Kataklysm - iesakiet?
0
Iegrābu joka pēc viņu 2006. gada "In the Arms Of Devastation" un biju patīkami pārsteigts, jo nez kāpēc biju šamos, pat nedzirdējis, iegrūdis tai plauktiņā, kur ārdās Nile, Cryptopsy u.c. brutal and/or technical death... bet izrādījās samērā aizrautīgs un skaists, semi-melodisks dezmetāls :) Biš par daudz uz Gēteborgu vietām atsitās (un Gēteborga man ir līdz ūkai, nudien), bet citkārt atkal atgādina savus itin jaukos tautiešus Into Eternity.
Gribēju zināt, vai iepriekšējie diski ir līdzīgi, jeb arī viņi šai gadā ir krasi nomainījuši stilu?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nepārzinu gan visus Kataklysm albumus, bet salīdzinot ar viņu iepriekšējiem veikumiem Shadows and Dust un Serenity in Fire jaunajā albumā nekādu krasu stila izmaiņu nav.
0
pirmie albumi gan atšķiras-ir labāki, Sorcery un otrs Temple of Knowledge, šie bij tādi "ar svaigām vēsmām" tajā laikā, nenormāls buņģieris kas brīžiem rada tādu labā nozīmē haosu.nu esmu dzirdējis tik šos divus pirmos un arī to jauno2006-nav slikts, bet brīžiem kaut kā pietrūkst vai kaut kā ir par daudz..
0
Iesaku Temple of The Knowledge, laikam 1995.g. Viens no visu laiku ārprātīgākajiem death metal albumiem imho. Vokāls ir satriecošs, bungas arīdzan. Tagad ir cits sastāvs, vairāk melodisks palicis.
0
Nu ja patīk tāds kā jaunais, tad visi albumi sākot ar The Prophecy: Stigmata of blablabla, kā tur bij - (2000) derēs, visi ir apmēram vienā garā ieturēti. Vecie ir tādi šizīgāki.
0
Jopcik rōzā, es te tā pirms dažām dienām paklausījos, itkā nekas neizķēra... šodien uzliku atkal un zin, aizķēra, nu tas "In the Arms of Devastation".
0
Man atkal vienmēr baigi gājis pie sirds tas, kā šie pa skatuvi ņemās. Savulaik šos uz pārmaiņām ar vecajiem alkāniem no Benediction griezu no vietas vien.
0
No "Temple of The Knowledge" atceros tik klipu ar to mežoni, kurš ar lāpu vicinājās. Toreiz es biju šokā un vēljoprojām neko nesaprotu... Nobrīnījos tik, kad kautkādā svaigākā konecerta ierakstā šie pavisam kaut ko citu spēlē. Mazāk izaicinošu, maigāku... Tā kā domāju, ka nav īpaši nekāda jēga skatīt tos vecos. Vokāls cik atminu tajos bija baigais rūklis, kas sita pušu pilnīgi visus pārējos štrumus.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
edgarsrakovskis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas