SKYFORGER Pēteris un datorsp
0
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Žēl ka viņam nepaprasīja - Kas ir labāk? Spēlēt spēles vai lasīt grāmatu?
Pamācošās spēles? Visu cieņu Pēterim, bet ko es iemācos no piem Diablo? Ka uz zombijiem labāk iedarbojas vāle, nekā bultas? Nu labi pats tikko kā nosvīdis spēlēju vienu ļoteņu piļīšanu, bet tik un tā es apzinos, ka tajā laikā es varēju darīt daudz ko jēdzīgāku. Bet savā ziņā es Pēterim piekrītu - savs laiks alum, savs laiks datoram, savs laiks kaut kā jēdzīga darīšanai.
0
Nu jā... es ar Warcraftu rubiju, bet ne jau caur serveri!!!!
0
spelu vieta es labak izvelos, klausities labu muziku un raknaties pa internetu.
0
"Super kruta bija uztaisīts tas, ka sākot spēli tavs varonis ir pilnīgs nulle — tev kakā visi uz galvas, kam vien nav slinkums, tāpat arī sola un dod pa muti."

psc.. (es tagad slauku asaras. Mopietni.. adfaf)
0
"Miers ir naktī, bet dienas laikā ir vienkārši vakars un dirsa vienlaicīgi, jo tā sūdu kaudze vienkārši iet griezdamās."

Tas Pēteris tak mani nomušīs tūlīt... es i nemaz neiepeistoju tos labumus, kas vēl pa vidu bij. baa, ku labi teksti viņam nāk ārā... pilnīgs respekts! Nu tik garšīgi, vienkārši, patiesi un forši! Nu tā ir jāmāk! Super!
0
Nu uz beigām, nu tā.. nu tā.. vienīgi vēl šitais atsita vel pēdējo vilnīti:

"Daudzi kaunas no tā, ka spēlē spēles, jo domā, ka visi uz tevi kā uz mīzalu skatīsies."
0
jopcik es nav spējīgs to visu izlasīt... līdz pusei tiku.. he normāls vecis...
0
Shitais bij laps. Speeleet protams, ka vajg. Bet nu graamatu aizmirst arii nevajg.

P.S. Man viens biedris saspeeleejaas "Pharaoh" un veesturee kontroldarbaa 9 ;D Taakaa sho un to jau var samaaciities.
0
Iesaku visiem paklausīties Dulce Liquido - Shock Theraphy, labs EB Metal.
0
Eu, es ar būšu tāds kruts geimeris kā Peķka!!!
0
Nu kā tad ka būsi ;)
Zināsi visas stilīgās spēles.
0
Gothic tieshaam ierulle.. vieniig taa atmosfeera kautkaa baigi sabiedee, ka nu bail vispaar ne tur ieliist un vispaar kur ieliist :D
Me labaak tad pa maajinjaam :) Morrowind!
0
to Morrowind jau gadiem var spēlēt kamēr iziet cik es zinu...
0
Nav gan tā, pietiek ar normālu mēnesi.
Expansion pakas ir vēl īsākas.
0
aha,eksperts atnāca.
0
To Blade Of Darkness pēc Blūdija ieteikuma miljons gadus apakaļ uzpiļīju. Tas bij tīri neko gabsis, tikai kautkā ar laiku apnika tā vienveidība. Bet tā jau bilde bij baigi smuka un kautiņi ar bi pa pirmo. Čā čā, kjā! Bet kur nu vairs var izspēlēt tos rpg, eh. Arcanum, tas bij kārtīgais. Bet nu psc.. lai vel kautkamā tādā iegrimtu.. nu nē..
0
es gan par CMR4 un CMR5 iefanoju.RBR tomēr par traku uz klavieres.
0
fakeri...
ble man man cietais pa isu un visi dzelzi jau miskaste metami... bet vienigais kas no RPG gaja pie sirds bija Warcraft... ta kautkadus šuterus... jā CMr a labs.. baigi gribas uzraut...
0
Pēteris ir postmodernists no kūts: cauri aizdzertajām smadzenēm pie latvieša garīguma!

p.s. Es lūdzu piedošanu, ja Pēterim nav aizdzertas smadzenes. Patiešām, tas ir tikai minējums pēc uzvedības!
0
Вот и я подумал - бородатый умалишенный бегает с игровым топором в руках какой нибудь эльфской принцессы под ником "San.technique Petty"

Давай лучше на Штурм соберемся 28го января. Как раз что нибудь другое для ваших ух, к тому же весьма и весьма неплохое.
0
О! Так я даже угадал!

Pēteris: Spēlēju makten viltīgi, spēlēju ar nakts elfu, pietam kā sievieti, jo diezgan daudz sīko un ne tik sīko izvēlas tieši sieviešu tēlus, jo viņām redz ir baigās krūtis un tā tālāk.

p.s. Да он еще и гордится этим!
0
Nekro: vietām Tava krievu val. tomēr pieklibo:
"Как раз что нибудь другое для ваших ух ..."
Jābūt "dlja vashih ushei".
Varbūt tomēr raksti dzimtajā valodā?
0
Jaa, tagad skaidrs, kursh te ir shii foruma dizhaa "masu manipulatora" (kaa shis jampampinjsh "Zaratustra" pats sevi nodeeveeja) sabiedrotais, ..... zchizoid, ka tik pats neesi aizdzeeris vai atsaldeejis taas smadzenes...:)
0
Jābūt "dlja vashih ushei".

Jods, я прекрасно знаю как должно быть. :)

Вся проблема в том, что когда я пишу сообщения, я много их редактирую, меняю числа, расположение слов и так далее... А функции редактировани... в этом форуме нет, вот и сам устрашаешься своей безграмотност... В этом потоке информации не всегда ведь остается сил перечитывать.
0
neposer: Neesmu es nekāds sabiedrotais. Un pat ja manas domas dažkārt sakrīt ar Zaratustrah, tad tas ir tā vienkāršā iemesla dēļ, ka viņš nepavisam nav stulbs, ko nevarētu teikt par daudziem citiem šī foruma rakstītājiem.
0
Kas tad labs būs šīmēneša šturmā? Man draudzene jau labu laiku čīkst, lai aizvedu, tad varbūt jāaizved ar. :o) Pēdējais, uz kuru bijām, bija kautkad labi pasen, gandrīz uz bijušā pavasara pusi laikam.
0
tas raksts ir tik aizraujošs:))) bet īstenībā WOW kā spēle ir ļoti interesanta. Labākais no visiem mēsliem, kas tagad sastopams. Un pie kam - ir atvēries arī normāls bezmaksas serveris - Wow.ķīpsala.
0
Sturmā Strops un Knauzers.
www.klubsdepo.lv/index-lat.php?p=8&i...

Tēma iekš TrueMetal.lv jau ir:
/forum/49024/
0
Nu ja, man jau pietiek ar pirmo rindkopu - re ku dailes teātra sātantehniķis Peķka būs tā autoritāte, kas varbūt mainīs to cilvēku uzskatus, kas saka, ka datorspēles ir ļaunuma iemiesojums un varbūt pat vedīs pie prāta datorspēļu atkarīgos. Datorspēles ir datorspēles. Labāk par azartspēlēm, sliktāk par sievietēm. Mani neinteresē principā. End of story
0
Juus klausaties SKYFORGER, Juus taccu esat pilniigi loX, kurss taadu veesturi klauaas veel kaads pateiks, ka klausaas kaadu 60-90 g kkipass metaalu
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
kudars
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas