Lykathea Aflame
0
PSC!!!!!!! NILE SŪKĀ PIMPI!!!!!

Nav īsti laika izplūst garos apcerējumos, bet nu karoč Lykathea Aflame "Elvenefris" ir smagā muzona obligātā klausāmviela!!! Un NILE IR PILNĪGA HUIŅA!!!! Pilnīga...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
NILE ne trozzzzz!!!!!! izvelies vaardus...
liekas ka shos nevaar salidzinaat...
gan jau Intars albuminju ir ieteicis, ne? :)

kas attiecas uz subj.
obligata klausamviela nav, jo es domaaju lielaaka dalja kas to smago klausaas peec paris songiem pateiks kaut ko tjipa:
...nu i suuds neka saprast nevar...

bet ieverteet var... un ja patiks tad patiks nepajokam. paris gadus atpakalj pats 6 reizes peec kaartas klausiijos.

pats labaakais effekts ir tie putninji beigas...
relaks!
nianse ir taada ka keksi kas sho muuziku ir speelejushi ir "gaishie", tjipa nav reliigiskie, bet tic kaut kam gaisham... kas izpauzas vinju muuzika... pilniigs pease...

0
Labi, sūds par to NIle.. Vienalga uzskatu, ka salīdzināt var, bet ne par to ir runa.

Esmu pārliecināts, ka tomēr tik laba manta ir obligāti jādzird, savas un smagās muzīkas attīstības vārdā! Bet nu jā, kam interesē tas, kas notiek apkārt, saklausīs un tas, kam interesē tikai Skyforger un Sepultura labprātāk aizpildīs testu par to, cik liels gots viņš ir, nekā iemanīs kautko inčīgu. Ai nu kautkā tā. Es nevaru sakoncentrēties uz tik daudziem teikumiem patreiz.

A ieraudzīju šito teufelstomb recenzijās, kur bija baigi izslavēts. Bet nu to nosaukumu ātri vien aizmirsu, lai pēc pusgada.... Un šeit jau uzrodās Intars.
0
ne nu isteniiba es jau kadu laiku atpakaļ pamanīju ka funs sprēga par immolation, nu varbuut viņi ari ir tadi tumiigi, bet es nevareu teikt ka butu kaut kas tads kas man nepatiktu, nu ja children of bodom neskaitam, ne nu bet kas tad tur isti ir, aizsaki teemu tad pabeidz, kad jega shitam diskusijam , es par, es pret, pets nejaushas sacrifice unto sebek klipa noskatiishanas secinaju ka vajag akartoti uzmest aci, nu par lirikam es isti neiznu, bet parejais , ir forshas vietas, ne nu kas ir ar tevi, nav pietiekami cuukoshanas vai ka ?
0
varbut pa melodisku, hmmm neko nesaprotu
0
nē, ja gribīs obligāto smagās mūzikas klausāmvielu, tad steidzami (jau rīt pat no rīta) tev jāklausās Incantation - Onward to Golgotha amerikāņu deathinieks, izdots 1992g. uz Relapse rec.
paliksi apmierināts, kā zīdainis, kurš tiko piezīdis pilnu punci silta mātes piena.
0
Es savukārt pamanīju kā tu miljons reizes piesauci to Immolation. Peteņu Malējam kautkur mētājas tā kasete ar tiem citplanētiešu pidariem virsū... Nu baigā garlaicība... A kas man jāpabeidz, nesapratu? Tēma jau nav par to, ka man nepatīk Nile, bet par to, ka man patīk Lykathea Aflame, un visiem, kas ir paskrējuši šim nosaukumam garām būtu vērts ieklausīt. Un šādas tēmas, manuprāt, ir daudz vērtīgākas, nekā "Kāds gots Tu esi?" un "Stilu kari". Žēl tikai, ka tāpat kā recenzijās ļoti reti, kad sarunā iesaistās vairāk par 3 cilvēkiem. Cik nu tās biežvien ir sarunas. Bet tas jau nekas slikts. Ne visiem interesē tas, kas man, un ne visiem vienmēr ir pacietība kautko baigi drukāt. Vai ne ko? Tas būtu sīkums. Bet stulbākais ir tas, ka 218738213 cilvēki no 218738220 nemaz neinteresējas par to muzonu, par kuru tik ļoti ķipa fano. Tad, kad vajag kādā tēmā paspīdēt ar zināšanām par to, kādam ir jābūt īstam metālistam, tad ir klāt visi 218738213, a kad vajag par muzonu parunāt, tad kautkā lai novērstu uzmanību, iemet testu, kurā uzzināt, cik liels gots tu esi. Un vēl atļaujās kautko pēc tam par pozerismu un pokemonismu pīkstēt.

Nu tas tā... nedaudz uzbudinājumam.. Šas iečekosim Incantation.
0
nu kā patika Incantation?
esmu pārliecināts, ka tīri labi aizgāja.
0
Fauns, kas tā ir par žanra grupu? mEs noteikti DC ieslēgšu uz šito...
0
es to raksturotu ka tehniska/progressiva death'uha
bet nu ja bez visiem stampiem - death metal :)
0
ko lai dar ka connections darbaa pa vaargu...
0
Jaanopeerk origjinaalais CD...
pumpeetaaji... ;)
0
Es nez vai tā tam ir jābūt, ka tam Incantation skaņa kā no dirsas? Kautkā nebija noskaņojums klausīties to ausīm sāpīgo troksni. A moš novilku kaukādu kreiso no kasetes spiesto kaku?

Lykathea Aflame man skan kā pozitīvs, brutāls Fear Factory un Avulsed krustojums. Nu tas tā.. šķiet trāpīgākais salīdzinājums kas nāk prātā. Interesanta, melodiska, dziļi telpiska detuha, kas sagādā tādas sajūtas, it kā tu būtu sūdu ēdājs kukainis, kuru iesūc putekļusūcējā, bet trubas otrā galā izrādās milzīga 3747326 hektāru izgāztuve.
0
Incantation (tam konkrētajam albumam) ir normāls studijas kvalitātes ieraksts. Relapse rec. taču izdod. tas vien jau ir rādītājs.

p.s. te arī parādās tas dc++ mīnuss, ka parasti švakākas kvalitātes kā oriģināls tiek nospiests, līdz pat pavisam sūdainai skaņai.. kā laikam ir arī šajā gadījumā. no kaut kādas vecas apbružātas ķīniešu kaseteles. Dabīgi, ka nekādas baudas klausīties.
Jebkurā gadījumā randomā pa 7ls ir.
0
es tagad atceros, ta Lykathea švamme bij'kut kads tec dec, man neparak patika, kaut ka nebij tur tadas zlobas, bet pedejais criptopsy loti labs cd, bla un es zinu laikam nejaushi idzeesu, sasodiits. Vot tas ir prog. kur ritms ta ka cita vieta, taka lenak, kaut ari gichas atrak, notiek visu liaku tada ka saciikste kur kads kadu pnak, kads atpaliek ( instruments ), tirpas skrien pari no shi patikama maksliiga haosa, vokals ari viniem vienmer bijis tads ipatneejs, man jau loti patiik.
0
Nu redz, tev patīk arī pēdējais Cryptopsy, kas manuprāt ir kautkas pilnīgi nožēlojams.

boks: jā, un tas nav vienīgais dc mīnuss. Vēl ir diski ar nepareiziem dziesmu nosaukumiem (samainīta kārtība), vispār bez secības, nepilni albumi, albumi, kur, hujakš, pēdējā dziesma ir nezināmu iemeslu dēļ uz 96kbps, bet pārējais albums uz 256. Vai arī katra dziesma bez maz savā kvalitātē utt. Tapē jau arī "kvalitatīvas" un smukas mp3 kolekcijas veidošana ir interesanta, izglītojoša un nedaudz laikietilpīga padarīšana.
0
Vai dies, augury! Un par to zlobu... Tu gribi teikt, ka Cryptopsy pēdējam albumam ir zloba? Ja man būtu jāraksturo tā zloba, tad tas varētu būt bērnelis, kam tikko no mutes izkritusi konfekte.

Un Lykathea Aflame zloba tiešām nav nekāda, ja nu vienīgi vokāla un bungu iemiesota. Vai tad vajag? Tieši tas ir viens no viņu unikalitātes stūrakmeņiem. Bagātīga, radoša atmosfēra, telpiskums. Nevis Cryptopsy plakanā mīcīšanās pa smilšu kasti. Es vispār nesaprotu, kas Cryptopsy ir noticis, ka jātaisa tāds draņķis??? Man ļoti patīk viņu "None So Vile" un pārējie vismaz nebija zemē metami, kopumā ņemot. Bet nu šitais pēdējais... ir kautkas kretīnisks.
0
Re re, bet Faunam atkal ir taisnība. Pirmkārt par Lykathea Aflame - to tiešām ir vieglāk sadabūt un vērtēt pašam nekā aprakstīt, bet nu jādzird obligāti; visdrīzāk tomēr tas būs nepatīk/dievinu variants. Otrkārt, par to muzona apspriešanu: man tagad ieraugot šo tēmu, tajā ir 17 ieraksti 2 dienās), ko izdarījuši 6 dažādi cilvēki, no kuriem 2 izsakās ne pa tēmu....
0
ne man teisham nav shis tas saprotams, ok no so vile ir labaaks, bet nu shitas jau ari nav zmee metams, nu tada pidarasiiiga imollation skana juutama vietas kur vairak rifii teik ka kada parasta grindina uz akordiniem, varbut vini negrib tik loti ekspermenteet un vairak uzlabo papildina veco, un manuprat dara to tiri jauki, vienreiz parbraucu pari albumam, dazham dziemas vairak , liekas tiri labi, bet vietam jazzigas parejas un iestarpinajumi vai ka vinas tur saucas. Nu tas ka garaliciigi, ta nemaz nav. Varbut pie vainas ir shis at the gates savienots ar tadu jenkiigu grind /tec dec. Nu es nezinu, var jau buut ka tev ir taisniiba bet, bet paskaidro tad man savu viedokli, bla nu varbuut izdiirasim dziemas pa rifiem un tu man a pirkstu paradi kas tad tur ir tik pretdabisks, nu varbut gruti pienmet tadu grind kas nav cukoshanas caur un cauri bet, sasodiits kas par vainu, es tagad ka resns kamiitis parediishos no stresa, kas i
0
ko izdarījuši 6 dažādi cilvēki, no kuriem 2 izsakās ne pa tēmu.... ...neka personiiga bet man tas atgadina bernudaarzu, janiitis panema mute kriitu skolotaj skolotaj ko var piesieties es nesaprotu.
0
varbut ja salidzina ar iepriekshejiem tad , nu ne par dranķi viņu sakut es nevaru. Paklausiishos velreiz visu veco , bet to ka teufelstomb apgalvots ak vokals ir pilnigi sucks, nu varbut man patik tas viegli izhuvis burkans, kada sakara vispar piemineets Wormed, bla noklausiishos visu , ja tad man radisies kadas sahubas
0
ha ha... teufestomb'ā arī šamējais dabūja pa dupsi? Ui būs jāaizskrien palasīt. TUr au noteikti būs izzākāts perversi augstos toņos.

Par to vokālu... ņja.. ar tādu sausiņu labāk mikrofonu vispār rokās neņemt. Briesmīgi.. tas tiešām ir šausmīgi. Izsaku līdzjūtību..

Wormed varētu būt pieminēts kā viens no grind vokālu paraugdemonstrējumiem. Un tā tas tiešām arī ir. Tas ir diezgan tāds pats pizģecs kā Sikfuk vokāls. Starp citu par Sikfuk runājot. Vo tas ir tāds grinds, kur forši parādās tās sacīkstes, kur viens atpaliek, tad noķer, atkal un atkal kautko it kā mīcās šurpu turpu, bet tā forši un inči. Vēl te kautkas man atsūtīja uz meilu, lai iečekoju Dripping. Yup, ar tas pats. Smuki smuki. Man ar patīk tā haotiskā dzenāšanās. Bet jaunais Cryptopsy... Nezinu kā viņiem tur būt jāskraida lai atsvērtu izčakarēto, pretīgo skaņu un sūdīgo vokālu. Katrā ziņā viņiem tas nav izdevies. Pilnīgi nesaprotu, ko viņi ar to albumu gribja panākt. Paņirgāties par cilvēkiem, kuri fanodami par iepriekšējiem albumiem, ar aizvērtām acīm pagrāba no plauktiem jauno kaku, nomesdami zemē naudu? Nu ja tā, tad ok. Tas būtu riktīgs Anal Cunt style.
0
a es ar to dripping dabuju, neteikshu ka nu baigi kas jauns, bet nu kapec nevar buut grind choose level easy, nu kape ne, vinsh jau ta pat ir vairaak ka tec tec un pei kungu tarpa kas tad tam vokalam, nu nav visam gruap kuram ir kaut kads mazs sakars ar grind uz reiz burbulus, var nelietot vardu grind, ja tas tik loti kozh aciis.

Sikfuk nav sanacis paklausiities.
0
Nu pag pag... Es jau nesaku, ka vajag uzreiz burbuļot lai vokāls skaitītos labs. Ir tak pilna dirsa ar vienkārši feiniem vokāliem, kas labi iederās tur kur viņi ir. Bet nu Cryptopsy pēdējā albuma mikrofona čubziks ir vienkārši nebaudāms švakucis. Sekla sausa rīkle. Un tas jau nav nekas slikts, ka tev patīk. Ir arī cilvēki, kam patīk noziezties ar sūdiem un masturbēt pie ģimenes fotogrāfijām. Kas ta man. Tas nebija uzbrauciens, ja kas. Tapē jau tā muzona ir pietiekami daudz lai katrs varētu apmierināt savas vēlmes. Vienīgais, kas nemainās, ir tas, ka tas vokāls ir švaks. Moš viņš galīgi saaukstējies iedziedājis vai kā, es nezinu, bet nu labāk būtu ļāvis pavokalizēt kādam citam.
0
par manu ģimeni tu ka vimeer esi liimeni, bet nu es taja mp3 nevaru saklasuiit nekadu baigo seklumu vai labumu, un tevai zinahsanai, man shaja gadijuma ir pilnigi uzlikt kloķi uz to vokalu jo man patik pati muuzika, pei tam ta kad viss patik, ta ir reti, bla es nezinu te savakushies vesela grupa izlepushu turistu. Bla nu un ja tas zdeks pats nesaprot ka sudigi dzied, kas tad vinam ko pateikt ja ivnsh ir grupas pamatdibinatajs, ai un vispar shitas bazars nafig. Intars vel uzbļaus ka nav pa teemu.
0
Par kādu tavu ģimeni? Ta pie dirsas kā dibinātājs viņš ir, tas neizmaina sūdīgo vokālu konkrētajā albumā. Izlepuši tūristi? Vai tiešām tu neesi pamanījis, cik mūzikas ir daudz? Tā jau tiek pagaršota tikai neliela glāzīte no tās milzu vannas, a tu par tūrismu šķendējies.
0
"visdrīzāk tomēr tas būs nepatīk/dievinu variants"
nu, nez. es tikai 2x pagaidām noklausījos. patīk. interesantas tēmas gan muzikāli, gan vokāli, ļoooti patīk ātrumu maiņa (heh, prof. Zālītim būtu ko izteikties). bet nav manējā un viss.. bāc, meloju.. jo vairāk klausos, jo vairāk patīk;)
tāda sajūta, ka šī mūzika iet cauri miesai. vairāk albumu šim sastāvam nav?
0
nav gan, un cik sapratu, nebūs arī.
0
žēl.. bet kaut ko līdzīgu vari vēl ieteikt?
0
vz.. var mēģināt to Wayd, kas recenzijās stāv, bet nu tas nav tik masīvs un iespaidīgs, vairāk tāds kokteiļu rijamais. Un vel, kas ir man jaunatklājums - onkoļa Balroga slavinātais Strapping Young Lad "Alien". Bet nu pirms tam kautkāds bi dzirdēts no viņiem, man kaukā nepārāk. Bet šitais "Alien" ir baigais gāzējs. To toč var ņemt nost. Vietām jau ir tāds puicisks, bet nu respektu iedzina.
0
skatot ko Tu pirms tam esi klausījusies! pirmie divi kriptopsī un viss no deranged
0
vispār death man ir diezgan svešs. patīk doom, vispār cienu melodiskumu un virtuozitāti.
0
death ir svešš???? beidz gruzīties un sāc ar entombed-clandestine-
0
nu, tik traki nav, ka entombed nezinu;)
vēl man folks un viking patīk;)
0
o jā, šie man pēdējā laikā patīk...otyg..bļē tur dio kavers m/
0
hihi;)
0
nesmej, palikšu agresīvs, noķeršu Tevi un riktīg mocīšu..:)
0
ujjj, nebiedē mani.
kā tad tu mani mocīsi?
0
pārsteiguma moments būs...bet nu ar divām rokām mocīšu..:)
0
hihi.
ujj, tā nebija provokācija. hihihihihihi
0
manegarm ir patīkami, tikko ielādēju.
0
mocīšu...
p.s. kas i manegarm? gaļinieki eb melnie vikingi??
0
Viking/Black/Folk tāds diezgan klasisks skanējums, bet brīžiem parādās visādi brīnumiņi kā vijole, piemēram. Manuprāt, vieni no labākajiem zviedriem. Veči arī spēlē jau 10gadus.
žņaugsi vai kutināsi vai sitīsi vai pļaukāsi vai, vai, vai!
0
aij aij aij..man šos vaig..oo..man šie tag nāk kopā ar dodheimsgard..it`s funny how things change overnight when u thinkin right:)
0
žņaugsi vai kutināsi vai sitīsi vai pļaukāsi vai, vai, vai!

hahāā...mocīšu..:))
0
hihihi, varu iedomāties kā tu sajūsmā berzē ķepas;) un to, kā Fauns dusmosies par foruma ķēpāšanu.. tā vien liekas, ka mocīšana izpaliks;P un tev rīt nekur nav jābūt?
0
rītā airēšu islandi iekarot:))
0
ooooo! man jau arī kārotos kādu geizeru vai karsto avotu..;)
0
tad pielaist pie tevīm ar??
0
jā, mājas pagalmā vienu lūdzu;) un tu islandi plikām rokām? ko tu domā par manegarm - i evigt tid? man jau pielipa.. man rīt tā kā akadēmija, bāc, $@#%
0
man viš lēnām nāk..kad būs nonācis viss tad klaysishos..a man tag iet pa gaisu plainfield cemetary..deranged..ja spēlē death tad tikai tādu..
islandi ar plikām rokām..tām pašām kas mocīs:))
0
Starp cit. Par to Nile runājot.. Tu ieminējies par to Deranged, kurš bij tai miljons gadus vecajā Metal Hammer grind izlasē. Akal uzlikās kautkā. Un tur iekšā ir Nile - The Howling Of The Jinn. Labs gabals. Bet kautkā tie albumi nedavelk galīgi. A tas albums no kura tas The Howling Of The Jinn moš tomēr viss tāda garā ieturēts. Nu tāds foršs? Vai tomēr kopumā tāds nepadevies?
0
nu es nile veselus albumus nēsu dzirdējis..atsevišķas dziesmas...mani neķer kaut kā.
deranged..es šos dieva vietā esu iecēlis. ātrums, zloba, solo..viss kā nākas..
0
tys i no vinju pirhmaa albuma Amongst the Catacombs of Nephren Ka, kas kaa pirmais albis njem ar svaigumu, bet nianses nav tik noslipeetas kaa sekojosshos albumos; es jau iisti nesprotu, kaapeec Tu, Fauns, salidzini Nile ar Lykathea Aflame. Nile ir amerikas brutaldeznjiks, uzprishinaats ar egzootiskiem motiiviem, kurpretii LA iraid peec buutiibas tas avngarda tipa muzons, kur desas ir tikai detalja kopbildee.
0
Ir divi varianti...
0
Starp citu, ja jau runājam par niknajiem, kam patīk paērmoties, ko tauta saka par Akercocke? es gan tikai vienu albumu esmu dzirdējis, 2003. gada Choronzon, bet nu laps vispār, incanti puikas ņemas.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas