judas priest-angel of retribut
0
vinju jaunais albuums esot diezgan atziistams...piedevaam ierakstiijushi vinji to ir pirmaa sastaavaa.jauno albuumu neesmu dzirdeejis un veerteet to nevaru,ja kaads ir klaiusijies kaadas atsauksmes?? ja kaads grib paskatiities: muzoter.rubl.ru/artist/JudasPriest/...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
neesmu veel dzirdejis, bet intereses pec vajadzeetu to izdariit. ja jau Halfords ir atgriezies, tad noteikti jaadzird, lai gan Painkiller jAU NU NEPAARSPEET VAIRAAK...TAS IR IEGRAVEETS AKMENII..
0
Par Jauno Judas Priest... pagaidm neko daudz nemurgošu, tikai varu pateikt, ka viena no vispievilcīgākajām iezīmēm šajā diskā ir tas, ka tas skan ļoti kvalitatīvi 80-to beigu manierē!!! Izdots 2005 gadā, bet skanējums ir tiešākais 80-to paraugs un noskaņa!!!
0
obligaati ieveerteessu
0
Respektējams darbs :) Arī tie vaajpraatīgīkie fani saka, ka, ja vēl nebūtu tekstu par Lohnesas briesmoņiem būtu pavisam kruti :))
0
Nepatika man... baigi gaidīju, bet šamais izrādījās pilnīgi pusjēls, puscepts... nekur nepiesienas sirds. Nu, ir kaut kādai atzīstami rifi, ciešamas meldijas - taču, ja Maiden atkalapvienojoties radīja samērā atzīstamas lietas, tad šiem pat tas nav izdevies.
Abi Halforda solo diski nomīda Eņģeli līdz nāvei :)
0
peedeejoreiz redzeeju homosexuaalistu halfordu filmaa par sliktajiem narkomaaniem "spun" ,win,sh tur bija xxx videonomas darbiniex.wisai izteixmiigi...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
tolx
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Mustana (jauniņais)
Viskas