Kaut kas mieriigaaks
0
Ja nu kaadam vairaak vai mazaak ir interese uz kaut ko mieriigu un dveeselisku, tad tiiri informatiivi varu pateikt, ka 29. maijaa, Cēsīs "Bērnudārzā" būs koncerts, kurā spēlēs Deep Insight (Somija), SoundArcade, Versus, IndyGo.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Paldies Marko, bet es tur nebuussu nekaadaa gadiijumaa!
Kaada velna peec nevar uztaisiit atkal ko liidziigu, kad pie jums tur bija Sanatorium, Flaying, Wrong Side(pasveicini zobaarstu)????

Viss viens fucking hardcore vai arii vispaar nekas iipass????

Apatija vispar vel ir dziva? Kopss Impaled Nazarene konccaa, neesmu ssos saticis! Ak taa, ggitaaristam uzskreeju nesen virsu Vecriigaa.
0
jaa, vai nua vien gruut dziiv? hellhamma, kas teu liedz *taisiit* tos konchus kaut jel katru dienu?
0
To Hellhammer:

viss jau atkariigs no taa kaadas arzemju grupas kuraa laikaa brauc uz Latviju. Shajaa gadiijumaa kontakti gan vairaak ir ar hc grupaam. Taa tiiri informaacija ka kaadas metal underground grupas brauktu tuureeties arii nav. Un tur jau tas miinus. Neaicinaas jau speciaali milziigas zvaigznes, lai peec tam iebrauktu miinusos. Tas vienkaarshi nav iespeejams, bet nu laiks raadiis un varbuut gadaas arii kaads metal pasaakums.

Ar Apaatiju tagad ir taa, ka visi ir atvalinaajumaa, kaut gan palikushi tad ar' vairs esam rik trijataa no tiem kas bijaam. Bundzinieks ir cits. Loti progresiivs dzeks no Riigas. Nu baigi labi speelee. Labaak pat par ieprieksheejo...
Nu un gitaarists otrs neoficeaali tagad skaitaas Zobaarsts. Tagad tik buutu jaasaak meginaat un speeleet, bet nu tu jau zini, cik gruuti ir kaut ko atsaakt...
0
Un kas tad ir ar Wrong Side?
Tie ar ir 3jataa, ja? Sasska aizgaaja un paraava liidz to jauno bunnggieri, kas itkaa bija monstrs. Vecais ir atpakall?
0
To BigUgga:

Viens iemesls, citaadi es tiessaam vismaz reizi meenesii ko taadu arii taisiitu. Man milziigs krennkis par vienu lietu, kuras deel negribu nekadas aktivitaates pats taisit pagaidaam, kad tikssu ar to beidzot kaartiibaa, tad bus patiessaam dazzi asinnaini gallasmassiinu ssovi.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas