Skyforger - new song
0
Var ieverteet SF jauno dziesmu "Uz Ziemelkrastu" grupas majaslapaa - www.skyforger.lv
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Jaa, jaunais Cd iznāks 18. aprili Vacijaa, bet LV veikalos paradīsies nedaudz veelak - Gailitis G, Randoms, Upe utt.
0
Laba dziesma, kaa jau viskas SkyForger dziesmas. Taa tik turpinaat.
0
Bagi labi izklausas. Briniskigi. Nevaru vien sagaidit, kad tiksu pie vinu CD.
0
Dziesma bez šaubām laba, sevišķi sākums. Vispār man patīk kā mainījies skanējums kopš grupā parādījies Motors. Pa brīdim gan mūzika skanēja tā, itkā Skyforger jau ir parakstījuši līgumu ar Spinefarm. Bet nu, kā jau minēju ir Ok.
0
folks paliek folks, ko jaunu šajā stilā grūti vairs izdomāt, Tāpēc gods godam šī masta turētājiem Skyforger un jaunai dziesmai! En heil + k'Armmagg
0
labs labs gabals bet nu pats labaakais gan nee, kaukas nedaudzinj pietruukst streelniku un saules kaujas smaguma, ja jau uz melodijaam iziet tad peerkonjkalvee ar bij speeciigaakas, bet vismaz beidzot kas jauns un svaigs no shiem
0
normaaals songs
0
nav slikta
0
man atkal sākums tāds, ne visai... dikti atsita Strēlnieku gabalu par pulkvedi Briedi (un tas man personīgi šķiet vismazāk patīkamais tai diskā). Toties skaista vidusdaļa, īpaši tā gludā, aizrautīga pāreja no klusā, tautiskā motīva uz, ēērm, zāģmotora ritmu ;)
0
Jā, kaut kāds motīvs no Pulkveža Brieža te ir manāms, to pamanīju jau tad, kad pirmoreiz dzirdēju, koncertā Kabatā. Bet man gan tā dziesma (PB) varen patika, kaut arī nenoliegšu, ka muzikālā ziņā mazliet krita ārā no pārējā Strēlnieku albuma. Šis gabals arī iepatīkas arvien labāk.
0
Dziesma kas kārtējo reizi pierāda kas ir Latvijas labākā grupa.
0
Sākums šai dziesmai ir ļoti labs, bet vokālā daļa man liekas pārāk garlaicīga, turklāt man vienmēr (jau sākot ar SF demo izdzirdēšanu tālā senatnē) ir licies, ka vokāls ir pa klusu, kaut arī nekad neesmu dzirdējis, kādu par to sūdzamies.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas