Drit vai kociņ!
0
Ziņa tāda - nepieciešams jēdzīgs growl vokāls! Un ātri! :) Visi sīkumi pa e-pastu
Ja nu šeit ir arī kāds čellists(-e), vēlams padot ziņu uz apakšminēto e-pastu.

undefined_definition@inbox...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nu laikam jau mūsu pašmāju bāleliņi labāk apdirsīs citus, nekā paši kaut ko provēs... :p
0
nav Tev bišķi kompleksi uzsituši? kā redzi neviens neko vispār nav teicis... un tu jau uzreiz domā to sliktāko... lai Tev jauka dzīve... >:))
0
ha ha, lai tev jauka dzīve...
...un turpināja viņi netraucēt viens otram dzīvot arī turpmāk....

Bet, ja nopietni, tad visa problēma jau sākas ar vārdu "jēdzīgs"
0
>:)) čellists(-e) gan nav vajadzīgs jēdzīgs(-a)... >:))
0
Nu kas ir, koncertos tik daudzi rēc aizkapa balsīs, nu jums ir iespēja uz skatuves to parādīt, izmantojat iespēju!!!
0
Hehe - viena lieta koncī pa pjani rēkāt, pie mikrofona - pavisam cita. Pats zinu :)
Čellistam(-ei) nāksies gan būt jēdzīgai, savādāk būs galīga šaize
0
paņemiet kādu pazīstamu purnu rūkšanai un audziniet pēc savas patikas- man liekas tā būs jēdzīgāk, nekā bezjēgā meklēt...
0
Grupai Tobestic nav nekā cita ko darīt, kā regulāri komentēt mūziķu sludinājumus, ja. Piepisties vārdiem textā, autora garīgajam stāvoklim utt. DŽeki, ar jums kāds, izņemot forumos, runāt grib? Jeb jūs (Fauns un Petenje)esat aprecējušies un molēmuši izolēties no sabiedrības savā gudrībā un pareizumā un veltīsiet savu turpmako dzīvi "pareiza muzikālā sludinājuma" teksta meklējumiem un pamācību publikācijām.
0
tad atbildot Marlix- eu džeki neaudziniet vokālistu, turpiniet meklēt... bet Fauna atvere un mans manduks ir mana darīšana... bet jopcik, ku laba atvere... >:))
0
KO tu atmazevejesja. Tu labi saprati, ko es gribēju teikt.
0
Iespēja komentēt ir dota. Rokas mums ir dotas. Rakstīt protam. Labā garstāvoklī mēs, šķiet, esam dzimuši. Tad, kas mums liedz palustēt garajās darba dienās? Pāris džeki, kam viss krīt uz nerviem?
0
Ja jūs būtu labā garastavoklī dzimuši, tad kaut kas man liek domāt, ka texti būtu savādāki. Labs garastāvoklis jūsuprāt nozīmē: klausiet mūs, mēs visu daram vis pareizāk, jūs neko nesaprotat - voklālistus jāaudzina, attieksme ne tā utt, utjp. Nu? Un kas tad, tev Faun šķiet, ka tu "augot" savā grupā esi ahujemonnijs vokālists, ja? Man šķiet, ka tu esi vidusmēra purkšķinātājs un texta deklamētājs.
Vot pilnīgi sajutu, kā garastāvoklis uzlabojās!!!
0
Atšķirība starp mums ir elementāra, Marlix.

Fauns: cilvēks, kuru neuztrauc tas, ko par viņu domā nepazīstami cilvēki.

Marlix: cilvēks, kuru uztrauc, tas, ko par viņam svešiem cilvēkiem domā, gan viņam, gan pirmajiem svešajiem cilvēkiem sveši cilvēki.
0
Un tu nedaudz pārprati Peteņu Malēja (hei, vecais, kā sokās) teikto par audzināšanu. Varbūt kāds ir piedzimis labā garastāvoklī, bet neviens nav piedzimis par lielisku growl īpašnieku. Runa ir par to, ka neauglīgas meklēšanas vietā var paņemt pazīstamu, foršu džeku, un lai šis pamēģina. Ja pirms tam ir dziedājis kautkādā korī vai vēlkautkur, un ir pazīstams ar balss mehānismu, tad nekādām problēmām nevajadzētu būt.

BLJEGJ, visi ir tik uzvilkti šajās dienās. Nu tak var aizbraukt kautkur zaļumos un izlādēties. Nav apgrūtinoši visu laiku būt saspringušam par kautkādiem sīkumiem, kas neko tavā ierastajā ikdienā nemainīs? Tagad esi nobriedis būt par to moralizētāju, kas mums mācīs kā uzvesties? Nu patīk šad tad ravējot, izraut arī kādu nezāli kaimiņu dārziņā, vai tad tas, kas slikts?
0
karoč, vēl kas. Ir tāda lieta, kas mani jau labu laiku sajūsmina. Kur un kāpēc ir radies tāds nerakstīts likums, ka ja tu kautkur pats darbojies, tad tev ir jālaiza dupsīši citiem onkoļiem, kas arī kautko dara? Nedod dies, ka tev būs pašam savs viedoklis par kādu grupu, kurš būs negatīvā gaismā tīts. Nedo dies! Tad tu būsi izlecējs un iedomīgs tips, kas citus māca. Neviens nevienu nemāca. Es nesaku: "Hei! Lodbrok! Nāc šu! Klausies, tu spēlē, pēc manām domām, ļoti viduvēju black metal. Bet man ir padomā šis tas, kā tu varētu to lietu padarīt spēcīgāku..." Gribētos gan ne? Es tikai izskau, to ko domāju. Nezinu, kāpēc tas ir slikti. Man nav problēmas pateikt, Balrogh, tu esi sakarīgs džeks, mēs varam iešaut pa aliņam, pavarkšķēt par vietējo smago mūziku, pasmieties u.t.t., bet sorī, es nebalsošu par Huskvarn dziesmu "Vējš", jo man tā liekas visdraņķīgākā Huskvarn dziesma jebkad. Bet kādu, lūk, no malas, tas nezin kāpēc vienmēr plēš, kas man patīk, un kas nē. Vai nav savādi? Es vairs nedrīkstu domāt? Es sen atpakaļ Jelgavā braucu ar Urbi no Huskvarniem vienā autiņā un pārmiju pāris vārdus. Es teicu, Urbix! Nu kamon, kāpēc tu ņemies ar to Holy Lamb, vai ko nu tur? Tam nav nākotnes! Kāpēc negribējāt turpināt veiksmīgi iesākto Huskvarn? Un viņš atbildēja: "Nu pagaidi.. Tu jau neesi dzirdējis mūsu jauno materiālu, drīz būsim atpakaļ." Bet tev Marlix patiktos, ja es skrietu viņam klāt un stāstītu, ka viss, ko viņš dara ir super? Tad es paceltos tavās acīs? Tas laikam tā neierasti Latvijas smagajā pasaulē, arī pateikt, ko domā? Nu tā neko, smagie nolasījušies.

(iet ielikt Sadistik Exekution "We Are Death... Fukk You")
0
Tā, es tikko nobalsoju par Huskvarn dziesmu "Vējš", atkal naktī Lietuvēns mocīs. Jums patīk Lietuvēns? Mēs esam ļoti labos draugos, tā, ka uzmanās.
0
Holy Lamb, starp citu, ir laba mūzika.
0
savukārt man liekas, ka šī Huskvarn dziesma ir reti veiksmīga un vēl vairāk- reti spēcīga. Jā, te nav super smagu un super tehnisku rifu un ritmu, kas patiesībā jau sēž līdz kaklam. Man šis gabals asociējas ar tēlaini izsakoties- svaiga gaisa kampienu... reāls freedom.
Sarežģītas gaļiņas, protams ,ir laba lieta... atzīstu. Bet es labāk pa, vai pret, vai līdz (vienalga) vējam, nekā grimt un smakt nesvaigā gaļiņā vai desiņā.

p.s. taisnības labad jāatzīmē, ka tādi desaiņi kā C.Corpse ( 1993 EP Hammer Smashed Face) man ui kā garšo.
0
Tātad Faunam.

Neviens nesaka, ka ir jālaiza dupsīši. BET! Ir viena tāda lieta, ka muzikants ir tāds māsklinieka dvēsele, kas apvainojas ļoti ātri. Es nezinu, kā jūsu kolektīvā, bet lielākā daļa dzirdot domas par savu radošo darbību stipri nervozē, nemaz nerunājot, ja kāds sāk teikt ko darīt, ko nē. Urbixa vietā es tevi dirst pasūtītu, jo to ko "mākslinieks" dara ir viņa brīva griba un patikšana. Un ja kāds sāk teikt vaig tā un šitā, tas ļoti ātri noved pie dusmu lēkmes. Es gan gribētu tavu feisu redzēt, ja, peimēram es, tev sāktu stāstīt "Vecīt, ko tu porī huiņu. Šobrīd vislabāk iet detuha un blakuha un ko tu ar to savu purkšķu grindu te maisies pa vidu. Tev taču nekas nespīd. Un vispār, jums vajadzētu citu bundzinieku un vokālistu." Nu bļāviens, un tev kā... neliktos, ka es esmu veltīgi laiku iztērējis. Es tāpēc arī pieturos pie protokola - ja nepatīk tad nepatīk, bet sākt mācīt, ko un kā ir pilnīgi lieki un nevajadzīgi. Var vēl aizrādīt par tehniku, bet te arī pastāv risks, jo ja nu tas ir autora viedoklis. Tākā, mans nemainīgs viedoklis ir, neteikt muzikantam, par viņa radošo darbību sliktu patiesību, pat ja prasa. It sevišķi, kad gribas teikt "vecīt, tas ir galīgs draņķis un nekačā vispār". Jo tā būs pēdējā reize, kad tu ar viņu sarunājies. Un nesaprotu, kāds kaifs tev no tā, ja tu kādam muzikantam esi garīgo uz visu dienu sapisis. (Es pašlaik nerunāju par gadījumiem, kad ir acīm redzams plaģiāts.)

Man vispār liekas, ka tu jauc tādas lietas, kā teikt cilvēkam acīs to ko domā ar mākslinieku pamācīšanu, aizrādīšanu utt. Tas nav viens un tas pats, jo... (skatīt augstāk)
0
Smieklīgākais onkoli Marlix ir tas, ka:

1) Tu neesi Urbix.
2) Es tev neeju klāt un nesaku neko
3) Neredzēju, ka tu izteiktos visai tēlaini, sakot, ka es esot vidai viduvējs purkšķētājs
4) Ja pēc dramatiskāka atzinuma mākslinieks ar mani nerunātu, viņš būtu peģiks/gejs/mīkstais
5) Ja tevi uztrauks, vai mākslinieks, kurš nekačā vispār, un jebkas ko viņš dara ir pilnīgi garām, ar tevi vēl runās pēc tam, kad tu esi pateicis kautko riebīgāku par viņa radīto, tu būsi peģiks/gejs/mīkstais
6) Neviens vēl nav nācis un teicis, ka es maisos ar savu huiņu pa vidu jebkam, lai kas tas arī būtu.
7) Es nevis nervozēju, bet uzdodu pretim jautājumus uz kuriem neviens man nespēj atbildēt.
8) Turpini tādā pašā garā, un iespējams tu laimēsi balvu: žetons, kuru uzkarot kaklā, tu paraksties uz to, ka onkolis Fauns ar tevi nekad vairs nerunās. Tevi tas uztrauc?
0
Tātad turpinam laizīt dupsīšus, ko? Turpinam satraukties par to, kas pilnīgi un galīgi mūs neietekmēs? Vai arī tu domā, ka es kautko pasakot kādam pašmāju mūziķim reāli kautko izmainīšu šejienes smagās mūzikas skanējumā?
0
1. Jā, tev ir paveicies
2. Tev ir ļoti paveicies.
3. Tāpēc, ka tu te pa labi un pa kreisi māci, kā jādzied, jāspēlē utt.
4. Ja cilvēks negrib kontaktēties ar kaut kādu mūlāpu, kas viņam mēģina ierīvēt savas dziļās domas par viņa radošo darbību, es gribu redzēt kādu kas ar tevi gribēs kontaktēties.
5. Man joprojām nav īsti saprotams, kāpēc tev tā vajag kādam, kas, ņemot vērā tavu neieinteresētību konkrētajā māksliniekā, jo tas ir pilnīgs losis, pateikt savu dievišķo viedokli? Un kāds sakars tam visam ar homosexuālismu man nav saprotams vēl vairāk.
6. Viss labākais vēl ir priekšā, kaut gan patiesībā tas ir tieši tas ko es tev mēģinu pateikt
7. Kādi ir šie jautājumi?
8. Onkulis Fauns manis pēc var iet dirst. Var arī neiet. Kā grib! Tikai man liekas ka tu te deķi pa gaisu jau sper.

Tur jau ir tas prikols, ka vienīgais, ko tu pašapmierinātā pakaļa dari, ir ķer kaifu no tā ka kādam esi sapisis garīgo, aizskāri, apdirsis, jo tieši to es tev, F-auns tāds, mēgināju pateikt, ka tas neko nemainīs - pateici tu kaut ko vai nē. Ja tavai sašūtajai personībai ir nepieiešama nepārtraukta barība apsmieto, pamācīto veidā, tad tu esi kruts čalis. Patiešām, tu neesi nekāds peģiks/gejs/mīkstais, ko tev tādā veidā laikam izdodas pierādīt.
0
Un vēl es zinu, ka tu esi sajūsma, ka kāds beidzot tev pasaka ko domā. Jo nu tu vari izspaust savu muldēšanas un demogoģijas talantu.
0
muahahaha :DDD Marlix - tev auzaas brauceeja zhetonu vajag. Tu saakumaa kaartiigi izlasi Fauna tekstu un meegjini saprast peec tam izlasi veel paaris reizes un drukaa kautko pretii. Bet nu paldies, ka tautu pasmiidinaaji :D

P.S. A shitaa teema nav gadienaa tiiriita. Sajuuta, ka te paaris posti pazudushi. :/
0
"Ja cilvēks negrib kontaktēties ar kaut kādu mūlāpu, kas viņam mēģina ierīvēt savas dziļās domas par viņa radošo darbību, es gribu redzēt kādu kas ar tevi gribēs kontaktēties."

ar šito teikumu tev tiešām sanāca mani paķert uz izbrīnu.

Nu ko, tad vēlreiz. Kurā vietā es kādam kautko mācu? Es tikai pasaku, ko domāju. Un vēlreiz man jājautā, vai tas ir kas slikts? Tu tiešām domā, ka es saku tikai to slikto? Sūdīgi, ka tu neko citu neredzi, un esi ieciklējies uz vienu. Es nevienu nenolieku līdz ar zemi, bet izveicu sarunu. Es nevienam neeju klāt, lai pateiktu, ka man nepatīk, ko viņš dara. Ja es to cilvēku pazīstu, vai arī viņš ir pietiekami atvērts, lai iepazītos, neredzu iemeslu, lai neuzsāktu sarunu par viņa izpausmēm mūzikas stilā, kurš mūs vieno. Parasti saruna nesastāv no diviem teikumiem. Šeit tikai mēģinu konspektēt, bet tev pat to konspektu ir grūti sagremot, kur nu vēl veselu sarunu.

"ņemot vērā tavu neieinteresētību konkrētajā māksliniekā, jo tas ir pilnīgs losis"

tu nu gan ņem vērā ahūna loģiskas lietas.

1) Parasti es māksliniekos neesmu ieinteresēts, bet viņu "garadarbos"
2) Ir tikai viens izņēmums.

Tu veido ļoti interesantus teikumus:

"...ķer kaifu no tā, ka kādam esi sapisis garīgo, aizskāri, apdirsis, jo tieši to es tev, F-auns tāds, mēgināju pateikt, ka..."

Tātad, es ķeru kaifu no tā un šitā, JO tu man mēģināji kautko pateikt?

Man vēl nav izveidojušies standarta jautājumi, ko uzdot cilvēkiem, kas man pasaka, ka viņiem nepatīk, tas, ko es/mēs/viņi daru/darām, lai kas tas arī būtu. Tie parasti rodas sarunas gaitā, ja tāda izveidojās.
0
boks: "savukārt man liekas, ka šī Huskvarn dziesma ir reti veiksmīga un vēl vairāk- reti spēcīga. Jā, te nav super smagu un super tehnisku rifu un ritmu, kas patiesībā jau sēž līdz kaklam. Man šis gabals asociējas ar tēlaini izsakoties- svaiga gaisa kampienu... reāls freedom."

--------------------------...

Man viņa nepatīk, jo nemitīgā viena un tā paša vārda atkārtošana dziesmā ātri sāk krist uz nerviem. Ja viņa vienreiz noskan, ir ok. Bet, kad biežāk pa rādžiku sanāk dzirdēt, tad sāk kaitināt. Koncertā, dzirdot visu priekšnesumu kopumā, manai ausij viņā lec ārā no konteksta, un ne labā nozīmē. Tieši tāpat, kā Gorefest albumā "Chapter 13", dziesma "F.S.2000"

Un tehniski, ātri gaļas ritmi te ņepričom.
0
Nu izvērsušies pamatigi esat:)

Uzskatu, ka abām pusēm ir taisnība. Piekrītu Faunam par domāšanu pašam un ka nav jācenšas teikt tikai, vo, zajebis, veči, nu ir kruta... tā tik turpināt, jē... bet patiesībā domājot galvā "fuck, kā man riebjas šī mūzika, riebjas, kā tas viss skan un bla, bla, bla.." Es, iespējams, pārspīlēju, bet nu apmēram.... Piekrītu arī Marlix par to, ka mākslinieks var apvainoties un pasūtīt dirst pēc pilnas programmas to, kas ko sliktu pasaka, jo tik daudz darba tajā ir ielikts un kāds te atnāk un sāk parmest to un šito... Bet viedoklis ir un paliek viedoklis, slikts vai labs...
BET (un seko mans viedoklis no manas sikās pieredzes)
Pastāv tāda dīvaina attieksme par viedokļiem. Ir divas viedokļu puses- klausītāju un citu grupu dalībnieku/draugu/paziņu viedoklis. Pēdējos divus atmetam, jo parasti tie nekonfliktē viens ar otru. °
Būtisks jautājums ir, kuru viedokli vairāk ņemt vērā, kaut arī atbide, šķiet, ir deguna galā (un ko te tas idiņš Balrogh muld), bet... Vai ņemt vērā citu grupu dalībnieku viedokli, par kuru tad arī "mēs" arī mēdzam apvainoties. Un te arī... no kādas citas grupas man atnāk un pasaka, vecīt, tev uz bungām nav tas un vajadzētu tā. Ko es daru? Es izlobu no tā visa to, kas ir noderīgs man pašam, pārējo, ko es saistu ar emocionālo faktoru, cenšos atmest (tas ir tas, bļa, ko viņš mani te māca, es tak pats...), jo tad var baisi sagruzīties un apvainoties uz to personu, bet... Priekš kam, no katras situācijas mēs kaut ko mācamies, kaut kas vienmēr!! zem tā slēpjas, ja tas,protams, nav personisks motīvs, jo esmu izdrāzis "viņa" draudzeni kādā koncertā... Un ir otrs faktors, ko grupai darīt ar citu grupu viedokliem? Apvanoties un pasūtīt viņus dirst, vai arī neņemt viņus absolūti aubē. Es nezinu, kā citi, bet man ar Ex animā ir bijusi kaudze ar šādiem viedokļiem, nu piemēram, jā TIE Ex animā izceļas tikai ar īsiem svārkiem un ta tālāk.. Tā raksta kāda festivāla lapā, kurā spēlējām mēs un vēl viena grupa ar sievietes vokālu, prosta pie mums publika uzdancoja a pie viņiem ne.. Nu, draugi, skaidrs, no kurienes šādi teksti. Man nesen viens biedrs sacīja, ka parasti portālos ja ir drausmīgi rupjie uzbraucieni grupām, tad tie ir ofice no citām grupām. He, tāds mums te kariņš notiek. Un vai šādu viedokli es ņemu vērā... Jā, ja spēju atrast tur ko noderīgu bez emocionālā piesitiena, bet parasti jau apdirsēji raksta tikai visu savu 3-stāvigo kolekciju, nu, veči, tos sūdus labāk paturiet pie sevis, jo par šādiem fakiem var pamosties ar zābaka zoles nospiedumu uz sejas.
Ir publikas viedoklis. Jāņem vērā, ka publika nenozīmē citu grupu pārstyāvjus stāvam pie skatuves!!! Jo tie jau diskus nepirks (atkal jau pastāv izņēmumi, bet vienosimies, ka tādi IR vienmēr), bet tomēr... Kāds ir publikas viedoklis? Arī tas mēdz būt dažāds, bet es personīgi cenšos vadities pēc negatīvi iezīmētā viedokļa, jo tas dod stimulu aivien tiekties uz priekšu, attīstīt sevi u.t.t. Ja tev visu laiku tikai tiks iestāstīts, ka esi zajebis, viss kruta, viss kruta, tad var gadīties, ka pārtrūkst jebkāda attīstība!!! Paskataties kas ar Līviem notika!!! Piedodiet, bet kāds Virga labs ģitārists, kāda laba mūzika?? Nu tas ir ārprāts, kur viņi ir nonākuši.
Protams, svarīgs aspekts, visiem nekad neizpatiksi, bet tomēr... Vai tāpēc mums atmest jebkādu negatīvu viedokli un dzivot iedomātā slavas kalnā un tēlot stārus? Fuck, tad jau nav jēgas neko darīt uz priekšu! Jā ok, Latvijas situācijā mums ir ļotimaz to cilvēku, kas var sniegt daudz maz objektīvuviedokli par tavu darbu, jo te darbojas princips "visi visus pazīst", bet tomēr, kaut kādi viedokļi ir jāfiltrē, savādāk es uzskatu nevar. Un nav jēgas strīdēties par šo, jo ir taisnība gan tev, Faun, gan Marlix, jo galu galā rādītājs par mākslinieka radītās mūzikas labumu/sliktumu liecina PĀRDOTO DISAKU DAUDZUMS, tāda ir mana pārliecība!!!
0
"Vai tāpēc mums atmest jebkādu negatīvu viedokli un dzivot iedomātā slavas kalnā un tēlot stārus? Fuck, tad jau nav jēgas neko darīt uz priekšu!"

tieši tā! diskusijas, sarunas, dažāda veida, khem, "kontaktēšanās" (vai, kā man patīk tas vārds) ir ceļš uz attīstību! Un, kā jau teicu, neviens nevienam neiet klāt un nesaka "Tavs muzons ir pilnīga huiņa" (nu vismaz es tā nedaru). Ja es kautko saku, tad es arī paskaidroju, kas man nepatīk vai patīk, un ja čoms ir foršs, es uzsitu pa plecu un saku, bet tu esi pamēģinājis šitā? Man liekas, ka tas liktu tam skanēt daudz spēcīgāk. Vismaz man tas ir tas, kas pietrūkst. Tev nepietrūkst? Nu ja tu man pasaki, nē vecīt, tas skan tieši tā kā es gribu, viss, jautājumu nav! Diemžēl, šāda vienkārša teikuma vietā džeks pasaka: "Nu ko tu mums piepisies?! Kāpēc tu esi to ierakstījis veselos divos komentāros, kurus es katru rītu pie kafijas lasot palieku drūms un nelietojams". Nu ja jau tā, tad laikam necik spīdoši tā lieta neiet, un pašam nav gandarījums par paveikto, ja viens cilvēks var izsist no sliedēm. Tas gan vairāk piestāvētu piem. Gunāram Kalniņam, nevis smagās mūzikas autoram. Bet skat, Gunču svilpj no skatuves, sola pa muti, bet čoms kā neiet nost, tā neiet! A te smagie zēni raud un satraucās par katru ne tā pateiktu vārdu.

Nu ko tur vēl piebilst? Varu tikai piebilst, ja smagie onkoļi ir tādi mīkstie, tad negatīviem komentāriem vajadzētu būt vēl vairāk, lai iedzītu viņus pilnīgā morālā iznīcībā, let's fukk out those pussies!

Un tad uzrodās Marlix, un saka: "...mans ->nemainīgs<- viedoklis ir, neteikt muzikantam, par viņa radošo darbību sliktu patiesību, pat ja prasa"

Ok, tad nesaki nevienam neko. Bet tev jau pašam, cik redzu, tīri labi patīk citus pamācīt.
0
Es gan esmu teicis klaji negatīvu viedokli par kādas LV grupas daiļradi, kad kāds tās dalībnieks man prasīja, lai es atklāti pasaku, ko domāju. Kāpēc melot?
0
Tieši melot nevajag, ja prasa tad bez liekulības!!!
0
Man pašam ir vajadzīgs, lai kāds no malas skaidri un gaiši pasaka, kas ir slikti, ko vajag uzlabot vai maīnīt manā mūzikā. Tas palīdz muzikāli attīstīties un nedzīvot iedomu pasaulē.

Mākslinieki, manuprāt, uz savu garadarbu parasti skatās, kā saka, "caur rozā brillēm", tāpēc arī ir vajadzīgs citu viedoklis. Ne jau visam, ko saka ir jāpiekrīt, bet pārdomāt to gan vajag. Un nav ko te apvainoties
0
nesaprotu, ko te var ņemties... manuprāt, vispareizāk, ir darīt to, kas patīk un sūtīt visus "gudros pamācītājus" dēt... man, piem., ir pilnīgi pie pakaļas, ko saka par manas grupas daiļradi. es ļoti labi zinu, ko mēs varam, un ko nē. tāpēc, nostāja, kas pauž klaju vienaldzību pret kritiku, ir vispareizākā. (ar vārdu kritika, es domāju bezsakarīgu un bezmērķīgu diršanu uz to, ko grupa dara, saucot tās mūziku par plaģiātismu. mūsu vidū nez kapēc tāda kakāšana ir gana izplatīta...) ok, mans iet klausīties nile... gribas kādu gaļas kumosiņu arī atslodzei no funeral doom... :D
0
Un tad uzrodās Marlix, un saka: "...mans ->nemainīgs<- viedoklis ir, neteikt muzikantam, par viņa radošo darbību sliktu patiesību, pat ja prasa"

Tu, cienīotais kritiķi, nesi sapratis par ko es to teicu. Runa iet par mūziku pašu, nevis par sludinājuma textu, vokālista izvēli, producēšanas sīkumiem, basģitārista attieksmi utt. Es te no tevis neko neesmu dzirdējis, kā tikai piekasīšanos nenozīmīgiem sīkumiem, nemaz nerunājot par kāda paslavēšanu.
Latvijā kādam skalot smadzenes piemēram par skaņu ir tas pats, kas lamāt cilvēku par to, ko viņš nav izdarījis. Piepisties par bundziniekiem nevar, jo to ir 1 sakarīgs uz piecām grupām. Piepisties par vokālistiem nevar, jo to ir tikpat daudz, ja ne vēl mazāk. Ar ģitāristiem ir tāpat kā vienmēr - vidusmērā labi, bet vispār nekā īpaša. Producēšana pamazām sāk parādīties, bet ir galīgi piedirstos pampersos, ja ņem kopumā. Nu un ja tā padomā, tad ko tad kritizēt? Tos pāris drosmīgos, kas sakostiem zobiem un aizmiegtām acīm saņemas, kaut ko uztaisīt, aiziet uz konci uzspēlēt un tur pie skatuves stāv divas grupas, kas draudzīgi rāda viņiem vidējo pirkstu. Viens no lielākajiem pirksta rādītājiem ir Fauns, jo formus ir paredzēts, lai rakstītu, pirksts ir paredzēts lai rādītu to kādam un grupa ir paredzēta, lai to varētu kritizēt.
Un mans viedoklis, par to, ka ja tu pats taisi muzonu, tad labāk nevaig aizrauties ar publisku citu mākslinieku analizēšanu, paliks nemainīgs. Vari savā draugu pulciņā kaut zviegt par kādu, bet publiski izteikties par kādu slikti tiek uztverts "es esmu pats gudrākais un talantīgākais". Un lielāko ties šāda analizēšana-kritizēšan... ir tīrā veidā skaudība par tās otras bandas itkā lielākajiem panākumiem, kā jau teica Balrogh. Un tu ceri, ka tavu betonu var uztvert kā objektīvu kritiku? KOnkurents konkurentu kritizē publiski! Tas ir nožēlijami. Nu tā i, nu. Un tas arī ir kas vienkārši besī.
Kāpēc oficiāliem kritiķiem un recenzentiem ir iekšā analizēt visus pēc kārtas un neviens uz viņiem itkā neapvainojas. Tāpēc, ka viņi nekad mūžā nemēģinās kaut ko radīt, jo tad viņus vienkārši apēdīs un piekārs augstākajā kokā ar pašu ierakstu kaklā. Uldis Rudaks nodibināja grupu!

Karoče, ja vēl nesaprati, neanalizē publiski citus, ja pats nodarbojies ar radošu darbību!!! Jo tas par tevi neko labu neliecina. Jo tu nevari būt objektīvs, jo esi no tā paša ceha.
0
Tu takš esi kā Latvijas politiķi, kuri varās un apliek un kritizē un piepiša par katru sīkumu, ka tik reitingu pacelt... Tu esi ieinteresētā persona.

BMW koncerna galvenais inženieris presē nolika Mercedes jauno modeli - es kaut kā nevaru tādu situāciju iedomāties. Visu takš noteiks pārdošanas čārti.
Mūsu gadījumā čārts ir publika, nu tad ļauj viņiem pašiem izdomāt, kas ir labi un kas nav. Tu neesi sapratis vēl, ka ja tu radi, tu esi virs "parastajiem klausītājiem". Tu vairs neesi viens no viņiem. Tu nevari vairs teikt publiski to pašu ko 16 gadu vecimā.

0
Visu šo laiku es esmu bijis tāds kretīns... Mammu, uzcep pīrādziņus, dēls brauc ciemos! Karoče, ja tu vēl nesaprati, TAVS DĒLS brauc ciemos!

Cik esmu lasījis intervijas, daudzi smaguči noliek kādu citu, citu paslavē. Un, kur viņi ir tagad? Mūsu CD plauktos un mp3 krātuvēs. Neredzu nekādu sakaru ar inženieriem, politiķiem un kas tev tur vēl bija. Kādu reitingu? Kādu reitingu es sev varu celt? Tu par ko runā? Redzi, visādiem BMW un Mercedesu pārstāvjiem tāpat kā politiķiem publiskas/nepubliskas paķengāšanās vietā nāk tāda lieta kā sevis slavināšana. Tātad vai nu dupsīši, vai nu pašaplaizīšanās? Tad tu neko neteiktu, vai ne? Un atkal man jājautā, kas, savukārt, tu esi par skolotāju lai mācītu kādu kā uzvesties? (Nu, mamm, lūdzu, ucep tos pīrādziņus)

Es sapratu, par ko tu satraucies, Marlix. Nedaudz ēd, ka šajā forumā vietām notiek kautkas vairāk par "Uz šito jābrauc" un "Šitais ir baigi labais", ko? Vai, kas tev tur īsti ir? Parastie un neparastie klausītāji, njaaa, nu tu dod. Nu tu dod. Visi jūs poperi mīļie mani fascinējat ar katru dienu arvien vairāk un vairāk.

Cik tad tev cilvēki lasa to, kas še darās? Nu cik? Tie paši, kas te grozās jau labu laiku. Es pat nezinu, cik tas vairs ir publiski, un cik, kā pie galda ar aliņu pasēdēt. TĀ NAV POPMŪZIKA, UN FUKK OFF, VISIEM, KAS TĀ DOMĀ!!! Ir vēl cilvēki, kas grib izpausties, vai nu tā būtu mūzika, vai nu saruna. Un smagā mūzika, kā arī viņas publika (diemžēl mīkstums sāk pārņemt tautu) piedāvā šādu lielisku iespēju. Kritiķis? Nu psc, par šeit notiekošo vairs nedrīkst atnākt pavarkšķēt. Nedo dies Marlix ienāks pārbaudīt. Nedo dies, Infected džeki izlasīs slikto komentu 50 reizes un sakliegs uz mani lai nerakstu sliktu par viņiem visās malās. Ui ui.... Tu šito vari, bet šito nē, tāpēc, ka es uzskatu, ka tā vajag. No vienas puses diskusija, no otras terors. Zaaashebis. Malacis. Taisnība ir tikai tajā, ka ja neviens neko citu nav spējīgs atbildēt uz elementārām lietām kā "vēēē, nešausti mūs ar savu neķītro mēlīti!!!" vai "Fui riebekli, tā neklājas darīt", tad laikam tiešām īpaši jēgas nav kautko vispār runāt. Ko, Marlix. Ā, un starp citu... tev te vēl ir daaafiga džeki, kurus nomedīt. Tādi pretekļi, kas, maitas spēlē kautkur, un vēl kautko saka par citiem arī. Aizej aizej, sado. Mr. Sado, khe. Pārāk ilgu laiku šī saruna ir aizņēmusi, bet nevaru teikt, ka bija slikti. Nedaudz pat nācās smadzenes pakustināt.
0
Vecīt, tu patiesībā pierādiji to, ko pārmetu tev visu laiku - prieku kādam aizrādīt, uzkikt čupiņu. Itseviški jauki tas ir tad, kad tu aizrādi grupām, ar kurām vienā konkursā piedalies :DDD (Fresh Blood) Nu tas ir vispār objektivitātes kalngals!
Tav lielākā problēma, mister patiesības atklājēj par katru cenu, ir tāda, ka tava daiļrade maz kādu interesē. Un tad nu tu kompensējies šeit. NU komnpensējies, kompensējies neveiksmīgais māksliniek un neatzītasi domātāj. Tev nav ienācis prātā, ka ja tevi nesaprot, nepieņem tas ne vienmēr nozīmē, ka tu esi ģeniāls. Es jau saprotu, ka tu te centies vinnēt balvu "sparīgākais komentētājs - spamotājs", bet lai tev pavisam skaidrs paliktu - tavs viedoklis beiži vien nav viedoklis bet kaut kāda purkšķēšana statistikas pēc, tu esi personīgi ieinteresēts kādu no mūziķiem aplikt jo tie ir konkurenti, un kad tev pāries pašampmierināšanās tieksmes verbālā formā nepārtraukti sev pierādīd savu nepārspējamo intelektuālo bagātību apliekot konkurentus, tad varbūt ka būsi nācis pie prāta. Un beidz te dirst, ka tev nav svarīga publikas attieksmne. Ko tad tu lien uz setidža? Ko tu stumies ar šo un šito citu acu priekšā? Ja tu nebūtu parasts sev uzmanības pievērsējs, kurš nevar iztikt bez atzinības uzsaucieniem no citu puses, tu te nevervelātu par un nepar tēmu. Parasts zīmulis, skaudīgs ar verbālu caureju. Intelektuālis hrenovs, atradies.

un lūdzu, pietiek te par mīkstie ne mīkstie, pops ne pops. Visa dzīve ir konkurs. Un nevajag noliegt acīmredzamas lietas.
0
Kas mani nesaprot, un kas mani nepieņem? Tu?!! kh...
Ne pa tēmu? Kurš tad sāka ne pa tēmu? Vienīgais, kurš šajā tēmā ir izcēlies ar personīgiem apvainojumiem un svešu garadarbu noniecināšanu, esi tu. Tev nav smieklīgi? Nekas, vismaz man ir.
0
eu bet foršā tēma, moš vēl aktuāli
0
(es atradu meklējot par huiņu)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas