzreiz pakera Origo Regium, bet arlaiku interese pazuda tizlo liriku del. Abigors nav slikts tikai mani nesaista ipashi. Misteltein nekad agrak nebiju dzirdejis, neapvainojies, nejutos neko zaudejis. Beherit ( ambient dala ari saprotams patik) man ari patik bet tik pat labi arii tautieshi behexen un horna. craft Total Soul Rape vienmer lieku kad gribas parmacit kaiminus. De Mysteriis Dom Sathanas zagi patik, kaut ari klausoties vinus es aizmiegu ta pat ka pie Satyricon. Manas pirmas un ar to ari favoritakas blices ir ancient (jaunako gan neesmu dzirdejis, bet neshaubos ka tas ir tikpat labs), Sear bliss -The Haunting un Forsaken Symphony kaut vai nakts vidu var klausities, emperor lidz Anthems to the Welkin at Dusk. Pasha ipashuma gan nav Armoured Bestial Hell ripulis bet tas ari patikas (sen gan es vinu dzirdeju). Taake ar savu ipasho stilu, tas ir tad eksemplars kas man patik no jaunakas paaudzes.
0
"un es domaju ka ja tu mekle virtuozus folk ( un vispar kaut kadu citu instrumentu meldinas ) tad tas ka ieksh nargaroth tas ir diezgan primitivas un neatistitas nebut nenozime ka tas ir sliktas"

kaa to saprast un kam tas bij domaats? Neko vairs nesaprotu.
0
Auf Dem Grunde Des See's Ruhend nav tas pats instrumentali labakais darbs, visu laiku atkartojas viens un tas pats, ieraksts ari diez ko labs nav, domaju ja jaut tu labak izvelies ulver pirmos, kur instrumentalitate krietni vairak ted tev laikam nepatik nargaroth parak lielais primitivisms
0
piem ieksh Misteltein pa pilo dazadibas, dazadi soliki, sinth dalas, bet nu man tas pa krasainu.
0
Un Carpathian Forest?
0
tad jau labak uzdurto nacareti he he abi viena maisa bazami
0
Nee nee, to es zinu, ka tev nepatiik, bet tas, ka esmu abu cieniitaajs, domaaju, ka runaa manaa vietaa par to primitiivismu.
0
fuck of nowadays black metal!pray to nargoroth
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas