Miikstaas rotallietas
0
miikti
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Kam ve3l patiik miikstaas rotallietas
0
Otto nomierinies, tādus anālus jokus var likt inbox - ā! Pilnīgi pretīgi, viss būs labi, nevajag muļķoties...esi taču saprātīgs cilvēks...:)
0
mmmjaa...teema taada sievieshu, bet briinums nekaadas reakcijas no dailjaa dzimuma paarstaavjiem vai te ir tik suuri cilveeki, kas aadas jakas valkaa un nevis svaarkus....
0
jaa sseit peedeejaa laikaa kautkaadas iipatneejas teemas aizgaaja
0
haaaaaa anaaali, naaviigi anaalistiski:DDDD
0
Miikstaas rotaljlietas ir superiigas, miilu vinjas, naktii gulju ar zilu laaci, vai mamutu bez aciim, zilaa laaceniite ir mana labaakaa draudzene, bet likt shaadu teemu truemetal.lv., nu nezinu cik sakariigi tas ir, kaarteejais sviests!!!
0
hm... kaut kāda tu Pūce jocīga esi. Es gan nakti guļu ar meitenīti, pietam, dzīvu.

p.s. meitenīte ir pieaugusi :)
0
LOL
0
Vē, ja blakusgulētājs ir miesās apvēlies un mīksts, turklāt vēl pūkains- phe, nekāds tur rīta seksiņš tad vis nesanāktu.
0
Tas man asociējas ar šādu izteicienu:
man patīk lācīši, beigti, bilžu grāmatās.....
(zoo - nekro - kautkāda fīlija)
0
pedonekrozoofīlia- mīlestība uz beigtiem zvēru mazuļiem
0
eh... nabaga lācītis... kā viņu pielikām pie vietas :)
0
uzmanies ka neatriebjas :)
0
beidzot jasanemas un kaut kas jpamica mikstuminaa shite, vispar nav laika neko klausities. Tatad liela dala death nak no zvied., asv., vac., belg., ceh., un tamlidziigi, bet pastav ari tada valst ka Francija. Un franchu maizi est vislabak butu ar komandas Yyrkoon - albumu "Occult Medicine". Un ta var ari aizrities, nav nekas jauns, bet ja jau te dazi pamanas iebazs vecakus cd, jas kas man patik pa sho lapu , tad tas ir ka taja liek to kas pasham patik, respektivi , atradu iepatikas, uzrakstiju recenziju nevis izlasiju zhurnala pirmaja lapa.

Labi pie lietas , spele jau vini mineto death, gan melodiksa gan parastaka ta izpratne. Grupa ir mainijusi stilu pec pirma albuma, ka velak dzirdesiet uz labu, pati muzika ir lidziga hypocrisy apoKapaaalitiskajam zagim + Tads vecais arch enemy, daudz mazak melodiks ar tadu polu death piegarhsu, primitvi ka vader's, briezhiem pa virsu tiek iepeletas tadas forshas shkiibie solini, nu isteniiba vini pa isu lai butu solini, tadas forshas augshinas, rada tadu aukstu atmosferu ka obituary, ja runajot par sho temu, solo dalas tieham izklausaas vairak ka piestavetu kdam floridas parstavim (runaju tieshi par dziesmu Revenant Horde), isteniiba musdienas gruit atras kaut ko melodisku kas nebutu galiga kaka, un vismaz shaja garadarba ir vairak laba neka slikta. Ari tam visam klat nak daudz dazadi tehniskie navaroti, ko varbut uz sekundes pusi var dzirdet, ka gitaras eleganit no vineas rifa uz otru pariet ar dazadiem *trepveida gajeiniem un smukiem (*nu man biki atsit nile tada zina, bet te nav tik loti daudz to tehnisko brinumu) splagiem pikstiniem. Piemeram klausoties dziesmu Reversed world, var dzirdet tadu progresivu piesitienu (nu padoma, dazas vietas tads tirais vokals ), bet shi dziesma ieper smagi, sajuta ka tu itak zini kas buus talaak, bet vin etvi vinealga parsteigs, ta teikt vini man salikt komatus pareizajas vietas. Patik ari cukoshanas ar ritmu, brizhiem ita klauniski 4reiz 4 tad negaiditi nomainas, dazreiz pat takts puse, intersanti, jamin, ka bungiera darbs shiet ari ir vera nemams, un ja pat shis cd nav nekas orginals, tad nedos aizmigt ar savu intensivitaati un plustosho energiju, un ta te ir DA FIGA. Daziem prieciiga vest, shiet nav lenas dziesmas, man personig tas neko nemaina, isteniiba labas parmainas, katra otra grupa doma ka ir reali labi ielikt dziesmai pa vidu leno dalu, vai dziesmas sakum, nu nav miliishi, piebesi. Ritms un precizitate apbrinojama, pat ieksh mp3 es visu dzirdu labi uz skaidri, ja gofigi shi man patik labak par behemot demigod, jo tas bija pedejais melodiskis desinieks ko es dzirdeju. Man patik ka shi grupa piedod savu piesitienu. Piemineshu , pat ja jus metat ar sakaltusham pelu kakiņam virsu uz manas fortografijas un sacenshaties kursh trapiis merķi (pag augury bet vai tad tu nebiji gala shinderis/pavars ?), ja biju biju , kush , jums noteikti ir japaklausaas visamz dziesmas doctor x un erase the past kuras norauj galvu no pleciem un no pimpja pa taisno.

verteju uz 7.9 vai kas taads no 10

verbala caureja by augury
0
ja gofigi = ja jogidi,

drukas kluda, vainigs ( un gan jau ka ir vel 100 :P
0
Ja ja jau saku, te viena komanda kas man liekas nav plashi atpaziistama, bet liekas sasoditi laba.

Grupa SEVERED SAVIOR, nav nemazakas jausmas kas vini, cik tiem albumi, no kurienes ( nu labi ko es te dirshu, jenki fukinie, to jau pec sejam pirkstiem redz ). Vieniigais kas mani intereseee, un es to saku cik vien brutali var, ir "Brutality Is Law" ieraksts. Lieliski apvieno kachiigu tuciigu grinda ka Leng Tch'e (turpmak teksta devets par suudu ) un moderno brutal death, kursh liekas tik loti attiriits un perfkets ka , KURSH pie velna izdomaja ka tas ir brutal, rifii mainas tados tempos tik precizi, sistematiski un mehaniski paregojami, ka man liekas te ir smaga deva technical, nu javelk jau biki uz grind. Kas man patik tad tas ir kavar panmet topashu rifu izmainiit biki ritmiku, un dabut jaunu, tadejadi vieglak atcereties un parada ka var uztaisiit labu dziesmu vairiejot ideju vias tas uzikalajas izpausmes, tomer lai cik tas nebutu tehniski un speciigi, biki tomer miegu uzden, Nu nevar jau buut visas dziesmas ka Bleesedby the beast, kas ideali pastast shi albuma mentalitaati, man personigi shi liekas ka kaut kads uz belgu cehu pusi, energiski melodisks, respektivi modernais death. lieliski prot sakapinat frazi palaizhot ar vien augstak, slimak, slimak, tai pasha laika neizejot no "mes brutalie gurķi" lomas, vienoziimigi, te ir tik daudz kas, kad rodas jautajums vai tas vis ir tas pats vai kas cits, jo liekas ka vini tik pa to apakshu malas, shi noteikti nav fona muzika. Tadas dziesmas ka Brutality is law ( ja ta ari saucas albums ;) ir vairak izmantotas pirkstu speles, kas koap ar sudu un energiskajiem zagishiem ( nu ja biki jau tadi buldozeriski ir) kopa veido daudz krasainaku dzivi un ne maz ne tik brutalu. Bet es nezinu cik vini vares turpinat tada stila, ja naks miegs, tad vinsh naks :((

VEl albuma ir vine mieriiga, liriska solo dziesma kas labi kontraste ar visu albumu, bet kapec tik isa, eu nu onkas, ja jau juus shitadas meldinas varat paraut, kapec pa to apakshu jamalas, dazreiz pieradas ka to much brutality is nevis law bet rule nr 1 for going sleep, vo ta

vispariba, nav nekdads baigais shedevers, bet ja vieta ir labs papildinajusm kolekcijai, necrophagista tumīgāka izpausme un mana miega pazīme, luk kas tas ira.

verteeju ar 8,2 vai uz to pusi

verbala ateja rakstiita by augury
0
nevis airiejot ideju vias tas uzikalajas izpausmes
bet

variejot ideju visas tas muzikaalajas izpausmes

es jau neko , ta klaviatura, sitiet vinu
0
vel pirms eju atpakal uz mezhu haudot pilnmenesii, nebija te maniits ka kads izteiktos par pedejo hypocrisy, nu es varu paris vardos pateikt, es diemzhel esmu drusku vilies, neav nekas ajuns, ja ir sanaci dzirdet pedejos pain un bloodbath, tad dazas idejas pat izlkausas identikas, patikami ka paradijushas sarezgiitakas dziesmu sturktuuras un vietam zdiesma forshi iebrauc cita tonkarta, kas notiek dziezgan biezhi, ta vinsh te pastaigajas ta pa liriskam bladaeem ka Roswell 47 un tad pa satampigam shiferu plaksnem ka illing art , ari bassa partijas sakushas uznemt lielaku lomu, un vairak doma par sevi ta teik radot papildus dimensiju ta vias perhņjai, mans ir dzirdejis pirmo pusi albumam, un mans saka ka tur nav neka jauan, ir intersantas lieas bet, diemzhel jaataziist ka nepaker galiigi, es aju varetu tagad tumshu aci mest uz nuclear blast, bet vieim maksliniekiem kadrezi ir tads ideju apsiikums, teikshu ka man ari neparak patika, ka viena dziesma visu laiku cauri gaja loti skallh sintizaators, ta laikambija Warpath, tas jau sak atgadinat gravewrom, ari solo dalas nav tik jaukas ka bija vecajos albumos, pazudis ir tas druumums kaut ari vinsh kliedz only death, nav slikti, isteniiba jabriinas, ka pie tas birkas kadu shi grupa sev ir izveidojusi vini vel var izdomat ko jaunu neajucot savu stilu. (isteniiba ja idejas ira tad visu var, erased to pieradija )

veretjums vairak pozitivi atieksme neitrala (dirsa lienoshi po..jistiksa).

0
neuraxis -
trilateral progression (2005)

www.neuraxis.org/

albuma dziesmu saraksts

1. Introspect 00:38
2. Clarity 03:30
3. Thought Adjuster 05:15
4. Shatter The Wisdom 04:27
5. Monitoring The Mind 03:43
6. A Currative Struggle 03:42
7. Chamber Of Guardians 04:25
8. Caricature 01:39
9. Axioms 01:52
10. The Apex 06:00

VĒSTURE UN PAR GRUPU, TĀS STILU.

No shīs montreālas ( kanādā ) grupas 3 iepriekšejiem albumiem esmu dzirdējis tikai pedejos divus, tas ir A Passage into Forlorn ( 2001 ), Truth Beyond... (2002), vairāk gan pieminams A Passage into Forlorn jo tas izceļas ar īpašu orģinalitāti, spīdošu tehniku, kas nav vienkaši ka kartējai tec dec grupai aprobežojoties ar pirkstu kustināšanas rifiem vai vinekārši aukstu, nedzīvu dziesmu taisnā linijā kā necrophagist (tas jau nav slikti ), daudzi define viņu mūziku ka tec dec ar tadu "at the gates" esamiibas izjutu + veigli sabiedribai sagremojams grind ( kas smagi būtu saucams pa progresīvo, nevis ipeashi saraustītu ritmu dēļ vai instrumentu skriešanās dēļ bet gan tas kā melodija ir atrisinātas, viņi veido savu valodu, te nav ne konkrēti zviedru riffi, ne konkreti melodiski ka cehu wayd, ne poļu, ne ir kaut kas savs, visi tehniskie paņemieni ir sajakuti ļoti interesanti, briežiem varētu teikt kad ir jūtama neliela metalcore ietekme, bet tas tikai uz labu. Diemžēl pēc krasām sastāva maiņām, jaunais albums, tas vairs nav tsa pats, bet ko darīt.

PAR JAUNO ALBŪMU UN DZIESMĀM ISUMĀ

pirmais intro uzreiz piežam skip next,
dziesma Clarity, ta pat ka viss albūms pec tam kad biju pargājis pāri, isti neizpratu, tikai aizgāja ar kādu 3 reizi, tas jau mani ieintereiģeja, sakums dziegan uzdzen izjutas no Forlorn, specīgi zāģu riffi, tad samazina tempu un tad atkal palielina, tad pauziite ar kaut kadu datoriizetu noisu un sakas iepriekshejasi rifs ar diezgan "dies irae" tipa riifiem aiziet atkal vecais zāģitis, jaatdziist ka suffacation cienītaji novertēs, tikai shistas nav brutāl, brīžiem biki pavelk uz aborted, tikai skaidrāk, ir ari kaut kas C CARNAGE stilā, vsipār jasaka specīga dziesma, vairak vai mazāk.

Thought Adjuster
iesakās ar interesantu ļoti īsu clean ievadiņu, uzreiz teikšu par vokāla tipu šajā dziesmā, neskaitot klasisko death vokalu kas izpildīt labi brižiem dzirdams albs burbulītis un ari kas spalgāks, tadi ka screemo ( protams muusu godzilas peinam tie ir labaaki ;) ha ha ha ha ah.
Dziesma vel uztur interesi par albūmu bridī kad liekas jūs to jau zaudējiet, jo atksan pirmais solo ,un ievadmotīvs pirms tā, kas tiešām ir unikāls (solo pirmais, tads iis, bet ļoti interesants ), dažreiz pietiek ar mazu odziņu lai viss garšotu. Kopumā dziesma nav slikta. Varbūt biki garlaicīga, jo es biju gaidījīs ko perfekcionu, bet ari tas kas i ir labi.

Shatter The Wisdom

Jau paliek specīgāka ( tur nav tik daudz lenās veitas ka iepriekšēja, kas to lietu padara vienmuļu, tas ir gadijumā ja albusm nav labi sabalancēts ). Jasaka ka tiešām nav īpāi interesanti. Dziesma brižiem skan kaut kas uz carcass veco dailradi ( melodisko ), kopumā tiešām jasaka ka trūks dziesmas mugurklaua, nav tas kopdomas. Nu nevar cirst malku ar pliku cirvja kātu.

Monitoring The Mind

Iesākas cerīgi, un tiešām cerības pēc pirmās minūtes ataisnojas, atverot davaniņu gan tur ir iekšā mazāka kastīte, un jūs atkal sākat raisīt to vaļa sākas ļoti jauki zāģu rifii ala decapitated, vot tada tipa materiālu vajadzēja vairāk, pec tam arī melodija paliek vairāk raw un kreftig, es uzskatu ka biki pa dudz melodisks, bet tajās vietas kur pēc bučas uz vaiga tev iesit pa kauli, tās ir labas.

A Curative Struggle iesakas tīri interesatni, atrāk par parējām, biki atgadina pedejo hypocrisy, tad kada liriskāka clean pareja, neteikšu ka pēc tam sekojošais mani parsteidz bet, šiem puišiem patīk tev iedot spoguli kurā tusakties kame saproti ka tur otr pusē ir džeks kurš gorās tev līdzi un tu domā waht a fuuk. Dziesmas ka ari shii vsias ei diezgan īsas, pie tada tipa viduvēja materēala man arī vairāk neprasas. pec 3 minutes sakas kaut kas loti tipisks neuraxis, ritms melodisks death zagejot un pāri tam nak tadi ka mazi lead gitaras ( mazi solo ) iestarpinajumi, kas akcente vsiu to padariišanu.

Chamber Of Gaurdians dziesma piedod shim albuumam otro elpu, jo sāk jau likties vis pārveršas pārāk leilā tumē, nu un tas nekas ka dziesma sākas ar ( atkal ) ar clean ievadu, kas ir tieshi vietā. Pa vidu kaut kas uz dissection un gruti pat aprakstīt, ne nav jau tik kruta bet vienkarshi baigais miklsis.

UN TA UZ BEIGAAM

kopuma jakalusās pashiem jo man zaibala rakstīt, albūmā ir pietiekoši daudz intersanta lai to dzirdētu, pat pietiekami daudz laba lai iemestu doomsday machine poda, un vispar shitada tipa pidarus, tachu prieksh manis pa saldu, un vairs tas nav tik interesanti, diemžēl, tad jau labāk paņemt " A Passage into Forlorn " un klausiities uz rinķi, acīm redzot es no šīs grupās prasīju pa daudz.

Vērtējums 7/8 no 10...
0
nāk tadi ka mazi lead gitaras ( mazi solo ) iestarpinajumi, kas akcente vsiu to padariišanu.

Chamber Of Gaurdians dziesma piedod shim albuumam otro elpu, jo sāk jau likties vis pārveršas pārāk leilā tumē, nu un tas nekas ka dziesma sākas ar ( atkal ) ar clean ievadu, kas ir tieshi vietā. Pa vidu kaut kas uz dissection un gruti pat aprakstīt, ne nav jau tik kruta bet vienkarshi baigais miklsis.

UN TA UZ BEIGAAM

kopuma jakalusās pashiem jo man zaibala rakstīt, albūmā ir pietiekoši daudz intersanta lai to dzirdētu, pat pietiekami daudz laba lai iemestu doomsday machine poda, un vispar shitada tipa pidarus, tachu prieksh manis pa saldu, un vairs tas nav tik interesanti, diemžēl, tad jau labāk paņemt " A Passage into Forlorn " un klausiities uz rinķi, acīm redzot es no šīs grupās prasīju pa daudz.

Vērtējums 7/8 no 10
0
bet tajās vietas kur pēc bučas uz vaiga tev iesit pa kauli, tās ir labas.

nevis kauli bet kuli

velreiz buchas visiem un atvainojos par dr. kļūdam
0
A kāpēc negribēji šito nosūtīt ievietošanai recenziju sadaļā? Diez vai kādam nāktu prātā meklēt recenzijas foruma sadaļā par mīkstajām rotaļlietām :/ Tā jau tīti incanti palasīties, pēdējais gan baigi garumā izstiepts.
0
ja gŗibās zināt manas domas par mīkstājām rotaļļietām- man tās ŗiebjas.
0
a man tas viss ir pie d...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas