W:B:C (Wacken : By : Car)
0
Laikam nav iipashi nevienam jaaskaidro, kas tas Wackens par zveeru, pietiekami daudzi no jumsiim un mumsiim Wakena gaisu savaam naasiim ostiijushi un citi gan jau ka arii lietas kursaa iraid, bet ja nee, tad wacken.com vareetu shaadu taadu apgaismiibu sniegt.

Taata, radaas taada doma shogad uz pasaacienu aizbraukt ar auto, taapeec buutu interese atrast kaadus 2-3 liidzbrauceejus, kurus iestuukjeet aizmugureejaa benjkjii :) Pluss shaadam variantam ir taads, ka brauciens iznaaktu drusku aatraaks un pienjemu, ka eertaaks kaa ar autobusu (kauch vai ar taadu extru kaa piestaashana celjmalaa peec vajadziibas nevis peec programmas ;), kaa arii izmaksas par benziinu nesanaaktu vairaak kaa 40-50 Ls no deguna.

Vaarcakot, ja interesenti ir, dodiet par sevi zinaat, fests jau peec nieka 2 meeneshiem tak. Bij veel taada doma, ka vareetu izbraucienu apvienot ar Party San festa apmekleejumu (www.party-san.net), bet par shito es pagaidaam pats neko nezinu kaa sanaaks.

P.S. Vieniigaa pasaakuma neertiiba vareetu buut taa, ka atpakaljceljaa transports vareetu buut pieejams tikai liic Kaunjai vai Viljnjai (liidz Riigai tad paliktu 250 vai 300 km, ko mizot ar satiksmes autobusu).
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Ja mans brauks, tad dariis taapat kaa pagaajshgad, lidos ar lloteni, iespeejams ar Eaasy Jet liidz Berliinei un iirees auto Vaacijaa, peec tam mizos liidz festa vietai un atpakall uz lidostu, var jau buut, ka kaadam arii interesee shaads variants, vismaz veel 3 personaazhus vajadzeetu, izmaksas vareetu buut krietni daargaakas kaa braukt ar savu car, tachu lloti aatri un nenogurdinoshi.
0
nu , nu , tas var DEREET!
kaads tav mailss ?

0
bet ar autobusu būs jautrāk...
0
Death: kaads tur autoobusu ari organizees?
galnais jau nenoaveet, hehe :)
0
Bet loģiski, ka būs busiņš!
Vēlreiz atgādinu par biļetēm!
0
Vispaar laikam pirms Wackena kaadu nedeelju "pa celjam" pavizinaashos pa Skandinaaviju, taa kaa diemzheel augstaakmineetais piedaavaajums jaatsauc :/

Bet, runaajot par busu, iesaku saakt organizeeties jau tagat, jo tikai pusotrs meenesis palicies.
0
Businjsh buus!
oficiaala info driiz!
0
Pagaidaam man iet saruna ar 3 igaunnu personaazhiem, doshu zinnu, ja kas mainaas, ja kas, arii avio billetes jaapasuuta peec iespeejas aatraak, jo taas arii paliek ar katru dienu daargaakas.
0
Aa, starp citu mans e-mail ir manaa Profilaa, ja kas.
0
Therve: ak tu taads!!!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas