originaali tabi
0
Apsveiciens matainjiem. Kaut kaa man taads jautaajums ir, vai var dabuut originaalus grupu tabus kaut kur netaa. Dabuju piemeeram Ensiferum tabus bet nu nav vinji preciizi un veel taas tupaas Version1, Version 2. Tad kur var ja vispaar var dabuut originaalos tabus
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nu zini, originaalais tabs ir kas? Tipa, muuzikjis pats uztaisiis tabu un izliks par briivu internetaa jeb kaa? Nu nedara jau vinji taa, ja gribi dabuut tos tieshaam origjinaalos, tad ir jaasuuta naudinja un jaapeerk tabu graamatas, nu tur jau tad tieshaam visam vajadzeetu buut perfekti. Bet nu tabi, kurus tu atrodi netaa - tie ir visdriizaak taisiiti vienkaarshi klausoties un kozhot valjaa dziesmas gjitaaras partijas, taadeelj pilniigi preciizi tie parasti nav, bet ir daudzi onkolji, kuri 99% ir gatavi pareizi saklausiit un iztabot, taadeelj pamekleet ir veerts. nav daudz taadu, kuri peerk graamatas un peec tam paarraksta, bet ir arii taadi labsirzji.

katraa zinjaa www.mxtabs.net/guitartabs.php...

metaltabs.com/ un veel visaadi taadi shiti ir vietas, kur es dazreiz paurkskjeejos. Vai arii uz Guiar Pro caur Morpheusu pamekleeju.

un patiesiibaa interesanti jau ir arii pasham pakost valjaa taas dziesminjas... >:)
0
hehhee, metaltabos pilniigi 3 Skyforger dziesmas ir iztabotas
0
eu jāiečeko, kad pēdējo reizi tur biju iegājis, skajiem bija tikai 1... >:)) re cik jauki... mazais runčuks... >:))

vēl var iečikot www.powertabs.net
0
Es te mysongbook.com uzgaaju gorguts tabus, ko bija tabojushi pashi grupas dzeki.. Un nebriinos ar - taada muuzika nav tik vienkaarshi atkozhama..
0
Ir viens gana labs taberis kaa Jeremy Disten, var pamekleet no shaa kaut ko.Diezgan akuraats imo saliidzinaajumaa ar citiem.varbuut ir arii labaaki vnk tagad neko neesmu mekleejis sen..
0
varbuut kaadu tab graamatu buutu tomeer jeega nopirkt
0
blja ! kas tie ir TABI ?!
0
tabi ir veids kaa rakstiit instrumentu partijas dziesmaas un kaa nospeeleet taas
Piemeers ir ieksh metaltabs.com/tab/8130/
0
var jau meeginaat ieraxtiit goglee 'scaned tabs 'un kaadu nosaukumu klaat .dazreiz var atrast skaneetaas tabas no graamataam ja paveicas:)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Mustana (jauniņais)
Viskas