Mensons pokemonu kings
-1
Interesanti kas gan vinjaa ir taads kam seko pokemoni ???? :D
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Varbuut tas ka vins pac izskataas peeec liela, ljauna pokemona..!
+1
Par izskatu nestriidos, par pokemoniem nezinu, bet teksti vinjam ir(bija) konkreeti. Shis ir tas retais gadiijums, kad es speeju iebraukt murgainos tektos. Mansons bija kaa sludinaataajs, aaksts ja jums patiik, kas raadiija visaadus nesmukumus ko cilveekiem nepatiik reedzeet. Tagad shkiet vinjam ir sakaapis galvaa. Iiisti vairs nesekoju tam liidzi, bet nu priekshstats taads ir radies.
0
mensons pokemoonu kings.hehe:D
0
mosk vinjs ir no rakjesju komandas??tapeec taa visiem patiik
0
HAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Reaali noreeecos a mos vins ir maskeeejies pikachuuuu!@!!!!
0
Eu nu kādi te joki palaidušies, pilnīgi tāda rēka, he, nāk virsū, nēeeeee, labais, mensons - īstenība maskējies pikačū, aaaaaahahahahahaha. nē veis,nejoko, aaaahahaha, no shitādiem jokupēteru izgājieniem jau trieku var dabūt, kikikikiki ... Viņš jau tochnjaks no raķešu komandas ir, nē. nu vienkārši labaiiiiizzzzzz, es nezināju, ka metālisti arī šitik piparotus, hehehe, jokus māk uztaisīt, neeee, reāli norēcos...
+1
Mensonam ar pokemoniem saistības nav nekādas. Grupa Marilyn manson spēlē ļoti labu mūziku, viens no maniem mīļākajiem māksliniekiem. Nevajag te stāstīt pilnīgu idiotisku stulbumu!
+1
Un tomēr krietnu daļu viņa fanu masas sastāda pokemoni, kas absolūti neiebrauc, par ko viņš runā savā mūzikā.
+1
Vo VO VO
+1
Un atkal tew taisniiba..!
-3
mensons ir smagaas muuzikas kauns
0
Tas ir kaa vinju uztver..vai to, kas vinjsh ir, vai to ko vinjsh veelas par sevi paraadiit tautai. Buutiibaa jau vish ir ljoti inteligjenc cileex, kas njirgaajas par sawiem faninjiem.
0
Es cienu Mensonu.Jo vinjs ir atklaats un pasaka visu kaa ir.Kaapeec vienmeer ir jaapdirsh pokemoni?Visus sabaazt vienaa maisaa, piekaart birkas un aiziet ha, ha, ha...Stulbi.
0
vispaa i muljkjiigi pa kaadu, (nevis pa to, ko vish i radiijis) fanot
0
patiešām.
0
Mjaa, topu metalists Mensons haaa haaaa,:D
0
Manupraat, juus visi dabuujaat galvas traumu, ja speejat apspriest par taadu buutni kaa mensons.
0
hm es cienu mensonu,jo vinjs nebaidas izskatities savadax...dziesmas ari normalas....
0
mensonam nav ne vainas un man piekaast, ja kaads domaa savaadaak.
0
Man arī!
0
Vispār runa jau šeit nav par Mensona paša vainām un nevainām, bet gan par to ka pokemoni par viņu dikti fano, un tas laikam tomēr ir FAKTS.
0
Jautājums taču bija šāds:
"Interesanti kas gan vinjaa ir taads kam seko pokemoni ???? :D"
0
Pokemoni seko visam, kas nokļūst MTV topu pirmajās vietās!
0
...visam, kas nokļūst MTV topu pirmajās vietās, bet skaitās/tiek saukts par alternatīvu un izceļas ar skaļu, agresīvu imidžu. Tā es teiktu.
0
Starp citu - par tiem "pokemoniem"...
Vai tikai nav sākušās kaut kādas pokemonu "raganu medības". Pokemoni. Šo vārdu es pēdējā laikā forumā redzu pārāk bieži. Ar vieglu mēli cilvēki tiek saukti par pokemoniem. Vietā vai nevietā. Daudzi jauni metālisti, kuri tiko pieslējušies ellīgajam baram, saņem šo apzīmējumu un šo attieksmi. Tas viņiem laupa jebkādas ilūzijas par draudzīgu metālistu kopienu. (Nu bet ko darīt, ja ir tie "īstie un drūmie", kas ir īstie). Daudzi no jaunajiem atsijāsies, citi paliks. Var taču sākt arī ar Mensonu. Cita lieta, ja cilvēks jau vairākus gadus karājas uz Mensona, Linkin Park un līdzīgajiem, bet bļauj par visiem skaļāk, kāds viņš metālists.
Metālisti ar šo sterilitātes māniju paši zināmā mērā mērdē nost savu kustību. Jo tie jaunie, kas paliek, paliek šā vai tā (neskatoties uz apvainojumiem), bet vairs nav tās vienotības. Ai nu labi, ko te mani utopiskie murgi... metālistu kopiena...Ha! Sviests kaut kāds.
0
Lai gan arī man liekas, ka no tiem, kurus sauc par pokemoniem atsijāsies ļoti daudzi...
0
stay trve & kvlt
0
to kk:( Tu esi viens sakariigs cilveeks.Neviens jau nevienā neiedziljinās, tāpēc arī rodas ātri secinājumi un daudz pārpratumu.Diemžēl...
0
to Sinigunde & kk:(
Piekrītu. Tie, kas sevi uzskata par tiem "ilglaicīgajiem" metālistiem absolūti neiedziļinās jauno vērībās un spriež par tiem izejot no savas, bieži vien aprobežotās vērtību prizmas. Kā mūsu pieredze liecina ātri secinājumi un neapdomīgi spriedumi noved pie drūma iznākuma.
0
Nu nezinu,,,nezinu!!!
0
ne nu jus t runajat itka MM butu vienigais tas pokemonu pavelnieks... nu un paskatieties uz to viru no HIM neatceros ka tur vinju sauc... nu tam pakal jau ari visi pokemoni krit... nu un tam kroplim no plasibo... ar to jau tads pats joks notiek.. ta ka navaretu teikt ka MM ir vienigais pokemonu pavelnieks... nu ta vismaz shkjirt man...
0
No tava teiktaa liela dalla ir taisniiba...
0
nu bet ta jau ir.. ne kao piebilst ne ko atnjemt...
0
nu tauta kapeec taa Mensonu apcelat.tie pokemonu pashi vijam skrein liidzi.ir taadi civleeki kuri skataas citiem liidzi vai arii nekalusaas to muuziku galvenais ka tik tas ir Menosn un LABAAAAIS tad ir,bet no pshas muzikas vispaar neko nesajeedz.nu pats arii vinju klauos,bet nu vairaak netik kaa agraak.manaa uskataa peedeejie 2 albuumi taas ir drazas konkreetas.paaraak komerciaals vinsh ir palicis tas nav uz labu pusi.nu Antihrist Superstar manaa uzkataa tas ir labaakais vinju albuums.
0
tu saac atkaartoties rumphy
0
Man taa liekas, ka lielaakaa probleema jau ir taa, ka vairs neklausaas muuziku, bet gan grupu. Piemeeram, nnemsim to pashu veco KoRn - daudzi "kabatas briesmonni" (taa sauktie) jaa tas ir labs, daudzi "iistie metaalisti" - tas ir suuds, bet to saka nejau noklausoties kaadu skanndarbu, bet gan kaadam pasakot sho nosaukumu KoRn. Mees taksh klausaamies muuziku! Muuzika ir taa kas muus aizrauj, un vai nav pie peecpuses, kas to izpilda, galvenais ka taa ir muuzika.
0
Ne visi pokemoni klausaas MM. Pokemons var klausiities arii labu muuziku, tikai taapec, ka apjeedzis ka tas ir kruti, bet palikt pokemons..galvenais jau lai to muuziku izprot.
0
Vispār arī taisnība.
0
Taisnība gan, bet metālistu starpā vispār ir ieperinājusies ļauna mode nolikt cilvēkus pēc mūzikas, ko tie klausās!
0
Nav vel piedziivots...
0
Sakarā ar M.M. man ir viens pastāstiņš. Reiz viens mans skolasbiedrs personīgu nesaskaņu dēļ nolēma mani nāvīgi apvainot, un pataica, ka "metālisti ir stulbākie cilvēki ko zinu, viņi vazājas pa ielām netīriem matiem un dungo divas rindiņas no M.M. dziesmas, jo neko citu jau nevar iemācīties." Apbruņojos ar sarkastisku smaidu un ar grūti noslēpjamu ironiju balsī mēģināju viņam paskaidrot, ka M.M. nav gluži tas tipiskākais ko minēt kā metal mūzikas piemēru. Viņš izrādījās iecirtīgs, un paziņoja, ka "M.M. ir visīstākais metāls, vēl īstāks par Metallica." (ar to viņa zināšanu apjoms par metal grupām bija izsmelts.) Metu priekšā argumentu, ka tās "īstākās" metal grupas viņš nemaz navaid dzirdējis, jo tos ļautiņus nemēdz rādīt pa ZTV un pa Eiropas hitu radio ar viņi neskan. Uz to viņs atcirta, ka "tā noteikti ir tik sūdīga mūzika, ka sevi cienošas raidstacijas nemaz nevar to atskaņot."
0
fascinee cilveki ar iesauku mensons haha samalejas ka pandas un nesajas apkart. bet uz mensona konci biju gan, ir jaredz, kas pasaule notiek..
0
Parasti man ir dzilji piedrazt, ko Juus te runaajat, bet man mazliet kaitina viena lieta - Juus (metaalisti) esat neiecietiig, ja kaads izsaka kritiku par smago muuziku vai pat to noliedz, Juus sakat, ka "nepatiik, nelien, kur nevajaga", bet absurdaakais jau tas, ka pashi riikojaties tieshi taapat... (gan jau kaads sadusmosies) Varu iedomaaties, ka lielaakaa dalja MM apdirseeju nemaz nav iedziljinaajusies textos (visa MM muuzika ir protests un atklaata njirgaashanaas par ASV politiku un kultuuru). Sakiet, luudzu, ar ko CC texti par sapuvushiem galvaskausiem ir gudraaka par MM textiem? Dzilja jeega? Tikai nevajaga!!!! Shoreiz iesaku neliist kur nevajaga, jo Juusu absoluuti subjektiivie spriedeleejumi par MM liidzinaas mazu meiteniishu spriedeleejumiem par to, kaa tad tas iisti ir - churaat staavus?
0
kk:( & beldegiram

Man Jums, Cieniitie, taads jautaajums - kas tie taadi ir pokemoni? Esat redzeejushi MM klipu MTV topa 1.vietaa? Atnaaciet un pasakiet man, ka es esmu Pokemons (jaaraxta ar lielo?), jo man ljoti, ljoti patiik MM un es nestaigaaju apkaart sakraasojusies un nemaz neliidzinos raganai, hobitam vai citam pasaku teelam. Saaku pat aizdomaaties, kursh te ir aprobezhots - MM muuzikas cieniitaaji (fans es neesmu) vai tie, kas tik ljoti par to uztraucaas. Gribaas jau piedereet pie kaut kaa - citi pie metaalistiem, citi pie pankiem, mozh man pie Pokemoniem. Saucat mani kaa gribat - man piedraazt!
0
Ja tev būtu piedrāzt, tad tu kādu piedrāztu, nevis rakstītu šo tektstu he he (uztver to kā slimu JOku)
0
Atvaino, poisen, bet es nekad neesmu Mensona mūzikas cienītājus saucis par Pokemoniem. Pats daudz klausos Mensonu un man ļoti patīk viņa teksti! Par pokemoniem man vispār riebjas kādu saukt, es tam neredzu jēgu un, godīgi sakot, neesmu līdz galam izpratis šo mūsu "evil and true" metālistu (hi, hi) "profesionālo kritiķu" doto apzīmējumu! Tāpēc sorry, bet neredzu tavām "dusmām" uz mani iemeslu, palasi skaidrāk manus komentārus turpmāk, OK?!!!
0
Ja njemtu procentuaali, izksataas, ka MM vairaak tomeer klausaas meitenes, taapat kaa HIM un Placebo - Alternatiivo Barbiju tops :)
0
To jeah
Taa jau ir tikai taada smaga popmuuzika.Komercija...
0
Eu, varbūt kāds vēl ir dzirdējis tādas baumas, ka Marilyn Manson spēlēšot Latvijā kaut kādā Vēja brāļu pasākumā? Īsti gan neticu, bet daži paziņas tā runā.
0
Katra grupa/muuzikas stils ir noziimiigs un vajadziigs, ja kaads to klausaas.Daudzas grupas jau izjuuk, jo nav fanu.Taatad vinju muuzikai kaut kaa pietruukst.Man nav nekas pret citiem stiliem/muuzikjiem/grupaam... to vienkaarshi neklausos.Katram cilveekam ir savas tiesiibas klausiities, kas vinjam patiik.Un es nekad neteikshu, ka metaals ir pats labaakais, ka to vajag klausiities un neko citu.Un piemetinaat, kaa tu vari klausiities repu/popu.Attieciibaa uz Mensonu, cik var runaat par vinju, ja nepatiik, paturi savas domas pie sevis.Bet ir jaapienjem, ka buus cilveeki, kam vinjsh patiks un tur nav nekaa slikta.
0
EHR RUULLZZ!!!!!!!
0
kaapeec jus domaajat pokemonu paweelnieki... (piemeeram placebo, MM, him, bla,bla ) wienkaarssi pokemoni newienas citas grupas nezin...
0
Jūs visi, kas saka, ka ir kaut kādi pokemoni, esat pilnīgi idioti (lai neteiktu pokemoni).Paši esat baigi pareizie un īstie? Man vienalga, ka tagad teiksiet, ka esmu pokemons, jo neesmu nekāds tīnis un nezīmējos arī nekā īpaši, ja neskaita garus matus.Būtu labāk priecājušies, ka jaunā paaudze interesējas par smago mūziku (o.k. viņiem tas vēl ir tikai sākums, bet kaut kā jau jāsāk tajā mūzikā iebraukt). Runājat kā aizvainoti un nīgri pensionāri
0
Starp citu, es arī kādreiz klausījos nu, jo tad vēl neko citu nezināju, jo vienīgie info avoti nāca no ZTV un dažādiem rādžiņiem, tā lūk..
0
nahuij pokemon moshki digimon
0
tas gan kad es dziivoju bauskaa pat iron maiden nezinaaju
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
Viskas