Skyforger Jurģos
0
Cik nu es zinu 23. Aprīlī ir Jurģi un šī pasākuma ietvaros Dabas muzejā plāno muzicēt Skyforger. Un kā tas nākas, ka nekur par to neviens ne runā ne raksta. (nedz metalshow, ne pašu Skaju mājaslapā, ne šeit).
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Ja nav mājaslapā, tad tā ir Bauma.
0
nekas nav dzirdets un ja pashi skyforger to neieraksta sava majas lapaa tad laikam tas nenotiekas
0
Nav pirmā reize, kad paklīst runas par Kalēju konci Brīvdabas muzejā. Vienreiz jau bija šitāda Bauma.
0
Tā vai savādāk, kas nekait man jurģos līdz Brīvdabas muzejam aizstaigāt.
0
Ja nav majas lapaa nekas zinots, tad vari droshi neiet, tas vienmer bus tikai baumas. Pagajusho 4dien Kaspars, aks spelee folk strumus, tika ievietots slimnicaa ar plaushu pliisumu, un smagi izskataas ka koncertu 14 maijaa Ratslaukumaa, arii vajadzees atcelt.:(
0
Hopkins, beidz tautu biedeet! kad dakteri buus pateikushi kas par vainu, tad arii vareesi runaat par to vai koncis maijaa tiek atclets vai ne! kameer nekas veel nav zinaams, luudzu, neizplati baumas!

0
Nu pizdec nobiedēji tautu...un nestāsti man arī to, kas ir skyforger - tikai baumas nekas vairāk, jā? kamēr vēl nekas nav zināms, es negribu zināt...
0
Plaušu plīsums ? kā ta tas radās... tipa trauma bijusi ?/ katrā ziņā, ja tas tiešā kā Hopkins saka ir "plaušu plīsums" varētu būt diezgan nopietna lieta.. pie spēlēšanas gan laikam tik drīz netiks..
0
man shobriid ir nervu pliisums :G
0
Nu kāmōn! Kā šis paspēja plaušu sadirst!? Kaut kāc āprāc!
0
zinat ko kad tas buus oficiaali izskaneejis luudzu pazinjojiet man personiigi savadaak man rokas bik triceet saka shito lasot.
0
varbūt kamēr nav izsīcis tas trīceklis laižam uz Bolderāju, nu tā tīri "naturalizācijas" labā, nē?
0
Laikam pneimatoraks, nekas briesmiigs tas nav. Pagulees 10 dienas un viss buus normaali.
0
Deadfaall, liels atvieglojums ar taviem vaardiem manai satrauktajai sirdij naaca...
0
hei Deadfall.. tev ir bijis pneomothorax.. nu un kā bija? kā dabūji..
Vai vienkārši izlasīji grāmatā, ka tāds ir.
0
bļin..- pneumothorax (kļūda)
0
Jaa, man bija. Dabuuju ar stipri ielaistu bronhiitu, staigaaju apkaart pusizaarsteejies, speeleeju futeni u.t.t. Fishka taada, ka gaiss saiet starp plaushu un plaushas apkaarteejo pleevi(pleiru, ja pareizi atceros). Tad nu ir divi varaianti, gaidiit kameer tas gais pats uzsuucaas vai arii ar adataam, durot starp ribaam, to gaisu atsuukt.
Veel pneimatoraks var notikties kriienu, sitienu un veel visaadu paarslodzu gadiijumos.

p.s. Tas nav ne saapiigi, ne baigi nepaatiikami, taa kaa viss ir chiki!
0
ja nezini taochna ,ta nevajag baumas runaat
0
nu pneimotorakss ir gaiss pleiras dobumā.., respektīvi starp plaušu un krūšu kurvja iekšējo sienu. tas saucās pleiras dobums tāpēc, ka pleirai ir divas daļas, viena kas sedz plaušas, otra krūšu kurvi no iekšpuses. tā ir tipa saistaudu plēve. Līdzīgs princips ir vēderā- vēderplēve, kas noklāj vēdera dobumu un tā orgānus. Tas pats ir arī sirds dobumā..... nu tas tā- anatomiska atkāpe.
Pneimotoraksu var dabūt arī sabrūkot strutainam procesam plaušu audos... piemēram pie tuberkulozes. Protams, arī traumas rezultātā- teiksim naža dūriens.
Un gaiss var būt iekšā tik daudz, ka saspiež pilnībā plaušu un tā praktiski nefunkcionē...
Karoče smaguma pakāpes ir dažādas... Deadfall acīredzot viegli tika sveikā cauri, ja jau tik pozitīvi par to izsakās.
Cerēsim, ka Kasparam nekas nopietns nav atgadījies.
0
PAg a no kurienes dabūjāt zināt ka Kasparam ir tieši pneimotorakss? Būs vēl tā pat kā ar maniem jurģiem... Baumas ir slikti!
0
Bij taada filma "Triis karalji". Tur vienu dzeku sashaava un vinjam notikaas tas pats, ko tu Boks aprakstiiji... plaushas saspiezhaas un paelopt normaali vairs nevar, tobish smagaakaa pakaape.(Starpcitu tas pat vizuaali bija paraadiits kaa notiek). Tad nu dzekam ieduura adatu kruushukurvii un pa ventiili ik peec laika tas gaiss bija jaanolaizh. Bet nu taa ir tikai smagaakaa pakaape un lai taadaa nonaaktu, tieshaam ir jaanotiek kautkam baigi suudiigam.
0
no droshiem avotiem - Kasparam bija (ir) pneimotorakss, veel atlikushas dazhas paarbaudes, bet nu jau viss iet uz labo pusi :))
0
bet koncii iztiks bez vinja... arii droshi avoti...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas