Voivod ģitārists uz nāves g
0
Nwbija jau Voivod mana iecienītākā grupa, bet... tik un tā skumji.
Tiem, kas nesaprot - Pigijam ir resnās zarnas vēzis, kas jau ieprinājis arī aknās. Ārsti saka, ka operācijai jau par vēlu...

======
Quebec City newspaper Le Soleil is reporting that VOIVOD guitarist Denis "Piggy" D'Amour is suffering from advanced colon cancer - so advanced that the disease has spread to his liver - and is currently resting in the palliative care ward at a Montreal hospital, surrounded by family and friends.

D'Amour, who was reportedly dignosed with colon cancer this past summer, first entered the hospital for a routine operation, but several complications led his doctors to suspect more problems. Then the grim verdict was revealed: the cancer, already too advanced, would be inoperable.

Only two months ago, D'Amour was in the studio working on two albums - the 14th album from the Canadian thrash-metal pioneers VOIVOD, plus a reunion CD from the legendary AUT'CHOSE, a '70s band from Montreal.
"Our good friend and guitar hero Denis D'Amour is very ill," his bandmates Denis "Snake" Bélanger, Michel "Away" Langevin, and Jason "Jasonic" Newsted write on their web site. "We are helping Denis in every way that we can to feel comfortable while he fights to get healthy."

D'Amour's current condition casts doubt on the status of the projects he was working on before his hospitalization. AUT'CHOSE are still scheduled to appear at L'Imperial in Quebec City this Saturday (August 27). Martin Dupuis will once again replace the man he considers an idol. The group's new album, for which D'Amour had already completed his tracks, is slated for a summer 2006 release.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nu jau viņš ir citos medību laukos :(
==========================...
VOIVOD guitarist Denis "Piggy" D'Amour passed away Friday night (August 26) at approximately 11:45 p.m. due to complications from advanced colon cancer — so advanced that the disease had spread to his liver. D'Amour slipped into a coma Thursday night and died less than 24 hours later in the palliative care unit of a Montreal hospital, surrounded by family and friends. He was 45 years old.
0
Ļoti žēl. Voivod ir (nu jau laikam jāsaka - bija) viena varen laba grupa. Un pēdējais albūms bija super, žēl ka turpinājuma nebūs.

Vispār kas notiek? Vai nu es pēdējā laikā vienkārši esmu informētāks vai arī tie metālisti sākuši biežāk mirt? Quorthon, Dimebag, David Wayne, Docent...un tagad arī Pigijs.
0
laiks iet uz priekšu. cilvēki noveco, parādās slimības... skumji, bet, tāda ir dzīve, diemžēl... man sāk likties, ka drīz sāksies vecās metal paaudzes sistemātiska, ja tā var sacīt, izmiršana... :(
0
Jā, tā tiem sātanistiem vajag!
0
njaaaaaaaa, skumji, bet taisniiba jau vien ir Edenbeast, par to ka driiz saaksies vecaas metaalpaaudzes sistemaatiska izmirshana, diemžeel tur neko nevar dariit, atliks vien samierinaaties ar domu, ka bija kaadreiz taadas spilgtas persooniibas, kas atdeva sevi muuzikai, lai radiitu kaut ko paliekoshu un savdabiigu............!
0
2 Edenbeast, graver

Pareizi pareizi, BET, kad mani pārņem tāda veida domas, es vienmēr atceros to teicienu, ko redzēju vienā BEHEMOTH diskā - "The future is always greater than the past". Šie vārdi patiesībā ir ļoti spēcinoši tieši tāpēc ka viņi sevī ietver nevis uzvaras, bet cīņas solījumu. To, ka nākotne ir mūsu rokās. Un ja jaunie metālisti kā nākas rūpēsies par to lai tā "future" arī būtu "greater", tad vecā paaudze varēs aiziet mierā un nebūs jāželojas par to, ka kaut kas izmirst.
0
jā, kk:(, tu saki pareizi. tas dod cerību. cīņa bieži vien ir labāka un saldāka par uzvaru.
0
Let's fukk!!!!
0
Es teiktu, ka muļķīgi tā domāt - metāla leģendas sāk mirt kā mušas. Visā pasaulē cilvēki mirst no slimībām un veselības problēmām, nav nekāds ekscess, ja reizi pa reizei to izdara arī kāds superkruts metāldžegass, jo īpaši ņemot vērā, ka šāda profesija ir kaitīga veselībai. Man jau skolā mūzikas učene teica, ka klausoties tādu mūziku, agrāk vai vēlāk parādās problēmas ar veselību...
0
kur tu taadu vaardu izraavi - džegass?!
0
un, patīk tev tas vai nē, nefolk, bet viņi izmirst. palēnām. mēs šeit nerunajam par globāliem apmēriem, kuru fonā tu centies ielikt šo problēmu. šajā gadījumā, viss tiek reducēts uz vienu kultūru, ja par tādu var uzskatīt metal kopumā. nekas jau nav mūžīgs, kas veidots no miesas, tu taču to zini tikpat labi, cik es. ;) un, ekscess tas nav, ja to apluko vispārīgi, bet vienas kultūras ietvaros - tas ir zaudējums, jo jaunas leģendas rodas lēnām. nav vairs 20.gs 80-tie...
0
ja tā padomā, tad samērā drīz tiešām sāks mirt 70-80 gadu zvaigznes. It sevišķi, ja padomā, ka šie jau nebija nekādi veselīgā dzīves veida piekritēji, vismaz kokaīns, alkohols un vvz kas vēl lielās devās 70-80 gados bija cieņā šajās aprindās. Par smēķēšanu nemaz i nerunājot...
0
nefolk

Bļin, nu kāpēc jābūt tik krasam?!? Kurš teica ka viņi izmirst kā mušas. Nafig pārspīlēt?... Edenbeast neko tādu neteica. Protams arī metāla "zvaigznes" ir clvēki, visi mirst.
0
to vārdu Fauns pateica. man patīk, bīst!
0
un man toč ir žēl Pigija un pārējo "voivodistu". Esat dzirdējuši "Nothingface" vai "Killing Technology"? Bet vajadzētu...
0
Viss ir ļoti vienkārši. Ja pieņemam, ka leģendārajiem metāldžegasiem 80.o gadu sākumā, kad tie sāka spēlēt bija 20-30 gadu, savukārt vidējais cilvēka mūžs šaislaikos ir 60-80, tad līdz tai "drīzajai" izmiršanai kādi 20 gadi vēl jāpagaida. Tā kā panikai nav pamata!
0
man ir viņu 1987. gada killing technology... nu tā, tā.. nevisai. Kamēr nesāk dziedāt, tikmēr vēl ir klausāms.. Un vispār, man par šo grupu ir ļoti miglains priekšstats.

p.s. mira ,mirst un mirs regulāri. ar to jārēķinās. visos laikos miruši kautkādi stāri.
Jebkurā gadījumā žēl jau ir.
0
pietiekoši daudziem 80to gadu sākumā bija 30-40. Un atkārtoju - dzīvesveids viņiem dzīvīti par kādiem 15-20 gadiem tok noīsināja.
0
hm, drīkst zināt cik ir pietiekoši, lai būtu daudz?
0
kā tur bija... metāldžegass... jā, jā...
0
R.I.P
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas