Kaadi pie mums ir koncerti....
0
Lielaako dalju uz latviju brauc grupas,kuras pasaulee vairs nav populaaras-taas kuraam slavas laiki ir aiz kalniem-tie pashi simtreiz redzeetie canibaalu corpsiki,kat kaadi vechuki-udo,sodom,kuriem smiltis jau birst pa otru galu..exodus...utt! Hypocrisy biezhi te grozaas...kaadeelj jaaicina taas grupas kas te jau reizi ir bijushas? No vienas puses saprotu,kaadeelj gan organizatoriem piepuuleeties atrast ko jaunu,ja ir saglabaati vecie sakari un ja ir zinaams,lai kas arii neskaneetu,publika jau buus taapataam...taapat arii saprotu,ka norveegu grupas izmaksaa daargi un neatmaksaajas,bet varbuut tomeer,pakraat naudinju prieksh kaadam tieshaam varenaam grupaam,nevis aicinaat kaut kaadus sviestainos murmuljus?..Protams muusu publika ar prieku sagaidiis pat peedeejo meeslu un fanos par to ar siekalainaam muteem!..ar taadu publiku ir viegli manipuleet! Taas ir mana domas un lai ko juus arii neteiktu,taadas taas arii paliks!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Un ko Tu ar to iisti gribeeji pateikt?
0
ooo, un norvēģu zlobnie metaļugas tad būs tieši tas, ko mūsu kurtajai publikai. psc. nepatīk kkas, neviens neliek iet
0
ooo, un norvēģu zlobnie metaļugas tad būs tieši tas, ko mūsu krutajai publikai. psc. nepatīk kkas, neviens neliek iet
0
Zin ja man taa grupa nepatiik es uz konci neeju.
Ja grupa ieper, esmu gatavs pa 10 rezieem uz to iet.
0
Peeteris kautko tieshaam murgo!!! pieci riitaa, laikam gruuti padomaat vairs.
piekriitu par udo, bet paareejie gan ir jaaredz. tas pats Sodom, bjin taa ir muuzika ar ko es izaugu un taa toch iesper!
runaajot par norveegjiem, laikam tu domaaji black metal?
0
>Taas ir mana domas un lai ko juus arii neteiktu,taadas taas arii paliks

He he tad jau tu pats sev tā kā ienaidnieks, tā kā nelabvēlis, ja? norvēģu grupas interesē, kas tieši? es uz Zeromancer arī labprāt aizietu, un Combichrist jau decembrī bija Tallinā, bet vispār tie tavi priekšstati un kritēriji kaut kādi tādi ziepjaini... kā tu iztēlojies organizatoru "naudiņas krāšanu"? un kāpēc tu pats neesi Organizators? Peteris Entertainment, piemēram - atrodi krutu štelli, sakrāj naudiņu, savāc domubiedrus un aicini, ko gribi! Manipulēt arī varēsi, cik uziet
0
suudrallaa, a kaapeec bljaustaamies par atbrauceejiem? kaapeec pashu skatuve nekam neder? arii bljausim un neko nedariisim?
0
mhm a kādas grupas pēteris gan šeit vēlētos redzēt ? to es nesaprotu.
0
populaaras:D HIM,rasmus un tokio hotel
0
bļe CoF un viss :P
0
nelej, CoF sen ir par krutu, lai brauktu uz shito cirku, te vinji ne ar ko neizcelsies...visa publika kaa klauni
0
karoč, peteri, nahuj tu vispār raksti kautko? Tev mamma neteica, ka tu esi stulbs?

Nevajadzīgas grupas?????

Sodom - tūlīt laidīs ārā jauno albumu. Tas nav aktuāli??? Gerefest taisījās braukt tūrē ar savu jauno repertuāru, jo bija uztaisījuši atkalapvienošanos. Tas nav aktuāli??? Un tas norvēģu kēkss būtu aktuāls, ja?

Tu taču pats raudāji, ka lielākā daļa publikas pie mums ir sajūsmā par detuhu un tmldz sūdiem. Tad padomā loģiski vai tas koncis atmaksātos? (es nesaku, ka te neviens blekku neklausās, jo man šķiet, ka ir tieši otrādi. Blekku te klausās katrs sīkpirdis, kas spēj nospiest "play")

Tev arī derētu nedaudz izprast to sistēmu, pēc kādas tiek rīkoti ārzemju grupu konči, pirms dirst te kautko. Tu te tagad dirsīsi, ka kādam ir jākrāj naudiņa, lai atvilktu uz šejieni kautko tādu, ko redzēt gribētu TU. A moš pats iekrāj kapeiciņu un aizbrauc uz kādu konci ārpus mūsu robežām, kur spēlē tas, ko gribi redzēt TU, mūsu īstais un pareizais zēns? Un nesauc citus par sīkajiem, ja tu pats uzvedies kā 14-gadīgs lohs. mans sīkais 14-gadīgais bračka pat spēj sakarīgākas tēmas apcilāt, pat ja tās ir datorspēles.
0
denijs no CoF teica ka riiga ir bumzu pilseeta taa kaa nav ko brinities ka vinji te nebrauks...!:)
0
.nu peeteri, kaa tu nesaproti...nav jau veerts komenteet, labaak kljuusti pats par organizatoru un pakraaj naudinju:)
0
smiekliigi palasiit shitaas visas atmazkas!;D
0
kur te ir kautviena atmazka? tu ta ari neatbildeji, kadas grupas tu gribi sheit redzet, laikam tu nesaproti, ka grupas nekad nebrauc uz koncertiem SPECIALI uz vienu valsti, itin ipashi black/death, tas prieksh grupam NAV izdevigi, lai ari cik kruta vinji nerukatu blekji vai arii naavi uz vinjiem atnaks mazak cilveku neka uz jebko citu. un atceries ka tu dzivo valsti kura tapat ir maz cilveku salidzinot ar netalam kautcik lielakam kaiminjvalstim kuras arii attiecigi nedaudz lielaka auditorija ir un btw tas attalums nav nemaz tik liels lai aizlaistu kaut vai uz to pashu poliju, piemeram asv cilveki meero salidzinot tadu pashu attalumu uz konchiem biezhi vien, tas ka tev shkiet neerti shkersot robezhu tas tev tikai shkiet, esam eiropas savieniba blje un viizas jau sen vairs nav vajadzigas.
0
vai ari man tadas aizdomas ka tu sheit gribi redzet visu pasaules brutal nu metal (galvenokart ASV) eliti?:DDDDDDDDD
0
ej dirst, peeteri. tu esi kroplis.
0
doma bija pareizaa virzienaa--peteri!!!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas