Decapitated-Organic Hallucinos
0
Nemaz nezinaaju, ka jamie sasparojushies un izlaidushi jaunu ripo ar vecajiem labajiem gabaliem un jeelajiem jaunajiem. Katraa zinjaa biju nepatiikami paarsteigts dzirdot jaunos gabalus - vecais vokaals tomeer vinjiem, manupraat, bija labaaks. Tagad taa muuzika, lai arii labaakaa kvalitaatee un maastereejumaa ierakstiita, skan jeelaak un vieglaak.
Baigi zheel, ka taa laba grupa "aizgaaja".
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
ja, es ari biju nepatikami parsteigts. :(
0
man arī nepatika. Kvalitāte tieši agŗak bija labāka, daduz interesnatāka. Viņi pilnīgi sākuši, nebaidos šī varda, zagt, Meshuggah, pilnīgi un galīgi, brīžiem leikas ka es klausos kaut kādu vader, dziesmu nosaukumi debīli. Man arī bungosāna nelikās tur ipaši laba, meģināts jaut tipa baigi moderni bet sanācis ta nekā. Vokāls izklausās itkā Mark Greenway meģinātu pielūgt kādu triskājainu aitu un sapīgi izdvestu buramos vārdus. NEz man neatika. Invisble control, tadā sajūta ka esklausītos kaut ko 20 gadus vecu, tads core jau sak ta ka palikt, nu ar rove aizraujaas. ITka shita dziesm anav slita, bet, nekas jauns. UN vaciņs,ak tu dieniņ, vaciņš, es emsu šokēts, laikam visām poļu jaunajām "progresīva" death stila esošajām, katrai uz vāka ir pa galvai, visiem uz albumiem ir galvas, GALVAS, kapēc, vai tad nav nekā cita interesantāka.
0
hehe. Nu par taam galvaam - iipashi vaacinjus nepeetu taakaa tas man vairaak vai mazaak pie kaajas, bet nu par to liidziibu ar Vader tev taisniiba. A par to kvalitaati es domaaju skanjas dzidrumu un maastereejumu. Tehniski viss ir zoliidi uztaisiits, bet nu, ja muuzika suukaa, tad tur arii kvalitaate neliidzees :/
Tas kas bija Nihility un Negation - tas arii paliks veesturee. :(
0
ja tu to pa laikam uzliec playlistē tad tā nav vēsture. Ar skaņas kvali'tati domāju ka man tāda piedirsta skaņa liekas biki intersantāka. Nu un nav jau arī brīnums, ka viņi vairāk pa mainstreemu paliek, tagad turējas pa kanādu ja nemaldos tur ar neuraxis laikam. Ja un es teicu grove nevis rove. Nav pacietības man uzrakstīt.
0
No šitā albuma dzirdējis esmu tikai tituldziesmu, bet tā man ar diez ko nepatika. Pirmie divi albumi ir un paliek labākie.
0
Playlistee vecos labos protams, ka uzlikshu. Es ar to veesturi vairaak biju domaajis agraako muziceeshanas stilu.
Nju apstiisim, kas buus veel kaadaa nakamajaa albuumaa, varbuut sirdsapzinja saaks to vellus plosiit ;DD Un shie beigaas izdomaas atgriezties pie saakumiem.
0
Klausoties vairakas reizes pec kartas, so albumu, hmmm, liekas ka isteniba fors vinjs ir.
It ipasi Post(?) Organic, tagad nevaru atrauties :D
0
lasiju ka samiem tagad ie jauns vokalists
kops 2005 gada.
0
man atkal power!!!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas