16.marts
0
/www.latvians.lv/ -

"Neoficiālā ceļā mūsu rīcībā ir nonākusi informācija, ka valdošā politiskā elite paranoiskās bailēs no 16.marta latviešu leģionāru piemiņas pasākumiem, sadarbībā ar Rīgas pilsētas pašvaldību, ir nolēmusi jebkuriem līdzekļiem izjaukt šo daudziem latviešiem ļoti nozīmīgo piemiņas dienu."
nu, tauta, kaadas domas, idejas, versijas par sho murgu!?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
nu kkads sviesc vispar ar shito datumu.. jo talak jo trakak. Smiekli nak par tiem aprobezhotajiem ljautinjiem, kas iemacijushies skandet "latishi fashisti", "net reformi" un citigi visu dienu nosalst pie piemineklja.. kada tiem skolniekiem tur fishka, nu galigi nevar saprast.. (nu vismaz pagajushogad ta bija.) nu kapee vnk nevar ljaut mierigi iziet to gajienu un padomaat par pagaatni..
0
aha, mauciba, nesaprotu kapec nevar atlaut,to gajienu, pedinju gajienus atlauj, bet patriotu ne, vot padlas.
0
tas vinjiem patieshaam veikli sanaaca.. un galvenais - caurspiidiigi, es par atklaatu politiku, lai liek ziedus pie zhoga, ja netiek liidz piemineklim, liela muizha, sazinies vai
0
p.s. "paranoiskās bailes" un "jebkuriem līdzekļiem", "izjaukt" tas ir tik tipiski tam stulbajam portaalam, es domaaju par jums vnk njirgaajas, pie tam atklaati un pareizi dara :)
0
ble tas vel talu, shon jadzer!
0
Da nekas jauns tur nebūs, gan jau būs tas pats cirks kas katru gadu- kāds vecais leģionārs iedos kādam vecamurlam pa seju un miers.kāds sūda deputāts samaksās kādam lai uztaisa kādus lielākus sūdus... ta jau redzēs.
bet vispār bija jau topiks par šo tēm kaut kur.
0
Nez man liekās baigā maucība, ka Latvijas politiķu =bezmugurkaulnieku dēļ ir jācieš patriotiem. Kā es uzskatu.... Leģionāriem ir tiesības atcerēties un godināt savus kritušos biedrus UN valstij ir pienākums viņiem nodrošināt tādu iespēju. Protams tas nozīmē tikt galā ar krieviem, bet tā jau nav patriotu problēma, ka valsts iestādes ir pārāk iecietīgas pret pretvalstiskiem elementiem un nevar tikt galā ar viņu rīkotajām pretvalstiskajām akcijām.
Taisni Kas notiek Latvijā bij pa šo tēmu runa. Tur vēl rādīja to krievu sameistaroto propogandas filmu ar ko grib visu pasauli piebarot un vēl vairāk noskaņot pret Latviju, kā fašisma otro dzimteni.
Izdomāja ka tagad redz remontēs pieminekli, lai nebūtu problēmu ar gājienu un ziedu likšanu. Nu vienkārši nožēlojami.
0
Tu gadījumā neklausies radio nova ? tur daudz autorraidījumu, un ari mūzika tada neslikta.
0
Viesulis, vakar, plkst. 22:38 pareizi, cirks. Kad tu pedējo reizi biji uz cirku ? es biju kadu 3 gadu vecumā man liekas, bet tie klauni bija tik briesmīgi skaļi, tas ir arprāc kaut kāds. Japaskatās, varbūt tur kas sakarīgs ira, nezini ? neesi bijis ?, ne tochna jaaiziet ir kaut kad.
0
Es arī skatījos to Kas notiek filmu un neko tādu
īpaši nekorektu tur neredzēju, interesanta filma, ja ņem vērā, ka tikai 10 min parādīja, bet vislabāk man patika sirmais onka, kas teica, ka Krievijā pašā bija kāds miljons leģionāru, tas visu pagrieza pareizā gaismā. Patiesība nav viena, diemžēl ne tikai stūlbie nacionālisti domā
0
He eh, kā viss sinhroni notiek - man vakardien iesūtīja šito dziesmu "Latyshi fashisty - visilica.mp3" (koncerta versijā) ar provokatīvo piedziedājumu FAK OF LATVIJAA, ja kādu interesē, piesakieties skaipā pie nefolka (id:nefolk), mani, piemēram, interesē uzzināt autoru un izpildītāju. Tas nav tas Fimoz, eu?

www.skype.com/download
0
vai die.... nu gan..
0
fashism baltiji? propoganada?...nezinu taa filma man objektiiva liekas pietiekami... ja taa buutu ss esieshu nomelnoshana un sarkano balinaashana tad tur legionaaram neljautu teikt ka ...sarkanie varoja muusu sievas aaraa..utt
p.s.mans vecteeva braalis bia 15.diviiziaa pie artileerias un ar to lepojos
0
ne sūda tai filmā nav no objektīvisma, sviests naturāls.

un ble, vajag iet, nevis piekāpties, likt kautvai uz stalažām. ja var atļaut šiem mūsu okupāciju svinēt, kādēļ lai tie, kas pret to cīnijās nevarētu atcerēties kritušos?
0
atkal tas marazms 16.marts....
0
Deth, esi dzirdējis to teicienu "gudrākais piekāpjas"?
0
/www.latvians.lv/ -

"Neoficiālā ceļā mūsu rīcībā ir nonākusi informācija..."

Tas jau nekas, ka apollo portaalaa arii nesen bija raxts par shito.. Taadi jau ir tie neoficiaalie celji...
0
0
Zaratustrah, 2006. gada 9. martā, plkst. 12:30 [Profils] [Link]
He eh, kā viss sinhroni notiek - man vakardien iesūtīja šito dziesmu "Latyshi fashisty - visilica.mp3" (koncerta versijā) ar provokatīvo piedziedājumu FAK OF LATVIJAA, ja kādu interesē, piesakieties skaipā pie nefolka (id:nefolk), mani, piemēram, interesē uzzināt autoru un izpildītāju. Tas nav tas Fimoz, eu?

Dziesma nesaucas latishi fashisti, bet fuck off, izpildiitaaji ir Visilica, viselica.lenin.ru/ - te ir visa informacija un fotagraafijas kas vinji ir... dziesma nav atiecinama uz latvieshiem,to sapratu ne no dziesmas ievada(kursh koncertieraksta droshi vien nebija),bet gan parunaajot ar autoru,kursh pats man taa apgalvoja...,bet nosaukums "Latyshi fashisty - visilica.mp3" nezinu kursh to izdomaja(ne autors), protams ir provokativs un bez taa piedziedaajumaa.
0
oo, tad iznāk, ka viņiem nekā pret Latviju nav un vispār viņi forši un mīļi, ja?
0
kas ir viselica
?
0
Ta to ielikto linku 5cm augstāk tu neredzēji ja...
0
viselica = karātavas
0
Spriežot pēc lapas un tekstiem gan diezko pēc lojāliem pilsoņiem neizskatās. Jaunieši ir nacboli, kas turklāt lepojas ar savu sodāmību. Teksti vispār ir pilnīgs čau. Interesanti, kur lūkojas drošības policija?
0
Nope, kā izrādās pašu saitā ir ziņas, ka DP tomēr šamos ir pratinājusi :) Sakarā ar tiem pašiem dziesmu tekstiem, ko šie nacboli sauc par "песни протеста".
0
jaa vismaz prieks ka DP "taisnaa roka" ari kautko dara :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas