kukaiņi
0
man nupat ciemos bija atlidojis liels (4 cm) naktstauriņš. lidinājās gar lamupu, līdz es šo izdzinu ārā.

vai jums patīk kukaiņi?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Jā.
0
Nē.
0
Kaa kuri, man vakar neznokurienes tieshi priekshaa sejai paraadijaas milziigs zirneklis!!!
0
kamēr viņi neatrodas manā mājā (un it sevišķi manā istabā) un kamēr viņi nelien (nelido) man virsū (un pārtikai, koman jāēd), tikmēr ir ok.
Bet sevišķi ciest nevaru odus, iršus, tarakānus un zirnekļus.
0
Irshi ir ljauni, vinji mani gandriiz no laivas izmeta, lapsenes ir ljaunas, jo vinjas traucee dzert alu! Lido virsuu!
0
bites ir ljaunas vinjas meedz iepities matos
0
es vienreiz gandrīz apēdu lapseni, kas bija kaut kādā veidā ievārijumā iekļuvusi... un labi, ka tikai gandrīz - es te tādu šausmu stāstu dzirdēju par vienu cilvēku, kurš esot lapseni norijis, a tā pa ceļam šim trahejā iekodusi... džeku knapi šajā saulē izdevās noturēt, pateicoties tam, ka cauruli viņam riklē iebāza, lai viņš varētu paelpot.
0
Es ieniistu kukainjus. Vislabaak man patiik straadaashana laukos, kad uz mainjaam sabiedrotie ir dunduri pa dienas vidu un tad, kad tie ir aizgaajushi, saak pulceeties odu armijas. Plusaa naak tas, ka asinis suucoshajiem kukainjiem es kaut-kaadaa-veidaa esmu ljoti tiikams, visi lielaakie bari vienmeer pulceejas tieshi pie manis. Ir bijushi arii gadiijumi ar lapseneem Fantas pudelees, uzbrukushi bishu pulki, un viss viss paareejais.
0
Tu laikam esi slikts cilvēks
0
Slikts un piedzeeries :(
0
Ak šausmas, kādi te novākušies - man kukaiņi patīk labāk par cilvēkiem, šovakar no iekštelpām iznesu vismaz 6 cm sfinksa-tipa nakstauriņu (tāka you lose, e-b), un visādu vaboļu un lidoņu man vasaras laikā istabā netrūkst. sevišķi man griež tie mazie zirneklīši, kas lēkā, un par bitēm vispār atsevišķs stāsts, šovasar strādāju ar 2 spietiem. skudras arī ir labās, vispār negatīvi (nāvīgi) attiecos tikai pret asinssūcējiem un mušām, pat lapsenes bez vajadzības nespiežu
0
man nepatiik vaboles.. taas laikam vieniigaas manas iistaas bailes.
0
Man darba kabinetaa ir ieviesushaas mazaas mushas kaut gan neesmu neko ljaunu darijis. Sasodiits, man vajadzeeja kaadam to izstaastiit, parunaat par to lai mani saprot... tas saap...
0
pirms Edenbeast izdzina taurinju vinsh to naski metaas nomeeriit... kaartiibai jaabuut :D :D :D
0
Nē,viņam vienkārši ir lielisks acumērs!!!Uz milimetriem pateiks!
0
par lapseneem nerunaasim ipashi par Vampira dzimeni!

bet bites vinjaam patiik pilnigi ne par ko uzbrukt iedzelt ta ta pat vai veel labaak iepinjkjeties matos un tur spirinaaties un gala rezultataa iekost vai arii dzities tev pakalj pa pusei iepinjkjejusies tev matos!
0
ja šķīvi nelien tad lai maitas dzīvo...
0
Man vienmēr patīk nospiest lapsenes, bet favoirītos ir jāņtārpiņi!!!
0
jāņtārpiņu (kāda vellna pēc to vispār sauc par tārpiņu?) esmu redzējis vispār tikai vienu vienīgu reizi... un man tagad skaidrs, kāpēc - pārējos nospieda Balroghs
0
Prprati:)Es spiežu lapsenes, bet šitos mirgojošos man patīk skatīties, pie mums viņi "tusē" pie kapsētas, tā kā....
0
Ja kas, zirnekļi nav kukaiņi.
0
tieši tā- zirnekļi nav kukaiņi, jo kukaiņi sastāv no 3 daļām: galva, viduklis, vēders + tiem ir sešas kājas. Bet zirneklim, kā zināms, ir tikai galva un vēders + astoņas kājas.... lūk tā :))
0
a kas tad ir simtkājis??
0
hm, kas tad ir zirnekļi? nebūs taču putni? jā, tas 6 cm sfinxters izskatās pa nakti atstiepies, tas ir labi - būs vēlviens līķītis taurēņu kolekcijā. nezkāpēc taurēņi manu istabu uzskata par tādu kā miršanas vietu ziloņiem...
0
parasti nogalinu jebkuru raapojoshu, lidojoshu insektu kursh ir manaa istabaa un kursh man traucee
0
..patiik vinjus appuust ar vissadiem dezodorantiem, smarzhuudenjiem, lakaam utt...it sevishkji lapsenes..vinjas juut mani, katru gadu vinjas man piesaka karu..taa nu es ciinos
0
pēc tam kad tu viņus appūt,tev piešķilt arī patīk?
0
Zirnekļi pārstāv posmkāju tipa zirnekļveidīgo klasi (vēl, cik atceros, pie posmkājiem skaitās kukaiņi un vēžveidīgie); bez zirnekļiem tajā vēl ietilpst ērces un bij laikam vēl kādas radības. Skorpioni ar tu kaut kur figurēja, tik neatceros, pie kā tie skaitījās.
0
nee ar uguni maajaas nespeeleejos...bet kad appuush tad vinji paliek raamaaki un tad forshi var traapiit ar aviizi..
0
pēdējo irsi, kas ielidoja manā istabā, es likvidēju izmantojot putekļusūcēju :) lielisks bug removal tool! Neatstāj traipus uz sienām!
0
jaa bet paiet laiks kameer tu suuceeju ieshtepselee, sagatavo..turklaat irsis to visu var pamaniit un nosleepties:))
0
šitas maita pat nedomāja slēpties! viņš tā draudīgi ap lampu lidoju, apdraudot manu veselību un labsajūtu!
0
lidojoši brieži... ko tik nenākas dzirdēt...
0
Brīnums, ka šī diskusija vēl nav nonākusi līdz bīblei.
A uz kuķaiņiem man, principā, ir nospļauties.
0
lielai daļai no viņiem nav nemaz tik viegli trāpīt ;)
0
A kad no shiis temas radisies temaa piemeram nefolk vai zipaks vai arii zomba utt.???
0
es domāju, ka kukaiņiem ir viena liela priekšrocība attiecībā pret māj un citiem dzīvniekiem - beigti tie nesmird! pat īpaši nepūst, ja nav slapjumā - vienkārši izkalst. KRUTA
0
Jā, kukaiņi ir jauki. Un ja nemaldos, (kā man te blakus saka priekšā), tad zirneklis nav kukainis, jo zirneklim esot astoņas kājas (es gan skaitījusi neesmu, bet nu lai būtu- ticēsim blakussēdētājam.)
Es visu vasaru mēžā dzīvoju, man tur kukaiņi ka biezs, nākas pierast. Nosist šamos ar negribu, tad nu lidināju pa logu laukā. Naktstauriņi ir piemīlīgi, it sevišķi no rītiem, kad šamie tik nomiegojušies, ka i ne prom nelido no manas brīvību nesošās rokas. Jā, bet pļavu kukaiņi gan man netīk, nevar smuki zālē pamīlēties, lien virsū un traucē.

Un tagad tiks dots vārds blakussēdētājam:
0
Kh, khm.paldies.man labi ljaudis samaacija krusta zirnekljus barot.viens bija pie manas vasarniicas uzmeistarojis tiiklu.A ko es?samekleeju mushu spaarnus nost un tiiklaaa iekshaa.Aatrums ar kaadu zirneklis metas pie mushas ir fantastisks!!Vispaar interesanti skatiities.
tad vienudien skudras no meza saaaka uz manaam maajaam iet. pieraapoja pilna maaja.Tad gan nebija labi.Bij jakjeras pie kjiimiskajiem ierochiem-kliistera un vel kaadas indes. :( buutu zinaajis kaa shiim pateikt citaadaak ka vin'as negibu savaa maaja, buutu taa arii darijis.
0
Ja kukaiņi traucē mīlēties- tas, nozīmē, ka sūdīgi mīlējies... :)
Zini vecu parunu- `sliktam dejotājam olas maisa`...
DDD var tač paciest tos odu un dunduru kodienus:)))
0
boks laikam ir ar pieredzi, riktīgs dabas bērns. nojaušu, ka vasaras laikā ārā labāk mīlēties saulē, tur mazāk lidoņu, toties var apdedzināties..
0
nu lai apdedzinātos, tad samērā ilgi ar pliku pakaļu nāktos spīdēt saulītē, pļaviņā :D
0
Dunduriem saulē tīri labīk patīk. Ja vēl gadās tie riktīg lielie (3-4cm)... :)
0
Vislabāk ir jūrmalā- kāpās. Tur vienīgie kukaiņi ir skudras, bet ar vien tad, ja tām ceļā gadās nomitināties. Bet tur gan gadās pa kādam divkājainam parazītam. Vienreiz manā diži garajā pieredzē patrāpijās lūriķis ar fotoaparātu, šams aizlaidās līdzko saprata, ka pamanīts.
0
eh, žēl...
0
Man ar žēl. Kameru jau nu tiešām derēja šim saplacināt.
0
runājot par kaukaiņiem es tik vien vēl vēlējos pieminēt, ka A. Čakam ir ļoti jauks stāsts, varbūt tikai mazliet dīvains, kas saucas "Kukaiņu Karaliene". man patika. un, vēl tas naktstauriņš vakar. maz jau gadās tādu vienkāršu lietu, par ko priecāties...
0
man reaali besii tie kukainji, ja kaadreiz man gadaas kaads celjaa, tad celju savu smago kaaju un triecu vinja mazajaa kermeniitii, pats vainiigs.
0
Kas vainīgs? Tu, kukainis vai Dievs?
0
Vasara studentu kopmiitnees. Pieklauveeju pie paartikas skapiisha, lai dotu laiku tarakaaniem pavirziities malaa, vakarinjoju skaudiigu skatienu pavadiibaa, lasu, tiem luukojoties paar plecu, veelaak izlieku vairaakumu no gultas, iedarbinu biedriishiem amerikaanju kalnus {Summoning kasetee,} karuselis shoreiz izpaliek, jo diski vairs neiet, magja iemiitnieki atsleegushi laazeru beernu droshiibai, tiesa, arii kasetes lenta tos reizeem paargriezh, bet visumaa mieriiga dziive...
Ek, tie tik bija laiki...nekaadu vientuliibas moku...
0
Zinekli ir super, viens tagad seezh manaa vanna, apmeeramkaadi pieci cm diametraa, bet citi kukainji gan ir pretiigi, itiipashi taurenji, tik laimiigi, tik raibi, tik dziivesprieciigi!!!
0
man garsho kukainji !
nesen saeedos ceptus kaapurus no taizemes !
0
veeeeh...
0
Kukaiņi ir forši džeki. Nezinu, vai tik ļoti forši lai par viņiem baigi bazarētu, bet nu ir ok tie mazie čubāri. Nesaprotu, kāpē viņi būtu jāštaukā. Es mušas arī vairs nesitu, ja nu vienīgi atskaita to slaktiņu, kad atradās tie pusgadu vecie kartupeļi... Nu tikai prusaki. Uz tiem gan ir ātri jāreaģē. Kaukad tai Rīgas dzīvoklī vienbrīd sāku viņus krāt burciņā. Vāciņam bija izdurti caurumi un es viņiem šad tad iemetu kādu drupaču un ūdens lāsi. Neko.. ēda džeki, kamēr aizmirsu par viņiem uz kādu laiku, lai atrastu mirušos ķermenīšus pašu fekālijās un vēmekļos. Bija bišku abidna. Gribējās jau sakrāt riktīgu koloniju, bet arī viņu populācija uz burciņas periodu vairs nebija neko dižā. Un ar šito gājienu es džekus tīri uz morālo paņēmu. Tīri uz morālo...
0
^hahaaaa
0
kukaiņi ir jauki. un citi posmkāji arī :) man pa būri skraidelē skorpions. īsts jaukums :)
0
galvkāj ir kruti. viņiem ir lielas acis un viņi spēj ātri pārvietoties ūdenī. nejaukt ar spermatozoīdiem...
0
visi jau beigti, vai salīduši alās....
0
rules
0
boks, 31. augustā, plkst. 19:50

DDD var tač paciest tos odu un dunduru kodienus:)))

labs labs, nu a ja tev vesels strops uzbrūka ar kaut kadām afrikas bitēm, ne nu ja jau ļoti gribas var izturēt, šhitas bus labs. Man kaut ka iedvesma shodien.
0
blusas gan nav laba lieta.
0
b'a'ac, man 'sonakt v'eder'a iekoda kaut k'ads sirsenis vai lapsenis, skuj vi'nu zin, laikam bija no ziemas miega pamodies, negantnieks un iel'idis man'a mig'a - saj'utas neatk'artojamas, es k'adu pusmin'uti nevar'eju saprast, kas noticis, bla - lik'as, ka esmu atst'ajis k'adu svec'iti nenodz'estu (gult'a!!!!) un uzg'ulies tai virs'u net'i's'am, johaid'i. tad izddzird'eju niknu d'uk'sanu un sapratu, ka j'avelk krekls nost - iemetu to rezgali pie lampas, bet man ir ekonomisk'as philips spuldz'ites t'ap'ec 'sitas rakaris nesadega - no r'ita skatos, ka vairs nav - b'us j'agaida n'akam'a satik'san'as....
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
krabathor
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas