ex-Bruit Monkey ?
0
Nu kaa tad iisti ir/bija ar vinjiem, nenjemot veeraa, ka lielaakais vairums taadus neklausiijaaties ;)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Leekaataaju muuzika.
0
Tas ir nu-metal.No coments!
0
jaateic ka bruit monkey - advice for free , pat nebija vinju dziesma... Gjitaaras tabs bija njemts no koRn , taapat kaa bass , tikai paarveidota 1 nots , un kaads man veel staastija ka bungas arii ir dzirdeetas ;)
0
Bruit monkey, (tas ko teikshu ir manas domas), mat taa liekas, ka ir iespadojushies pat lloti no KoRn, kad dzirdeeju vinnu jauno demo ar 3 dziesmaam, guity un kas tur veel bija, likaas pilniigs Korns. Bundzinieks it kaa esot profesionaalis, sencis esot vai nu bundzinieks, vai kaut kas tamliidziigs, kas lloti saistiits ar bungaam (muuziku), bet nu Bruit monkey, nav grupa, kuru apstriest true metal forumaa.
0
Man liekas kad tu skyforger sabrauci reaali auzaas.... korns? un ko juus pashi kopeejat?? juus pat nekopeejas, bet gan njemat kaverus latvieshu tautas dziesmaam, protams par to respect, nu bet vai var nodirst taapeec grupu, domaa kad pashi esat labaaki, un varat taapeec nodirst??? TU RUUGTI MALDIES!!!
0
Labi vinji njeema sev kornus par elkiem... vinji ir un paliks elki lai arii ko juus dirstu!!!!
0
to Nobody: ghee, nu tu i pateici, kaverus LV tautasdziesmaam, man taa liekas ka petjka vaardus pac sacer, mosh maldos, bet kornus pus LV numetaliistu kopee
0
vinjiem 1.kaart tas juusu deeveetais korns.. ir pie dirsas, 2.kaart tie jaunie triis gabali ir pilniigs pretstats.. citu grupu iznjemjot korn juus zinat pashi.. ir tachu citas nu metaala grupas, kuras var njemt par elkiem.. es to zinu jo esmu gripas tuvs draugs.. takshto sux juus visi stuulbie hacesnjiki.. haaaaa
0
reeka naak, pac tu haceshnjiks :DDDD losis
0
Tam, ka Bruit Monkey nevajadzētu te apspriest, es piekrītu.
0
esmu tuvs draugs, la la la, pegjiks tu taads. nezinu par ko ir runa, bet tu suukaa peteni. It kaa kaadam intereseetu kam tu esi draugs, un kurai numetal grupai visvairaak vinji liidzinaas. Pilniigs pretstats kam? KAM?!!! CUM IN YOUR MOUTH!!!!!
0
Kas ir ex-Bruit Monkey
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas