gejisms
0
Fauns, 2004. gada 29. novembrī, plkst. 12:52
"Kas attiecas uz lezbieteem, man kaa parastam chuomam velnishkjais dzimums shkjiet daudz pievilciigaaks arii, ja taas ir divas suliigas cauninjas, kas trinas viena ap otru, nekaa divi spalvaini keksi puljkjeejot viens otru peecpusee un glaastot iesviidushos seekliniekus. Kaa arii taada lieta, ka meiteneem sava dzimuma ieveerteeshana ir parasta lieta. Vinjaam jau asiniis taa lieta ir, jo sieviete kaa taada ir radiita skaista, savukaart viirietim tas nav primaarais jau no dabas. Tas taa divos vaardos."

Pirmkārt - pat hetero džeki man ir piekrituši, ka daži džeki, piemēram, Silverchair solists Deniens u.c. ir smukāki par lielāko daļu meiteņu. Otrkārt - pastāv tāda lieta, kā škūšanās un treškārt pastāv tāda lieta kā mazgāšanās. Sievietes arī var būt spalvainām padusēm, ja viņas neskūtos un ost pēc sviedriem un zivīm!! Tāds ir mans viedoklis :)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Muaah...jaa...taadi burviigi caaleeni...mmm...taada kaisle...tad naak bargaa kundze nevakseetaam kaajaam...un kaisle ir pilniiga...
0
nee, nopietni, man arii mazgaajushies dzeki liekas pievilciigaaki...nez, ko tas noziime?
0
Fui,nekoptiem/netīriem vīriešiem un sievietēm!
0
miiliit, tu arii esi gejene?
0
nu ja!tad jau laikam!tagad tach geju laikmets,Bern!
0
(skaļi smiekli)
0
Buu, a negeji tagad nav stilaa, kauns negejiem, preceeshu tikai geju un dziivoshu geju kopienaa...jaasaka, dazi zinaamie mums sieviskjiibaa iekabina viens un divi, respect.
0
ES nesaprotu,kapēc tāda vīriešiem lielākai daļai attieksme,nē es nemazgāšos,pasarrg dievs kur nu vēl ar pret pumpu līdzekli!Lai man būtu maiga un smuka ādiņa,nēeeē ,fui tad es būshu gejs!
0
Strp citu,nau arī vainas spalvainiem dzekiem;)
0
Hehe, zinu paaris cilvjus, kam nevar iemaaniit roku kreemu, kaut darbinsh un aukstums shiem dariijis kjepas kaa riivi...un tml...cereesim, ka Maigonim izdosies tiem likt noticeet sev;)
0
Jaa, un meichaam arii nav, tikai spalvaam jaabuut labi koptaam:) Tuuliit atceros citaatu no "Zirgu vaardotaaja", par taas miiljotaas daamas ziidaionajiem padushu matinjiem, ummmh...
0
Nu man personīgi patīk džeki, kuri ir vai izskatās pēc hetero. Bet gribēju tikai pateikt, ka nav tik traki, kā varētu iztēloties - tie pidari, kas arī drāžās pakaļā, tie savu ānusu izskuj!
+2
Es zinu, ka es esmu nedaudz reibulīgs, bet tas mnemaina to, ka jūs esat lohi/sekeles.

Ko nozīmē tie nekoptie vīrieši?! Bl;e/! Tu man acīs vari pateikt šito?! Tu losene apdolbītā?! Bļeģ, jūs sīkās krelles, ko jūš nahuj dirsā runājiet tagad?! Jūs pa tēmu nekad nemākat runāt?!!
+3
bet bļēēēē.... kad jums tur skuķiem apakšā ir ataugusi pūka, un nevīžo sakopt.... ej tu dirst!!! (es kiedzu!!!!) EJ TU DIRSTI!!!

Man nepavisam negribās taisīt "vuhuhū", kad es ieslidinu rociņu tur kur vajag un sajūtu to... to.. (vemj) Man ne tikai negribās galīgi, bet es to nespēju aizmirst!

Nu nahuj viņa neapgrieza savu apakšu!!!! Man ir tik grūti tagad!!! man ir tik ļoti grūti.. (pagurst)

lūdzu, mīļās meitenes! Vismaz apgrieziet smuku ezīti, bet nekad neturiet tādus kunkuļus zem bikšelēM! Es toreiz biju jau gatavs kniebienam, bet es nevarēju to izdarīt tikai dēļ tiem skruļļiem. Un es nejutos vainīgs, teikšu kā ir!
+3
es jūs ļoti lūdzu, mīļās meitenes!!!
0
buu, bet graamataa tachu bija...ahhh...klausies, a taa frizuura...nu, pret vardarbjiem, taa saciit, arii paliidz?
aciis par nekoptiibu? Liekas, tu baidies no akmenja savaa daarzinjaa, tas jau agraak bija juutams, bet nenjem aubee, tu esi pats lieliskaakais, pat tad, kad peec triisdiennieka nav bijis laika vannai;)Bet principaa, jaa, tas bija par higieenu, jajaja.
nopietni, panjem veel alinju. Zinu ljaudis, kas peec jautras dienas ir nolikushi karoti. Tavaa gadiijumaa tas buutu paarsteidziigi.
+1
Nē, tā trauma ar to skrulli man tiešām ir... piedod...
0
Es klausos jauno Tabestic dziesmu "Gonzo" iekš tabiem un raudu... man jūs ir žēl. Man pēkšņi jūsu visu palika žēl. Jūs varat darīt ko jūs gribat, jūs varat kautvai Šuldineru no kapa celt ārā, bet šito jums nepārspļaut. Tā taču ir pilnīga himna... Skaifordžeri drīz varēs droši apsvērt domu iet pensijā, jo varēs to atļauties, galu galā, kad jaunie prot uzcept šitādas dziesmas. Savu jūs esat padarījuši, tagad palūgšu paiet malā.
0
Oki, varbuut driikst kljuut par uz peedaam minosho konkurentu...nu, lai kjeeriens nezuud;)
0
mēģini @!! KAD, KUR CIKOS ?
0
Liidz laiku beigaam.
0
sviests !!
0
ne vella.
0
bļāviens ,Faun,ja tu smirdētu es tev TO PATEIKTU ACīS UN VēL VISURCITUR KUR VAJAG!Bet neiet runa par visiem un it īpaši par tevīm,bet par vispār kopumu...°
Ceru,ka tiksi pāri šokam.
0
Visur citur muahhh...
Tas man atsauca atminjaa anekdoti par speekaviiru, kursh devaas ciiniities ar puukji. Taa nu speekaviirs aizceljoja uz kalniem, kur, kaa runaa, mineetais puukjis apgrozoties...parvarot neaprakstaamas gruutiibas, stiprinieks uzraapaas vareni augstu un nonaaca pie kaadas neganti smakojoshas alas. Sanjeemis duushu, vinsh iekliedzaas: "Naac ciiniities!"
erudiitaakie no mums, sa[protams, zin, ko, mieriigi zaaliiti skiidams, atteica uzrunaatais.
0
man šitādas fiškas nemāc skolā... kā tad tur viss beidzās???
0
Es šodien smirdu, starp citu.
0
Es domāju ka visi tie kam ir gari mati ir kaut kādi peģiki, tas taču tik gejiski!Nu vispār, tas nav normāli, tā pieklaigi cilvēki nestaigā.
0
Viesulis ir geeee-jisks!
0
Geji var būt smuki jā, bet metāla kontekstā vienalga Fui mana attieksme ir nosodoša
0
superposer loves gays. and lesbians too. and bisexuals too. and flowers. and animals too.
yaaa! woot!
+1
Nevis gejs ir tas kusrsh ir smuks vai tīrīgs,bet gan tas kam interesē savs dzimums,lohi!
0
Daudzi domā, ka gejs ir tas, kas drāžas pakaļā. Bet tu vari drāzties pakaļā (naudas dēļ, piemēram) un nebūt gejs un tu vari nedrāzties pakaļā, bet būt gejs.
0
ko Tu neteiksi... takā tajā zoo stacījas bērni filmā kautkādi sīkie 17 gadīgie naudas dēļ [narkotikām] pārdevās gejiem... jebogu, nekad nebūšu narkomāns....
0
kāpēc Elizabete Viesuli nosauca par geju? man nav skaidrs tas kritērijs, pēc kā viņa vadījās... pēc viņa posta ? come on ...
0
Nu bet tagad jau ir modē būt gejam. Tagad visi stilīgie tā dara. Es gan nedaudz kautrējos... bet es baidos sabiedrības nosodījuma par savu.... [klusiņām] heteroseksualitāti... Tāpēc es arī saku, ka džeki ir tik pat smuki kā meiteņes. Njā. un arī koptā zēnā ir vairāk šarma nekā koptā meitenē. Un vispār es arī esmu mēģinājis un ... man ... patīkkk. Tagad es arī būšu stilīgs un iederēšos sabiedrībā. [gejisks apmierināts smaids]
+1
nu ja nu ja, mācītājs Māris arī teica, ka ar to jālepojās! (baigi labs tas Armanda un Žaka (S'T'A) kopīgais albums)
0
Jā jā vislabākā ir tā dziesma no kulta grupas "Saules krasts"!
-1
elizabetei vnk nebija ko rakstīt. domāja- o bļe! uzdirsīšu viesulim, moš kas interesants notiks?
0
"tā ir dieva dota davana"(rēka)
+1
Arī mīlestība pret maziem zēniem ir mīlestība... Tas ir mūsu dieviņa smaržīgais pirkstiņš. kwī! :)))
+1
šodien paveroties pa logu ieraudzīju interesantu skatu..divus vilku vai kas tamlīdzīgs vīrieša kārtas suņus, kas diezgan uzstājīgi centās uzmākties un seksuāli izmantot nedaudz mazāka auguma kranča kārtas arī suņa puiku,kurš galīgi tam neļāvās, bet prom ar nemuka, tik ieinteresēti ošņājās, nācās secināt, ka pat atsevišķi suņi laikam ķļuvuši par peģikiem..
0
Man liekas, kad tiem zvēriem ir kniebšanās laiks, īpaši pirmās reizes, tad viņiem viss ir pajāt. Tiešā nozīmē, mēģina aplekt visu, kas kustas, un reizēm arī, kas nekustas.
0
man viņi ir vienaldzīgi un netraucē:D
+2
^ saki, ka jau Tevi apleca, ja ?
+1
Practice makes perfect !
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
Viskas