Te visi daudz ko atrod
0
Mozh kaads shito filmu zin kur var atrast?
jcpenney.imdb.com/title/tt0078417/...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
BĻĀAAAAAA!!! Joptvaju hujopcikkk!!!! Šitais ārprātīgais gabals!! Bļāāā!!! Kā es varēju par viņu aizmirst?!!! psc... tikko kā sapratu, kas tā par filmu, zosene uzmetās. Riktīgi sīks biju, kad skatījos. Nu bļin, pēc tam man kādu pusgadu tā lelle traucēja dzīvot. Lelles... vecās labās lelles. Es mīlu lelles...

Ja kādam ir, nekavējoties dodiet ziņu!!! Kaismīgi skūpsti momentā!!! Siekalas...
0
Vai Čakijs arī zvana kādus zvanus?
0
bla
0
Shito shito mekleejiet!!! Filma ir vienkaarshi zveeriiga, kursh atradiis uzsaukshu alinju kaadaa no festiem.
0
es arī
0
ieleikat kada LV torrent saita pieprasijumu, moska kads iemetis.
0
tāks, pie manis i atnācis, tikai spāņu valodā, jāpačeko kādi subtitri vēl. biki pašķirstīju, izskatījās pēc baisā sviesta, dzīts no kreisā vhs :D
0
Ka tik ir īstais. Es iegrimu torrentu meklējumos un sapratu, ka ir mērena dirsiņa, jo filmas ar tādu nosaukumu ir n-tās. Tur lelle tusējās, ja? Tikai nemet ārā!!!
0
kaukāda sīkā tur lelli ņurcīja... bet ņefiga nau subtitles :/
0
nu bet no lelles vismaz nobijies?
0
Taa filma tak vispaar angliski originaalaa skaitaas...
Veel ir variants pasuutiit... :D
0
drīkāk tā sīkā spocīga :D

Tev vajag to filmu? a to es metīs nah ārā... besī ārā, ka neko neva saprast :]
0
kamon, peedeejaas dienaas LV taisni redzeeju taadu vaardniicinju "Spaanju valoda peedeejaa briidii"...nu, i filma buus skataama, ij izgliitiibaa pienemsies;)
0
stulbi sanāca arī ar to Ju-on , caur dc++ divas dienas vilku kamēr novilku vienu daļu-pizdec-japāniski. palasīju netā secināju ka i japāņu angliskā versija- J-on The Curse-šito vilku 3 dienas-atnāca cita ju-on filma, bet arī japāniski.
kāpēc cilvēki nevar sakārtot savus failus un pielikt(japan version) lai man nav jātērē laiks. un kā ar japāņu vārdnīcām? tām jau noteikti ir arī speciālas japāņu vārdnīcas Kā rīkoties ar japāņu vārdnīcu!":)
0
nevelc no dc++, es arī čakarējos un dc atradu tikai vienu Ju-On ar angļu subtitriem, kamēr citus 3 dabūju izmest ārā. Ņem no torrentiem bez probļem.

Tāpat kā puppetmaster pisājos ar dc nekādā jēga, kamēr atradu torrentu, kur bija iekšā uzreiz visas 7 daļas. Torrenti filmām ir baigi ērta lieta.

Nu jā, B-Ugga... ja spāniski ta spāniski, tolks mazs. Bet tā tak ir meksikāņu filma, kāpēc lai viņa būtu oriģināli angliskajā versijā? Varbūt ir USA version un Home Edition :)
0
vhs ir visādās valodās - krievu, angļu, vācu. moke vēl kādā :D
0
nu ir tāda štellīte kā AVI Preview, kas tev atskaņos/parādīs kaut pirmos 68 novilktos kilobitiņus netraucejot dc darbu.. uz aklo jau nav prāta darbs vilkt.. sanāk tik visāda veca pornuha
0
nu ir tāda štellīte kā AVI Preview, kas tev atskaņos/parādīs kaut pirmos 68 novilktos kilobitiņus netraucejot dc darbu.. uz aklo jau nav prāta darbs vilkt.. sanāk tik visāda veca pornuha
0
Kur ir veca pornuha ??!!??!!
0
jā, es to ju-on dažos ārzemju trakeros redzēju, bet tur baigi garais stāsts sanāk kāpēc tobrīd izvēlējos par labu dc++, bet vajadzēs atgriezties tajos torentos, jāpagaida kad novilksies Šervudas Robins.
jāpameklē tas preview, izklausās noderīgs
0
tas preview ir automātiski iekšā bitcomet. bet es izmantoju oldskūlo metodi -> copy/paste nepabeigto citā mapē + divfix (ja tas nav mpg, kuru tāpat var močīt), un ja vajag, tad noņem paplašinājumam to kakiņu beigās, tā pat kā dc nepabeigtajiem, ja tas vispār ir vajadzīgs.
0
nahuj to visu, solidarizeejaties ar VCL playeri, kozh valjaa 95% no video failiem arii nepabeigtus un taadus kuri uz briidi veel tiek vilkti, iespeejams pat paartiit uz priekshu & pakaljaa
0
Tu gribeeji teikt VLC...
0
oi jaa sorr ;]
0
nekā nebija, man VLC ar nepabeigtu uzkārās.

Bet tā jā, VLC protams ir nākotnes pleijeris. Čūpstīgi, ja nav vajadzīgi nekādi kodeki lai skatītos ko gribi. Tiem, kas grib pagraizīt filmiņas daudzmaz normālā kvalitātē, vai tiem, kas ar to nodarbojās ikdienā tāpat bez kodekiem neiztikt. Bet! Ir viens liels bet! Es vienalga izvelos BS-player, jo VLC nepiedāvā tik smalku dragošanu cauri filmai + nav tik smuks (smaidiņš) + subtitru bonusiņš + !!!! BS-playerī skatoties filmu, kas bija tizli iecentrēta melnā laukumā, ka sanāk skatīties uz mazu klucīti, es varēju izstiept bildi ārpus ekrāna un maksimāli viņu izplest pa visu ekrānu. Tā bezrobežu bilde ir baigi ērtā un arī smuka.
0
hu, gandrīz aizmirsu:

BS-playeris arī atcerās kurā ekrāna stūri, cik lielā palielinājumā tu viņu aizvēri, lai pēc tam metot viņā filmu, tā tiktu atvērta tieši turpat, kur tika aizvērta iepriekšējā. VLC cik iemanīju, hujārīja visu pēc sava standarta. Es taču neesmu kautkāda lelle, ka man viens stulbs pleijeris norādīs, kurāvietā tagad filma vērsies vaļā. Es pats gribu kontrolēt situāciju!
0
ha, nu gan probleema.. :]
0
universum, khem khem - a man ir visas sērijas (pīzģēc!)
0
urga naac atpakalj kad buus bordertovna, ta parunaasim
0
man pēc astoņām stundām arī būs, sen jau gribēju dabūt...tagad atkal atcerējos un vakar atradu vienā trakerī. tāds neliels uztraukums iekšā
0
Artuurs - kurā Tu esi iemīlējies? Drošvien dzērājā Džekā, vai es apreizi uzminēju? Tak nejau tajā kanādientī?!
0
Džeks Kredoks bija baigi sūrais vecis:) tipa Cākk Noriss
0
bennetaa nee, tu ko, redz taa taada skarba piekershanaas kaa jau skarbajiem kovbojiem skarbajos rietumos meedz buut
0
kaut kas te pēc "Brokeback Mountain" sāk nest.
0
oble kaac aciigs referenci nokjeera, vot maita izmuldeejaas tik ;p alus no tevis blje ;p vai bordertowna taada gadijumaa alus no manis, vai divi. BLE TAUTA TOCH MEKLEJU NOPIETNI !!!
0
jaa bet ja govis pusgadu jaagana ta suudiigi vareetu buut, visi murkskji jau preerijaa izpisti...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas