vispretiigakais alkah. dzerien
+1
nu visi te raksta ka , kas tik labak, shitaa grupa, shitas koncis, a kas ir vis sliktaak ( ja es esmu sacis vadiit, protams ), nu vispretiigakie gradiigie dzerieni, nu ir tadi, ieklaujam tos sava goda kodeksa, un nedzeram, un kluustam vienaadi, un davai lai citi nodirsh muus par to ka esam vienadi lohi, davai
1 vieta ( pagaidam ) ... ta pati firma kas taisa miller alu taisa ari kaut kadu aromatizeto "Kaktusa laima" alu (zala krasaa pie tam pa 69 sant.), tas ir vienkarshi pizdec, nu tadu sudu es dziive nebiju dzzeris
ja nu otra vieta stabili eiro un carlsberg ali
3 nu nezinnu, ar eksotiku neaizraujos un turos pie parbaudiitam vertiibam, bet visi tie joba.ie "mix" tipa ali vienkarshi suukaa pi.pi
nu un ka ar jums
1 vieta ( pagaidam ) ... ta pati firma kas taisa miller alu taisa ari kaut kadu aromatizeto "Kaktusa laima" alu (zala krasaa pie tam pa 69 sant.), tas ir vienkarshi pizdec, nu tadu sudu es dziive nebiju dzzeris
ja nu otra vieta stabili eiro un carlsberg ali
3 nu nezinnu, ar eksotiku neaizraujos un turos pie parbaudiitam vertiibam, bet visi tie joba.ie "mix" tipa ali vienkarshi suukaa pi.pi
nu un ka ar jums
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
aizpeld ar jahut saulrieta ( domadams vai tad TM jubilejai netiks ariikots kads kopistiska masveida loposhanas, vai atkal izmekleetias face control )
0
Viennozīmīgi alus... neesmu tās samazgas dzēris jau kādus gadus 10-12....
0
nu ja, tev jau tikai ābolu sulu padod... :)
0
kefiirs.
-1
Kapteinis Morgans
0
jaebkaada veida uzleejumi, tipa aarstnieciskie...
0
aldara alus
0
sļivovica
praktiski jebkura ļerga ir labāka
praktiski jebkura ļerga ir labāka
0
nekad neesu varejis viinu dabuut sev ieksaa,lai cik vinjs tur kruc skaitiitos .
augur.a Carlsbertg ir viens no labaakajiem nelatvieshu aliem kaadu esu lietojis.taaka nesaki taa par 'Kaarliiti'
augur.a Carlsbertg ir viens no labaakajiem nelatvieshu aliem kaadu esu lietojis.taaka nesaki taa par 'Kaarliiti'
-1
Jebkurš alkoholisks dzēriens!!!
0
Vienreiz iedzēru to alus un tekilas miksli.... uhhh, tas gan man lika "pārdomāt dzīvi" :) Tik pretīgs.
Vispār riebīgi ir visi tie ali ar apelsīniem un citiem piejaukumiem. Vienīgi medus alus man patīk.
Vispār riebīgi ir visi tie ali ar apelsīniem un citiem piejaukumiem. Vienīgi medus alus man patīk.
0
tas medus no lidinja man a pie sirc iet
0
Silts (karsts) piens, pa taisno no gos pupa.... veeeee.....
0
Pievienojos WrongTale par sļivovicu.
0
Ļoti komplicēts jautājums, starp citu.
Ja runa par aliem - neciešu carlsberg'u, bet aldari dažkārt nākas dzert finansiālu apsvērumu dēļ...
Bet visā visumā:
1)Sidrs - bēēē, klepus zāles, piedevām homoseksuālas
2)Absints - drausmīgi negaršīgs, dzeru tikai ārkārtas gadījumos (fiksi vajag piedzerties vai arī kāds man viņu mēģina iebarot pa brīvu)
3)Zemas kvalitātes krutka - dzeru tikai ļoti smagas intoksikācijas gadījumos
Ja runa par aliem - neciešu carlsberg'u, bet aldari dažkārt nākas dzert finansiālu apsvērumu dēļ...
Bet visā visumā:
1)Sidrs - bēēē, klepus zāles, piedevām homoseksuālas
2)Absints - drausmīgi negaršīgs, dzeru tikai ārkārtas gadījumos (fiksi vajag piedzerties vai arī kāds man viņu mēģina iebarot pa brīvu)
3)Zemas kvalitātes krutka - dzeru tikai ļoti smagas intoksikācijas gadījumos
0
nu man visaa visumaa taapat kaa sfinXters"am
-1
kviešu alus un margarita... :S
0
patalogjisks riebums pret "Merkurs"(nu kaadreiz bija populaars-daudz tika izdzerts), sitat nost nevaru vinju tagad iedzert! + shampis kopaa ar moku=veemiens
0
brendijs un viss viņam līdzīgais
0
zinu, ka nav īsti iz foruma tēmas, bet- apelsīnu sula... jaunības dienās tika pārdabiskos apmēros lietota skrūve un tagad iedzerot apelsīnu sulu tā momentāli atsit šņabi...
lai dzīvo ābolu sula!!!
lai dzīvo ābolu sula!!!
0
man ir tieši tāda pati problēma ar parasto fantu..
0
vislabaakais ir vispaar neuzdzert bet vienkarshi uzkost citronu uz shnabi
0
Arī var. Ar guŗķīti arī nav nemaz tik slikti. Kaut gan ir gadījies šņabim uzkost arī rupjmaizi.
0
aldari ja nu vieniigi pilzeniiti(ka jau tika mineets arkatas apstakljos) parejie meesli! moka pats par sevi
0
aldari ja nu vieniigi pilzeniiti(ka jau tika mineets arkatas apstakljos) parejie meesli! moka pats par sevi meesls!
0
Grūti zaimot alkoholu :)
Ja nu vienīgi: reiz atjaucām šnabi ar baržomi... veeehhh :E
Ja nu vienīgi: reiz atjaucām šnabi ar baržomi... veeehhh :E
0
Beidz, sļivovicai nav ne vainas. Vismaz, kad biju Čehijā, gāja uz urrā. Mans preteklību tops varētu būt tāds:
No aliem - kviešu alus ne pārāk; no tipa "parastajiem" aliem, ja nerunā par kokteiļiem un neskaitāmu daudzumu aizrobežu darījumu, tad no vietējiem Kimmel visriebīgākais, bet Aldaris strauji mē''gina to izkonkurēt.
No stiprajiem absints un ouzo, kā arī turku parauga raki, kas gan tas pats kas ouzo vien ir. Sakē, cik no vienas reizes atceros, ar diez kas nav.
No aliem - kviešu alus ne pārāk; no tipa "parastajiem" aliem, ja nerunā par kokteiļiem un neskaitāmu daudzumu aizrobežu darījumu, tad no vietējiem Kimmel visriebīgākais, bet Aldaris strauji mē''gina to izkonkurēt.
No stiprajiem absints un ouzo, kā arī turku parauga raki, kas gan tas pats kas ouzo vien ir. Sakē, cik no vienas reizes atceros, ar diez kas nav.
0
Intars:
:D Man barčikā kā reiz stāv trīs pudeles:
* kaukāds vinārs sievai (es vīnus ne & ne)
* sļivovica, kuru nopirku Čehijā... man likās, ka esmu kaucik rūdīts, bet šis dzēriens vienkārši rauj uz augšu. pēc otrās glāzītes galva plīst pušu.
* ouzu (uzu), kuru taupu īpašam gadījumam. Tik ļoti man tā garšo :)
Absintu esu dzēris vienreiz... njā, specifiska lieta :)
:D Man barčikā kā reiz stāv trīs pudeles:
* kaukāds vinārs sievai (es vīnus ne & ne)
* sļivovica, kuru nopirku Čehijā... man likās, ka esmu kaucik rūdīts, bet šis dzēriens vienkārši rauj uz augšu. pēc otrās glāzītes galva plīst pušu.
* ouzu (uzu), kuru taupu īpašam gadījumam. Tik ļoti man tā garšo :)
Absintu esu dzēris vienreiz... njā, specifiska lieta :)
0
Nezin, man pret anīsu kā tādu nav nekas pretī, bet anīsa šņabis/kandža man galīgi negrib līst iekšās. Bet sļivovicas jau arī mēdz būt dažādas, un pagaidām man sanācis saskarties ar normālām.
0
Es personiigi nevaru daabuut ieksha shampanieti...bet visu paareejo, luudzu!!! Cik uziet...Nu labi ja to shampi piedaavaa, dzeru tik un taa...veeel pliku snjabi gruti dbuut ieksha, bet, ja ir nepiecieshamiiba....agrak man shausmiigi riebaas jebkaads alus, bet tagad, saakot no augusta, vislabakais ko var dzert....Laky dog sidri ir vienkaarshi briesmiigi, iipashi ja izdzes litru uzreiz:))) Man jau jebkursh alkohols labs...:(((((
0
Jebkurš alkohols ir labs tikai alkoholiķiem. Ouzo nav jādzer tīrā, tad būs pat ļoti garšīgs. Vispretīgākā neapšaubāmi ir kandža un tagad jau arī jebkurš degvīns.
0
Pretīgi maigie ali -Krušons un Ice beer,un visādi atšķaidīti mīzeļi...
Konjaki,viskiju un brendiji-veee!!!
Konjaki,viskiju un brendiji-veee!!!
0
fuj tu alkohola lietotaju ja konjaku un viskiju noniecini gadijuma peec nesi goots kursh uztura lieto itkai viinu???
0
tas bija saatabs
0
Pievienojos topam:
1.Jebkuri alus kokchiki (tb.-ar zemenju, avenju, citrona_surogaatu pieshprici-watewa)8[
2. Likjierveidigie, martiniveidiigie bruuvejumi;
3. degviini vispaar (nu, BĖT...ir apstaaklji, kad vajag).
1.Jebkuri alus kokchiki (tb.-ar zemenju, avenju, citrona_surogaatu pieshprici-watewa)8[
2. Likjierveidigie, martiniveidiigie bruuvejumi;
3. degviini vispaar (nu, BĖT...ir apstaaklji, kad vajag).
0
mosh pa shito vaidzetu veikt aptauju!
0
Es takā maz dzēris esmu man tāds šaurs loks...
No aliem Eiro tas stiprais mīzalis kautkāds....
Vispār jebkuršs šnabis uzreiz rauj aukša...
Kā arī vispār stiprāki par 30% grādiem uzreiz vēmeklis..
No aliem Eiro tas stiprais mīzalis kautkāds....
Vispār jebkuršs šnabis uzreiz rauj aukša...
Kā arī vispār stiprāki par 30% grādiem uzreiz vēmeklis..
0
laikam daudzi mani nosauks par mīksto, bet eiro bundžā varen labi iet iekšā... sveicieni otram labvēlim Andrīs k-gam !!
0
3 Jāņu alus
90% aliņu, ko var iegādāties Vācijas veikalos
Meža zemenīte (RIP)
Aldaris (exept Kviešu alus izlejais).
Un tādas dziras kā 3 Graudu šnabis...
90% aliņu, ko var iegādāties Vācijas veikalos
Meža zemenīte (RIP)
Aldaris (exept Kviešu alus izlejais).
Un tādas dziras kā 3 Graudu šnabis...
0
euro bundža ir vienkārši iedāla. Ja kāds nīkulis nevar turēt skārda garšu mutē, tad tu, Malēj, nedz es, neesam vainīgi. Plastmasa te ņepričom.
Jāņos man šitais patikās vienkārši ellišķīgi. Stāv euro bundžas speciāli man nopirktas. Un stāv visi tērvetnieki, ļā ļā un pārējie. Visiem vai nu savs alus, vai nu šņabis, vai kas tur pa kakām. Euro alu, kurš lūk nevienam negaršo, visi maukas izdzēra pirmie. Un tik cilā vienu pēc otras, sūdzēdamies par to, kādas čuras lūk euro esot. It kā pieauguši cilvēki... No tā brīža man euro "nīdēji" tīri labi patīk kā suga. Ja vēl būtu kamera pa rokai bijusi, tādu reklāmu euro ražotājiem varētu par miljoniem pārdot.
Jāņos man šitais patikās vienkārši ellišķīgi. Stāv euro bundžas speciāli man nopirktas. Un stāv visi tērvetnieki, ļā ļā un pārējie. Visiem vai nu savs alus, vai nu šņabis, vai kas tur pa kakām. Euro alu, kurš lūk nevienam negaršo, visi maukas izdzēra pirmie. Un tik cilā vienu pēc otras, sūdzēdamies par to, kādas čuras lūk euro esot. It kā pieauguši cilvēki... No tā brīža man euro "nīdēji" tīri labi patīk kā suga. Ja vēl būtu kamera pa rokai bijusi, tādu reklāmu euro ražotājiem varētu par miljoniem pārdot.
0
mmhm... es neesmu vainīgs!! tāds kā slogs nokrita no sirds; tā ir ka pats sevi dzen kompleksos...
šodien palielinam dozu !!
šodien palielinam dozu !!
0
alus...
0
man garšo edelmeister alus. to iedzēris es jūtos atjaunots un laimes pārpilns. bet, ja runajam par aliem, tad man riebjas lāčplēša tumšais. garšo pēc slimnīcas... (vomit)
0
Pēc visas pusaudža gadu pļēgurošanas, un bārmeņu kursu pabeigšanas, ar alkoholu esmu nonacis tiktāl, ka pēdējos gadus 5 varu ar to, dažādu tinkrūru veidā, tikai ierīvēties... Vobščem, arī citiem dzert neiesaku; pjanstvu, kā saka, - boj!!
0
No aliem ALDARIS viss labākais!!!!!
0
Pjanstvu - boj! I gerl!
0
Faun, tu maziņš esi vai, ka nezini - visgardākais dzēriens ir ar nosaukumu "Na haļavu" :)
0
haa haa... apelsiinu sula...!!!tas tik ir ko veerts atsit snjaabi...cik tad tu esi izdzeeris kasti vienaa vilcienaa??
0
tas bija ilgstošs brauciens ar vairākiem grūti caurejamiem vagoniem...
0
tu kur brauci uz maskavu?
0
Tavi jautājumi ir ar sarežģītām un mistikā tītām atbildēm...
0
Visriebīgākais alus padzēriens, ko man nāciesz garšot, bija alus "Rūdis", silts, pat varētu teikst—karsts... Brr, neko tamlīdzigu vairs negribu piedzīvot!
0
multivitamiinu sula man galiigi neiet iekshaa...
0
Karsts šnapsters ar ir vērtīga manta :D Atceros, pērn Trincstokā džeki cienāja visus garāmgājējus ar šnabīti, kas visu dienu saulē bija noturēts. Ilgāk par 5-15 sekundēm iekšā tas noturējās tikai retajam :D
0
kagors. smaka vien liek saviebties un atlekt malaa..
0
Ciest nevaru siltus alus un snjabjus.. Veel man ne paaraak garsho visi tie plastmasas pudelju "gaazeeji".. Nu ikdienaa jau itkaa nevaru ieraut dzeerinu kas stipraaks par 25% (beerniibas trauma), bet ja esmu iesildiijies ar paaris (varbuut vairaakiem paariem) alinjiem tad jau skjidru saatanu vareeu iedzert.. jautajums ir tikai cik ilgi tas turas manaas iekshaas..
0
alus itkaa iipassi neiet pie sirds bet dzert var...sidrs riebjas.....hmm..kas veel...likkieri ar nevaru iedzert...
0
wisi alk dzeerieni ir pretiigi.tie pretiigi garsho un no win,iem iestaajas pretiiga sajuuta ar pretiigu uztweres sashaurinaashanos.naakamaa diena ir weel pretiigaaka. tas ir l,oti pretiigi
0
Es runāju par pilnīgu maucību no eiro nedzērāju puses nevis kautkādu na-haļavu. Kāds tev Jāņos na-haļavu, kad viss pār-pārēm.
0
kefirs rulle
alus rulle- ja nerazho aldaris vai ceesu
viskijs- ka tas varnegarshot?
brendijs ir laba susla
piparmetru likjieris-zaljaa naave :) njam njam
shnabis, nelabpraat, bet ja grib piedzerties var dzert!
viini ir negarshiigi, iznjemot maaajas viinus un reti kuri, piemerams manas mammas abolu viins garsho peec viskija un dod galvaa ne sliktaak :)
alus rulle- ja nerazho aldaris vai ceesu
viskijs- ka tas varnegarshot?
brendijs ir laba susla
piparmetru likjieris-zaljaa naave :) njam njam
shnabis, nelabpraat, bet ja grib piedzerties var dzert!
viini ir negarshiigi, iznjemot maaajas viinus un reti kuri, piemerams manas mammas abolu viins garsho peec viskija un dod galvaa ne sliktaak :)
0
no alkoholiskajiem dzērieniem man neiet pie dūšas tumšie ali, vīni, liķieri, zemas kvalitātes (principā lētie) degvīni, brendiji, viskiji u.c. bet, protams, ja vajag, var dzert arī visu šo drazu nemaz nesaraucot degunu :)
Nu a labprāt smeķē labas kvalitātes viskijs, brandavīns (šņabs), aliņš (Tērvetnieks !!mmmmm).
Nu a labprāt smeķē labas kvalitātes viskijs, brandavīns (šņabs), aliņš (Tērvetnieks !!mmmmm).
0
Skatos, maz te vīna cienītāju. Man jau labu sauso sarkanvīnu tīk šad un tad ieskalināt. Pēdējā laikā iet pie dūšas austrāliešu Shiraz. Nu jā, ja grib apkosties, tad tas nav visai piemērots.
0
ja viinu paarshauj paar striiiipu es nezinu..man parasti ir TAADAS pagjiras ka es vinu vispaar nelietoju, nu tad ir taa ka nu pilniigi gribaas ielaist sev lodi galvaa.
0
mmm sarkanvīns tā tik ir manta :]
0
a nu poļu aveņu un zemeņu alus kombinacija tiri interesanta, man patiik, tada viegla atsvaidzinosha limpeniite; runajot par viniem a nu kadel tadletu vinu skaitas dzert tizli, pie eshanas var, un es diemzhel neredzu starpibu starp tiem dargajiem un letajiem ( un pie velna ja mees shitada gara turpinasim tad no tam 1000 hromosomam kuras neatjaunojas mums atliks tikai mute un dibens, nu bet kas tad man tagad uz spermas banku jaiet vai, rekada filozofija, un galvena doma: nedomaat par to
0
Fauns, nu zini man liekas ara nelies jau ta pat, bet, fakts paleik fakts ka shis alus garsho pec slikta alus ( nu a ta nav pateiksi )
0
Nu zin, ir jau arī labi un nedārgi vīni, kā arī dārgi un negaršīgi, tomēr vairumā gadījumu vīns, kas maksā kādus 3-7 latus ir garšīgāks par vīnu, kas maksā Ls 1.20. A pa to eiro alu - ir liela atšķirība plastmasenei un bundžai. Bundžas variantā ir kaut cik dzerams.
0
Ieshu uz rotting crist konci, un dzershu jebkuru suslu ko tur piedavaas, ja tas buus alus tad vismaz 2l, iemesls: temperatuura un citaadi slikta jushanaaas, ko var uzlabot tikai ar suslaam...vismaz es tikai taa varu, bet lai nu buutu...:E
0
liivu alus un llerga:P
0
to mazajai čiepai Snorke: ja tev ir temperatūra (37 un augstāk), tad alu gan nevajadzētu dzert, tāpat arī vīnu... vispār raudzētās dziras, būs tik sūdīgāk.
Bet šņabi gan var... vēlams ar citronu. Principā to vajadzēja uzreiz darīt, kā sāki justies sūdīgāk. Labi būtu Rīgas Melno Balzamu kādus 100 ml. iepilināt... i būs labi.
Bet šņabi gan var... vēlams ar citronu. Principā to vajadzēja uzreiz darīt, kā sāki justies sūdīgāk. Labi būtu Rīgas Melno Balzamu kādus 100 ml. iepilināt... i būs labi.
0
ja sāp kakls, vajag dzert kārtīgu Asiņaino Mēriju un drošības nolūkos vēl ķiplociņu kādu apēst.
0
wiinc un shampanietiz... :/
0
Mmm cik miilji ,mazaa chiepa,!!! Nu paldies!!! Nekas vairs jau nav temperatuura, vispaar nedriigstu nodzerties, riit agri pirmaa gjitaras nodarbiiba!...:)
P.S. Vispar es ceru ka Salamandraa pardos kautko veel bez alus...
P.S.S. Vispretiigaakais alkohols ko esmu dabuujusi ir shampis. Es pat jaunajaa gadaa no vinja ateicos! Lai cik diivaini arii tas nebuutu...:)
P.S. Vispar es ceru ka Salamandraa pardos kautko veel bez alus...
P.S.S. Vispretiigaakais alkohols ko esmu dabuujusi ir shampis. Es pat jaunajaa gadaa no vinja ateicos! Lai cik diivaini arii tas nebuutu...:)
0
Nu protams tu AC/Dc vari dzert savus viskijus un konjakus:)
Bet es tomēr palieku pie aliņa!Starp citu vīnu es praktiski nedzeruun ari gots neēsmu!Bet ta jau ir cita tēma...
Bet es tomēr palieku pie aliņa!Starp citu vīnu es praktiski nedzeruun ari gots neēsmu!Bet ta jau ir cita tēma...
0
Lāčplēša (?) ķiršu alus... sidrs, kas sidrs. (Ja vēl nebūtu par alu nosaukuši, es vēl neko neteiktu.)
0
Bļin, pēc Rotting Christ konča nākamajā dienā man bij dramatiskākās paģiras, kādas jebkad bijušas. Man ir aizdomas, ka tas kaut kādā veidā varētu būt saistīts ar Salamandras suslu.
0
kas tas vispār ir par alu, ko salamandrā tirgo? man no viņa sāpēja vēders...
0
Katram mākonim zelta maliņa, kā sacīt jāsaka. Skatos, 7 lašu iztrūkums mani šoreiz pasargājis no nelāgas pieredzes ar Salamandas alu.
0
kaadu pusgadu Salamadraa neesu bijis bet toreiz bija ceesu un veelaak tjipa aldaris.
0
Skaitās, ka Aldara Zelta un gaišais.
0
tāka es Salamandrā parasti ierodos zem dusta, tad jau pie kājas tie salamandras ali... liets tiek tik iekšā un miers. Tad smeķē labi arī tas pats zelta aldars. Bet tumšais gan... nekādā kondīcijā nav dzerams... nu tikai ar piespešanos:D
0
piespiešanos
0
Redz, tur zemāk solīju ouzu pudeli korķēt vaļā tikai īpašā gadījumā.
Šobrīd tukšoju pirmo glāzi - vislabāk iet lejā ar Sprite, btw. Te jāpiemin, ka ouzu ir atzīts par vienu no "paģirainākajiem" alkadzērieniem pasaulē :) So, rīt lekcijās paredzu sēdēt ar divām galvām vismaz :)
Šobrīd tukšoju pirmo glāzi - vislabāk iet lejā ar Sprite, btw. Te jāpiemin, ka ouzu ir atzīts par vienu no "paģirainākajiem" alkadzērieniem pasaulē :) So, rīt lekcijās paredzu sēdēt ar divām galvām vismaz :)
0
Allažu ķimelītis (tas, kas Lielbritānijas karalienei uz Ziemassvētkiem sūtīts - tā uz pudeles ir rakstīts) ir baigi garšīgs, bet pēc tam galva gan sāp - pat kaņepes nepalīdz... tikai pretkrampju tabletes
0
Brendiji, konjaki, kodras utt radinieki. un likjieri, fuuu, pagjiras nav jaagaida liidz riitam. Toties Salamandraa ziemaa bija pieejama veel izcilaaka alus skjirne...kaads atceras "Brango"? absoluuts liideris visaas negaacijaas.
0
Gaišais Brengulis
0
piparmētru šnabis...
0
Valmiermuižas
0
Man a' gaišs brengulis negaršo, tumšs gan, ja uznāk cukura trūkums organismā.
Bet vispretīgākā pagaidām ir bijusi Kļopša kandža. Nākamais rīts bija viena no sliktākajām dienām manā dzīvē. Gulēju gultā un blenzu TV, a tur Eirovīzija... Pults otrā istabas galā uz krēsla palikusi. Agonija!
Vēl nepatīk Allažu Ķimelis un līdzīgas tapešu līmes.
Bet vispretīgākā pagaidām ir bijusi Kļopša kandža. Nākamais rīts bija viena no sliktākajām dienām manā dzīvē. Gulēju gultā un blenzu TV, a tur Eirovīzija... Pults otrā istabas galā uz krēsla palikusi. Agonija!
Vēl nepatīk Allažu Ķimelis un līdzīgas tapešu līmes.
0
Sonnenmensch, 2005. gada 23. augustā, plkst. 23:35
Viennozīmīgi alus...
Viennozīmīgi alus...
+2
He, interesanti palasīt, ko pats pirms gadiem teicis, i ko citi.
Ouzo (grieķu anīsa šņabis) tagad vairs nešķiet negaršīgs, tomēr tīrā veidā daudz tā vēl aizvien negribētos. Pa vietējo klasiskai modei ar ūdeni atjaukts, kad viņš tādā spermas krāsā paliek, gan var dzert un dzert, bet tam dzērienam ir tas baigi viltīgais niķis visu galvā došanas spēju sataupīt vienam nokautējošam sitienam. Šķiet, ka kādā no neskaitāmajām dzeršanas tēmām jau aprakstīju pēkšņo sajēgas zudumu Atēnu viducī un militārās policijas aizrādījumu par publisku urinēšanu :D
Pret kviešu aliem arī attieksme uzlabojusies, tiesa, nekāds lielais cienītājs tāpat neesmu. Šad tad kādu izdzert var, bet man mēdz būt tā, ka viens garšo, bet otrs, gandrīz tāds pats, ne visai. Go figure. Piemēram, Hoegaarden un Celis White (lai arī tie ir atšķirīgāki nekā daudzās friču parauga Hefeweizen zortes savā starpā) - Hoegaarden itin labi smeķē, Celis White atkal šķiet kaut kāda nealīga limonāde.
Par sļivovicu, grappu, palinku, pisco, Obstschnapps utml. vēl aizvien neko sliktu nevaru teikt. Taču varu saprast Sonnenmenšu - ja no baltajiem izvēle ir starp Obstshnapps un draņķīgas kvalitātes vodku, tad drīzi vien izmisums varētu uznākt. Kamēr es tādas augļu kandžas padzeru pamatā tūristiskā variantā, ir ok :)
Tā rezumējot laikam jāsaka tā: izšķirošais moments ir kvalitāte un/vai kondīcija. Piemēram, tādu brendiju kā 5* Metaxa vai Cardenal Medoza var malkot ar smaidu uz lūpām, kamēr visi vietējās un nosacīti ne-vietējās izcelsmes ražojumi pa 4Ls/0,7l nešķiet aicienoši. Bet gara vakara gaitā visādas žļurgas mēdz salīt iekšā, un nekāda vaina. Kādreiz likās - pizģec, par ko tie dārgie konjaki tik labi skaitās - rīkē gož un vanda pabaisi, pavei Gold krone vai vēlāk bonis - mīksts, salds... bet mērena nepatika (t.i., pēc pāris promilēm izgaistoša) pret to saldeno vaniļas garšu jau izveidojās pirms radās nojausma, kā to panāk.
Ar šnabi jau savā ziņā līdzīgi. Bij reiz kādā "Kluba" numurā rakstiņš, kur profesionāls degvīna degustators un žurnālists abi testēja četras vietējā ražojuma zortes, pa "tumšo". Galvenais, kas atmiņā aizķēries, ko profs teica - ja šņabja garšā ir nojaušama kaut kāda augļaina vai kaut kāda tamlīdzīga piegarša, tas nozīmē to, ka šņabis taisīts no zemas kvalitātes spirta, kura nejaukās garšas īpašības ir nomāktas, piešaujot kādu kripatu tādas vai citādas esences vai tml. klāt.
Ouzo (grieķu anīsa šņabis) tagad vairs nešķiet negaršīgs, tomēr tīrā veidā daudz tā vēl aizvien negribētos. Pa vietējo klasiskai modei ar ūdeni atjaukts, kad viņš tādā spermas krāsā paliek, gan var dzert un dzert, bet tam dzērienam ir tas baigi viltīgais niķis visu galvā došanas spēju sataupīt vienam nokautējošam sitienam. Šķiet, ka kādā no neskaitāmajām dzeršanas tēmām jau aprakstīju pēkšņo sajēgas zudumu Atēnu viducī un militārās policijas aizrādījumu par publisku urinēšanu :D
Pret kviešu aliem arī attieksme uzlabojusies, tiesa, nekāds lielais cienītājs tāpat neesmu. Šad tad kādu izdzert var, bet man mēdz būt tā, ka viens garšo, bet otrs, gandrīz tāds pats, ne visai. Go figure. Piemēram, Hoegaarden un Celis White (lai arī tie ir atšķirīgāki nekā daudzās friču parauga Hefeweizen zortes savā starpā) - Hoegaarden itin labi smeķē, Celis White atkal šķiet kaut kāda nealīga limonāde.
Par sļivovicu, grappu, palinku, pisco, Obstschnapps utml. vēl aizvien neko sliktu nevaru teikt. Taču varu saprast Sonnenmenšu - ja no baltajiem izvēle ir starp Obstshnapps un draņķīgas kvalitātes vodku, tad drīzi vien izmisums varētu uznākt. Kamēr es tādas augļu kandžas padzeru pamatā tūristiskā variantā, ir ok :)
Tā rezumējot laikam jāsaka tā: izšķirošais moments ir kvalitāte un/vai kondīcija. Piemēram, tādu brendiju kā 5* Metaxa vai Cardenal Medoza var malkot ar smaidu uz lūpām, kamēr visi vietējās un nosacīti ne-vietējās izcelsmes ražojumi pa 4Ls/0,7l nešķiet aicienoši. Bet gara vakara gaitā visādas žļurgas mēdz salīt iekšā, un nekāda vaina. Kādreiz likās - pizģec, par ko tie dārgie konjaki tik labi skaitās - rīkē gož un vanda pabaisi, pavei Gold krone vai vēlāk bonis - mīksts, salds... bet mērena nepatika (t.i., pēc pāris promilēm izgaistoša) pret to saldeno vaniļas garšu jau izveidojās pirms radās nojausma, kā to panāk.
Ar šnabi jau savā ziņā līdzīgi. Bij reiz kādā "Kluba" numurā rakstiņš, kur profesionāls degvīna degustators un žurnālists abi testēja četras vietējā ražojuma zortes, pa "tumšo". Galvenais, kas atmiņā aizķēries, ko profs teica - ja šņabja garšā ir nojaušama kaut kāda augļaina vai kaut kāda tamlīdzīga piegarša, tas nozīmē to, ka šņabis taisīts no zemas kvalitātes spirta, kura nejaukās garšas īpašības ir nomāktas, piešaujot kādu kripatu tādas vai citādas esences vai tml. klāt.
0
Ui, to rakiju (Izmir, kura nav tā pati lētākā) nesen pagaršoju - papretīga dzira un tieši ar ūdeni atjaukti likās vēl pretīgāka.
Kopš izlaiduma laikiem ir izteikta nepatika pret lētajiem brendijiem u.c. lētajiem brūnajiem.
No aliem, pēdējie kurus puķēs izlēju, bija - Ozola Stiprais, Latgales Gaišais un kkāds Žiguļovskaja. No pirmajiem gan kāda puse no 2l pirms tam gan tika iemocīta aiz žīdisma.
Kopš izlaiduma laikiem ir izteikta nepatika pret lētajiem brendijiem u.c. lētajiem brūnajiem.
No aliem, pēdējie kurus puķēs izlēju, bija - Ozola Stiprais, Latgales Gaišais un kkāds Žiguļovskaja. No pirmajiem gan kāda puse no 2l pirms tam gan tika iemocīta aiz žīdisma.
0
A ko puķes?
0
Fernet Branca-ļaunas mēles melš,ka šis aperitīvs esot uz brieža pautiem nostādināts...
0
^^ puķēm pohuj - ka tik šķidrums ar barībsvielām :)
0
3 Hoegaarden (pēc kārtas) arī ir bezgaumība. Rīgā nopērkamais izlejamais Hoegaarden ir sūds pēdējais (bezgaršīga susla). Vienīgā alternatīva ir pudeļu alus. Mūs neapmānīsi...
0
^ man ir gluži pretējs viedoklis. Lidojošā vardē dabonamais Hoegarden iz muciņas ir garšīgs arī 3. un arī piektajā kausiņā. Rimi dabonamās pudelēs tā garš ne uz pusi nav tik bagāta.
0
hmm, izlejamais Hoegaarden nāk no krievijas. Neesmu dzirdejis, ka muciņas nāktu no Belģijas...
0
pretīgumam ir divas kategorijas:
1) bērnības trauma (kurā ietilps manastirskaja izba ar muskatu garšu, merkurs un jau piemiētie piparmētru un allažu ķimenis
2) pieauguša cilvēka izlepušās garšas kārpiņas, kas laikam visvairāk vadās pēc jebkura alkohola markas kvalitātes.
p.s. paskaidrojiet kā var garšot šņabis? to es laikam nekad nesapratīšu. viņu var dzert asiņainajā mērijā ja gribas aizliet acis, un neko vairāk, manā izpratnē :)
1) bērnības trauma (kurā ietilps manastirskaja izba ar muskatu garšu, merkurs un jau piemiētie piparmētru un allažu ķimenis
2) pieauguša cilvēka izlepušās garšas kārpiņas, kas laikam visvairāk vadās pēc jebkura alkohola markas kvalitātes.
p.s. paskaidrojiet kā var garšot šņabis? to es laikam nekad nesapratīšu. viņu var dzert asiņainajā mērijā ja gribas aizliet acis, un neko vairāk, manā izpratnē :)
0
šņabis var būt tikai mazāk pretīgs ;)
Ka Hoegarden no Krievijas nāk nebiju dzirdējis, zinu, ka Kozjol izlejamais tiek Krievijā taisīts. Man ar Hoegarden labāk par Cellis White patīk.
Ka Hoegarden no Krievijas nāk nebiju dzirdējis, zinu, ka Kozjol izlejamais tiek Krievijā taisīts. Man ar Hoegarden labāk par Cellis White patīk.
+3
Brendijs kurs paredzets edienu pagatavosanai.
viss ka vajag 40%, bet tikai klat ir pievienots sals, lai tadi lopi ka es darba laika neizdomatu nedaudz iestiprinaties.
viss ka vajag 40%, bet tikai klat ir pievienots sals, lai tadi lopi ka es darba laika neizdomatu nedaudz iestiprinaties.
0
Par šnabi pilnīgi piekrītu. Pretīgākā lieta pasaulē. Tam nav NEKĀDA garša — ne ozola mucas, ne augļu sastāvdaļu, ne uzlējuma garša vai dajebkascits. Dzert šnabi, lai apdzertos — tas ir tas pats, kas ēst proteīnus un vitamīnus tīrā veidā, lai paēstu. Nekāds baudījums.
Pēdējos gados šnabi esmu dzēris tikai šova pēc uz skatuves, jo bij Korrozija Metalla — Russian Vodkla kavers jāspēlē. Bet parasti Saņoks ar to dzeršanas elementu labāk tiek galā.
No pretīgajiem gadījās Piebalgas Gaišais iekš MP pirms gada apmēram kaut kāds draņķīgs. No pusotra kausiņa rāva uz vēmienu. Cerams, ka citiem gājis labāk :)
Pēdējos gados šnabi esmu dzēris tikai šova pēc uz skatuves, jo bij Korrozija Metalla — Russian Vodkla kavers jāspēlē. Bet parasti Saņoks ar to dzeršanas elementu labāk tiek galā.
No pretīgajiem gadījās Piebalgas Gaišais iekš MP pirms gada apmēram kaut kāds draņķīgs. No pusotra kausiņa rāva uz vēmienu. Cerams, ka citiem gājis labāk :)
0
Brevinga izlejamais Hoegaarden ir ūdeņains (to atzīst pat bārmenis).
Tikpat ūdeņains tas ir vel 2 Vecrīgas krogos. Pudeļu variants ir sakarīgāks, bet, domaju īstais Hoeegaarden mājo tikai Beļģijā.
Tikpat ūdeņains tas ir vel 2 Vecrīgas krogos. Pudeļu variants ir sakarīgāks, bet, domaju īstais Hoeegaarden mājo tikai Beļģijā.
0
Bombardierī vienmēr bijis labs - citur neesmu dzēris, bet pēc idejas, jābūt tam pašam.
Katram bārmenim jau sava fīča, tā ka pajāt - pašam ir mēle un deguns :p
Katram bārmenim jau sava fīča, tā ka pajāt - pašam ir mēle un deguns :p
0
Intars te minēja palinku - manā izpratnē tāda īsta Transilvānijas palinka ir baisākais alkohols, ko vien spēju iedomāties. Pēc tādas tiešām rādās vampīri - kā secinājām pēc viena dzertiņa ar viduslaiku cīņu entuziastiem, kuriem kolēģi no attiecīgā apvidus bija atveduši trve kvlt pašbrūvēto...
Ļoti ilgi nedzēru alu - lai cik tas šķistu dīvaini, iesāku novērtēt viņu vien pirms kādiem 2 gadiem. Nebiju saskārusies ar kvalitatīvu alu, līdz ar to šķita, ka pastāv tikai visādi pulverūdeņi.
Vispār jau nekvalitatīvs alkohols ir kategorija pati par sevi - uzskaitīt visādus "Vīru degvīnus" un citu draņķību neņemtos, nav vērts.
Ļoti ilgi nedzēru alu - lai cik tas šķistu dīvaini, iesāku novērtēt viņu vien pirms kādiem 2 gadiem. Nebiju saskārusies ar kvalitatīvu alu, līdz ar to šķita, ka pastāv tikai visādi pulverūdeņi.
Vispār jau nekvalitatīvs alkohols ir kategorija pati par sevi - uzskaitīt visādus "Vīru degvīnus" un citu draņķību neņemtos, nav vērts.
0
Reti pretīgs man likās Latvijā nopērkamais sake - bija sajūta, ka dzer to žļurgu, kas sāk izdalīties no rīsiem to ieskābšanas gadījumā.... Īsto sake gan neesmu baudījusi, tāpēc nemāku teikt, vai mēsls ir tikai tas, kas nopērkams pie mums, vai vispār kā dzēriens kopumā.
Vēl man pretīgi liekās brendiji un konjaki (neksatoties uz cenām un markām - man visi vienā maisā bāžami), lai gan tajā pat laikā viskiju varu dzert uz vella paraušanu. :)
Laikam jāsāk domāt, ka šņabis tik tiešām ir "vīru dzira" (vai arī būs jāpiekrīt mana drauga virpošanas skolotāja teicienam: "Šņabis nevar garšot, to dzer, lai tikai galvā dotu!"), jo es arī viņu dabūt sev iekšā varu tikai Asiņainās Mērijas veidā...
Vēl man pretīgi liekās brendiji un konjaki (neksatoties uz cenām un markām - man visi vienā maisā bāžami), lai gan tajā pat laikā viskiju varu dzert uz vella paraušanu. :)
Laikam jāsāk domāt, ka šņabis tik tiešām ir "vīru dzira" (vai arī būs jāpiekrīt mana drauga virpošanas skolotāja teicienam: "Šņabis nevar garšot, to dzer, lai tikai galvā dotu!"), jo es arī viņu dabūt sev iekšā varu tikai Asiņainās Mērijas veidā...
0
Man galīgi negaršoja tekila. Es to varbūt nepareizi dzēru, bet likās baigi pretīga susla.
Mans mīļākais vīns - degvīns - tiešām der tikai, lai apdullinātos. Kad gadās tā, ka piektdienas vakarā tu pārguris un sašļucis apsēdies un saproti, ka labs viskijs šādā brīdī būtu kā pērlēm cūkas, labāk turēt pa rokai lētu degvīnu (protams, nevajag aizrauties). Tāds panāk vieglu iesitienu pa pauri ne sliktāk kā 20 Ls viskijs.
Mans mīļākais vīns - degvīns - tiešām der tikai, lai apdullinātos. Kad gadās tā, ka piektdienas vakarā tu pārguris un sašļucis apsēdies un saproti, ka labs viskijs šādā brīdī būtu kā pērlēm cūkas, labāk turēt pa rokai lētu degvīnu (protams, nevajag aizrauties). Tāds panāk vieglu iesitienu pa pauri ne sliktāk kā 20 Ls viskijs.
0
Šņabim ir savs īpašais sitiens. Bet garša, protams, nav konfekte. Tā ir dzīves garša.
+1
Huh es te tāds outlaws laikam sanāku, jo šņabis man dikti garšo un dzeru labu šņabi gardu muti kā tik tieku klāt! Vot tracina tiešam visi tie brendijveidīgie mēsli īpaši jau lētais gals.. ja kļūdas pēc no tādiem sanāk pielikties tad nākamā diena 100% būs vienkāŗši tāda, ka gribēsies teikt:'' mama roģi meņa obratno''
+1
es ar balsoju par labu šnabi...
+2
Principa un garšas dēļ sņabsis netiek lietots. Vienreiz gan, pirms helvīna pasāciena elektrā, sanāca iemalkot piparu šņabi. Nu bēē , tad jau labāk skaidrs esmu nekā to brīnumu dzeru.
+2
Nu tas ''pipariņš'' man arī kretinē :D
+1
pipariņš ir laba manta, kad ir iesnas, vai esi saaukstējies...
0
Danunah, kad ir iesnas un klepus jādzer auksts melnais balzams uzdzerot karstu melno teju :P Ja ir velme žūpot uz ielas tad tād šī manta iet secen, ja protams nenēsā tēju termosā līdzi :D
+1
No grādīgām dzirām man principā garšo tikai alus, pārējās vienkārši patīk.
+2
Par šnabi vēl var piemetināt to, ka no laba šņabja ir patīkams žvingulis (tāds pacilājošs :D) un nav paģiru.
0
Jap,ar labu šņabi un uzkožamajiem nav problēmu pa vakaru 0,5-0,7 izdzert un otrā rītā justies kā cilvēkam. Un nav arī nekādas pretīgas garšas.
Manā pieredzē pretīgākā dzira laikam bija kaut kāds amor vai tamlīdzīgs salds sūdz.... vairāk par vienu malku nebiju spējīgs iedzert.
Manā pieredzē pretīgākā dzira laikam bija kaut kāds amor vai tamlīdzīgs salds sūdz.... vairāk par vienu malku nebiju spējīgs iedzert.
0
Kirasao anīsa stiprais rumveidīgais liķieris (tādā jiptīgi zaļā krāsā) man nostāvēja vairāk kā gadu pēc atvešanas no attiecīgās Karību salas, kamērt pamazām izdzērās. Tomēr Kipras «zivanija» (43%) bija vēl drausmīgāks, jo ne tikai stiprs,bet arī kodīgi ass. Tomēr, kad ar baltkrieviem pa nakti bijām izrijuši visu citu šmigu, tad, paralēli stāstot anekdotes par Ūsaino Tirānu, aizgāja arī zivanija iekšā aknā.
+2
Aš zosāda uzmetās un ķermeņa apmatojums sacēlās vienu otru šīs tēmas postu izlasot, labi, ka pohas nav, ta vēl būtu arī vēma parāvusi. :)
0
0
Spriežot pēc efekta, visbriesmīgākais dzēriens ir kefīrs. Tur jau arī esot neliels alko procentīš iekšā.
urlas.ru/news/7284/...
urlas.ru/news/7284/...
0
Gatavais mortal kombat.
+1
tāds temps - knapi kustībām līdzi var izsekot.
+5
Laikam, vispretīgākais alko dzēriens ir tas, kas neiet (vairs) iekšā! :P
+2
^ Tas, kurš nāk atpakaļ, mēdz būt tikpat riebīgs.
0
Tikai *tikpat* riebīgs?
0
Jū, kefīrs tik traks. Lai piedzertos, kādus litrus desmit izdzert vajag. Un kad beidzot piedzēries, tad tā vemsi, ka ne pakustēt!
0
Ja pareizi atceros, tad kaut kur lasīju/ dzirdēju, ka, lai dabūtu 0,5 promiles, ir aptuveni 100 l kefīra jāizdzer... Tā fismaz tika aprēķināts, bet praksē to vēl nevienam laikam nav izdevies pierādīt... :D
+5
Cik es atceros, kefīrā parasti ir ~0.04 - 0.05% alkohola. tas nozīmētu, ka 100 litros kefīra ir 50 ml alkohola, kas ir līdzvērtīgi 125 ml šņabja (rēķinot, ka kefīrā ir 0,05% alko). Pēc kaut kāda promiļu kalulatora, tāds daudzums var dot 0,6 promiles 100 kg smagam vīrietim. Ja vien viņam izdodas tos simts litrus vienā piegājienā izdzert.
Pārrugušam kefīram gan var būt krietni vairāk, laikam kādi pāris %. Bet tur atkal pļūts piemetīsies. Grozies kā gribi - vai nu jāpārsprāgst, vai jāapļūtās, bet žvinguli no kefīra laikam nesanāks dabūt:D
Pārrugušam kefīram gan var būt krietni vairāk, laikam kādi pāris %. Bet tur atkal pļūts piemetīsies. Grozies kā gribi - vai nu jāpārsprāgst, vai jāapļūtās, bet žvinguli no kefīra laikam nesanāks dabūt:D
0
Tad jau labāk pamēģināt ar stipro kvasu (1%) apsisties ;)
+1
Tikko padomāju - a ja 100 kg tēvainis izdzer 100 l ķefīra, tad jau viņš sver ap 200kg, un promiles sanāk uz pusi mazāk...
+1
Hehe, a ja es paceļu stieni 70-80kg, tad ko es arī mazāk apreibināšos uz to pašu alko devu.
...a bezsvara stāvoklī vispār 1 alus pudele ir kā 6 uz zemes :D
...a bezsvara stāvoklī vispār 1 alus pudele ir kā 6 uz zemes :D
0
Jūs jau taga te runā par svaru, ne dzīvmasu.
+1
Bet ja izdzer 5 litrus dzīvā alus, tad tas tak skaitās klāt pie dzīvmasas?
Bet ieraut bezsvara stāvoklī varētu būt interesanti. Un, protams, kāds par to jau ir padomājis un ķēries pie lietas: www.cnngo.com/explorations/drink/...
Bet ieraut bezsvara stāvoklī varētu būt interesanti. Un, protams, kāds par to jau ir padomājis un ķēries pie lietas: www.cnngo.com/explorations/drink/...
0
Tikai, ja nepaspēj izmīzt :P
+1
Tad pazaudēs gandrīz 5kg dzīvsvara, bet tā kā daba nemīl tukšumu, tas ātri tiks piepildīts! :-)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!