Ko darī t, ja....
0
Ko darīt, ja tavā rajonā cilvēki visi ir noskaņoti pret tevi, un tu nezini, kurā mirklī tu gulēsi ar seju pret asfaltu! Stūlbākais, ja visi ceļi uz nozīmīgām vietām iet cauri to urlu pagalmiem utt.! Bet tas vēl būtu okey, jo var iziet cauri visādiem apkārt ceļiem, taču, kad sāksies skola, es nezinu...Tur 80% necieš matainos, gotus, pankus uc. Un tā kā man nau draugu, kas varētu mani aizstāvēt mani parasti izvēlas par upuri( bļin, skan kā baigā žēlošanās)!
Manā skolā, rajonā galvenais ir cik tev lirla aizmugure utt.
Taatad jautaajums, tāds - Ko darīt, varbūt kādam ir pieredze līdzīgos jautājumos? Kāds padoms...Vai man patiesi tas vis ir jāpacieš, jāliekas ne zinis?.........
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Get a shootgun, son. As soon as posible and bang those mother fuckers. Thats the spirit of the free world we are living. USA way - the only way.
0
Jaa taa buutu interesanti, tikai laikam es sabojaatu savu dziivi, un ar liikjiem vareetu noklaat visu riigu....:)
0
Labāk aizsūti šito uz Sīrupu vai Popcornu. Šeit tāpat neviens neko jēdzīgu neieteiks.
0
Nu paldies....:( Es saglabāšu naivu cerību...:(
0
pa vienam, pa vienam taas kunjas jaadauza. atsit vienu un tad paareejie varbuut padomaas kaut gan... hm... diez vai... driizaak tevi nositiis... Bet tev ir labs avots lai kljuutu par labu melno un ieniist visu kas kustaas
0
p.s. :D :D :D :D
0
Es piekriitu roof tev jameegina iegut vinnu cienu un jasavaac neliela banda lai vinus atsistu
0
ehhh....sens panjeemiens..noveero..izse... vai kaa citaadi noskaidro kas ir galvenais tajaa baraa, sanjem drosmi ej klaat un mauc pa seju...jaa atrausies un smagi..bet buus respect
P.S. un mauc taa riktiigi..ar delnu pa degungalu no visa speeka
0
Kāpēc nevienam nienāk prātā nodzīt matus, uzvilkt tirgus drēbes un būt kā visi :DDDD
0
Marlix
ja vinja ta izdaris,tie urlas taapt zinas kads vinjs bija agrak un nekas daudz nemainisies,vinji tikai paodmas ka snorke nobijies no vinjiem!
es jau parasti meginu runat,taa normaali,japaprasa kaut kas taads kas pat vinjiem liks aizdomaties..nez vislabakais jau kaut kadas psihologiskas metodes...
0
vispaar jau shinii jaut padomi ir lieki, jo tas atkariigs no konkretas situaacijas, ko zina tikai snorke un principaaa pasham cilveekam vien jadomaa un jashtuko ka to probleemu atrisinaat. ja riikosies peec citu padomiem tad arii aatri var iebraukt graavii...
0
cik sapratu cienījamā Snorkes jaunkundze ir vājā dzimuma pārstāve... līdz ar to nevajadzētu varbūt īpaši uztraukties... galu galā arī urkas tirgus treniņtērpos vien cilvēcīgas būtnes ir.. neies taču dauzīt meiteni. Jā izsvilps, kautko uzdirsīs garām ejot, bet nu nejau tagad ar seju pret asfaltu...
Un vispār, ātrāk tad beidz skolu un pārcelies dzīvot uz kādu labvēlīgāku rajonu... piem. Āgenskalnā.. Es še dzīvoju un te vēl neviens bydla (urla) nav sprēgājis virsū :-))))) nu tas tā - joks.
0
If you can't beat em' ,join em';! He he
0
Mazāk uztrauksies, mazāk problēmu būs. Uzēd svaigu gaisu un neaizmirsti paķert arī kādu pivcīti.
0
nopeerc niknu suni un ej aaraa tikai ar vinnu
0
Tā, tiem urljakiem pohujs vai es esmu meitene vai dzeks...jau esmu dabujusi pietiekami...Un ja kas dziivoju tajaa pashaa gjeniaalja Aganskalnaa...par uzdirsieniem sen jau nestresoju...vinji ir tik stuulbi, un runaašana nelīdz nepakam...dzeru diezgan biezhi, dažkaart vieniigais veids, kaa to viisu aizmirst...es pati vairs neko nevaru izdomaat, tapeec jau prasu sheit...:( Domaaju ka ar laiku vareetu atstaat to skolu, bet tagad taada iespeeja vairs nav...:(
0
man piemeram vinji nemaisiitu,lai piekauj ja grib...
0
pandemonium tev ir peec tam jaastaigaa pa skolu un veel jaadomaa kaa visus zilumus izskaidrot vecaakiem? Tur dazsh labs ir taads kas citiem matus griezh uz nulliti utt., bet mati ir vieniigais skaistais manaa dzivee...:)Un no zobiem ar negribu skjirties, manaa skolaa karu meenesi kaads skraida ar izretinaatu smaidu...
0
Jaa nu kapeec nevar ar sunjiem staigaat pa skolu, nu kapeeec:)DDDD
0
Cik tev gadu,snorke?Nopērc gāzes pistoli,tikai pielūko,šauj uzreiz citādi tevi pašu ātri uz elli aizdzīs!Es domāju,ka tas ir vis labākais veids,ja bars ir liels,nelīdzēs suns ,vai metāla stienis,ej tak ar līkumu,ja negribi savu skaistumu pazaudēt,vislabākais ir uzlikt lielas austiņas ar skaļu muzonu,jo tad tu viņus nedzirdēsi!Nezinu,Cerams kaut ko tas tev palīdzēs,bet varbūt es kļūdos,pistole šajā gadījumā būtu visdrošākais!
0
Man gan liekas, ka visdrošākais ir aiziet pie psihologa (nu bļeģ, man pie dirsas kā kurš no viņiem pareizi jāsauc!). Tas tā.. Ne visi ir spējīgi tikt galā ar izdzīvošanu atklātās telpās. Sāksies visādas fobijas.. Bet tas nekas. Tad, kad uzradīsies tas īstais, viņš tevi mīlēs tādu kāda esi.
0
Jaa pistole, bet kur taadas vispaar var nopirkt? Man tikai 16...zheel ka skolaa shauri tie gaitenji nekaads lielais liikums neiznaak, un ja gribeees dabuut roka, dabuus shaa vai taa...Skumji...:)
0
to Fauns:
Es tevi patiesi nesapratu, kaads sakars te ar iistajiem? Psihologi ir diezgan psihi radiijumi, pa laimi neesmu ar taadiem iipashi biezhi saskaarusies....:)
0
Nu nezinu,ja es būtu tavā vietā nekādus psihologus neapmeklētu,tad tam psihologam pašam nāktos meklēt psihologu,bet pistole,nu kaut vai mākslīga,nu jā ,ja tev būtu 18 tad tu varētu dabūt pistoli,Ja jau tas notiek skolā tad tad existē arī tāda lieta ,kā direktors.
0
Vienmēr var saēsties vecas avīzes un ieraut kādu buteli eļļas, bet jēgas nekādas.. Tu tagad man jautāsi, kāds tam sakars ar tevi?
0
Tas nozīmē,Snorke,ka visu nau jāklausās un jāņem pie sirds ko te raxta!daži labi:)
0
to Fauns:
Ne piedod nejautaashu...:D
to Saatans:
Par izmuuldeshanos pienaakas iipashas balvas ar patiikamu emociju piepludumu....:(
0
Censhos jau nenjemt veeraa, bet es paaraak ietekmeejos un ieveeroju apkaart notiekosho....:(
0
Tas bij kā uzbrauciens,vai?
0
Nee, kapeec taa domaaa(esmu pilniigaa neizpratnee!)....
0
Skaidrs,katrā gadījumā nepakļaujies,citiem,mēģ... pakļaut citus sev un nekad nežēlojies,bet cīnies,neļauj sevi aiskart,dod pretī kā vien vari!Neļauj Urlām,kāpt uz galvām,aizstāvi savu Latviešu godu!:)
0
Man arī bij līdzīga situācija,nevis rajonā bet gan klasē!Un es nožēloju,ka ielīdu stūrī un necīnījos,ja varētu,pagrieztu laiku atpakaļ un sadotu tiem visiem ,kaut vai ar plikām rokām!
0
/nokaapj no sava kumelja :D/ nu tikai urlas var iedomaaties sist mneiteni vai kaa citaadi pazemot.Taadiem degeneraatiem tieshaam brutal knife dance on body vajadzeetu. Izteikshu visreaalaako no ieteikumiem: Ieliec iepaziishanaas sludinaajumu un kad buus daudz draugu tad pasijaa rajonu :D Bet ja nopietni tad raadi zobinjus un nezaudee pashcienju jo zemaak kaa krist pasham savaa acu priekshaa manupraat nav iespeejams ;)
0
ghmm. Nopeerc smagus zaabakus ar lielu zoli, pastaigaa pa trenazhieriem (tas, lai zaabakus labi veikli un labi augstu var pacelt), pastiep kaajas (shpagatu es domaaju) - vari meegjinaat spaardiit. Daljeeji probleemu atrisinaas.

P.S. Varu ieteikt apmekleet arii kaadu ciinjas sportu nodarbiibas (lai efektiivaak kaajas lidinaatos pret urlju zobiem). Nu piemeeram Kikbox, Muay tai (laikam tas pats taibox vien bija).

P.S.S. Ja shitais viss nostraadaas - pado zinju maybe pats arii shito strateegjiju iemeegjinaashu :DDD
0
nevar būt ka tavā skolā visi pārējie ir urļiki un tu vienīgā kas klausies k-ko smagāku un ģērbies k-ka tumšāk!!! Ganjau vēl kāds līdzīgais klejo pa tumšajiem gaiteņiem...
0
p.s.
Gāzesbaloniņu k-kur sadabon....
0
zabaki labs ierocis,neesaa lidzi nazi,gazes baloninju...vai nu atliek ari iespeja parvakties citur...
0
Tiem urlām laikam nekad nepieleks, maitas!!! Paskaties manā profilā, iesaku tev tāpat:)
0
hmm skarbi...cik ta to urlinieku ir??? mosh varam savaakties un kkaa paliidzeet?
0
piesakos arii palidzeet ;)
0
hehe bries officiaala truemetal iemiitnieku supportota aagenskalna urlu tiiriishana. :DDD
0
labojums : briest (nevis bries)
0
Un peec tam puse gulees reanimaacijaa, daljai paliks reetas, dalju savaaks menti un ierosinaas kriminaallietu, bet varbuut cilveekam tas paliidzeetu.
0
iespeejams...iespeejams 1kaarssi var griezties policijaa lai ssie veic paaraudzinosso darbu....viss var buut....1o reiz dzirdu ka urlinieki ir nolaidussies liidz meitenju ssissanas liimenim...zemaak jau vairs naw kur...
0
Ir lietas kuras nekad nesapratiis.
0
nu teoreetiski jau vajadzeetu kiipot fucking suport metallheads
0
nu ja..ko ta es saku...tik 3ataa 4ataa tur nav ko dariit.....
0
Mazaak par 50 nav veerts
0
gaazes balons jaa, bet nazi gan nevajadzeetu, tev pashai peec tam buus probleemas. Manupraat, nevajadzeetu atbildeet ar agresiju (vismaz meitenei), jo shiem tas veel vareetu iepatikties.
0
Paldies visiem par atsauciibu!....:) Kur var nopirkt gaazes balonus? Ciiniities vienam ir gruuti pret vinjiem...vinji apzinaas, ka ar kerziem dabuut pa zobiem nebuutu labi, parasti nogazh vai ko taadu, lai es nevareetu neko padariit...:( Vot agresija ir vieniigais ko vinji saprot, savaadaak nevar, ir izmeegjinaats gandriiz viss...Tur pietiktu arii ar 15-20 cilveekiem, jo dalja ieraugot baru matainu taa nomiiztu...:DDDManaa skolaa patiesi nau neviena melnaa...es, veel viena meitene, kautkaadi triis panki, kurus liek mieraa, jo vinji ir Dzeki....:(
0
mednieku veikalaa. bet nu, ja kaadam no urlaam vajag sadot pa muti, tad es piesakos. paprasi to vinjiem.
0
Un cik apmeeram taads maksaas?....:)
0
nebija paraak daargi, kaadi 2-3 Ls, vismaz gadus 10 atpakalj. atradu kaut kaadus aprakstus - www.gards.lv/content.php?lang=lv...
0
nu tu saprati, njem piparu gaazes baloninju :)
0
Mhmm, skaidris...tagad tikai jaatrod kaads mednieku veikals.....:) Paldies raimi...:))
0
da bljin iegadajies terminatoru un iedod vinjam lozmeteeju lieta atrisinataa. taksh musdienas terminatorus tirgo katraa otrajaa veikalaa!
0
da bljin iegadajies terminatoru un iedod vinjam lozmeteeju lieta atrisinataa. taksh musdienas terminatorus tirgo katraa otrajaa veikalaa!
0
da bljin iegadajies terminatoru un iedod vinjam lozmeteeju lieta atrisinataa. taksh musdienas terminatorus tirgo katraa otrajaa veikalaa!
0
hehz..man chomam labais balons ir..pa 3ls.....nu bet atsleedz uz kaadaam 45minuuteem.....
0
da bljin iegadajies terminatoru un iedod vinjam lozmeteeju lieta atrisinataa. taksh musdienas terminatorus tirgo katraa otrajaa veikalaa!
0
AC/DC-mees neesam vakareejie,mums aizgaaja!!!
0
bljin man gljuko nets
0
snorke, dzer mazāk, mācies vairāk...
0
Katrā gadījumā,nepadodies,pal
0
Apshaubu ka ies paliigaa, vinjiem pashiem savas probleemas! Ies ta vinji sanaidoties ar visu skolu...negribu, jau arii vinjiem sabojaat pashsajuutu...:) Edenbeast dzershana labs veids kaa to visu aizmirst un nejust, bet pienjemamaa daudzumaa...:)
P.S. Es maacos labi, njemot vera savas iespeejas...:)
0
snorke, nodzersies, sāksi dzīvot kā bomzis, netīrībā, nabadzībā. dzeršana ir labs veids, kā izkropļot sev dzīvi. un tas sākas no nelieliem daudzumiem. ;) labāk, mācies vairāk, bērns.
0
Beerns...jam, kaa es to necieshu, bet nekas, lai jau tev tas prieks...:)Bljaaviens, es tachu nedzeru katru dienu:DDDDDD Reizi divaaas nedeeljaas un tad arii tikai druscinj....:DDD Vis buus labi ar mani, neuztraucies...:)))
0
ja ja ta visi alkani teica es jau dzudz ne tikai 2x reiz menesi
0
Var pierakstīties mazohistu pulciņā, un tad visas problēmas ir atrisinātas :)
0
Jau otraa reize, kad man censhas piesiet kautkaadu alkaholismu....DDDDD, pilniigs sviec...:)
to Hopkins:
Man nepatiik fiziskas saapes, vismaz taas kas nau interesantas, vai pat druscinj patiikamas...fuuu!...:)
0
labi, atvaino, tas bija joks:)
0
reizi divās nedēļās... plosts reizi divās nedēļās, vai ne? pasaki, kas ir interesantas sāpes? kā tu tās noraksturotu? kādas izjūtas ir tad, kad ir interesantas un drusciņ patīkamas sāpes? vai interesantas sāpes, piem., ir tad, kad tevi sarausta uz rata gabalos? tas ir tā: rokas un kājas izšķaida (tieši izšķaida, lai būtu īstais efekts ;) ) ar to pašu ratu (vai ar dzelzs stieni viduslaiku Francijā). tad to kas ir palicis no cilvēka pāri, jo to masu vairs gluži nevar nosaukt par cilvēku, iever starp ratu spieķiem, un paceļ gaisā, lai vārnas izķidātu to, kas palicis... tā, mocības uz trim dienām... vai tas ir interesanti? vai, kad sit krustā? naglas dzenot pie delnas un pēdas locītavām, tā rezultātā, sāpes ir tādas, ka atgādina tās sāpes, kas rodas, kad zobārstam misējas un viņš trāpa uz zoba nerva? tas ir interesanti? (sorry, par gore, bet...) kas tad ir interesantas sāpes, snorke?
0
to Edenbeast:
Viiii...nee, taas jau taadas mazas saapiites, kas ir interesantas...ne jau tas sviests, fuu...nu varbuut kad stipri uzsit pa nervu...parasti taadas pat nevar aprakstiit, taas ir tiko nojaushaamas, bet tieshi tapeec arii juutamaakas... Ne jau uzreiz plosts, :D Plosts vispaar labi ja reizi meenesii....:)
to Hopkins:
Nekas, vis ir labi, es sapratu, ka joks...:)
0
redzi, vieniigais, ko var dariit, ir uzspljaut baileem par zobiem un cieniigi ljauties izsmeereeshanai, maybe, uzprasoties pirmajai, nebaidiities par pascienju, he, ja ir tik trakiu, tad beegot taa ir apdraudeetra vairaak, izliecies par tik vaajpraatiigu, ka tevi baidaas aizskart seergas deelj, bet neceri, ka vienaa briidii viss buus ok, ok nebuus nekad, vairs ne. un neceri uz paliidziibu no malas vai dieviskjo iejaukshanos.
yea, un vai tieshaam te visi ir tik tiirinji, ka netic meitenju sishanai? baalie zeeni dzentelbenkji, hehe...
0
snorke, nez kapēc tu smaidi... es nepateicu neko smieklīgu...

un bērni mūsdienās ir ļoti vardarbīgi. tāpēc, nav jābrīnās, ka kādu skola sit vai pazemo, vai kā citādi izrāda kādas negācijas. bērni parasti dalās grupās, kas sev izvēlas upurus. parasti, tie ir atšķirīgie no pārējās masas. sabiedrība kā tāda nespētu funkcionēt, ja tai nebūtu upuru, kurus mocīt. bez tiem, sabiedrības nebūtu, jo visuniversālākais vienotības veids ir vienotība PRET kādu, lai tam nodarītu ļaunu, un tādā veidā stiprinātu savas grupas statusu. atceries to uz priekšdienām... funerallady, nemuldi, ka nebūs ok. labi būs tad, kad bėigsies uzturēšanās tādā vidē, līdz ar cilvēka nobriešanu, kļūšanu pieaugušam. dzīve visu izmaina. jeb, tu esi mazs depresīvs gotiņš, kas domā, ka viss ir tikai nāve?vajag audzināt raksturu, un tad viss būs ok. jeb, tev ceļš uz kaut kādu imagināru patiesību, meliem vai vel kaut kādu herņu, ir degradēšanās? nevar apgalvot to, ko nezin pilnībā, un kam eksistē pretēji piemēri no dzīves. šādi apgalvojumi ir maldinoši. labāk, savs laiks jāizcieš, lai pēc tam varētu par to pasmieties. tā vienmēr notiek. un mazāk vajag cradle of filth un mensonu klausīties. ;) ieteicams ir kāds vaļasprieks - spēlēt kādu mūzikas instrumentu, lasīt grāmatas (ja kas, grāmatas ir ideāls veids, lai aizmirstos.), iet kādos kursos, vai iemācīties karate, lai sadotu visiem, kas piš āra, pa dirsu. life's not such a bitch after all... ;)
0
haha, tev, protams, ir taisniiba, tikai kam tu to saki...nebuus ok, kaut arii viss nokaartosies, peec pazemoshanas vairs nekad nav ok, bet ar to var dziivot, un, jaa, es varu apgalvot pilniigi droshi lietas no savas pieredzes, arii to, cik gadi paiet, bet murgi ir dziivi, viss ir citaadi, nekaa tiem bez upura ziimoga. dziivo pilniigi citu dziivi, darot lietas, kam tu taa centies pieveerst...kad amputee roku vai kaaju, un ar to iemaacaas sadziivot, vai tas ir liidz galam ok? edenbeast, vai tu no savaspieredzes vari apgalvot, ka zini, kaa tas ir?
0
zinu gan. tas pārstāj eksistēt vienā brīdī, kad tu pacelies tam pāri. un, kas neeksistē, tas nevar ietekmēt. vai tā nav? murgus pie dzīvības uzturam mēs paši. tas zināma mērā uzbudina, vai ne tā? maniakāls mazohisms, kas tomēr ir lieks, ja negribi nonākt trako mājā un ķēzīt zem sevis... un, locekļu amputācija bija neadekvāts salīdzinājums. tas nerada attīstību (veinalga, vai pozitīvu vai negatīvu), bet latentu stāvokli, kas ir vai nu samierināšanās vai depresija, jo tu esi kropls tagad. pazemojums ir sarežģītāka psihiska negācija, kas ietekmē attīstību. ja ir pozitīvi blakusapstakļi, kas neļauj nogrimt bezcerībā un naidā, tad par to var tikai pasmieties. bet, vai tad mēs dzīvojam paradīzē? jā, būtu labi un tā pat vajadzētu, ka sabiedrība būtu vesela, ka nebūtu tādu problēmu, kā "mēs un viņi", bet tā ir cilvēka daba, ka viņš dara ļaunu. pēc tava teiktā var spriest, ka labais nepastāv. ka vienmēr ir kāds rūgtums, kas paliek paŗi? tā ir, dzīve ir tumša padarīšana, bet, neignorē realitāti, kas ir tomēr bipolāra. ja ieciklējas uz negatīvo, tad, lūdzu, funerallady, ņem striķi un ej kārties, es iešu nospļauties uz tava kapa pēc tam. tāds ir viens scenārijs.(neuztvert kā ņirgāšanos, bet kā skaudru piemēru). otrs scenārijs ir savādāks. viss ir sūdīgi, bet tu esi norūdījusi rakturu un pacelies tam pāri, un redzi atkal gaismu. sāc priecāties par niecīgām lietām, kas līdz šim tika uzskatītas par muļķībām, jo redz, es esmu depresijas iemiesojums, un visi grib pārgrauzt man rīkli. un, katrs reiz ir upuris. vai tu domā, ka ir tāda cilvēku suga, kas nav tādi?
0
To Edenbeast:
Smaidu, jo zinu, kaa ir, un zinu to, ka man shobriid nav jaauztraucas par alhaholismu...Smejos, jo man jau otro reizi shajaa forumaa censhaas piesiet akoholismu, jo es varbuut mazliet vairaakk par to uzdrukaaju, dzeru tikpat biezhi, kaa jebkursh cits jaunietis, vismaz no man paziistamajiem, un pat retaak...:)
to funerallady:
Ar shiem atieciigajiem civeekiem, ar kuriem es sastopos ir taa, jo mazaak pretosies, jo vairaak dabuusi...Vinji redz, ka ir iespeeja paraadiit sevi citiem, kaa baigi kruto utt., un to, ka vinjiem pashiem nedraud briesmas, vinjiem pirmajaa vietaa ir pasha aada un savs staavoklis...:(
0
Katrā gadījuma vārdi nepalīdzēs,tikai pa purnu un vēlreiz pa purnu,tikai vajag daudz cilvēku!!!:)
0
Tur arī visi tie tavi daudzie "cilvēki" paliks.
0
Ac/Dc ar saviem ķirbjiem varētu aizsūtīt. Moš šiem no tādas jautrības gaišāki prāti paliks.
0
Vēl piecdesmit postu ar to, ka vajag daudz cilvēku. Mhm. Gaidu.
0
Jā faun,vajag gan:)
0
Nabaga Snorke!
Nu ja, varu jau saprast cilvēku, jo pati dzivoju Maskačkā un latru dienu, ejot uz darbu, uz mani tiek mesti nicinosie skatieni. Ja es būtu puisis, drošvien jau sen būtu dabūjusi pa purnu.
Varu ieteikt mainīt dzīvesvietu.
0
Esmu pietiekami jauna, lai nevareetu paarcelties citur...dazhi gadi veel jaapagaida...:)Man ir tieshi otraadi, ja buutu puisis man neviens nepiesietos...:(
0
jaunaa kjirbju razha veel nav ienakusies. bet sshitos laikam atraak visi paediis1 nakam gad laboshos sakshu audzeet speciaalu kjirbjus shadiem merkjiem!
0
galvenais ir attieksme. jaaprot pielaagoties situaacijai. un tici man- var arii nedabuut pa purnu, " nelielienot pakaljaa" . tas vienkarshi ir jaamak :)
0
1. Varbūt neesi vairāk metāliste...

2. Varbūt atsakies no kādas liekas metālistu ārišķības. No tā metāls sliktāk neskanēs.

3. Varbūt kļūsti par stoiķi un iegūsti absolūti nesatricināmu apziņas stāvokli (neuztraucies par lietām, kas nav tavā varā, tas ir, arī par savu ķermeni)

4. Varbūt pievērsies Dievam.

5. Varbūt kļūsti par fašisti un sāc sist citus citādos, kuri neatbilst sabiedrības prasībām tāpat kā tu, piem., visus dredainos, gejus utt.

5. Varbūt padomā pati un sāc vienkārši baudīt dzīvi...
0
varbūt, iemācies karate...
0
1) Neviens mani nepiespiediis ateikties no savas paarlieciibas, to jau vinji gribeetu gan...
2) Melnas dreebes nepaartraukshu neesaat, citi akseksuaari nau paaraak izdeiktaa skaitaa, lai veel vairaak samazinatu to skaitu, acis es kraasoju reti! Taatad nau nekaa no kaa ateikties...
3) Diemzhel es nemaaku neuztraukties par lietaam, kas man ir pirmajaa vitaa(nu labi shis nau gluzhi 1. vietaa, bet kaa riebekliiba, taa patiesi ir pirmajaa vietaa, jo shis izraisa bailes un stresu, bet es baidos no baileem, jo taas izraisa stresu)Sakarigs teksts gan sanaaca...:D
4) Tas neko neliidz, vismaz nav liidzejis...
5) Taa es neveelos, neatbilst manam raksturam, nu gruuti man iesist cilveekam, kuru nepaziistu utt...
6) Par to karatee, es jau kautkad senaak gribeeju, bet vecaaki negribeeja laist un vispaar man besii sports...bumbu grozaa nevaru iemest, kur nu veel karatee...:D
0
Tagad jau beisbols modē, kādi karate.
0
Beisbols=amerikanji=fujjjj...
0
Nu jā... laikam tiešām tev ir bieži pa galvu sists.
0
KOOO???....Es laikam nesapratu....:(
0
Ja man vienkarshi nepatik beizbols un citi amerikaanosmi, es tachu neskaitos uzreiz pasista?Vai tomeet skaitos? Protams, ja tev ir siltas juutas pret beisbolu, es atvainojos!!! Es patieshaam nesapratu tevis teikto Faun...Paskaidro man luudzu....:)))D)
0
"...VISI CILVĒKI ,KAM NEPATĪK AMERIKĀŅI, BURGERI, KOLA UN BEISBOLS IR PASISTI..."
... /truemetal/

p.s. atceries to Snorke !!!
nu a runājot par Tavu problēmu, reāls risinājums būtu beidzot Tev iegādāties puisi, kurš tad Tevi aizsargātu un atbalstītu. Mēģini ar kādu satusēt kautvai tepat no truemetal vai metalshow... liec sludinājumu, tipa : vēlos iepazīties ar tādu un tādu, kuŗš būtu spējīgs mani aizsargāt... u.t.t.
Varu ieteikt ac/dc, edenbeast, fauns, marlix un balrogh, bigugga... varbū kāds pieteiksies vēl.. ?
0
Boks...laikam jau ka pats veelies uz sho vietu kandideet...tipa caur pukjeem to izteici:))
0
izskatās, ka sapņu komanda savākta: ac/dc dauzīs krievus, Fauns... nu tur jau viss skaidrs, kādai mazai meitenītei nepaveiksies, Edenbeast skums, Blrogh kādu garāmgājēju atštaukās un sabiedēs ac/dc un Bigijs to visu fočēs, lai man būtu ko darīt vientuļos vakaros...
0
personiski atvainojos Marlix...
Marlix pamājas, sakliedz satistajiem un uzmet benāru... nosmīkņā un kaut kur aiziet...
0
heee, veči, dibinam grupu!!! ;) tas būtu super prodžekts!
0
Malēj, būsi mūsu menedžeris, ja pārējās puses piekritīs? ;)
0
jāpēta situācija... >:))
a ko daram ar Snorke? atstājam Faunam vai kā?
0
eem es jau esmu aiznjemts
0
Jaa, tas par tiem puieshiem bija varen labi!...:D Zheel, ka vinjus taa nevar iegaadaaties...nee nu iisteniibaa nee, nebuutu interesanti!...:)Aaa, nu es nemedzu likt sludinaajumus..nevar zinaar, kas atsauksies!!!....:DDD
0
nu, lai pats Fauns izsakās... mua arī ir aizņemts, ja kas...
0
Fauns ir devies astrālajā ceļojumā. Tagad rakstu es - viņa fiziskā čaula. Kamēr tas pidaras ir prom, es varētu bišku pašiverēties. Savādāk suka, melanholiskais tizlenis neļauj. Taupīgais kroplis.
0
Nesiet viņu šurp. Vajadzēs jūsu palīdzību. ..roger...
0
???????
0
Snorke, neuztraucies tu neesi vieniigaa, kurai ir taa, taakaa netaisi no sevis neko lielu, Ok?...Nahuj tu ieliki sho teemu sheit...taapat neviens nepaliidzees, nahuj vinjiem tur skriet paliidzet kautkaadai tur fuckin Snorkei?!! Veel tu protams vari nodzerties, jo tas ir labs veids kaa to visu aizmirst..mmmm..un lai neraksta, ka var dabuut kautkaadu kujgja chuulu, atraak mirsi buus labaak tev pashai..tici man! Piemeeram mans sapniits ir mirt, bet es protams nespeeju sev ko nodariit, esmu paaraak gljeeva, bet ko tur daudz! Mani arii dauza, bet vai es pretojos - Neee!! Kapeec? Jo esmu gljeeva...iesist iisteniibaa ir gruuti, dazbriid naak praataa, vee jau nau taada situaacija lai sistu, stuulbi vai ne? Tavaa gadiijumaa, labi buutu sataisiit strelku, bet kursh ies ja nau draugu, un iisteniibaa taa ir tava pashas vaina...hi hi...protams tu vari vinju priekshaa pargriest sev veenas, neviens tev vairs netuvosies, tici man..Neuzskatiet mani par slimu, es esmu daudz cietusi no shiis fucking life..esmu dusmiiga un paarbijusies, jo ariidziivoju bailees par riidienu, bet vai tas ko maina nee, tikai saap veeders un triic rokas...
Juusu miilshaa Zomba...>:(((
0
Nu ko Zomba aciim redzot tev dziivee nav gaajis sevishki viegli. Bet galvanais nomierinies un beidz psihot un nedirs uz Snorki vinja ir mana maasa un vinja ir jauks cilveecinjs. Tacu es tevi saprotu jo tev ir liidziga situaacija ka Snorkei. Es ceru ka tavas probleemas atrisinaasies. Es par to alhakolu domaaju liidziigi kaa Zomba ja dzive ir suudiiga tad var bishi noliet acis. Iesaku tev liidzi nemt kaut ko kass tevi aistaaveetu piemeeram nazi vai piparu baloninju kaa teikts aukstaak. piemeeram snorkei vienmeer ir nazis. Un tagad runaasim par urlaam un vinju seceeshanu tas ir taa vispirms panjem skalpeli un uzshkeerz veederu tad izgriez sirdi bet paareejo dariet kaa pashiem patiik.
0
jau nesam. ..affirmnitive..
0
Zomba un vispaar tev nav sirds kat tu taa runa par launaam lietaam kaunies
0
Augsti izglītotajam Otto kungam: atceries mūžīgi mūžos- Nevis alhakols, bet ALKOHOLS (jūtama ietekme no krievu valodas). Un nevis aukstāk, bet AUGSTĀK (runa iet nevis par temperatūru, bet par pāris postiem uz augšu). Un nevis piparu baloniņš, bet PIPARU GĀZES BALONIŅŠ (no piparu baloniņa var iebērt saujā piparus un mest pretiniekam acīs...). Nu par komatiem es vnk nerunāju, to vnk nav.

Tā, tagad par lietu. Ja jau tu esi snorkes brālis, ko tad neaizstāvi savu māsu, velns ar ārā?
Savāc draugeļus un ejat izrunāties ar pāridarītājiem. Tukši muldi te tikai par secēšanu, tā vietā ,lai tiešām atbalstītu un aizstāvētu savu māsu, pie tam, kā tu saki, jauku cilvēciņu.
Un ar nazi nekas tur nebūs. Ja esi izvilcis, tad dur. Savādāk pašu uzdurs kā cūku. Ar tādām lietām labāk neākstīties. Pašu nogriezīs kā ruksi i nokviekties neuzspēsi, tāpēc ar tādiem "palīglīdzekļiem" ir jāmāk rīkoties. Un izmantot, kā psiholoģiskai iebiedēšanai, domāju, šodien tas vairs neiet cauri.
Ja tev ir 10-12 gadi, tad sēdi mājās un nepīksti par to cik tev jauka māsa. Ja vairāk un esi daudzmaz ar pautiem, tad rīkojies.
0
NU labi vieniigi ja es buutu bijis klaat es buutu kautko dariijis un ja es zinaatu kas tie par kropliem un kur vinji tuseejas. Kaa mana maasa staasta tur bija kaadas 4 kuces kas vinjai uzmaacaas un veel kaadi 3 18 gadiigi dzeki un turklaat vel kaa mana maasa man staastiija malaa staaveeja vel kaaadas 3 piizdas.
0
Nu viņš jau gribēja skriet un visiem salaust žokļus, bet es neļāvu...negribu lai viņam ir problēmas, tie viņa draudziņi neko neizdarīs...citādi uz manas sirdsapziņas būtu sazilumots brālis..negribu...:)

to Zomba:
What's your problem...ko tu streso, es taču tev neko neesmu nodarījusi?
0
Fauns : roger. continue to proceed with your task. roger.
0
iesaku sakjer lapsenes litra burcinjaa ka to izdarijaam shodien tas i ta man tagad kadas 20 lapsenes dziivo burcinjaa ! sak citam ir gazes baloninjsh citam lapsenes burcinjaa!!!
0
Man gan patiktu, kaa vinji izskatiitos sadzelti...
Shodien pa celjam no centra, satiku vienu cilveeku no skolas, pateica, ka skolaa dabuushu pa galvu! Itkaa jau es to taapat zinaaju, bet apstiprinaajums ir ljoti vajadziigs, lai vareetu turpinaat dziivot mieraa un saticiibaa...Pirmais septemris ir tikai peec 17 dienaam! Tik forshi!!!! Gaidu ar nepacietiibu....
0
Snorke, man pret tevi nekas nav, bet redzu tikai to ka tu laikam ceri te dabuut atbalstu, vai kaadu tur paliidziibu, bet nebuus!...Man nevins nekad nav paliidzeeji, kaadelj lai tev paliidzeetu?...Paliidziiba ir prieksh izredzeetajiem...Vispaar beidz buut naiva, pienjem pasuli kaada taa ir, tev piesoliija pa muti atkal, tad sagaidi to, paarcietiisi, esi tachu parcietusi, jau citas taadas reizes, kas tad buus vel shii? Nekas, tiki suuds uz kocinja...Es lasiiju, ka tu kjipa klausies doom, bet tu tachu savaa profila bildee smaidi, tu saki ka esi metaalaa neilgu laiku, tik atri parasti neizveidojas kada konkreeta gaume, takaa nepuut piiliites...Zini neviens nemiil taadas cjiikstules kaa tu:"Man visi dara paari utt..." Garlaiciigi ar taadu kontakteties, tev patiktu ja tev kaads visu laiku cjinksteetu ausii? Visiem ta ir, un tu neesi ar to iipasha, taakaa nomierinies!...Man patieshaam patiik kaa Snorke ko saka taa Edenbeast kautko forshu pretii...Piemeeram tas nemaz nav doom, ko tu apraksti, vai arii par to dzershanu! Nu Snorke, shajaa nedeeljs nogale dzeeri? Ko? Es dzeeru...Tava vietaa es arii dzertu, jo dziive ir suuds un tur neko nevar iesaakt, te tu paliidziibu nesanjemsi...Tu gadiijumaa neesi ta kas blomee bija ar to siiko?...Haaaaa!!! Pareizi draugu nau tad ar braali...Haaaa!!!
Ar miilestiibu no Āfrikas, cien. Zombas jaunk.
0
ooooho, Zomba, par sito zetons.
0
Sarijos gaļu ar pastēti, nedaudz slikti palika... :s
0
Fauns : tikai nevem :/
0
malējam:
Respect dude:)
0
Faun, tu pastēti uz gaļas smērēji? :S
0
vienīgais ko vēlējos bilst meitenes sakarā... ja jūs tā iesakat ņemt to gāzi pūst acīs vai nazi izvilkt... komōn... ja viņa to izdarīs, tad tak viņai pizģec būs uz līdzenas vietas, ja pirmajā vakarā brašuļi aizmuks, ta nākamajā tak nabadzītei piegriezīs skābekli... diezi vai palīglīdzekļi būz izeja...
0
to Zomba:
Nu ko lai saka, negaidu te nekaadu paliidziibu tikai padomu...es jau ceru, ka naakamaa reize, un visas peec tam. izdosies parciest...zini es, nechinkstu, es vienkarshi saku ko domaju, to kas mani uztrauc...A, pa to doom...tu vispaar zini ko es klausos, ko domaju? Man liekas ka NEEE!!!....
to Fauns:
Dzer pienu, paliidz!!!...Ir paarbaudiits...:)
0
Zomba, why has thee calleth upon my filthy name, which is the abomination to many souls?
0
Ko dariit, ko dariit...?!

Piedaavaaju variantus:

a) griez pushu veenas, jo tad tev vismaz nepiekasiisies
b) skaties daaaaaudz jo daudz aziaatu filmas un maacies kauties
c) sarijies steroiidus un saac nodarboties ar svarcelshanu profesionaalaa liimenii
d) paarguli ar ljaundaru "bosu"
e) noshauj vinjus visus
f) pastaasti par savu probleemu skolas psihologam
g) pastaasti par sasvu probleemu tuvaakajaa policijas nodaljaa
h) NESUUDZIES, nepaliidz!!
0
Taa ko, lai saka pa shiem variantiem...
a) veenas negriezhiishu, jo manaa skolaa pret veenu griezeejiem neizturas nekaa ipashi, jo tur taas pashas ciksiites ik pa laikam to dara...un vispaar taisniiba Zombai, es nevareetu sanjemties...
b) man nepatiik aziatu filmas, manaa skatiijumaa vinjas ir garlaiciigas..un no vinjaam es neko neiemaaciitos...
c) mani neviens, nekad nepiespiediis nodarboties ar jebkaadu sporta veidu...bojaat organismu, ar steroiidiem es neveelos...
d) pirmkaart tas neko nemainnitu, tikai uzskatiitu par mauku utt., otrkaart es neesmu lezbe...:D
e) gribeetos jau, bet nevar dabuut ieroci, nevar sanjemties, un negribu to kroplju deelj sabojaat savu atlikusho dziivi...
f) skolas psihologs pateiks apmeeram taa:"Vai, nabadziite1 Nenjem vinjus veeraa, tad vis buus labi1 Parunaajies ar vinjiem! Viss buus LABI!"...:DDDDDDD...
g) policijaa neko nevaretu pieraadiit, otrkaart mentus negribu aciis redzet, nav man ar viniem labas atiecibas, pec dazhiem notikumiem...treshkart, pec tam mani vienkaarshi iegruustu zemee, tiem kam ieprieksh ar to nebuutu bijis nekaads sakars...
h)nesuudzeties..hmm..es nesuudzos, driizaak prasu padomu...pati vairs neko nespeeju izdomat, esmu domaajusi, domaajusi......:(
0
Nu ja nekas tev nepatiik un neapmierina ko tev iesaka cilveeki, tad EJ DIRST UN NEZHEELOJIES!
0
Baac.......smagi.......nee... teikusi, ka nepatiik......pisgets........ dirst.....ja, tev nepatika, ko es rakstiiju peedeejaa postaa, tad atvaino, nebiju to domaajusi nekaa ljauni....baac....ES NEZHEELOJOS...baac....tas saapeeja.....auchh....
0
Haaaaaaaa, uzbrauca tev, Snorke...Taa arii vajag par tavu zheloshanos, besii araa, taadas nelaimiigaas meiteniites, kaa tu...fuiiii....
to Edenbeast:
Nesapratu tevis teikto, slikti man ar angleni....
to Snorke:
Ej dirst un nezhelojies.....Haaaaaa Haaaa...:D Nu ja tu nenodarbojies ar sportu, nav briinums ka tevi atskalda, tagad pat gribaas tav noveeleet...Izbaudi savu naakotni...haaaa haaaa Nozheelojama buutne...es speeju sabojaat daudz ko...un netikai to....
Ljauni smejoies, un izjuutot saapes ko sniedz shis forums, cien. Zomba...
0
to Zomba:
tu man noveeli izbaudiit naakotni, es tev noveeleeshu ko citu1 Tas gan nebuus tik skaisti un milji, kaa tavs noveeleejums, bet...
Miiljaa, Zomba, tu rakstiiji kaut ko par Aafriku, tad mans noveeleejums buus saistiits ar Aafriku...klausies uzmaniigi un njem to veeraa...Noveelu tev sapuut tajaa melnajaa kontinenta, kaut tavu kjermeni plosiitu lauvas, uz tava liikja smietos hieenas, lai tavas acis izknaabaa maitas putni, lai termiiti un skudras izeed tavas smadzenes un iekshas, lai sisenji nograuzh tavus matus, un meerkakji nomauc nagus, bet vispirms, lai tevi panjem pakaljaa liels, resns, smirdiigs neegjeris.......>:))DDDDD
0
hieenas...mmmmmmm (tipa taka homers simpsons)
vispaar es shim Snorkes blefam iisti neticu,
kaadaa mezhonju novadaa tad tu dziivo?? koliidz izej uz ielas taa sit nost? kur tas ir tiopa Arhangeljskaa jeb liidziigaa vietaa?? vai nu tu tieshaam uz ielas izej taa sagjeerbusies ka pat tev liidziigi shausmninaas(nu ar visu black meikapu, tipa taka no klipa izkkaapusi) vai nu tu visu paarspiilee!
0
mosh jamaa ir no zilupes?
0
Labi, netici, bet ar zilumiem esmu skraidiijusi pa sho pasauli, un nevienu reizi vien...Esmu sanjeemusi veel draudus, par skolas laikiem...un es nestaigaaju kaa no klipa izkaapusi, es vispaar vairs nekraasojos...nav, jau koliidz izeju, bet viskas var gadiities...to ka buus zinu pa 100%, janu neatgadiisies kas labs, bet taadaam muljkjiibaam es neticu...un vispar kaads prikols man buutu te staastiit kaut kautkaadas muljkibas, piliigs sviesc....
0
Neesmu no zilupes, esmu no jaukaas, burviigas, piii, Riigas - Āgenskalna......
0
nez es rigas centraa nesudzos ;par to ka buutu par daudz tadu lohu! nu jaa kad katoju uz darbu un atpakalj kas ir gandriiz maskackaa pietruukst ada kilometra liidz maskackai ta gan tur visadus purnus var redzeet bet neko nesaka!
0
Tas ir centrs...mana skola skaitaas, vis kriminaalaakaa paardaugavaa, labi ir veel citu skolu kas arii ir ieguvushas zinaamu sttusu...bet maneejaa, jaa...veel atceros, kaa man tur gaaja, kamer nebiju tas kas esmu tagad, katru dienu dzershana, piipeeshana...stundas vienkaaarshi neeksistee, strelkas pret cilveekiem, kuri nepatiik citiem, knapi tolaik pabeidzu skolu...briinos, ka es izglaabos no vvel vienas shiis probleemas - zaaliites, tableteem un citiem suudiem.....
0
Ak, paldies par noveleejumu...beidzot tu saac runaat sakariigi, nevi blaa, blaa, man ir slikti...nu ja tu esi bijusi paziistama ar 'vinjiem' varbuut probleema nav tikaai taa ka tu esi matainaa(varbuut) bet arii tavaa raksturaa, jo, ja tev buutu stiprs raksturs tev diezvai uzpistos...zini lauvas ir mani miiljakie dziivnieki, taakaa pret naavi lauvas riiklee nav nekaadu iebildumu...bet pa to nigeru...fuck you...:)
0
ēēh, bļac... davai saki, kur tev tā skola:)
0
truemetal tīņu palīdzības dienests.... es jau sāku domāt, ka šī tēma izkonkurēs cirka ziņā pat Dievs -> Velns tēmu... te pat dzīvnieciņi un eksotiski citu zemju iedzīvotaji ir parādījušies. tā kā, circus comes to town, you play the lead clown... kam tas adresēts, pats zinās... >;)
0
:DDDD
0
Mana skola, pakalnaa, apkaart daudz lielu ozolu...numurinjsh vinjai pretiigs - 41.vidusskola...kaadelj jautaa?...:)
Es ceru ka neesmu "lead clown"...:)
0
ja tev tik sūdīgi iet, ko tu visu laiku smaidi?
0
narkotikas lieto:)
0
moshka uztaisat sveetdienas vakara sovu 'Snorkes paardziivojumi'? pasaules naba blje.
0
vai nu Snorke!!! bljeee kaa es vareeeeju aizmirst!! uz "Ainu" marsh!!!
0
.............................
nu jaa, skaidrs, likshos mieraa....Ataa...bljee, nu fack offf, piedraast sho pasaakumu, es tachu zinaaju, ka nevajaga shitaadu teemu likt...bet es cereju, nu nahuj, bljee...besii araa, kaadeelj es vienmeer taa izdaru, kaadelj es muuzhiigi savaaru ziepes...un nejau citiem tas traucee, bet man....piedraast....DZilji atvainojos, ka sabojaaju jums gariigo vai ko citu...tas tika rakstiits bez sarkasma, neuztraucieties...
P.S. Zomba esmu es pati, gribeejaas izlik zhuulti, stuulbaakais ka vinjai ir taisniiba par mani, nu fack...vot izliku, bljee...smaidi tiek likti, jo, pirmkaart es vienmeer kaadu "face" pielieku, otrkart, nau jau tik briesmiigi, paardziivot to visu var! Paldies, tiem kas uzraakstiija padomus...piparu gaazes baloninjsh jau driiz buus manaa somaa...Piedodiet, par vishu sho! Zhel ka nevar pielikt kaut kaadu nokaunejushos, apjukushu gjiimi...neesmu neko izdomaajusi un redzeejusi...Aa un veel es neuztveru sevi kaa pasaules nabu..varbuut tikai kaa piekaltushu suudu pie pakaljas...nu pizgjets....
0
un žēli smilkst vijole, cirkam aizejot no pilsētas...
0
Haa, mana zombiskaa personiiba ljauni njirdz, jo ir izdariijusi to ko gribeeja, un paarmaacijusi sevi, un salauzusi..foini...chiikst... te nav vietas...kautkaa tachu ir jaapanaak lai tema beidzas..un Snorkei saap jepkursh slikts( paties vai nepaties) vards saap...tas taa, lai saprastu, ka nav jeedziigi neko te taadu raksttit, nu kur vijai nahuj bija galva..nu kurs...stuulbene...es ir prieciigs...:DDDDDD...Haaa... tagad log off...Vai tu nezini, kas ir amorphis? Ok!!
P.S. Un iisteniibaa nezinu, kas ir amprphis, vai kaa tur ir pareizi! Fuck off!!! Interesanti pirms maniem komentiem neviens neko šļiktu neteica, bet peec tam...Haaa...LOL...
0
man nobira asara.
0
shausmas, kas te daraas :D
0
sviec te daraas. :D
0
aha, kad viens ir tik neuzmaniigs, lai luugtu paliidziibu no jaukajiem domubiedriem un vecaakajiem koleegjiem, pats inteligjentaakais un iejuutiigaakais nosauc vinju par klaunu, savas paarlieku dziljaas dziivesgudriibas iespaidaa sev pretim runaadams. ieraugot upura iimogu, pashu humaanaako buutnju acis iedegas asinskaaree, kura ipauas vismaz ismieklaa, ja tev ir nodariits paari, taa ir ziime, ka tas atljauts. smiidina neaptraipiito augsti igliitotie citaati, saliidinaajumi, padomi utt, kas pieraada, ka ar vinjiem tas nekad nevar notikt, jo vinji ir labaaki peec dotaa, bet, ja kaadam ir probleema, nobeigsim liidz galam, lai ar savu zheeloshanos nebojaa mums apetiiti. kauns.
0
Juhū, tas i` labais- Snorke un Zomba viena otru apdirš, bet abām e-pastā "evil flower"!...

Ak jā, un te vēl piebilde visiem tiem, kam runa iet: RUNA NEIET, GOVS IET !
0
Vislabaakais ir tas, ka Snorke un Zomba ir viena un taa pati persona! Zomba tika veidota, lai partrauktu sho debiilo temu...es pati esmu vainiiga...taakaa vis ir ok!!!..:(
0
Tu neesi mazliet debiila?
0
Nē, Snorkei taču ir diagnoze - depresija.
Kā zināms, depersija iet roku rokā ar šizofrēniju.
Tā kā nekāds ekscess te nav, lūdzu, izrādiet sapratni.
0
Patiesiibaa labaas un sliktaas puses publiska konfronteeshana probleemu nepadara nebijushu. Interesanti, pie kaa tu juuties vainiiga? Pie konflikta ar sabiedriibu vai pie taa kaa izveersaas teema? Lai nu kaa, jau agraak teicu, ka paarliecinaat visus par sdavu nenormaaliibu ir viena no izejaam, izmanto to skolaa, tiesa, bez personiibas dubultoshanaas buutu veelama histeerija, epilepsijas simuleeshana un buraqmvaardu purpinaashana. Cilveeki baidiisies aplipt un tureesies taalaak. Uztver kaa joku, bet ir pielietots praksee un straadaa.
lust pain pleasure
0
he, Snorke sen nav maniita.....nav piepildiijies tas ko vinja te sludinaaaja?
0
:DD
Kaut kaadas pilniigas muljkjiibas... :P
0
man taa nekad nav bijis, bet sunji, gaazes pistoles un baloninji varbuut arii var paliidzeet .kautkaa negribas ticeet ka tev tur nav neviena drauga ar kuru var apvienoties :((((
0
eu, a funerallady gad. nav snorkes 3. puse? bet sienna - 4.ā? :?
0
nu tad tā tiešām būs šizofrēnija (prāta skaldīšanās)
0
eu tas tachu nav smiekliigi, vai ne?
0
nav . esmu redzējis ar šizofrēniju slimus cilvēkus (kaut ikdienā mēs šos satiekam un varam pat neko nepamanīt), klausījos viņu runās, redzējis viņu zīmējumus... patiesībā briesmīga slimība.

p.s. bet nu cerēsim, ka snorke(zomba) ir it vesels meitens... :)
0
šizofrēnija ir tikai sekas, kuras var būt pat baudāmas, daudz briesmīgāka ir pati depresija - nekādā gadījumā neiedomājieties tos cilvēkus dajebkādā veidā nosodīt, ja pašiem nav nācies ar to saskarties
0
sekas kam ?
depresija nav briesmīgāka..., to var iz(ap)ārsēt.. bet ,ja šizofrēnija, tad cilvēks, baidos ir nolemts, bet ne norakstāms.
0
Šizofrēnija ir daudz interesantāk - var visādus brīnumus nemaz par to nenojaušot paveikt, paskaties tik uz Fight Club :)
0
Aha, ir gadiijies "aarsteet" gan saatana izdzineejus, gan vienkaarshus citplaneetieshus, bet iista personiibas daliishanaas gadaas reti, var lepoties. Diemzeel, es neesmu nevienam neviena puse, buutu interesanti. Toties paiistu diivi, kaada taa ir pee ta kad viss nokaartojies, nav jau tik gruuti "paelties paari"...liidz pirmajai provokaacijai. Cilvinji taa baidaas...ka neapliip, hihihi...
0
Ko tik par mani sheit nerunaa..:DDDD
My ir vesels, tikai depresija, bet viegla, nu vismaz liidz shisofreenijai ir taalu, laigan es nezinu simtomus! Gadaas sastrrideeties ar sevi arii ikdienaa, bet zinu daudzus, labi vel vienu cilveeku, kas arii taa dara, un tas man liekas ir normaali. Savu depresiju es neljaushu nevienam arsteet, lai kautkaads psihs psihologs liistu manaas smadzenees,nu neeee, un tad es vairs nebuutu es, es sevi raksturoju beediigu, mazliet traku, bet ne laimiigu un starojoshu!...:)
0
nefolkam: ineresanta tev fiška attiecībā uz garīgo veselību... "Šizofrēnija ir daudz interesantāka- var visādus brīnumus paveikt, nemaz par to nenojaušot"... hm (!!!) varētu padomāt, ka tas tāds jautrs piedzīvojums ir visa šī padarīšana, tipa: hei vecais, būt šizikim ir viskrutāk.., tādus gļukus var filmēt, ka i nevar iedomāties, a vot, piemēram, depresija sūkā... :))
Es jau saprotu , var arī šādi aplūkot .... visiem mums ir humora izjūta..., bet patiesībā šie cilvēki diezgan cieš no tā. Fiziska kaite ir vieglāka nekā garīga... no visām slimībām, aptuveni 30 % ir psihiskās saslimšanas. Mazāk, vai ne... ,bet tāpēc mūsu organisms(i) evolūcijas procesā ir attīstījies tā, ka "izvēlas labāk ciest no fiziskas kaites, jo tā nav tik mokoša"... , primitīvi jau skan, bet tas tā ir.
Guļot slimnīcā (psihenē) ar šizo murgiem, būtu laimīgs labāk gulēt ar lauztu kāju..

p.s. esmu redzējis Fight Club. Laba filma.
Un vēl, tas ko es te stāstīju, ir tīri teorētiski, pats par to, paldies Dievam, neesmu pārliecinājies uz savas ādas.
0
zini, skats jau personaala lomaa ir pabaiss un iespaido dziives uztveri diezgan gruuti prognoeejamos virzienos. vinjiem taa ir realitaate, tiem, kas saslimushi. da nee, zomba, tava nomaaktiiba pat neizvelk liidz depresijai peec definiicijas, iista depresija aarsteejas ar zaaleem un nopietnu psihoanaliizi, nevis trijniekkaralja skolas psihologa padomu uzsmaidiit, pirmais variants uz tevi neattiecas, otrs...khe, tavos gados centos nesatikt kaadaa gaitenii zinaamaas sugas paarstaavi, kas dikti gribeeja "paliidzeet" ar analogiem padomiem...
Palanjuks labaak jaalasa.
0
Baaac, kaa man besii araa tas kas shii teema pamodaas!!! Es atkal juutos piii! Diemzheel es zinu, ka tas kas ir man nav tikai plika nomaaktiiba. Kas ir palanjuks?
Buus jaataisa vel kaads, lai piebeigtu sho teemu...:D
0
ē... neesmu no personāla, ja pareizi esmu tevi sapratis..
0
vispār funerallady taisnība - snorkei un viņas zombijam nav nekāda depresija - depresijas cilvēki nemaz nav spējīgi parakstīt forumos, viņiem galva tā nestrādā, lai būtu pat kaut kāda vēlēšanās to darīt. tātad vai nu tavs ārsts vai tu nestāsta patiesību. (vai arī tu esi vesela, vismaz no depresijas, par to sci-fi daļu, simptomi gan tev ir, vairāku lietotājvārdu uzturēšana vienā forumā liecina par tādām nosliecēm, mja... (nefolks iejūtas baltā ķitelīti pie skapīša ar daudz vilinošām pudelītēm) pasaki mums kādas zāles tev ārsts lika dzert un mēs pateiksim kas tev ir, sarunāts? %)
0
biju domaajusi, nomaaktiibu izraisa reaala probleema, tas var nonaakt liidz neirozei, provokaacija ar vairaakaam personiibaam ir ok, redzeejaat, kas iznaaca. nju, neirozes ir mums visiem, tas veido personiibu...
chaks palanjuks ir raxtnieks. cik zinu, latviski tulkots tas pats "Ciinjas klubs" un "Neredzamie briesmonji", skjiet, ka taa, iesaku, otro pat vairaak.
0
Ok, skaidrs man nav depresiija, vai veel kas! Un liettas sleegta, shii teema var iet atkal guleet! Besii araa! Es vienreiz skatiijos raidiijumu par cilveekiem kuriem ir depresiija, ja taa nav smagaa formaa, tad cilveeks var buut pilnveertiigs sbiedriibas loceklis, pat smagaa formaa, ja regulaari apaarstee. Piemers, paaris mani rada gabali...
Vienvaardsakot - LIETA SLEEGTA!!!Miers!!!
0
Nefolk, tev baigie mīti par psihi, skatos. Ar depresiju slims cilvēks var gadiem dzīvot un neārstēties, iet uz darbu, izklaidēties, un pat rakstīt forumos. Vienkārši cilvēku vajā nomāktība, vientulības un bezjēdzības sajūta, pesimisms. Depresija jau nav nekāda jauna slimība, tā ir bijusi vienmēr, vienkārši tad to neuzskatīja par slimību. Ja ir smagāka depresijas forma, tad to pamana arī līdzcilvēki- cilvēks vairs neiet uz darbu, tup mājās, jūtas ļoti nomākts. Tad gan manuprāt bez antidepresantiem neiztikt.
0
ko darit ja... zb jau par sito idiotismu malt.
0
lūsi, tie nav mīti, mēs vienkārši par atšķirīgām depresijām domājam

"Depressions do not exist!"
- Devilmitra, Dead Reptile Shrine
0
Heh, izraadaas, viena tante teica, otr filmaa paraadiija, un speciaalistiem vairs nav taisniiba. amba.
0
funerallady- speciāliste?
0
wow....
0
Vel esmu par depresiju lasījusi grāmatas, daudzās apgalvo, ka katrai piektajai sievietei ir depresija, par džekiem nezinu:)! Interesanti, kas notiktu, ja visas viņas nebūtu lietojamas sabiedriskajā dzīve?!?
Un atkal vina ir dzīva'! Mirsti, MIRSTI, mirsti!!! Ak, šī nolādētā tēma! Viņai vajadzēja pārtraukties pie pirmā komenta!
0
neee, vinja veel knapi turas bet, veel dziiva:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
0
:DDDDDD Jā tāda nu viņa ir...un viss Snorkes dēļ! Viss es eju viņu sist, bet papriekšu dzert! Jeee! Beidzot, pēc simts gadiem, jau kāda nedēļa būs pagājusi no pēdējās reizes! Bet pēc tam Snorke atrausies...:DDDD
0
varbūt toch uzraxti savu saapi Siirupam. kaut kaa jau zb shii teema
0
un peec tam pastaasti, ko vinji tev tur buus atbildeejushi
0
šitā tēma beidzās jau labi sen vispār. vajag sekot foruma attīstībai, un tad nebūs jāvaimanā, ka vajag tēmu beigt, tādā veidā to tikai pagarinot.
0
... (:es klusēju!:) ...
0
neklusē, bet skaļi gavilē.... piektdiena klāt !
0
haaaa, haaa par teemu- parunaajam ko snorke/zomba dariis 5dienaa:))))))))
0
pēc viņas pašas teiktā ies dzert.kāds var izvirzīt labākus variantus?
0
rīt jābrauc kartupeļi rakt!!!
0
zipak, cista? man arii:)
0
laimīgie...
0
haaa es esmu 200simtais, zetons man. nafig laimiigie? tas tachu ir besiiigi.
0
Laimīgām jābūt snorkei&zombai,jo viņa nu ir populārākās pat par edenbeast un nefolk!
0
nabags, un tev tagad sirds saap:)
0
aha, pat vien un daudzskaitļos vairs neorientējos, viss dubultojās un izzūd acu priekšā, laikam jāiet ārstēties vai vismaz diagnoze noteikt
0
ja nopietni, kādi tur kartupeļi, šodien noteikti jāiet uz skaņu mežu -> www.skanumezs.lv
0
Fuck all my life! Runaajot par to saakuma teemu, labaakais ir tas , ka tagad man buutu vienalga vai mani sit, bishkjin domaashana ir mainiijusies, atieksme pret saapeem arii, Piemeeram nodirshot mani vairs nevar saapinaat, un tas ir labi, bet man nepatiik, ka mana sirds shita nocietinas, es palieku nejaukaaka arii pret apkaarteejiem, jo es visu laiku esmu aizsardziibas poziicijaa, vienalga, vai cilveeks ir mans pazinja, vai arii ienaidnieks. Piemeeram mans braalis visu laiku sanjem konkreetus nodirsienus, es praktiski vairs nekontakteejos ar aarpasauli, ja nu vieniigi taadaa veidaa nevar dabuut alkoholu, vai cigas. Es salidzinoshi reti eju uz klases riikotiem tusinjiem, arii uz skolaa man shobriid ir visvairaak nobastoto stundu. Maajas es ar nevienu nerunaaju, iznjemot, ja man pajautaa kaut ko konkreetu, sezhu pie kompja, vai klausos muuziku, un gruzos! Tagad biezhi ir taadas mauciigas agresijas leekmes, kuraas ciesh manas mantas, vai es pati. Hmm, es kjipa esmu popolaaraaka par Edenbeast un nefolk, bet ko tas dod? Neko, jo shie forumi ir biezhi ir saistiiti ar nodirshanu uc suudiem. Vienvaard sakot es viss ilgaak sanjemu miiksto paar galvu! Jeee, cik forhi! Bet vienalga man jaasaka paaris vaardi ko vienmeer esmu gribeejusi pateikt, bet nekad man nav pietiekami daudz drosmes, jo kaa nekaa esmu gljeevs radiijms! Vienvaard sakot, es miilu visus matainjus,miilu, jo metaalistu sabiedriibaa ir liela vienotiiba sliidzinot ar citiem, ja gadaas kaada problema, vinji paliidzees viiens otram, nu es personiigi buutu gatava paargriest riikli kaadam pidarasam, kas kautko nodara kaadam manam kolegjim!Man ir vienalga, vai atsvishkji matainji mani nodirsh vai nee, jo vinji nav vainiigi, parasti taa ir manas pashas vaina, es sevi pasniedzu ne taa utt. Iznjemums vareetu buut paarliecinaati krievi, jo peedejaa laikaa esmu kljuvusi izteikta nacionaliste, iipashi pec taa kad es straadaaju piedraastajaa Sauliitee! Tur gadaas ka pirceejs kautko pajautaa un 90% tas ir krievu val., es saku ka nerunaju pa krieviski, bet tad mani nosauc par debiilu:DDDJaam, es atkal vaaros, bet truemetal ir vieniiga vieta, kur es esmu tik sabiedriska, es pati esmu paarsteigta! Un dazkaart tik ljoti gribas izkratiit sirdi..jaam!:)
Labi piedodiet manu slikto uzvediibu, es esmu diivaina, un daru diivainas lietas! Dazkart es daru daudzko, ko velak nozheeloshu! Labi: sory! Baac!!! Bljin, es veel jau nekur nevaru atrast Sunn O))) dziesmas...
0
Ak dies, ko es esmu tur savariijusi!!!
0
īsi sakot:slima suņa murgi. p.s bez krievu valodas nekur tu netiksi,tā diemžēl ir realitāte.
0
Es zinu, es jau leenaa garaa maacos to valodu...:) Sunja murgi...Hiii! Nepatiik man sunji, nu nepatiik!
0
Jaa, kakji ir labaaki, valodu var iemaaciities lasot, jo vairaak taapeec, ka nelaimiigaa kaartaa specifiska literatuura ir pieejama tieshi krieviski, hehe, ciet ieshana? Agresijas leekmes? Kaapeec tu sheit esi sabiedriskaaka? Ar ko tu iisti saejies "reaalajaa pasaulee"? Draugi, domubiedri utt? Tachu ne jau tikai dzershana?
Es neuzskatu sevi par speciaalistu, bet ir gadiijies pie taadiem pamaaciities. Arii triis gadi prakses kaut ko noziimee, es ceru?
0
tu ko, psihiatrs-psihoterapeits-p... kurš no nosauktajiem..., a ?
0
Neviens no nosauktajiem:) Teicu, neesmu dakteris. Katraa zinjaa ar psihiski slimiem noziedzniekiem ir straadaats. skatiit augstaak.
0
jurists
0
Snorke, tiešām, Sīrups tevi gaida. zb jau tava ņaudēšana par slikto dzīvi. rokas un kājas tev ir? smadzenes arī strādā? tad beidz dirst un dzīvo uz priekšu.
0
:DDDDD vai :DDDD es nevaru! Edenbeast viss buus labi!!! Es mazo snorkiiti savaldiishu, vinja vairs neko sliktu nedariis1 Es maaciishos no sencha un ljaushu sirdij palikt cietai! Taa buus labaak gjimenei un citiem, un visaadas sliktas omas suutiishu dirst! Aa, un smadzenes man ne iipashi labi shance, nodzertas!:DDDD
to funerallady: Reaalajaa pasaulee saejos ar klasesbiedriem, bet taa diezgan draudziigi ar kaadiem 4 cilv. Ir divas matainaas draudzenes, ar vinjam gan reti tiekos, bet ir ok. Ja agresijas leekmes ir kaitinosha lieta, jo tad gribas visu saplosiit, bljaustiities, jo iipashi lamaaties. Diemzheel dzershana ir viena no noziimiigakajam lietam, un es vienulaik pat centos atureties izdevaas apmeeram kaadu pusnedeelju!:DDDD Es nezinu kaadelj sheit esmu sabiedriskaka nekaa citur, varbuut taadeelj ka sheit mani nepaziist, nav taa doma:Ko par mani padomaas?" Nevaru par saviem vaardiem dabuut pa muti utt. Jaa, taas buutu atbildes uz taviem jautaajumiem....:)
0
zomba,atgādināšu vēlreiz,ja tu neizlasīji tur augstāk.Atrodi sev beidzot puisi,obligāti nedzērāju un gan jau tad paliks labāk.
0
Puishi kokos neaug,un es personiigi nepaziistu gandriiz nevienu mataino puisi, tie ko zinu jau ir aiznjemti, un es nemaaku tuvoties cilvekiem, ja to gribu! Bet paldies par padomu!...:)
0
Nav par ko! A tu vispār esi mēģinājusi kādam cilvēkam tuvoties?
0
p.s. mans izteikums attiecās arī uz tavu otro identitāti šeit. man liekas, ka tu blefo visu laiku.
0
Kautkad sen meegjinaaju, bet neveiksmiigi, tagad vairs nesanaak.....:)
Blefo?!?Blefo, hmmm, no kurienes tu ko taadu izraavi?!?Vaij, man nav vaardu...shis ir labaakais no paarpratumiem,kas sheit ir gadiijushies! Vislielaakais ir tas ka vis ko saku izklausaas peec njaudeeshanas un zheeloshanaas, bet tas nav taa jauztver!!!...:) Aapaacs!
0
bet tu pamēģini! un tad sāc sūdzēties! tas pats attiecas arī uz snorki
0
Labi, labi!!!....:)))
0
ui ku te karsti ietas.... hmm dzeršana amm pie nekā laba nenovedīs :DD Zomba ja nemaldos Tu biji 89 gada un te pēc tava teiktā 15-16 gadīgai meitenei tik daudz dzert.... nav labi, nav labi... jap amm es a gribu dzert, padzert, iedzert, aizdzert, nodzert, bet tas tā un tikuntā nav labi, nav labi.....
0
dzīvot vispār ir kaitīgi :/
0
fakts...
0
snorke/zomba ! es kādreiz arī biju diezgan debīla,gan jau ar laiku..
0
gan jau, gan.
0
Ak taa, te ir viens kas sevis zheelotaajs, cik burviigi, es parasti taadiem dodu pa galvu, lai apklust, ko dariit ja sit, vajag sist pretii un viss!!!
0
Un vai pūce būtu Zombas/Snorkes trešā personības šķautne?
0
Nee, vai tad vinjas ir divas, sviests!!!
0
nee vinja ir tikai viena, bet uzdodas par divaam,.
0
Skaisti, tads jautrs cilveecinjsh laikam, ne nu jaa, varbuut dazhiem tas liekas normaali, bet man laikam nee!!!
0
Pūce un Snorke(Zomba)- jūs varētu būt labas draudzenes. Tipa Tatu.
0
tatu nesanāks,lācītim vieta arī jāatstāj :D
0
Skaista rozā-melna (lasi pokemonu) draudzība... kas var bū erotiskāks...
0
Jaa patiesi, ka es to neiedomaajos, blinj, man besii taadas zhelabainas kuces, es tikai iedotu vinjai pa galvu un iesviestu diikji ar akmeni ap kaklu, lai vairs nerunaa!!!
0
Ja būtu tāds duets...., es fanotu.
0
Pūce ir bargā.... snorke padotā, auklas galā..
0
prastiji dviženja
0
a vai pātadziņa arī ir??? korsete ir, to jau noskaidrojām.
0
boks, te jau sanak goth porn filma
0
Es juus miilu, mans muuzha ilgums tagad noteikti ir pagarinaats par kaadaam 10 minuuteem, shitaada parnjirgshanaas!!!
0
nē,modernajai paaudzei labāk patīk spīdīgi rokudzelži,tjip. industrial
0
uuu taada pornograafija ka nu!
0
jā jā. un vēl tas viss vācu valodā, lai perversāk skan...
0
kāda pornogrāfija.... pokemonu ikdiena....
0
ja-jaaa, das ist rihtih! ja-jaaa fist mich!
(rakstīts fonētiski)
0
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD...
0
tur vēl bij kautkas tipa "špricen"... kaut kas tāds...DDD
0
pūce, tu zini grupu Gothic Sex?
0
špric micht!!!
0
... un vinja, muusu visu godaajamaa puuce nomira smieklos. diemzheel taa nepieklaajas pokegotiem, taadeelj nevaram piepildiit vinjas tumshaako sapni - lai vinjas laaciitii iemiesojas saatans...
0
Lucifera - ko tu zini, varbūt viņa jau slapja no laimes un apmierinātības...
0
domaa izmanto pati savas pirkstinjbaterijas?:D
0
Duracel.... a oni vsjo idut i idut....
0
Nē paņēma no lācīša,savējas jau bija nosēdušās. :D
0
o jeee... lācītim vairs nestāv...
0
Sanāk, ka Lācēns ir uz baterejām, tāds rievains un trīc, kad piespiež podziņu? hm...
0
un lācītim ir pāris pumpiņu, labākai saakarei...
0
bet spalvains tomeer esot:D viii ko tik cilveeki neizdomaa savaam novirzeem:S
0
visādas ģenētiskas mutācijas mūsdienās satopamas
0
vispār, traki. piebremzējam. hormoni un viss cits, bet joki paliek joki.
0
Izskatās, ka Pūce ir uzmetusi lūpu un novērsusies.... Tā teikt, nokaitējām.. eh..
0
Labāk lai hormoni patrako - nevis cilvēks ieslīgts depresijā.
0
tagad vinja raud... i desire the pokegirls to cry for me:D
0
Shausmas, kas sheit notiek!!! Shitaads sviests!:DDD!!! Tikai kamdeelj manu vaardinju vajadzeeja iesaistiit?..:)
0
Un lācītis aiz laimes sten, jo zin - būs slapja nakts !
0
sonnenmensch - kaads prieks buut riebekljiem vai ne? ;):D
0
nevar jau pastenēt-baterijas nosēdās aiz laimes
0
Lucifera - tu mani saprati :)
0
we are so vile... :)
0
and we love it;)
0
Mēs esam kādi esam... jāparāda tak ir jaunatnei, kāda ir tā sūrā dzīves patiesība.
0
kā tad,kā tad...
0
Tu nesen tiki kronēta par kāda meža virtuālo maija karalieni. Pēc tam tevi iemeta cietumā (kopā ar visu skaistumkonkursu). Tāpēc orku radio velta tev dziesmu : *** 4507. Jesu - 03 - Tired Of Me - Winamp ***
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas