metal info
0
Nedaudz ziņas no lielās zemes:
1) Finntroll atlaidis savu vokālistu personisku iemeslu dēļ.
2) Manowar ģitārists Karls Logans moča avārijā savainojis roku un visi ieplānotie vasaras konči Eiropā atlikti uz nenoteiktu laiku.
3) Ja kādam tīk angļu death metal veterāni Bolt Thrower, tad pirmo reizi vēsturē aprīla vidū šie tepat vien Helsinkos spēlēs, tuvāk nebūs.
4) Iron Maiden sāk ierakstīt jaunu albumu.
5) Death metal censoņus ieinteresēs vēsts ka ex-CC un SFU balss Chris Barnes pievienojies mazpazīstamai somu death blicei Torture Killer, drīzumā iznāks šo otrais albums un uzreiz uz Metal Blade. Ir dzirdēts pirmais cd; noteikti ieteicama grupa visiem stila piekritējiem.
www.torturekiller.com
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
jaa nu labi ka Loganam nekas paaraak traks nav noticis, albuums arii aizkaveesies :F shkrobe
0
Paveicās vairāk, kā tam Green day līderim...
0
?
0
haha, `Torture Killer`? tāds pats nosaukums ir SFU dziesmai no `maximum violence` alboma

a es kauko kaukur manīju, ka `bolt thrower` būšot arī polijaa, par to tuvāk kā tur snanāk nez, bet lētāk gan varētu būt
0
Bigij, Bolt Thrower Polijā bija janvāra sākumā.
0
`Torture Killer` alums ko esmu dziirdeejis nesen somijaa ir smuks death... atgadinaaja par laikiem kad zale bija garshigaaka un debesis roza kraasaa... warpath un maximum violence atminjaa rosas... support this fuckin' band!!!
0
Bet njirdziigi... tie nabagi tak noteikti tur biksees taisiidami dziivojas, ka Baarns pie vinjiem dziedaas. Muuzha sapnis piepildaas, laikam. Tas buutu taapat, ja es ierastos Eternal Snowfall meegjinaajumaa: "es te tagad bish padziedaashu". Un tas tusnis neiztur spriedzi un notraipa man celi.
0
Cerams ka Barnes tureesies pie tiira Death metal Torture sastaavaa
0
Nee Faun, kad es ar vinju gitaristu biju runaajis vish neizskatijas par cilveeku ar pietaisiitam biksem... galu galaa pashi ir uzprasiijushies... iniciatiiva no vinjem pashiem ir naakusi un Baarns piekritis...
0
Dzirdēju disku vakar, ir kruts. Nē, Bārns bija ieinteresējies par grupu pats, jo tā nesa viņa izdomātās dziesmas nosaukumu, tāpēc pats arī piemeilojis, tā ģitārists Tomass teica. Info saitā arī ir līdzīgs:
"Chris contacted us last october (2004) with a very supportive and friendly note. The name Torture Killer caught his attention and was intrigued enough to check us out..."
Cik es esmu saticis Tomasu 3 reizes, viņš nav no tiem kas pietaisa bikses. Jebkuram bija iespējas to izdarīt, arī grupai no Latvijas.
Atliek tikai secināt ka muzons tur tomēr ir uz augstāka līmeņa nekā te un ka somi atkal visus kārtejo reizi najebaļi :)
0
forši, jābliež augšā grupa ar nosaukumu "Hatework"
0
Labs, Faun! :))) vieniigi Hopkins nesaprata tavu domu gaajienu :)

nu ap 100 grupu vareetu nodibinaat un Baarns tad nonaaktu izmisumaa :)))
0
Nja, laikam jau nav vairs jēgas dibināt grupu ar nosaukumu "Zombie Ritual" (tāda gan jau laikam ir) vai "Spirit Crusher" :))

Bet vispār jau diezgan daudzas grupas nes stāru sacerētu dziesmu vārdus. Laikam šajā gadījumā Bārnsam vnk. piegriezās huiņa, ko pēdējā laikā SFU pasākuši spēlēt :)
0
metaala zinja ble ?

she tev zinjas RaHoWa rullee, blee!
0
uN vai tā bārns ar savu vizuālo koncepcijuun visu, nu man jau liekas ka viņš pats tai superiigo dziesmu rakstīšanā arī pats ir piedalījies. Drīzāk ka vairs nav noieta.
0
Nez, šaubos, ka SFU būtu jāsūdzas par noieta trūkumu. Un ja nu arī būtu, var tak vēl bišku vairāk -core fiškas piešpricēt, palēkāt vairāk utt. - sk. [Link]in Flames u.c.
0
mierīgi var sākt arī parastajā balši dziedāt, nu vismaz vienu lēnu balādi par sūro amerikāņa vidusskolnieka ikdienu
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Mustana (jauniņais)
Viskas