Turisas atkal Latvijā
0
No oficiālās mājaslapas:
08.08.05 Salamandra Riga (LV)

Izskatās, ka somu puišiem pēc pagājušā gada veiksmīgās uzstāšanās Baltijas saulē Latvija iepatikusies. :)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
lol, tieši pēc Wackenas (kur šamie arī uzstājas)!
0
lol, vinus apstulbinas salamandras duperiga skana un nez vai tad vini pec tam vel gribees braukt
0
eee .... tas jau i labi ka šamējie te brauc ... man "saulē" šamējie iepatikās ... (:
0
a kasa vēl tajā koncī taisās spēlēt? neba jau tikai vieni paši Turisas...
0
0
buus jaaiziet.vismaz mazliet atkompenseeshu savu saapi par izjukushi Korpiklaani un Battlelore konci Dzintaros...
0
interesanti, kā viņi to dabūja gatavu?
es mirstu no smiekliem! TAAAAAAADI IESILDĪTĀJI! UN VESELI DIVI!!!
roflmao
Latvija, iespēju zeme!
0
Deathperado - a kas tev iesildiitaajos nepatiik? lol
0
Normāli, Infected to ir pelnījuši, kaut gan mazliet neatbilst pasākuma nokrāsai, bet domāju, ka būs baigi labi!!!
0
aha... un tas sviests superbleks jau nu toč ir pa tēmu... dēļ tā nycticoras moš i būs jākavē pasākuma sākums... bet Turisas Saulē man pamatīgi iegrieza...
0
...un man pie dirsas, ka kaut ko nepareizi uzrakstīju... atvainojieties paši sev...
0
labi, pret iesildītājiem kā grupām nav nekā slikta, ko teikt, bet es nedomāju, ka šīs ir tās grupas, kam vajag iesildīt viking/folk metāla parstāvjus... Kaut kā neiet kopā... Bet ja tā padomā, nav jau arī citu ko piedāvāt :(
0
ja bus speeks pec woa, atd varbut bus jaaiziet, bilete vareja bus nedaudz letaka:) galvenais jau ka tik grabina labi, stils var tachu but dazaads manupart koncertos.
0
nu ja pasākums kā tāds saucas battle metal nakts, diezi vai stils var būt dažāds...
0
a kapēc nē? visi kaujas... battle metal...
0
un vienalga, kas skan...
0
Nycti- implantēts tāds nekāds bleks kā battle metal konjugācija?
0
Un, ja Nycticorax spēlēs otrie tieši pirms Turisas, tad būtu jāaiziet izbaudīt krasa līmeņa maiņa. Ja Infected būs otrie, tad neko, tie vismaz bezgaršību pabāž zem plikas spēlētprasmes.
0
kaa viemeer spozhie fauna komenti - Fauns - ja tev nepatiik kaadu muuziku mees speeleejam - nevaig jau 100 reizi to piemineet komentaa - vai tev arii grauzh kaukas - ko tu nevari pateikt mums aciis? Nesaprotu - nu jaa vienreiz piemineeji nepatiik - muuzika ir gaumes lieta un nekas tevi nenoshaus par shiem izteikumiem muusu adresee - cik cilveeku tik uzskatu - bet nu katraa postaa kur ir vaards infected malt vienu un to pashu - apnika, mosh speshal for Fauns paluugt ugam lai vinsh pie trumetal logo pievieno uzrakstu infected sux(C)Fauns - lai lieki nerakstiitu katraa komenta!!!
0
Nu ko var ņemties?! Jūs varbūt esat vissuperīgākie džeki un ar jums būtu forši iešaut pa alam un papļāpāt, bet jūsu mūzika man nepatīk un tas arī viss. Neņem ļaunā. Atvaino, ja es pārāk daudz vietās esmu ierakstījis kautko sliktu par Infected, jo es saprotu, cik tā ir slikta reklāma, un klaigāt nepārtraukti par to tiešām būtu stulbi. Bet, kas zin, varbūt vienu dienu jūs liksiet man pārdomāt ar kādu feinu skaņdarbu.

Es nenoturēšos un pierunāšu klāt vēl pāris kakiņas, par ko pēdējā laikā aizdomājos. Es kārtīgi iefanoju par Fimoziem. Prikols, tu man teiksi.. jā Fimoz ir prikols. Bet tas prikols spēcīguma ziņā ieliek tik daudziem vietējiem "nopietnajiem mūziķiem". Un pēc tam Fimozi tiek nodirsti no galvas līdz kājām. Man Fimoz skan daudz vairāk pēc metāla nekā Infected, nu sorī, bet man tā tiešām liekas. Tas ir tas pats, ja man kāds sāktu stāstīt, ka Carpathian Forest, vai Sadistik Exekution ir āksti, kurus nedrīkstētu laist uz skatuves, bet lūk Children Of Bodom, Cradle Of Filth, tie ir tie īstie džeki ar "attieksmi" Šeit laikam ir modē slavināt viduvējus personāžus. Kamon! Kur ir spiediens! Kur ir trieciens?! Kur ir kautkas, kas to mūziku padara dzīvu?! Starp citu, es biju patīkami pārsteigts redzot Blomē Frailty. Man krasi izmainījās domas par viņiem, kad dzirdēju viņus labā kvalitātē, stāvot pie skatuves, un dzirdot, ka tur cilvēks vismaz ir ielicis kautkādu daļiņu no sevis. Labi, tur protams bija par daudz uz mī spiešanas un visfeinākajā dziesmā "A Perfect Summer To Die" visu sabojāja noslēguma daļa, sākot no akustiskās vietas. Bet tur kautkas bija.

Bet nu kamon, visi super-nopietnie mākslinieki un mākslas pazinēji! Neesiet mīkstie! Nesāciet te šķirot ākstos un nopietnajos mūziķos, jo jūs viegli var sašķirot kompostā un dubļos, ja vajadzēs (verbāli, draudziņi mani, verbāli, un, prikiņ! Vēl pamatojot to ar kautko! Psc, ne?) Kur tad ir tie nopietnie mūziķi, kas būtu nesuši kautkādas jaunas vēsmas smagajā mūzikā. Esam mēs tepat Latvijā, un neviens no jums nav krutāks par tiem pašiem Fimoziem. Tieši tā, gaumes ir dažādas, tāpēc sagremojiet arī veselīgus puišus, dēmonu un ļauno lāsteku nomocītie prāti! Visi dark raideri un dragonslayeri.

Šeit ir smagās mūzikas forums. Tad, kad iet offtopici ne par tēmu, dažs labs te sten un vaid, ka te tak ir truemetal, un par metālu esot jārunā. Lūdzu, es runāju par metal, un kas notiek?! Atkal nav labi, ja kāds pasaka kautko, ko īsti negribās dzirdēt. Bet, nu tak kāpēc nepaķidāt? Kādam gabals nokritīs? Man metalshowaa tā arī neviens neko sakarīgu nespēja atbildēt uz jautājumu, kas tad īsti viņiem nepatīk Fimozos, pēc tam, kad biju pats atbildējis uz jautājumu, kas man patīk. Varbūt te kāds pie reizes varētu. Un varētu arī pateikt, vai viduvējas grupas būtu jāslavē, vai jāpaķidā? Vai vēl labāk. Varbūt konkretizēsim! Vai kāds varētu pateikt, ka ir manījis Infected un Nycticorax kautkādu potenciālu un garšu. Bet, ja neesot labi paķidāt vietējās grupas, tad neko. Vai ir kāds, kuram nešķiet, ka viņu mūzika ir bezpersoniska? Bet lūdzu, mums ir dota lieliska iespēja komunicēt savā starpā un paust savu viedokli. Es arī neesmu auna piere, un mēdzu arī piekāpties, ja mani pārliecina. Ā, un vienmēr pastāv variants uzlikt mīksto. Ok, to es saprotu. Bet gribētu parunāt vairāk ar tiem "nopietnajiem" cilvēkiem. Vai metāls ir mūzika, kur visi pērk ģitāras par 5000 Ls, ķūningo viņas, iemācās spēlēt pazīstamas melodijas, pamaina pāris notis, un pasniedz par savu? Gudri purkstot, kā jāsagroza šitais pedālis un tas procis. Vai tas ir normāli, kad Frailty nosauc par tehnisku mūziku? Vai tas ir normāli, aizbraukt zaļumos uz festu un stīvi blenzt skatuves virzienā, lai pēc tam pateiktu, jā Morigon bija forši džeki. Tas nekas, ka nekur ārpus Baltijas netiks, tas nekas, ka sausi un 5x jau dzirdēts kautkur citur, bet vismaz nopietni, tieši tā kā man, stīvajam parastajam metālistam un maniem draugiem vajag. Standartos ieslodzīta skaņa un vizuālais tēls. Viss salikts pa plauktiņiem, lai man būtu viegli sagremot. Man pat brīžiem sāk likties, ka smagie baidās uzspēlēt kautko smagāku, niknāku. Viss jau ir noslīpēts līdz pilnīgai popsai. Tas, protams, nav novērojams visos metāla apakšnodalījumos. Īstenībā šis te noslīpētais pucmetāls pats jau ir kļuvis par veselu žanru. Man ir tik daudz runājamā, bet es nevaru visu izrunāt.a 83q7r9fhlaf8 aaaaaa/!!!! Vajadzēs nospert Intaru un vēl kādu runātīgu cilvēku uz kādu muldamo alus tūri.

Es ceru arnej, tu saproti, ka es viscaur nerunāju konkrēti par jums/tevi, bet monologs vietām izvērtās visaptverošāks.

Un es neesmu vājprātā satraukts par šīm, tik ļoti "svarīgajām problēmām" Tas patīk, šitas nepatīk, un fukk off, es eju pēc aliņiem, bet parunāties lūdzu, jebkurā laikā. Ja par tādām lietām pārāk satrauktos, tas būtu tāpat kā pilnā nopietnībā lasīt Anal Cunt tekstu: You're Gay, un raudāt. Tā kā, lūdzu nepārprotiet mani.

Galvenais jautājums ir:

Vai labāk aizvērties un palikt malā, vai arī runāt un diskutēt par vietējo, mazattīstīto mūziku? Par mūziku vispār. Varbūt, ka sarunas par to kādam atvērs kādu čakru un viņs teiks, jā!!! Jā, manu mazo draudziņ, paldies tev! Es jau skrienu uzcept kautko svaigu un garšīgu. Es skrienu izspiest pilnīgu iznīcību un teroru no savas ģitāras!!! Es skrienu apņēmības pilns spēlēt nevis sausu, tukšu, noslīpētu mūziku, bet kautko sulīgu un savādāku. Mans mērķis nav līdzināties manai ārzemju favorītgrupai, bet saspert visus gabalos! Ok ok, jūs mani pieķērāt šeit.. Ne visi to grib. Ok, lai iet melodiskais metāls, nu lai jau. Varbūt kāds būs spējīgs pateikt: Hei! Mani mazie draudziņi, es nesalikšu notis pliki balstoties uz harmonijas pamatlikumiem! Es ielikšu mūzikā savas sajūtas un pārējos... khem, tiripiri. Es pieraušos trijos naktī ar dīvainu sapni atmiņā un skriešu uz virtuvi to uzlikt uz sava instrumenta. Man ir ko pateikt. Man ir tik daudz ko pateikt ar savu instrumentu! Vai ir kāds, kas no jums tā var pateikt? Un cik daudzi no jums var uzlikt uz sava instrumenta to ko grib, nevis to ko no jums prasa? Ko?...
0
bļin, vieta nepietika!!!!!!!!! AAA, es tūlīt sevi noķeršu un pabeigšu.
0
Tātad galvenais jautājums ir:

Vai runāt par viduvējām, neizteiksmīgām grupām, vai nerunāt?

Varbūt, ka tomēr vajadzētu? Varbūt, ka kādam atvērsies kāda čakra un viņs teiks: Jā!! Jums ir taisnība! Tas viss ir pilnīgs sviests! Es tūlīt skriešu uzcept kautko svaigu un garšīgu! Es skriešu izspiest no savas ģitāras pilnīgu iznīcību un teroru! Es iešu samalt visus miltos! Ok, ok... jūs mani pieķērāt... Ne visi to grib, ok. Lai iet arī melodiskais metāls. Vai būs, kāds, kas pateiks: Jā! Jā manu mazo draudziņ! Es neiešu vairs spēlēt mūziku, kas ir manas ārzemju favorītgrupas pakaļdarinājums! Es piecelšos nakts vidū ar dīvainu sapni atmiņā un skriešu uzlikt to uz sava štrumenta!! Es piecelšos četros rītā, un vērodams kā saule aust, uzgleznošu to ar savu ģitāru!

Galu galā, cik var pateikt: Jā! Jā, mani mazie draudziņi, es spēlēju to, kas man patīk, nevis to, ko no manis gaida, un ko no manis prasa. Vai var kāds pateikt, jā, šī mūzika nav plikas notis un tehniskais izpildījums, bet tā sevī ietver vai nu kādu dziļdomīgu manas dzīves posmu, atgadījumu, vai šī dziesma ir domāta, lai visus pasūtītu dirst. Lūk šajā dziesmā es esmu ielicis visu savu naidu, un es viņā izlādējos! Jā jā, protams, tā teiks daudz, bet vai tā tiešām ir? Neizklausās vis. Ja cilvēks tur arī ir kautko ielicis, bet tas neskan ne pēc kā, tad varbūt vajadzēja objektīvi parisināt to lietu un padomāt, vai tas skan tā kā plānots? Un ja tas tā neskan, varbūt pārtaisīt to tā, kā man patīk? Varbūt pagaidīt, pirms bāzt savu galvu ārā?
0
Kam0n, man Fimoz patiik, visiem citiem arii. Paga, vai tikai es neesmu piedzeeries? Pag, paaaaaaaag, kas ir tie visi citi? Ko?
0
Fauns - tas nu gan bija gari. hehe
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas