jaunie foruma noteikumi
0
shodien, kaa tas pirms 6 gadiem 6 minuuteem un 6 sekundeem bija paregjots (get it? - 666), paar forumu naak dizjaa, sveetaa Runcja Renaara vara. Taa kaa tas notiek tik peeksnji, veelos jums pazinjot, ka forumam nepiecieshami jauni noteikumi.

1) Peec katra Runcja Renaara komentaara naakamie triis komentaari seko

a) jaa, taa ir tiesa, Runci Renaar
b) pieluudzu tevi, Runci Renaar
c) ak, dizjais Runci Renaar, tevis deelj es sevi vareetu izbarot balozjiem

2) Ar katru teemu, ja ne tieshaa, tad vismaz zemteksta veidaa, jaameegjina popularizeet un izdailjot Runcja Renaara vaards

3) Aizliegts Runcis Renaaru apmelot, nonievaat, nepieluugt

4) Katru vakaru pirms guleet - ieshanas jaanoskaita Runrenreize (aabramiem - Runcja Renaara reizes izdailjots nosaukums)

Runci Renaar, ak pieluugshu tevi
, ak pieluugshu tevi, ak dienu un nakti es pieluugshu tevi, Runci Renaar,
manu dieniskjo maizi dod man shodien, Runci, bet piedod ja nepieluugshu tevi visas 16 reizes, pajokoju, katraa zinjaa es to noteikti dariishu X16

Par saviem paliigiem es iecelju Bluudiju un Maleeju, nu jaa, Faunu jau arii logjika liek likt, bet nav jau kur :(

Nu labi labi, jocinsh spocinsh, man tikai gribeejaas parakstiit :)))))))

Im drunk, aint I? W00w, kvlt tr00 nekro.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Tikai jociņš? Ak nē, un es tak jau paspēju iemācīties no galvas Runrenreizi :( /krīt depresijā/
0
ak ta mums te būs reliģiskais līderis, ko?
0
jaa, taa ir tiesa, Runci Renaar
0
"ak ta mums te būs reliģiskais līderis, ko?" - kas tas par jautājumu...?
Labāk būtu:"ak ta mums te būs reliģiskā līdera palīgs, ko?"
Jā Ko? un ko Tu? [sāk tīri spontāni kliegt uz saviem mājas augiem]
0
man pajāt par reliģiskā līdera palīgiem... es būšu herētiķis jebkurā gadījumā...
0
:D
0
Ak, dizjais Runci Renaar, tevis deelj es sevi vareetu izbarot balozjiem.............!
he he he...
0
:)
0
Tagad mums ir jauna aspraatiiga foruma teema, ko izbarot balozhiem.
0
maizi pilnu ar skrotiim lai jamie nevar pacelties gaisaa
0
Es te sāku kaut ko nesaprast - vai šis maiņstrāvas/līdzstrāva... jaunietis tiešām ir tik aprobežots vai kā...? Pat šitik bezcerīgā tēmā viņš pacenšas ar kaut ko izcelties, un tieši VINŠ kļūst par apsmiekla objektu, lai gan varēja būt arī citādi.
0
Un ja es piem. būtu uzraksījis: "Tagad mums ir jauna aspraatiiga foruma teema, KURU (nevis ko) izbarot balozhiem"? Domā, tas palīdzētu? Nez vai. Maiņstrāvnieks būtu uzrakstījis piem. "Manu bioloģijas skolotāju, lai beidz man uzbāzties ar saviem eritrocītiem."
0
protams es ta ar buutu uzrakstijis jo bio skolotaja man ir arii klases audzinataaja un uzbazhaas netikai ar bio bet arii par neataisnoti kavetajaam stundaam
0
:(
0
Laikam ir janopuushas vai dzili jaievelk elpa... sen jau gribeju pateikt, ka sitas viss metal forums lielaakoties izskatas pec tadu mazu beernu smilshu kastes, nevis pec metal foruma. piemeri jau nav talu jaameklee - sitas ir gana labs. vai esat bijushi kadreiz aarzemju forumos? tur vairak runaa par lietu un ir daudz infomacijas, kamer te (Truemetal) parsvaraa ir beernu speelites un savstarpeja aplieshanas ar dubliem. Un vel 14 gabali uzrakstijushi atbildi... laikam jau visiem liekas ka taa ir ista "metal" teema... debiili un berniskigi.
0
Nav nav 14, atseviskji cilveeki ir tikai 9, turklaat DiMeBeRg iepostoja tikai beediigo smaidinju, taatad vinja posts nav seviskji veeraa njemams. Cerams tas tev sagaadaas prieku, un tu kopaa ar mani pasmaidiisi :))))

Nu tad smaidam, ja? :))))))))
0
Nu re, jau atbildi uzrakstījuši veseli 15 gabali...

To, ka tēma nav nopietna un nav par metālu, neviens neapstrīd..a kam tad domāta sadaļa viskas? Nu ja, nu ja, nedod dievs, īstam smagās mūzikas cienītājam atļauties kaut ko ne par mūziku un piedevām vēl nenopietnu uzrakstīt...

Forums ir tāds, kādu paši veidojam. Tā kā šeit nav cenzūras un moderatora, kas dzēstu..hmm, netrue ierakstus, tad arī rezultāts ir tāds, kā ir.
0
Ir jau arii aarzemju forumos daudz bullshita, nav jau taa, ka visi baigi nopietnie un par metaalu vien runaa. A informaacijas daudzums jau ir atkariigs no aktiivo lietotaaju skaita; nav jau sevishkjas jeegas posteet kaadu informaaciju par izmainjaam kaadas grupas sastaavaa u.tml., ja taa grupa no tiem, kas te apgrozaas interesee/kaut ko izsaka kaadiem 2 cilveekiem. Bet tas, ka proporcionaali sameeraa daudz sviests te tiek kults (liekas, ka lielaakaa dalja no taa, kas forumaa lasaams), ir tiesa.
0
:)

Par tiem netrue ierakstiem- Ūdenspīpes ir trve vai netrve? Es to prasīju nevis ūbertrū metaļūgām, bet cilvēkiem, kas varētu kko zināt. Tā lūk.
0
es uzskatu, ka paākstīties šat tad par sliktu nenāk... tā teikt- atslodzei un veselīgam humoram.
galvenais, lai tā humora izjūta, kas te dažiem ir pārpārēm, nesāk krist uz nerviem pārējiem ,vai palikt patizla. ja humors un joki ir gaumīgi un asprātīgi, tad kāpēc gan ne... bet nu atkal- līdz zināmai robežai un katram individuāli (kādam patīk atejas līmeņa , kādam- augsti intelektuāls humors).
Hopkins pūš un vaid, ka te apgrozās lielākoties bērnudārzs... nu ko ta lai dara? nevar tač liegt tīņiem te postēt.. neies jau Ugga sijāt visus.
Arī vecākie un pieredzējušākie buki sevišķu aktivitāti neizrāda postēšanai.. ir daži ticīgie, uzticamie indivīdi un tas arī ir viss.
Tā ka laikam būs jāsamierinās ar pašreizējo situāciju.

p.s. vai nav vēl piegriezies termins `trve` ?
sēž jau pamatīgi... godīgi teikšu.
0
cmukaa kirke mcmcmcmcmc ;****~~~ lololol
0
Uz melno piektdienu varees tikt, ja man nav 18?
pllllzzzzz, pasakiet kaads.
=)

P.S.

Petenju Maleejam buus melna aadas jaka un Bluudijs pie rokas. (Rokaspusis - lasi citur)
0
man kāreiz šonedēļ paliek 18 (ceturtdien)... tā ka es tieku. he,he...
lai aizver mutes tie lielie..
0
klau Runci, es tomēr vēl nevaru izšķirties...
ko man vilkt uz melnās piektdienas pasākumu, Tu kā priekšnieks varētu palīdzēt:
1) gaisi zili džinsi ar brūnu jaku un brūnu jaku, brūni zābaki (valkāju šo komplektāciju jau no sestdienas, uz biksēm jau ir pleķi);
2) tumši džinsi ar balinājumiem zaļš krekls un melna ādas jaka melnas kurpes (esmu vilcis šo komplektāciju 2x, jo visu laiku ir auksts);
3) es pārsteidzu pats sevi... +/-
0
no saakuma man pastaasti jeedzienaa +/- ietverto maximaalo paarsteigshanas dazjaadiibas lauku.

(zin kaa, tas jau katram savs. Man vienreiz Lapsa Kuuminsjh saka - es tevi tuuliit eedishu, pagaajushi 2,25 meeneshi un veel nav klaat)
0
boks rakstiija:

"es uzskatu, ka paākstīties šat tad par sliktu nenāk... tā teikt- atslodzei un veselīgam humoram.
galvenais, lai tā humora izjūta, kas te dažiem ir pārpārēm, nesāk krist uz nerviem pārējiem ,vai palikt patizla. ja humors un joki ir gaumīgi un asprātīgi, tad kāpēc gan ne... "

Jā, tikai kurš pateiks vai humors ir gaumīgs vai ne, vai tas jau nav sācis kļūt "patizls". Piem. es esmu novērojis, ka ir tādi cilvēki, kas nosauc tevi par idiņu bez humora izjūtas, tiklīdz kā tu nesaproti kādu viņu joku vai neuzskati to par izdevušos.
0
2 K K :{
tā ir problēma- piekrītu. to humoru jau katrs uztver individuāli. ne visi cilvēki vienlīdz vienādi uzjautrināsies par kādu joku vai piem. anekdoti. šeit, jā- cik galvu, tik viedokļu...
0
:)) man liekas, ka par mani daudziem ir vienots viedoklis... ūūūūū... superīgākie smaidiņi...:))))))
kā Tev boks mana cūciņa? :))
0
nav ne vainas.

nu a kāds ta ir tas vienotais viedoklis? apgaismo tautu !
0
nevaru uzreiz pateikt... mani nīst... vēl man šausmīgi bail no ac/dc, jo viņš izņēma savu īsto bildi... patiešām bail...
0
Eu eu, pllllzzzz paklausieties tagad mani..

kaadas muljkjiibas?! Tas tak ir pilniigs sviests. Nu ir taadi cilveeki, kaa es, kam lielaakaa dienas dalja paiet pie ekraana. A ko man dariit dazhndazhaadu veidu piippauzees? A? Juus, ko, tagad gribat mani pielauzt pieregjistreeties draugos? Nee! Un visu laiku sheit purpinaat par muuziku un visu kas ap to saisiits? Nu nez nez, chaabiigi buus. Kaadaa koncii vai saietaa varam sausas mutes izrunaat, bet sheit visu laiku nu nez nez. Manupraat teemas par muzonu ir visai apmekleetas un daudzas diskusijas ir izveertushaas ljoti interesantas. Un tas pats metaals ir tik dazhaads, un cilveeki te ar klausaas katrs savu. Nu man piemeeram nav ko pierakstiit zem Edenbeast recenzijaam par Evoken, un taapat vinjam droshi vien pie kaajas taads Lord Gore, bet itkaa jau zem tiem CD apskatiem prasiitos aktiivaaka rosiiba, it sevishkji no cilveekiem, kas sevi pasludinaajushi par konkreetaa stila zveerinaatiem pieluudzeejiem un atkariibniekiem (Jo taadi jau izpidzhina muuziku padziljinaataak, iesliidot aizraujoshaas niansees). Bet vai nu tad kad alu suucam kopistiski, nepaartraukti varkshkjam par muziiku vien? Un ja pat taa, taas pashas sarunas tiek aplipinaatas ar maziem suudu gabalinjiem. Kaapeec stresot?
0
be happy... :D ;)
0
akal Fauns pielējis mūli... ta viņš tādas glupības met ārā, ka bail, atceros vēl pavisam nesen bijām un viņš lika atverēties lietas... tad vēl tās skaņas... smakas... kaķis?
šajā forumā man jau bail otro reizi... hmmm...
0
Tu neesi viens. Ac/Dc arī baidās - no bioloģijas skolotājas un eritrocītiem. Vārds "eritrocīti" laikam asociējas ar kādu citu vārdu, kuru minēja dakteris, kad jautāja vai viņam ir bijuši slapjie sapņi. Tur arī bija kaut kāds eri..? eru...? ero...?
0
kad gaaju skolaa ar tureejos taalaak no Bio skolotaaja
0
kaads man nevar pateikt - kapeec man patiik sevi nepaartraukti glaastiit un kapeec man ir ''slapjie sapnji'' ?
0
Tu glāsti NEPāRTRAUKTI? Tev TUR gadījienā jau nav tulznas?
0
Kaapeec tieshi TUR un nevis TUR?! Kaapeec tu tik histeeriski visu saproti? Tas ir no seerijas: Paraadi man, kur ir tavs TUR un es tev paraadiishu -> ? <- kaa var dariit "nesmuki" +/- ?????
0
tulznas ir no nepareizas glaudīšanas
0
piekrītu boksam... piekrītu kaut kur netālu, no piekritiena mazliet pat savainojos... huh... ko teikt nabaga puisis vai meitene, kuru Lūsis glāsta... tulznas glāstajamajam objektam sametas nepajokam... man pat liekas, ka vakar vienu Lūša noglāstīto redzēju, nu žēl tā jaunā cilvēka...
būs vēlāk iedvesmai jāiziet caur zivju paviljonu...
0
Shitaa teema izveertaas par galiigu sviestu, tachu, to lasot, nezheliigji parreecos:))) Vismaz kaut kas uzlaboja omu darba laikaa!
0
paga paga... kaut kā neesmu saņēmis no tevis iesniegumu par pārrēkšanās atļaujas piešķiršanu...
0
a vinjai taada aljauja nav vajadziiga, muhhuhu ^_______^

starp citu, juus zinaajaat, ka sausaas brokastis tagad var nopirkt arii batoninjos? es personiigi nee d(@_@)b
0
| |
| |
| |
| |
| |
- ____
( ----)
- |
| |
| |

ķermeņa implants nj12>3343,34% v- meng.. 76^&
0
Un tas viss skaitaas smieklīgi?
0
runci renaar-

pienjemu(ja driikst) ka ar tekstu "shodien, kaa tas pirms 6 gadiem 6 minuuteem un 6 sekundeem bija paregjots (get it? - 666)" tu domaa "saatana/nelabaa/velna u.c skaitli...

TACHU- anglju arheologi eegjiptee atradushi "jaanja atklaasmes graamatas" vissenaako variantu, un kaa izraadaas saatana skaitlis ir 616!!! un visas pasaules saatanistu kultuuras (gluzhi taa pat kaa visa paareeja pasaule) balstaas uz drukas kljuudu..."(get it?-616)"
0
Old news, violentia. Bet galu galā tāpat visiem pie kājas.
0
violentia, bērns, cik tev gadiņu...? sātanisms interesē, ja...? actiņas ar mellas mālē, ko? un vecāki tevi nesaprot, kad gribi pielūgt sātanu un klausīties merlinu mensonu...? es jau saprotu, grūti...
0
gribat, sarīkosim sātaniskas orģijas...? :D
0
bet protams, kas gan ir metālists bez sātaniskām orģijām :D

"visas pasaules saatanistu kultuuras"
ak tad tagad to par kultūru sauc? :D

0
gribetos jau visa shajaa sviesta ko pibilst par tam vispasaules satanisma kulturaam. par kuraam man ir ljoti lielas shaubas ka violentia ir kada nojeega. protams es nesaku ka man arii ir bet...
0
sātanisms=pokemonisms=rus...
Iedomājieties ... tas viss ir noliegts Violentijas piezīmju blociņā..ā...ā..!
0
bļin, kas par maucību ? manā iepriekšējā postā tika izņemtas pāris rindkopas... vainu kompis čakarējas, vainu kas cits? līdz ar to tas posts ir zaudējis jēgu.
0
man patīk tā Fauna bilde jaunā- tas ir tas sūkalu pipmis, to viņš izvelk priekšspēles laikā, vecene uzbudinās un tad viņš velk ārā to īsto menguci... kas pēc tam notiek? ........ nekas... <>
0
nu tā bilde Funam laikam ir poliklīnikā pie ārsta pārbaudes laikā, kad veica puišu uzskaiti militārajam dienestam. kāda jokus mīloša māsiņa tad pa kluso arī nobildēja.
0
Faunam. (kļūda)
0
Suns Funs :DDDDDDD
Neķer krenķi, Faun! :)
0
tas gan nebija pa kluso... atceros, ka gāju līdzi roku turēt un palīdzēt iziet psihiatra testu, un šamējais bez bikšelēm tāk tik arī diedza... ne viena viena māsiņa/māsiņš tika pie kārajām bildītēm...:))
0
Juus esat slimi!
0
Nu kurš te ir slims?
0
Petenju Maleejs: "nabaga puisis vai meitene, kuru Lūsis glāsta... tulznas glāstajamajam objektam sametas nepajokam... man pat liekas, ka vakar vienu Lūša noglāstīto redzēju, nu žēl tā jaunā cilvēka... "

Nez, man liekas, ka pēc tavas apstrādes gan nevienu sievieti nav nācies redzēt, laikam tā izmal, ka pastaigāt nevar. Vē, pretīgais maniaks.
0
kas i? gribi viņu iemēģināt? >!< kam vēl patīk spēlēt nazball?
0
Nē, Blūdij, ja tu gribi, tas vēl nebūt nenozīmē, ka citi arī grib.
0
vairs jau negribu... pietika... sāp... ej tagad Tu... davaij
0
A, čevo? Sam davaj, es nedošu, phe!
0
..Šas dam - toļko nadjevaij etot mešok na golovu i tan cohum (dirku - irku) tozhe sdelaj...paonjala...Nazzbo...
0
Blūdij, nu varbūt tev tomēr nevajadzētu savu privāto dzīvi šitā pa forumiem vazāt, un vai Malējs vispār tev atļāva šito stāstīt?
0
blja, es skatos Eiroviiziju, blja
0
Maleejs visticamaak vinjam ne tikai atljaava, bet LIKA to rakstiit.

Let me explain...

Implanting anal plug Nr.1.46GB to achieve maximum possibility of total control, as we monitor this person as only a result of KFP.909 upgrade to version 1.02. We know it is quite a retro, but it still works fine, as the KFP series is the root to what we call TRiXzEP 55.2 today, and act totally normal, without any serious desire for d = (h - j):bizzinsertube ***: (repuls + implantubever 12.6):

And again coma is not a condition but a result.
0
mmm...Fauns kļuvis elastīgs un neapgrūtina sevi ar noteikta viedokļa nepieciešamību...f.
0
remember kids:

------- action -> reaction -------
0
eu cik vispār zin, par kaut ko šitādu?
0
man liekas, tikai es un Tabestic Enteron. kāds vēl? FUKK!
0
Ej dirst runci.noteikumus sagribējis...
0
Izbarot balozhiem... hahah njam njam, ukursh tad tevi grib??e
0
es jau labu laiku znu, ka sasusaas brokastis paardod batoninjos.. tie ar biti baigaa njamma! vieniigi Cini minis nerullz :/
0
"Ej dirst runci.noteikumus sagribējis..."

tavas stundiņas ir skaitītas...
0
oi oi kā mums te viens aprāvās... nav ko teeeeikt, nav ko teeeeikt.
0
Pilnīgi noteikti tā, tev nav izvēles, praktizē Runča pielūgsmi vai paliec tumsā, alelujah

Man ir nācies dzirdēt cilvēkus sakām,
Ka tāds Renārs nemaz nav
Bet viņš ir
Jums viņš ir jāiepazīst caur lūgšanām
Lūdziet viņu, lūdziet visu mūžu
Un agri vai vēlu viņš uzradīsies
Es zinu
Jo viņš ir ar mani...

Es ilgi centos kļūt populārs,
Bet tad, kad jau gandrīz to biju sasniedzis,
Es sapratu, cik es esmu nabags,
Un tad es iepazinu Renāru,
Tagad man ir Renārs,
Es esmu bagāts,
Tagad man ir viss...
Renārs - Aleluja!
Jā Jā

Es esmu tik laimīgs
Ka es varu dzīvot šajā pasaulē
Šajā valstī, šajā vietā
Jums jākļūst gaišākiem,
Neskatoties ne uz ko,
Lūdziet Renāru,
Un jūs tiksiet glābti

Un tagad klausieties visi tie,
Kas jūtās slikti, kas ir nabagi,
Pēc dzīves uz šīs zems,
Kad jūs nonāksiet tur,
Runča Renāra pasaulē,
Viss mainīsies,
Un nabagie kļūs bagāti,
Un slimie - veseli
Viss mainīsies
Ticiet!
Aleluja!!
0
nezodz Armanda idejas, he Gudrais
0
ak, paldies, Zaratustrah, biedrs, ka tu esi mani atradis, ka tava dveesele ir saskaarusies ar manu augsto Runcha dveeseli, ka esi sapratis, ka shii laiciigaa dziive ir tavs vieniigais celsh uz Runca Renaara pasauli , kur Viss mainīsies, nabagie kļūs bagāti, slimie - veseli...

ak, paldies, ka esi iedroshinaajies pacelt savu acu skatienu augstaak nekaa tavi laika biedri, ak, paldies, ka esi panjeemis savu dveeseli un sapraatu augstaakaa staavoklii, ak, paldies, ka esi ieraudziijis augstaako sapraatu no visiem - Runca Renaara sapraatu. Tu esi mans pravietis! Skrien, nes šo ziņu pasaulei, glābējs ir tepat blakus, pasaule, vairs nebaidaties, ak jel!
0
es reiz atnaacu uz sho pasauli
un es biju cilveeks prasts
ar divaam rokaam, kaajaam
kjermeni mirstiigo

es centos kljuut bagaats
dabuut lielu maaju, skaistu sievu
bet kad maaja jau bija gandriiz pabeigta
es sevii uztveeru jautaajumu

sho jautaajumu par pasauli
kas liedza man laimiigam buut
un jaunas atbildes lika
par pasaules kaartiibu mekleet

taas atbildes mekleeju es
daudzus peleekus gadus
kad reiz es vienaa iipashaa dienaa
redzeeju gaisho atbildes staru

tas stars manu kjermeni njeema
pa daljinjaam izjauca
un tad atkal jaunaas kombinaacijaas
par Runci Cilveeces Niisto salika

reizee ar kjermeni skjiisto
manii iemaajoja arii taa dveesle
dveesle reiz pasaules niista
kas zinaaja atbildi iisto

uz ikvienu jautni
ko manas cilveeka molekulas vareeja uzdot
shim visu-pilnajam runcim
kas maajoja tagad manii

bet teica tas man -
tev buus
par Runci Renaaru kljuut
cilveeces jaunajam pastiitaajam buut

un pienjeemu godbijiigi
es Renaara vaardu sheit
un luncinaaju asti
un murraaju uz sievieshu kleitaam

par manu pirmo maacekli
tad kljuva Nefolks, shis viirs
kas staajaas praviesha kaartaa
uz zemes mans paliigs vinsh tiirs

bet taalaak veel dosies shis staasts
kam beigas veel nebuus tik driiz
liidz Renaara pasaulee gaishaa
nokljuus ikviena sieva un viirs...

Ticiet!
0
profila bildee, nefolk, vari redzeet kaads tu izskatiisies peec paarmiesoshanaas
0
blja, nefolk, kur tu esi?
kur ir nefolks?
0
Yo yo,
es esmu šeit, hei, Runci
Zaratustram labs remikss, tik vien, re kur vel daži
bet...
bērns, cik tev gadiņu...? Runcisms interesē, ja...? actiņas ar mellas mālē, ko? un vecāki tevi nesaprot, kad gribi pielūgt Renāru un klausīties Tabestic Enteron...? es jau saprotu, grūti...
0
un acid hopkins radio version:
Laikam beidzot ir jaauzgavilee un dzili jaievelk kaads duums!!! Sen jau gribeju bilst, ka sitas viss metal forums liidz shim izskatiijaas pec tadu mazu kakjeenu smilshu kastes, nevis pec iistu Runchu foruma. Bet gaishaa naakotne vairs nav taalu jaameklee - sitas paversiens ir gana labs, tas man dod ceriibu, ka reiz tomeer speesim pacelt savas sapnju mashiinas gaisaa un doties tur - uz labaako pasauli, kur nabagie ir bagaati, bet slimie - veseli! vai esat bijushi kadreiz Runcha Renaara pasaulee? tur ir vairak runaa par lietu un ir daudz infomacijas, kamer te (Truemetal) liidz shim parsvaraa bija beernu speelites un savstarpeja aplieshanas ar dubliem. Bet nu jau 85 gabali uzrakstijushi atbildi... taatad beidzot vairumam liekas, ka ir paraadiijusies ista "metal" teema... Ak, dizais Runci Renar, tevis deelj es sevi vareetu nostaadiit muljkja lomaa, ak, pieveers jel man savu uusaino vaigu, ja, ta ir tiesa, Im drunk, aint I? W00w, kvlt tr00 nekro.
0
Moš vienk.jāizdzēš tā sadaļa ''Viskas'', ja jau tādas pretenzijas..protams vispirms uztaisot aptauju un tad jau redzētu kas ko grib >:)
Tas tik tā, es te nemaz neko neizlasīju :*
0
ak, dizjais Runci Renaar, tevis deelj es sevi vareetu izbarot balozjiem.
0
vari jau vismaz kaartiigi izlasiit noteikumus pirms postoshanas. neruupiigas pielaiziishanaas sekas biezji meedz buut ljaunaakas nekaa parasta, bezkaisliiga, neapdomiiga ignoreeshana, jo mees ar nefolku saprotam kas ir kas un kur un kā.
0
viskas ir priekš rūņča kā radītas.
0
Runci tu man vari izēst dirsu!

//klusiņām ķiķinot un gaidot triecienu no debessjuma.
0
/noraujas ar zibeni stāvot blakām enemy

Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas