Bathory
0
nesen uzraku tadu grupu, pasam baigi patik it ipasi 1990 gada albums "Hammerheart"
Ko jus varata teikt par so grupu?
pats labakais ir tas ka dziesmas iet i pa 10 minutem, un skanejums ir super, pilnigi gribas palaist pa teta lielajam tumbam.
ja nemaldos black metals.
Varbut kads zin kadu lidzigu grupu bathory?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
:DDD
nesen uzraki,ko? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD...
nu ok... labi ka vismaz tagad uzraki.. lai gan Quorthon vairs dziivs tik muusu sirdiis :/ nepaspeeji..
par Bathory uzzinaat jau var arii vinju maajaslapaa, un fanu lapaas.
0
jaa nesen uzraku, majas lapu nepaspeju apciemot, sapriecajies metos seit :D:D
Quorthon vinjs beikts?
0
ne vella nav beigts
es tak vēl vismaz 60 gadus gribu izvilkt
0
ja nemaldos, maajas lapa saakas ar - in memory or Quorthon 1966-2004!
taatad pirms diviem gadiem :/
www.blackmark.net (tur ar ir shis tas)
0
bljin - ne OR bet OF
0
On June 7th, 2004, Quorthon (real name Thomas Forsberg, son of Black Mark Production owner Börje Forsberg) was found dead in his apartment in Stockholm. He apparently died of a heart failure.
0
baigi zel, talants vinjam bija toc, no pirmas reizes iepatikas man vinja muzika.
0
Tas, ka tu, Elza, uzraki to aptuveni pirms gada, bet viņš pavisam nesen, to padara trakoti smieklīgu? Vai varbūt Bathory būtu kautkāds vitāli svarīgs, super-duper stūrakmens, vai miljoniem pildītu stadionu pavēlnieks no sešdesmitajiem, kura nezināšana būtu varen smieklīgs atgadījums iz dzīves?

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDD
:DDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDD

..ahūnākā jautrība..
..eju gulēt..
..roger..
0
un tas par to stūrakmeni bija domāts pareizi. Nav ko kosīt! tas, ka iespaidoja pāris labu grupu ir apsveicami, nevaig lupīt šitā virsū, it kā nesaprastu kā tas bija domāts!
0
Bathory ir leģendāra grupa, Viking metal aizsācēji un vieni no labākajiem šī stila pārstāvjiem!! Brīnums, ka kāds vēl var nezināt neko par Bathory un Quarthon!!
0
es daudz ko nezinu, sadu muziku es pavisam nesen saku izinat.
0
Tas ka tu,Faun, esi kretiins jau sen zinaams!
nafig to paspilgrinaat!
man shii grupa zinaama ir jau kaadus 5 gadus, so, ahuujeenaakais kretiin, pievaac savu meeli ko pielipinaajis pie monitora esi!
0
Ā, nu ja 5 gadus, tad sorī. Tad visas tiesības justies pārākai par citiem. Tāpat kā es jutīšos parāks par tevi, zinot japāņu kulta grind apvienību Catasexual Urge Motivation. Kas tu nezini tādu? :DDDDDD nabaga cilveciņš! :DDDD labu veiksmi izaugsmē! :DDDDD

:DDD
0
Tikai sūdi tādi, Elžukk, ka šai jomā tu vari justies pārāka par svaigiem iesācējiem, bet nekad pārāka par mani! Mani tev nekad nenoķert! :DDDDD Labu veiksmi izaugsmē! :DDDDD
0
ellē ratā, es bathory 1 gada vecumā klausījos, kad rāpelēju pa istabu un sencis bija uzkruķījis, lai skan. tā lūk
0
a kas teica ka kaads par tevi ir paaraaks, un ka tu par kaadu paaraaks?
tu taads pats meesls, kaa citi..
ne tu krutaaks, ne es..
katram savs.
0
paga paga.. man mantiņas ir uz āru, a tev uz iekšu. Tā kā beigu beigās esmu tomēr pārāks! Bet ja tu vēl neiebrauci, tad turpini tādā pašā garā. Tas mani savādā veidā iedvesmo uz daiļradi.
0
he man senci ari saka, ka beriniba esu jau izradijis interesi par smago muziku, nu cik nu vinja smaga, fatera hard rocks, :D:D:D:D
0
kaadaa zinjaa paaraaks? m?
tas ka tev tur kaukas karaajas, neko nenoziimee, jo iespers vai iemetiis ar akmeni - veirs nebuus!
so - tas ir laika jautaajums!
0
ja kas, Bathory, ir ljoti labi zinaama grupa.. Skatiit ATTILA komentaaru!
0
Fauns rādās atradis sev mūzu. :D
0
Viņa jau pati izvēlējās otro variantu, man pat nav jāmeklē, pašas UzRODāS.
0
jakas svinīgi paziņoju, ka neko nezinu par šitiem... tagat varat uzlikt man augstākā labuma koka-kolu...
0
Tagad Zipak gaidi kad uzradisies Elizabethe
un pasmiesies par tevim..
0
Nu gan Zipak, es biju daudz labākās domās par tevi!!
0
Personīgi, man labāk iespaido NORDLAND I
0
njā... visnotaļ jautri...=)
0
nav ne vainas.... visnotaļ intresants skanējums...
0
pilniga huiņa, kas te darās, ka visiem būtu jāzin par Bathory, zinu ka tādi/s ir, man nepatika tas, ko no viņiem dzirdēju. Pie dirsas kad kāds viņu atklāj, pirms gada, pirms pieciem, nekad. Ņehuja man viņi nav jāzin un ņehuja man tā mūzika nav jāatzīst kā laba esam.
Salutēju visiem brīnumiem, kas neko nezin par Bathory !!

un tā melnbaltā Bathory maika ir nesmuka
0
malacis man paties prieks par tevi.
0
paldies.
labāk ievērtē The Sweet- Funny F.A.
0
un Nazareth- Snakes'n'Ladders
0
Tagad tu esi nodrošināts ar respektu no Artūra. Varētu it kā par to iešaut pa aliņam, bet es galīgi negribu atpūsties. Bla, mani ir tāds darbaspars pārņēmis... Sēžu no 13:00 - 5:00 un taisu to mājas lapu... un raudu, cik viņa ir smuka... glāstu...
0
The Sweet- Funny F.A. mmm tads salds gabals.
0
nu iečiko Peppermint twist
0
lja lja kuces rejiet vien mani Bathory uzraka vispār , kad, nu, pats pirmais originalais disks,ko ever nopirku veikalā (Mdaile) bija Blood on Ice, pec tam gan iemainju sonnem pret sitajiem. BET to galveno iespaidu jau atstaaja taa BATHORY veesture bukletinjaa, staasti tur bija taadi, ka visa juusu iespeejami nepamatotaa attieksme vienkaarshi izhkjiist tukshumaa, starp milzha mimira kaaju pirkstiem, one rode to asa bay m/ this twilight lasts forever
0
Faters par Peppermint twist ganjau mistu svece :D
je eijam uzraut papashuba pa pa papashuba :D
0
tad jau arii darkthrone un immortal nezinaat ir normaali un pat cieniigi!
0
man Bathory kādreiz bija 2 kasetes albums bail sameloties bet sākās ar Under the sign.. un otrs Blood on ice, atmiņā palikusi tikai dziesma Woman of dark desires. ak jā un klips road to asa bay ar man vēl tagad ir-laba. bet kopumā šo grupu es nevērtēju kā kaut ko pizdec pizdec.
0
Bathory nedaudz tā piezemē tie garlaicīgie ne-šis-ne-tas stila gabali pa vidu lielajiem hītiem, bet jāņem vērā, ka 80os pat tie bija kaut kas jauns. Vnk saklonēts pa virsu diezgan biezs kultūrslānis (jo Bathory patiesi daudziem BM celmlaužiem ir ņemts par etalonu), kas sākotnējās vērtības noslāpē. Tik un tā, nezināt Bathory tas nav tik traki kā nezināt Manowar - tas attiecas uz Tevi, Zipak!!!
0
no Immortal man patīk tas skrējiens lejā no kalna un klips pie ledus, pārējais karājas pie dirsas. No Darkthrone patīk Panzerfaust.

Prieks, ka Līziņa ir tā persona, kas var pateikt, ka to un to noteikti jārespektē...

ko drīkst nezināt?
Kādas ir nepareizās grupas, kuras es klausos,?
Es gribu kļūt labāks, palīdzi man
0
"tad jau arii darkthrone un immortal nezinaat ir normaali un pat cieniigi!"

Tikpat cienīgi, kā nezināt, piem., "Gut". Lai gan Gut ir labāks piemērs tieši Bathory. Psatiesībā pat drīzāk Celtic Frost. (jo man Celtic Frost '84 gada "Morbid Tales" šķiet daudz pievilcīgāks black metal skeleta paraugs). Nu un ko tu jūties zaudējusi nezinot "Gut"??? Tieši to pašu, ko cits, nezinot Bathory. Kā, kas ir Gut?!!! Kas tu nezini?!!! phahaha!! Krople! Tie ir vieni no porn-grind aizsācējiem!!! Kā to var nezināt!!

Starp citu, Gut drīz iznāks jaunais albums!!! Nu bļin, tam ir jābūt kautkam iznīcinošam. Patiesībā, jāsāk jau čolēt, vai vēl nav parādījies, es tos datumus neatceros.
0
piemeeram.. pasaulee vairaak cilveeku zina Gut vai Bathory?
0
WTF is GUT!!! :E
0
Ja, es ari par to pasu, man piemeram CELTIC FROST un VENOM ir tumshas bildes, kaut kaapec?
0
ok tad arī CELTIC FROST un VENOM!!!

a ko jūs sakat par WARCRY???
0
"piemeeram.. pasaulee vairaak cilveeku zina Gut vai Bathory?"

Abet kāda starpība? Pasaulē noteikti kaut kādu reperi vai popdziedātāju, par kuru es vai tu, vai vēl kāds cits nav neko dzirdējis, zina 148 reizes vairāk cilvēku nekā Gut un Bathory kopā ņemtus. Nu un?

Bet labi, ka tapa atgādināts par Celtic Frost. Baigi sen nav klausīts, jāuzmet, lai paducina.
0
Bathory kautkad 199x gadā čekoju, nepatika, nezinu kur tas sāls ir viņu muzonā paslēpts. primitīvs monotons amatieru pasākums. varbūt ne tos diskus esu klausījies.
Venom tīri muzikāli nekas ievērības cienīgs, bet vēsturiski, protams, vērā ņemams.
Celtic Frost salīdzinājumā ar iepriekšējiem 2 ir jau krietni labāks, ir tīri klausāmi momenti.
Tipa skaitās, ka norvēģublack metal scēna no šitiem 3 ir izdīgusi. nu hvz, neredzu nekādu muzikālu līdzību starp to sviestu, ko norvēģi spēlē un Celtic Frost vai Venom.
0
Kaut kāda jau ir gan. Vēl pirms brīža noklausījos Morbid Tales, un ir kaut kādi momenti. Turklāt, tāda tipa bleks, par kādu Fauns sajūsminās (nu tipa oldskūlais-taisnais-primi... dikti maz no tiem pašiem Venom un Celtic Frost atšķiras, galvenokārt ar vokālu.

Par Bathory... neesmu baigi rūpīgi čekojis; Blood Fire Death ir diezgan labs, Destroyer of Worlds diezgan draņķīgs, ja neskaita pāris dziesmas, NOrdland II labs - vairāk arī neesmu klausījies.Skaidrs, ka tas ir amatieru pasākums, bet kaut kāda fiška tam visam piemīt.
0
gribeeji ko liidziigu? SCALD no Krievzemes, skaiti, ka praktiski klons. sameeraa kvalitatiivs pirmsmiega klausaamais, lai slikti sapnji neapmeklee.
a es Bathory zinu 13 gadus...par ko tas liecina? laiks zaarku taisiit, nevis lieliities.
0
nu, pagaidiet. Viss kaut kas ir neskaidrs, bet skaidrs ir tas, ka Bathory NAV amatieru pasākums. Jādirš ar mēru, draugi!
0
Rekur ir tas vēsturiskais klucis, par kuru sāgoju: bathory.freehosting.net/blood_on_ice_intro.... (ir interesantas vietas, iesaku izlasīt, piemēram, par vokālu, kas ticis rakstīts WC ;)
0
Bathory protams ir (bija) amatierisks pēc velna. Ne balss, ne spēlētprasme, ne ierakstīt kaut jēdzīgi var.

Toties idejas... to pietika. Man pašam interesē vienīgi vikingu periods, t.i. Hammerheart un Twilight Of The Gods albumi, kā arī atsevišķi (pirmie trīs) gabali no Destroyer Of Worlds... Nordland bija laba lieta, taču pārāk gara...

Ja gribas dzirdēt teicami (visos aspektos) realizētu vikinglaika Bathory, var paklausīties Moonsorrow :) Krietni labāks visos apsketos, vienīgi nāca kādus 10 gadus par vēlu.

Scald ir ļoti sakarīgs tālo austrumu krievu vikingprojekts... lai nu dziesmas, kā dziesmas, bet viņiem bija vienkārši fantastisks vokāls... diemžēl puisi kādā rītā atrada pie sliedēm, vot i usjo.
0
Bathory nedaudz tā piezemē tie garlaicīgie ne-šis-ne-tas stila gabali pa vidu lielajiem hītiem, bet jāņem vērā, ka 80os pat tie bija kaut kas jauns. Vnk saklonēts pa virsu diezgan biezs kultūrslānis (jo Bathory patiesi daudziem BM celmlaužiem ir ņemts par etalonu), kas sākotnējās vērtības noslāpē.

PILNĪIBAA PIEKRIITU!
0
Man no Bathory vislabāk patīk albums Blood fire death! Tas ir tieši pārejas periods no sākotnējā Black uz Viking!
0
To WrongTale^^^

Runājot par S.C.A.L.D. - es uzskatu, ka tas ir krievu analogs Candlemass'am, agrīnajiem, Epicus Doomicus Metallicus laika un Tales Of Creation, nevis Bathory.
0
Sonnenmensch:
Jā, nevar noliegt, ka tur ir gana daudz Candlemass iekšā ar'. Bet kaut vai tas... Scaldam bija gari, lēni, izvērsti gabali, Candlemass praktiski vienmēr deva priekšroku īsākiem skaņdarbiem...
0
nu jā 11-12 minūtīgie eposi ir spēks :)
kaut gan arī Candlemass'am tikai dažas dziesmas agrīnajā daiļradē bija īsakas par 6 minūtēm.

Iesaku, ja varbūt nav sanācis, ievērtēt Candlemasu, kad vēl viņi saucās NEMESIS, 1982 gada albūmu.
Kā arī ""Tales of Creation", 1983 gada, ko pēc tam jau kā CANDLEMASS pārtaisīja un pārspēlēja.
0
esu dzirdējis Nemesis, to 82 gada... diez kā nepatika, galvenokārt tāpēc, ka Leif gan ir lielisks komponists, bet balss viņam nav :)
Klasiskais Candelmass gan iet pie dūšas makten, īpaši Ancient Dreams (kuru dzirdēju pirmo), kā arī Epicus. Ļoti patīk arī pēdējais S/T darbs. Un, atšķirībā no daudziem, nepeļu arī Chapter VI... ja vien spējam abstrahēties no Candlemass klasiskā saunda :)
0
Protams, pēdējais albūms ir tāds, it kā nebūtu grupa nemaz nekad pajukusi un Markolins aizgājis...
Bet man Chapteris gan nepatīk... nu gaumes lieta :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
2econd_Skin
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas