kapa krusts
0
man savaa dziiviitee laikam veel nav gadiijies redzeet kapu bez krusta. tieshi taapeec buutu incanti dzirdeet - kaadu krustu juus gribeetu lai sprauzh uz juusu kapa?.. Nu, "saatanisti":) un paareejie, atbildiet!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Apgrieztu, senlaiciigu, pa vidu pentagramu. Un plaaxniiti ar uzraxtu- Vinnss sseit gull miris, jo atdeva savu dziiviibu ciinoties par brutal death metal kustiibu:))))))
0
Uuja, tad nu gan Natural Scream maz kapos ir bijis:) ir tak papilnam kapu bez krustiem; piemeeram, neviena mana mirushaa radinieka kapu, cik nu ir sanaacis tos redzeet, krusts nerotaa.
0
lielu melnu engjeli labaak krusta vietaa.man kaa "saatanistei" krusc-kristietiiba.vee
0
Tu esi saataniste?:) Kaa tad tas izpauzzas? Tu maz zini, kas taadam true saatanistam jaadara:)?

Tak liecieties mieraa ar to saatanismu. Staigaat melnaas dreebees ar pentagrammu kaklaa un klausiities Dimmu Borgir, Burzum, marduk(ko nu kurss) nenoziimee, ka esi saatanists. Es arii biju " saatansits" , kad man bija 16. Bet tas ar laiku paariest. Lai buutu trur saatanists ir jaabuut 100% necilveekam un slepkavam. Un stipri apssaubu, ka esi taada.
0
Hellhammer, nu es 1. reizi kaadam piekriitu par visiem 100%
0
Tas gan, tev tieshaam var piekrist, bet es jau kaa keems atkal uzpliishos LATVIETIM BUUT PAGAANAM he he, zinu daudziem tas jau ir noriebies, bet nevajadzeetu, vajadzeetu atbalstiit.
0
Es nesen gāju pa Brasas parku (kapiem, sauciet kā gribat, galvenais ka saprotat pa ko es runāju), un domāju pa šito temu... izdomāju - NAH man krustu uz galvas. Negribu lai mani apglabā publiskajos kapos (tas būtu šausmīgākais) un negribu lai mani apglabā (negribu pārtapt nožēlojamā zemes kultūrmēslojumā), gribu tomēr tikt kremēts, bet pa savām metodēm (gribu, lai mani uzliek uz plosta ar salmiem, iestumj Baltijas jūrā un pēc kādiem 150m ar degošu bultu aizsvilina, tikai jāatrod kāds locinieks...:P)... Nav obligāti granīta plāksne, lai cilvēku atcerētos! Un vispār - kāda interese būs Vasīlijam Perepjonkinam, kurš dzīvos 200 gadus pēc manas nāves, par to, ka es tāds esmu bijis??? Ja kāds mani aterēsies, tad tie būs mani tuvinieki un es palikšu viņu atmiņās nevis uz granīta plāksnes... Eh... Daudz var gudrot un filozofēt pa šo tēmu... katra paša izvēle!
0
Intaram:
Jā, es arī nakad neesmu radzējis kāda sava tuvāka vai tālāka radinieka kapu, uz kura būtu krusts.
Manai ģimenei ar krustiem vispār nav nekādu attiecību. Ne sliktu ne labu. Un tā arī ir labi.

Uz sava kapa arī neko tādu negribu.
0
Bet vispār es nemaz neesmu pārliecināts, ka gribu, lai mani apglabā kapos. Labāk, lai kremē un tad lai draugi un tuvinieki izkaisa jūrā vai kādā skaistā pļavā.
0
Ja nopietni, tad es 100& piekriitu kk:( Es arii gribu kremeeties. Izkaisiit var uz juuras. Pllavaa nee. Tas jau tur pat pie zemes ir. Kapaa guleet negribu, jo es vispaar neciessu ssauriibu un nespeeju iedoomaaties, ja man kkermenis buus iesprostots koka kastee un veel divi metru dzillumaa. Es pat miris gribu buutu briivs, kaut arii peec naaves kkermenis ir plika galla, tik un taa negribu, ka to kaut kur sprosto iekssaa.
0
esiet lasijushi Satana biibeli??
tad luuk_satanists nav tas,.kurs ir slepkava un necilvcekss.jusu viedokli atbilst personai,KURAA ir iemiesojies Satans,bet pac satanists nav tas.
0
Corpse:

Satanists atbalstiis sava meistara vai kunga, savos darbos, un cik par vinnu zinu, kaa kristieshi vinnu veido, tad tie ir llauni darbi, un ja iet saatans slepkavot, nedarbus dariit, bendeet, tad ko tad saatanists dariis, ies liimeet pa ielaam uzliimees "nedariet llaunu" vai ies ubagiem savu maizi atdot? Tad kaads ir saatanists CORPSE? Ja, kas es saatanists neesmu, to peec iesaukas, man taa liekas, var pat pateikt he he.

Bet lasot graamatu tur tiek pateikts viena cilveeka viedoklis, respektiivi autora, un kaa zinaams viedoklli, domas, izskats ir atskiriigs, galvenais, ko tu domaa pats un taa ir patstaaviiba, ko kristieshi liedz, vinni grib, lai vinnu dievs vinnu pannem azotee un pats taa kaa beebis siikt pupu, tas pats arii uz saatanistiem, vinniem nav patstaaviibas, vinni neizsakaas pashi, bet vienmeer piesauc, taa kunga vaardaa, vai mans kungs to paveeleejis (krusta dievs, saatans) - bet kur palieku es pats?

Tu esi lasiijis, kaut ko citu, zinu ka jaabuut kaadai graamatai, man pat liekas, baidos kluudiities, ka Niiche, jau piemineetais, ir rakstiijis par kristietiibu, un iespeejams mineejis, ka saatana un dieva nav, tad padomaa CORPSE, ka ir citi viedoklli arii, saatana biibeli, vienaa graamataa tiks teikts ka saatans buus labs, otraa ka vinsh ir slikts, vienaa teiks, ka taada nav, bet galvenais ir varbuut smelt gudriibu, bet nepakllauties, vieniigais ja domas sakriit, galvenais ir saglabaat patstaaviibu, kaa nekaa pats savas laimes un maizes, gan kaleejs, gan eedaajs!
0
Nezinu ne viena no jums,bet kapas un viss kas saistits ar navi ir priek$ mani.Krusti tas ir tikaj maza dalina no visam lietam kas attajcas pie ticibam un katra kultura(religija)balstas uz navi,dzimstibu.Mes vissi varam pievienotie gan pirmam gan otram!Ko izvelies Tu???????????
0
es nevaru.cik truls(piedo) hh tu esi ja jau pat nevari saredzeet kjepinjas!un dazji gudrulji,aciimredzot,veel stulbaaki par tevi(piedod piedod) skrien tev pakalj!beerni!
0
Es gribetu lai mani nodedzinatu,nevis apglabatu,tas ir kristiesu gaume....Esmu pagans un nevelos tizlo krustu,ta luk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
Starp citu: cilveeks, peec senlatvieshu-pagaanu domaam sastaveeja no miesas, dveeseles un vella, peec naaves miesa palika zemei, dveesele uz debesiim un velis uz vellu valstiibu, kur saakaas iistaa dziivoshana, taa kaa aprakt nav tikai kristieshu gaumee, bet pareizi vien ir, vajag kremeeties, jo taa jau zeme pilna puvushu kaulu...
0
kaadaa literatuuraa gan teikts, ka vellu valstiibaa ir auksts un nemiiliigs.. kaada tur iistaa dziivoshana?
0
Natural Scream-Nu ja tu nesi redzējusi(-is) kapu bez krusta, tad pēdējais laiks aiziet uz kapiem, vai tad neesi pamanījusi(-is), ka eksistā kapos arī piemiņas plāksnes un pieminekļi!!
Personīgi es gribētu lai mani kremē un pelnus nekādā gadījumā netur virs kamīna vai vēl kādā stulbākā vietā. Piemēram lai °pelnus kaut vai izkaisa tai pašā jūrā, bet neaprok zemē ar urnu, jo tas būtu tas pats kas aprakt kā zārkā un man nepatiktu, ja mans ķermenis gulētu kapā, kuru ar laiku saēstu tārpi un viss nopūtu, tad pēc kādiem 100 vai 200 gadiem kapus nopostītu un mans skelets mētātos kā tāds nevajdzīgs krāms- nu man tas nepatīk!
Bet galu galā, ja runa ir par krustiem, tad es griētu lai man urnā būtu ielikts mazs krustiņš- vēlams no kada metāla!
0
nu, jaa - piedodiet piedodiet, laikam tieshaam nav daudz naacies buut kapos!;)
0
Man savukaart ir pilniigi pie pakaljas ko sprauzh uz mana kapa. Manis peec, cilveeki var uz vinja kaarniit, churaat vai vemt. Manis peec mani var apglabaat sabiedriskajaa tualetee. Es taapat doshos uz labaakiem laukiem kautkur ellee rataa un man buus pilniigi un galiigi pie dibena, kas notiek ar manu noviitusho nomesto aadinju. nav ko vietu teereet, izbarot cuukaam, vismaz kaadam kaads labums. Un beerniem arii nebuus jaamocaas ar kapa apkopshanu.
0
Bet es taa skatos, vispaar aktuaala teema, jaa..... Te jau pagaani sasparojushies, ka tik neuzbaazh krustu, he he, kas zin, nonaaks veel debesiis pie kreisajiem dzhekiem.
0
Paagaani arii sprauda uz sava kapa krustu starp citu... bet nu visai interesanti izteicies Faun, par apbediishanas nejeedziigo peec domaashanu, ka tik tieshaam vienalga, kur un kaa tevi apglabaa, un tieshaam ir jaamokaas peectechiem un radiem, visam taalaakajam cilts kokam ar nokopshanu, vai bezjeedziigu apkluukoshanu uz uzkalninna zem kura gull vecaa miesa, kauli, un saka jaa te gull mans vecteevs, bet kaa var to zinaat? Bet nu dazziem shii kapu padariishana ir sveeta un tuva lieta...
0
Dabiski, ka nevienam mironim nav vajadziigs ne tas kaps, ne tas krusts, ne viss paareejais; tas kapa vietas tachu tiek ieriikotas tikai prieksh paliceejiem. Un nav tad ko iideet, ka jaamokaas ar apkopshanu - pashi tak gribeeja.
0
Dabiski? Daba dziivo un liikis ir atliekas nav vairs dziivaa he he! Nu es nezinu vai pashi gribeeja, piemeeram, vecvecvecmamma, kuru neesi nekad redzeejis un knapi atminies, vinnas vaarda pirmo burtu, tev senchi vai tava sirdsapzinna liek kopt kapu...
0
Muusdienaas jau tas kaps ir taada kaa simboliska satikshanaas vieta ar mirusho, tikai tieshaam, vai tu atceries taadu vecvecvecmaati, un vai zini, kur atrodas vinjas nolaistais kaps. Tomeer taa ir saikne ar sho pasauli, un i nafig te spokoties, es domaaju buus svariigaakas lietas, ko peec naaves dariit kaa cilveekus biedeet.
0
Manaa pilseetaa gribeeja vispaar vecaakos kapus par parku paarveerst. Bet patiikami tomeer aiziet uz kaadiem patieshaam skaistiem kapiem un padomaat: "jaa..te reiz gulees mani vecie tizlie kauli.."
0
Par to saatanistu biibeli: tu doma to Laveija saraxtiito? Vinja tieshaam buutu vairaak jauztver vienkaarshi kaa filosofisku eseju sakopojums..nekas vairaak.. Un kaada tur starpiiba, saatanisms, kristietiiba, hinduisms, vai dievturiiba(pagani) Kaada jeega ielikt sevi kkaados konkreetos raamjos, katraa religjijaa un filosofijaa ir tikai dalja patiesiibas..
0
Vajag tomeer ielikt sevi raamjos, jo savaadaak, pa visu izpluust, arii neko neieguusi, staigaasi apkaart un neko nepannemsi, nekas nebuus svariigs, buus nolaistiiba, pagaanisms arii ir pasaule un kultuura, un latvieshi taa pat, tad kaada jeega runaat vairaakaas valodaas, ja var runaat vienaa, nu saakam runaat visa pasaule vienaa valodaa, tas buus gruuti un lloti daudziem nepiennemami, taapeec arii ir sadaliits, viens runaas latviski, otrs angliski, taa pat arii tautas, katrai ir sava kultuura, sava galvas pilseeta valoda un zemes plekis uz kuras taa atrodaas, taapeec gribot negribot mums ir jaanorobezzojaas, tomeer lai vai kaa tu buutu centies, ja esi dzimis latvijaa, latvieshu gimenee, tad buus vien "jaanorobezzojaas" par latvieti, un latvieshiem buut pagaaniem, sen neesmu to mineejis! Un filosofijaa, buus ne tikai dalla, bet viss buus patiesiiba, jo patiesiibas var buut vairaakas, un katram ir sava patiesiiba, vienam liksies ka taa ir patiesi, citiem tas liksies aplami un taapeec filosofeejot nav iespeejams kluudiities!
0
Katram sava patiesiiba, sava taisniiba, bet visas mazaas patiesiibinjas eido celju uz Patiesiibu, var piedereet pie vienas filosofijas, bet lai ta kalpo tev, nevis tu tai, vajg saglabaat kopskatu uz pasauli..
0
Nevajag nevienam kalpot, ne filosofijai ne cilveekam, vajag dziivot un pasham visu dariit!
0
Tikai suudiigi jums buus ar taam latvieshu dieviibaam, kas ir cieshi vienotas ar dabas procesiem - proti, zemkopiiba, lopkkopiiba.
0
Nu tas gan, bet vinni nekalpo, bet paliidz vienkaarshi labsirzzi he he.
0
es gribetu Maras krustu
0
Lai gan neesmu tajos saatanistu un veel velns sazin tur kaados mudakos, es gribeetu pus-tuksu alus pudeli. Gribeetu lai tas buutu peec iespeejas stipraaks. Kapeec pustukshu? lai tie kas mani apciemotu, ierauru iku un peectam ar miizalaiem pukjes aplaistiitu =)
0
tb ierautu biku... nu dies, mans nemaak vairs rakstiit, bet visiem tak taa gadaas =)
0
Sviests ar tiem kapa krustiem...
0
Tas ir tā bišķi sviestaini,ja pēc nāves tevi kaut kur ir jānorok,vai jāsadedzina. Vajadzēja būt tā, ka nomirst un sairst vai izgaist,kaut kā tā. Tagd nav pareizi, tu vairs neesi un ar tevi vēl jānoņemās.
0
Nu es vislabaak personiigi gribeetu nomirt kaadaa ausktaa pasaules nostuurii bet nu... ja nu tomeer krussts, tad kjeltu... man vienk gribaas!
0
tadu veclaicigu..gotiskiem rotajumiem.....
0
Es negribeetu krustu, man gribeetos, lai galvgalii iestaada koku.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas