Jautājums Liepājniekiem
0
Kas notiek ar Fontein Palace? Es te dzirdēju, ka taisoties ciet. Tas nu gan nav smuki. Pastāstiet kaut ko vairāk.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
neesmu Liepaajnieks, siiki neko nezinu bet pa tv kautko teica, ka tur itkaa paardodot narkotiskaas vielas un nepilngadiigie tur peerkot alkoholu.
0
Nu to pīli es arī dzirdēju, bet tas ir bullshits, jo neko neatrada un nevienu neaizturēja. Tā iespējams esot kluba Pablo cīņa ar konkurentiem. Nu vot tāpēc gribētos dzirdēt no kāda vietējā, kas tur notiek
0
fontaine nav ne tuvu konkurents pablo! fontainaa ir pavisam cita publika, tur var vismaz iet tie kam negribas skatiities uz maukaam un draazeejiem! a tur vismaz var iet kauko smagaaku arii kaadreiz paklausiities.
nu iespeejams ka kaadreiz ir gadiijies ka boheemisti pabauda kaadu narkotiku, bet visticamaak ka mr. louie fontaine vienkaarshi bi kaadam neiepaticies, uzkaapis uz kaajas un klapeejam ciet to bodi!
0
0
Nu maitas, iesaku Fonteina kungam pasūtīt Liepāju dirst un atvērt klubu citā pilsēta, jo klubs, cik man zināms, bija labs un uz Pablo jau neaicina normālas grupas izņemot DzV!
0
Klubs uz goda. Nezinu nevienu citu, kur būtu tada skatuve un attieksme pret grupu (backstage ar sulām u.c. garšīgām lietām, apmaksātas pusdienas, alus...) Aaa un man ļoti patīk arī tie ādas dīvāniņi :)
0
Cik atceros, tur bija kaut kādas ziepes ar papīriem, tipa ēka nav nodota ekspluatācijā vai kaut kas tāds. Bet tas jau ir tikai oficiālais iemesls, jeb, citiem vārdiem sakot, atmazka.
0
Tur notiek remonts un tur viss būs štokos un vēl labāk kā iepriekš. Aizklapēja dēļ papīriem taču milzīgu ieguldījuma Fonteina aizvēršanā sniedza Pablo, kas bija šokēti par savu Monopōla stāvokļa sašķobīšanos Liepājā.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas