Distant Light... ?
0
Gaidīju, gaidīju paziņojumu, bet tā arī nesagaidīju. Manuprāt, nepelnīti. Es gan apzinos, ka vairākums šeit mītošo ciena lilākoties Gaļu un Bleķi, taču Latvijā to smago grupu nemaz nav tik daudz, lai lepni ietu garām.
OK, īsumā izklāstīšu to, ko zinu. DL ir pabeiguši ierakstu pie sava diska - pirmā power/progressive ieraksta šajā valstī. Studijā "Fēnikss" kopā ar Gintu Lundbergu lentē iedzītas deviņas dziesmas. Iespējamais diska nosaukums - "Prison Of Dreams", pēc viņu, šķiet, pazīstamākās dziesmas nosaukuma. pagaidām gan nav zināms diska iznākšanas laiks, bet! Piecas dziesmas no šī ieraksta šobrīd iespējams savākt no www.distant-light.aeons.lv (Sounds and Lyrics sekcijas). Manuprāt, viņiem padevies samērā sakarīgs saunds (drusku pasauss gan), un arī dziesmas nav gluži zemē metamas (īpaši man tīk Mission: Apocalypse). Tas, protams, ir gaumes jautājums, un gan jau atradīsies tipi, kas pateiks, ka "ja nav Kataklysm/Vader/Dom Mysteriis, tad liels sūc". Bet nu...spriediet paši...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
man arii zeel ka nav pazinjojuma,vai tiesham shie muzijki uzmaniibas nav cieniigi?
skuumiigi...
0
Es noklausījkis.SUPER!Bet kad to albūmu varēs dabūt?
0
Nav jau slikta tā grupa, bet tomēr līdz Hell Patrol nevelk.
0
HELL PATROL pirmkaart nespeeleja taadu muzonu, tapeec gruuti saliidzinaat Beldegir:)
Bet protams, HELL PATROL bija un palix atminnaam, ka viena no labaakajaam metalbrigaadeem un iepseejam ar vienu no talantiigaakajiem ggitaaristiem pasaulee preikssgalaa.

Par Distant Light.

Nu es taa mazliet peec vinnu paklausiissanaas maniiju domas. Ieraxtaa izklausaas tiiri neko un ja veel ir iistais noskannojums tad pie sirds iet tiiri labi. Bet peec vinnu live priekssnesumiem(iipassi vokaala) man nepalika patiikams iespaids. Vienkaarssi liekas, ka kaarteejaa metalbanda, kas man neko neizsaka.

0
var salīdzināt, jo abas minētās apvienības darbojās iekš viena un tā paša Heavy Metal lauciņa, jā mūzika ir atšķirīga, bet profesioanālais izpildījums tāpat Hell Patrol bija labāks.
0
Nu jaa, jaa, labi, labi, protams, ka Hell Patrol bija visslabaakie. Bet nu sorry, vieni tomeer ir kaut kas uz power/progresive, bet otri bija melodic speed/heavy.
0
Nu tur tev taisnība.
0
paga paga, vaitad kaads ir devis sakariigu info, iznjemot vienu teikumu "5 dziesmas ir gatavas"? sorry, bet nevaru neko sakariigu uzraktiit pie news no *tik* liela informaacijas daudzuma :/

visu cienju distant light, esmu sajuusmaa par vinju muuziku
0
to bigUgga

re kur WT visu informaaciju uzraxtiija!:)))vari panjemt ielikt jaunumos.tur daudz nevajag, galvenais lai grupu noverteetu...
0
Jaa, attieciibaa uz DL laikam vokaals ir taa lielaakaa probleema. Bet citaadi ljoti labi.
0
vai tad vokaals ir slikts? man patiik.
0
Ieraxtaa jaa-viass OK, bet vinna atieksme un "ssovs" uz skatuves....:))))
0
Viņu vokālists labāk iederētos kādā hard rock komandā, tādā kā Whitesnake vai Rainbow, piemēram. Viņam jau pašam tāda mūzika arī patīk. Bet tomēr - Ļoti laba grupa, viņiem sanāk.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas