Craddle of fear
0
Ljoti gribeetos dabuut Craddle of filth filmu "Craddle of fear" Varbuut kaads var paliidzeet?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
nu nav ko to to filmu skatities goljas galigi nasv, labak paskaties no elles celushies (hell raiser) pirkas 4 dalas, ta ir daudz jautraka...
bet nu Craddle of fear var novilkt DC++ nu vismaz es ta izdariju....
0
Es arii neesmu pamanijies to vel redzeet, bet arii dikti nu gribaas.
0
Pirmaas 4 daljas no Hellraiser? Veciit tu esi noguleejis 5 un 6 dalju, kas nemaz nav sliktaakas par ieprieksheejaam. 6. dalja mana miiljaakaa filmu filma. Var skatiities n-taas reizes un ar katru reizi saprast veel kripatinju vairaak, atkost veel paaris filozofiskas miiklas. mmm, pure total shedevrs....
0
Runaajot par Cradle Of Fear... Skatiities uz plastmasas galvaskausu pleeshanu es toch neveelos.
0
ne es esmu redzejis visas Hellraiser dalas tiki pirmas 4 man patik labak, mezinu ka tev bet man jau sak apnikt, baigi jaut as daljas visas vienveidigas, bet nu salidzinoshi ar Cradle Of Fear Hellraiser galas ir vairak!!!
0
Ko?! veciit, kas ar tevi? Hellraiser atshkjiriibaa no Craaddasfsgs ir filma nevis kakas. Otrakaart, zheel, ka tu Hellraiseraa saskati tikai galjas daudzumu, bet nemaz nepakustini smadzeni par shii shedevra filozofiju, deelj kuras filmai ir 6 daljas, un neviena nav izgaashanaas. Vieniigi 4.aa dalja man ne paaraak, deelj suudiigajiem aktieriem, un taa, ka izskataas diezgan pavirshi veidota. Kjipa lai buutu 4. dalja, nevis taapeec, ka buutu kas sakaams. Bet arii tajaa, taapat kaa visaas ir labi teksti.
0
Nu nezinu gan vai vispaar ir veerts meegjinaat dabuut sho filmu. Protams, ka peec "scorched earth erotica" (ceru, ka pareizi uzrakstiiju, jo saliidzinoshi maz shaadu muuziku klausos) iespaids radaas visnotalj labs un interesants. Skatoties viilos, jo nu filma patiesiibaa ir izteikts mazbudzheta pasaakums, kuraa tieshaam nekaa sakariiga nav. Varbuut vieniigi sizhets, bet pats izpildiijums ir vaarda vistieshaakajaa noziimee "leets".
0
varu jums pateikt,ka cradle of fear ir galiigs meesls,biju cereejis uz kautko labaaku.izcili stulbi specefekti,sizets arii pretiigs.tiem kam patiik skatiities kaa dzekam izskjaida galvu kura ir taisiita no gumijas zaabaka un izvelk no kakla veenu,kas iisteniibaa ir elektriibas vads,laipni luudzu.puiseljiem patiks!:D
0
TROLLHORN:

Pilnigi tev piekritu filma nav izdevusies vienigais kauttcik jedzigais no filmas ir muzika, bet nu ar diez kas nav...
0
nu jaa,ja nebuutu taads muzoons,tad taa vairs nebuutu filma,buutu tikai taada neizdevusies sicu multeniite:D
0
Idiotisms ne filma! Kur tādu fignju vispār var uztaisīt!?!
0
Trulums!
0
Jāskatās labāk HELLRAISERu!
0
Man Hellraiser patiik kaut vai taapeec ka savus 30% no filmas esmu dzirdejis no Mortician un citu amiishu galjinieku intro & outro ;)

Kas attiecas uz Fauna cildinaato "Hellraiser filosofiju", tad varu tikai apjautaaties: ar ko nez Fauns dolbiijaas, lai tajaa plastmasas, gumijas un kechupa shausmenee saskatiitu kautko dziljaaku par lubeni?
0
Nu auzas auzu galā!
0
crazysowild< vai tu zināji ka ir izdomāta tāda programma DC++? Nē>>>? Nu tad zini ka tur tu noteikti atradīsi jebkuru filmu... ja vien labi meklēsi..Hi,hi.
Novēlu:
Lai pār tevi nāk apgaismība
0
Craddle of fear, filma no kuras var naturāli vemt, nenormāls sūds, kompī azņem tikai lieku vietu.
0
Izdzirdēju atkal šo nosaukumu un kuņģi uz vemšanu krampī sāka raut!
0
##########Kas attiecas uz Fauna cildinaato "Hellraiser filosofiju", tad varu tikai apjautaaties: ar ko nez Fauns dolbiijaas, lai tajaa plastmasas, gumijas un kechupa shausmenee saskatiitu kautko dziljaaku par lubeni? ############

What a stupid anal nekrowomiting kittiekattie oral vaginal liquid pump? Es tevi nesaprotu cilveek.... Nesaproti, ko tu gribeeji ar to pateikt.... Tev patiikot Hellraiser, bet peec tam tu to nodeevee par plastmasas un kechupa pljeek pljeek.... Es pie pilna praata, bet ko tu lieto? Tad jau laikam tavupraat labas shausmenes ir peedeejos gados Holivudaa razhotie slasheri? Nu veciit... Taa tachu ir klasiku klasika. Protams, pirmajaas daljaas paaris vietas bija smiekliigas, bet nu sorii, taa ir old school galja un man patiik, taapat kaa Evil Dead.
0
Ja tu skaties uz asiniim, bet neklausies, ko shie runaa, un nevelc paraleeles starp filmas daljaam, tad runa ir par to, kaa un kaapeec tu sho filmu esi redzeejis un kaa uztveeris (laikam taapeec, ka galjinieki izmanto tekstus ieksh intro un outro...), nevis par to, vai es dolbiijos un kaa.
0
Es esmu kārtīgs Hellraiser fans (Juods var apstiprināt :)), bet tā filma man patīk dēļ lieliskā Pinheada humora, brīnišķīgiem izteicieniem, labas atmosfēras un riktīgi šizīga sižeta. Bet filozofija? Kur tur kāda filozofija? Fauns, esi tik labs, izklāsti kaut vienu filozofisku tēzi, kas tur parādās!
0
Elle, paradiize, kas tas pie velna ir, uz to atbild shi filma. Elle, kuru radaam mees pashi, un kura atrodas ne zemzemes, bet tepat liidzaas, un kuru biezhi pashi mekleejam neizskaidrojamu un arii izskaidrojamu iemeslu deelj. Nasta, ko uzliekam sev uz pleciem pashi, iekulshanaas suudos un mociibaas, no kuraam atpakaljcelja nav. 6. daljaa izmekleetaajs - divas personas vienaa - viens labaa iemiesojums, otrs ljaunaa. Divas cilveeka daljas. Teksts no filmas: "nav runa par to, slikts, ljauns, vai labs, bet cik daudz no katra... Turpinaat? Turpinaajums vareetu buut tikai pie alus glaazes, sheit es netaisos rakstiit domrakstus par lietaam, kuras aciimredzot lielaakajai daljai pie pakaljas. Tas pats variants, kas ar muzonu. Mjasa, mjasa, mjasa.....
0
esmu ari redzejis CoF filmu, un, lai gan man CoF patik, filmu -> shift+delete
patiesam nav verts
0
nesen redzeeju, nu nekaads izcils maakslas darbs jau nav, bet paskatiities var un Danny tur dikti labi izkataas :D
0
supermega drankis bet "staastinjs" pa kaaju aizkjeera...jap ideja lab bet izpildiijums suuds
0
hehe...Es toties aizmigu pie Cradle of fear... vienīgais kājas nogriezšana bija interisanta...bet tas, ka sievietes izlidošana no mašīnas rada tādu caurumu mašīnā, ka traktors būtu tajā iebraucies, mani diktin ļoti sasmīdināja...hehe
0
Baigi labaa filma!!!!!
0
lielmezzu mikjelis arii filmu par laukiem taisa
0
Ko lai saku,esu noskatiijusies un taa arii neesmu sapratusi kas tajaa filmaa ir?kaut kaads sviests!
0
nu ja nu ja, filma tiiras shausmas.. skatiitaaju mocishana nekas vairak.
0
nezinu gan, neesmu redzējis
0
Ērik! tur nau ko redzeet
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas